GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   εκανε φτερα η εξατμιση!!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=2025)

xenos 12-04-2009 21:11

εκανε φτερα η εξατμιση!!!!

παει !! εκανε φτερα μεσα σε μια νυχτα σαββατου η εξατμιση μου..παει η akrabovich....ονειρο ητανε κ παει......ειμαι απαρηγορητος παιδια...οχι ρε ####το..:(:(:(:(:(:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 12-04-2009 21:19

Απάντηση: εκανε φτερα η εξατμιση!!!!

Τί μας λες ρε Ξένο ;;;;;

Θα μας τρελάνεις ;;;

Σου κλέψανε την εξάτμιση ;;;;;

http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/NEYR-31.gifhttp://i247.photobucket.com/albums/g...-2/NEYR-31.gifhttp://i247.photobucket.com/albums/g...-2/NEYR-31.gif

.

skippybi 12-04-2009 21:41

ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα:(

riko46 12-04-2009 21:43

Τί λες ρε Ξένο !!!!!!!!:hmmm:ΝεύραΝεύραΝεύρα

xvitos 12-04-2009 21:44

που την είχες ρε μεγάλε;;;;:cool::cool::cool:

kostas_366 12-04-2009 21:49

Άλλο και αυτό πάλι..

skippybi 12-04-2009 21:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xvitos ( 24030)
που την είχες ρε μεγάλε;;;;:cool::cool::cool:

από πίσω κάτω από τη σέλλα!!!:D

συγνώμη για το σπάμ!!!

Arkas 12-04-2009 23:16

Κρίμα βρε Ξένο, πραγματικά κρίμα!
Εσύ νά' σαι καλά!

pepax66 12-04-2009 23:34

ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα
Mα καλά πως την κάνανε έτσι ? Αυτό λέγεται στοχοποίηση ! Σε βάζουν στο μάτι γιατί θέλουν την μηχανή (παραγγελιά κλπ) και σε παρακολουθούν μέχρι να σε πετύχουν λάσκα και μετα...........:yz:yz:yz:yz

NLS 12-04-2009 23:38

πάει χάλασε ο κόσμος

gs1150 13-04-2009 00:42

Κουράγιο φίλε Ξένο ;););) (υπάρχουν και χειρότερα):(

xenos 13-04-2009 01:03

παιδια πραγματικα δεν ειναι τα λεφτα το θεμα, καλα να ειμαι θα δουλεψω κ θα την ξαναβαλω.....απλα ειναι οτι ηταν κομματι της μηχανης μου..η εξατμιση για εμενα τελειοποιεί την μηχανη κ τωρα αισθανομαι σαν να μου αφερεσαν ενα ποδι ή ενα χερι μου...καταλαβαίνετε???!!!!:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz

nek21 13-04-2009 01:53

κριμα φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα.ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

xvitos 13-04-2009 02:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xenos ( 24130)
παιδια πραγματικα δεν ειναι τα λευτα το θεμα,καλα να ειμαι θα δουλεψω κ θα την ξαναβαλω.....απλα ειναι οτι ηταν κομματι της μηχανης μου..η εξατμιση για εμενα τελειοποιεί την μηχανη κ τωρα αισθανομαι σαν να μου αφερεσαν ενα ποδι η΄ ενα χερι μου...καταλαβαίνετε???!!!!:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz

αγάντα ρε μεγάλε ....Σε κταλαβαίνω γιατί και μένα με έχουν κλέψει και έχω αιστανθεί το συναίσθημα ...Αλλά όχι πόδι ή χέρι .....Όπως λες λεφτά είναι .....

Να του τρυπήσει του π@@@@@τη αύριο το πρωί ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

leonidas 13-04-2009 02:18

Τι να πεις????
Πάλι καλά που πήραν μόνο την εξάτμιση

ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

droggitiszak 13-04-2009 03:10

... απαράδεκτοι. ρε φιλαράκι , τι να πώ ? κάνε κουράγιο και να σκοντάψει ο άτιμος κ να του μπει η εξάτμιση στην εξαγωγή του να μην κάνει θόρυβο όταν αερίζεται.

αυτή η κατάντια πάντως έχει παραγίνει... δεν είναι να αφήνεις έξω τίποτα. ότι γουστάρει ο καθένας παίρνει. να είναι το τελευταίο που σου συμβαίνει.

ntinopoulos 13-04-2009 10:03

μην σκας φιλε xeno,η κλοπη acrapovic ειναι πλεον συχνο φαινομενο!την υγεια σου να χεις και ολα τ αλλα μη σ απασχολουν!καποτε θα το θυμασαι και θα γελας!;)

wet & dirty 13-04-2009 11:56

κρίμα φιλε!!!!!

τωρα καλο θα ειναι οταν βαζουμε εξατμιση να έχουμε ενα χαρτακι με τον αριθμό της και καλο ειναι να ριχνουμε καμια ματια που και που δεν ξέρεις μπορει να βρεθει!!!

ntinopoulos 13-04-2009 12:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty ( 24208)
κρίμα φιλε!!!!!

τωρα καλο θα ειναι οταν βαζουμε εξατμιση να έχουμε ενα χαρτακι με τον αριθμό της και καλο ειναι να ριχνουμε καμια ματια που και που δεν ξέρεις μπορει να βρεθει!!!

θα σκαλιζουμε τα αρχικα μας πανω...;)

Corsair 13-04-2009 13:43

Έλεος ρε παιδιά τη άλλο θα δούμε.....

:mad::mad::mad:

soter3gm 13-04-2009 15:06

Να τον τσακώσεις στα πράσα μόνο τον π@%&**#$η να μην προλάβει να πει ήμαρτον Νεύρα

fire red! 13-04-2009 16:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 24215)
θα σκαλιζουμε τα αρχικα μας πανω...;)

Κ γιαυτό,όπως καταντήσαμε,κάτι θα βρούν για να πετύχουν το σκοπό τους...:hmmm:

gb1200 13-04-2009 16:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από soter3gm ( 24239)
Να τον τσακώσεις στα πράσα μόνο τον π@%&**#$η να μην προλάβει να πει ήμαρτον Νεύρα

NAI NAI NAI ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

EOD-K9 13-04-2009 19:05

ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΚρίμα βρε φίλε

arisxios 13-04-2009 20:25

Κρίμα ρε φίλεΝεύρα, αλλά εσύ να είσαι καλά να ξαναπάρεις άλλη :sm8:
Την μηχανή που την είχες παρκάρει ,από το δρόμο στην φάγανε ;

giorgos_gs 13-04-2009 20:33

λυπαμε φιλε αυτο ειναι θράσος

Gazi 16-04-2009 01:09

Κρίμα....Είναι όμως,να τους πετύχεις εκείνη την ώρα...Αχ....Δεν πειράζει.Κοίτα να είσαι εσύ καλά,και θα ξαναπάρεις πάλι μία εξάτμιση!Και όπως είπαν οι συμφορουμίτες,να σκαλίσεις τα αρχικά σου επάνω...:):):)

nikosf800 16-04-2009 07:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gazi ( 25030)
Κρίμα....Είναι όμως,να τους πετύχεις εκείνη την ώρα...Αχ....Δεν πειράζει.Κοίτα να είσαι εσύ καλά,και θα ξαναπάρεις πάλι μία εξάτμιση!Και όπως είπαν οι συμφορουμίτες,να σκαλίσεις τα αρχικά σου επάνω...:):):)

...και να τους πετύχεις το μόνο που θα κερδισεις είνα να λερώσεις την εξάτμιση.......................(με αίματα:()

killer 16-04-2009 13:30

Κουραγιο φιλαρακι..... ;);)
Απλα θελω να δω ποιος π!@#$%ς θα αγορασει κλεμμενη ακραπα για να τη βαλει στη δικια του μοτο....:mad::mad:
Σκεφτεσαι σε καμια μοτοσυναντηση να πετυχεις κανενα παλικαρι και να σου πει οτι τη καινουρια του εξατμιση την πηρε μισοτιμης γιατι ειναι "κλεψιμεϊκη" και κατα τυχη να'ναι η δικια σου!!!:confused::confused: Ποιος σε ειδε και δε σε φοβηθηκε ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

MIKEVIII 16-04-2009 14:09

έλεος πια με αυτές τις κλοπές...εδώ τις προάλλες είδα στις ειδήσεις πως σάλταραν σε μπαλκόνι και έκλεψαν ένα θερμοσίφωνα Νεύρα

wolferin 16-04-2009 14:10

ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

ntinopoulos 16-04-2009 14:29

λοιπον!για να σοβαρευτουμε και λιγο!:rolleyes:
μηπως του εφυγε στο δρομο και δε το πηρε χαμπαρι?:confused:

SenseiG 16-04-2009 15:09

:yz:yz:yz μην σου τυχη

Fast&Furious 16-04-2009 23:29

Τελικα το μονο που θελει ειναι και δυο πονταρισιες στον λαιμο για να δυσκολεψη ετσι ωστε να χτυπησει ο συναγερμος.....ΝεύραΝεύρα

leonidas 17-04-2009 02:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fast&Furious ( 25212)
Τελικα το μονο που θελει ειναι και δυο πονταρισιες στον λαιμο για να δυσκολεψη ετσι ωστε να χτυπησει ο συναγερμος.....ΝεύραΝεύρα

Πολύ σωστή παρατήρηση!!!

Orfeus 18-04-2009 23:21

τι ειναι οι πονταρισιες?
Μην ξεχνατε οτι τα μηχανακια μας εχουν τα τελικα αναποδα απο την πλειονοτητα...οποτε παραγγελια μηπως ηταν?
Στον Κολωνο δεν ηταν?

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 18-04-2009 23:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Orfeus ( 25451)
τι ειναι οι πονταρισιες?
Μην ξεχνατε οτι τα μηχανακια μας εχουν τα τελικα αναποδα απο την πλειονοτητα...οποτε παραγγελια μηπως ηταν?
Στον Κολωνο δεν ηταν?

Μικρές κολλήσεις με ηλεκτροκόλληση .....;)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 18-04-2009 23:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Orfeus ( 25451)
τι ειναι οι πονταρισιες?
Στον Κολωνο δεν ηταν?

http://i247.photobucket.com/albums/g...S-2/DIAF57.gif http://i247.photobucket.com/albums/g...S-2/DIAF57.gif http://i247.photobucket.com/albums/g...S-2/DIAF57.gif

....πολλά δεν ξέρεις ;;;;;;;;

Μήπως είχες δώσει εσύ την παραγγελία ;;;;;

Orfeus 20-04-2009 06:57

Α)Ο γραπτος λογος ειναι ευκολα παρεξηγησιμος,οποτε αν δεν αστειευσαι,που υποθετω πως δεν αστειευσαι(γιατι δε βλεπω φατσουλες,και ουτε κατι αναλογο),καλο θα ηταν να μην αφηνεις τετοιες υπονοιες για το προσωπο μου,εστω και διαδικτυακα.Με ολο το σεβασμο,Νικο.
Β)Εχω ηδη μια Acrapovic που καθεται στη ντουλαπα μου,χτυπημενη,ως υπενθυμιση οτι οι λαθος ανθρωποι οδηγουν λαθος οχηματα.
Γ)Το μηχανακι μου φορα ηδη αντικαταστατρια,με νομιμα δουλεμενα χρηματα.
Δ)Ο ατυχης συναδελφος αν και δεν ανεφερε περιοχη,ανεφερα εγω γιατι σε αλλο φορα περιγραφεται κατι παρομοιο,στην περιοχη του Κολωνου.Ηθελα να γνωριζω αν προκειται για το ιδιο,η για αλλο περιστατικο.Κ επειδη τετοια κρουσματα εχουν σημειωθει σε περιοχες Κολωνου και Ανω Γλυφαδας(απο οσο ξερω)θεωρησα σωστο να επισημανω την περιοχη,για να χουμε το νου μας
Ε)περαν απο τις πονταρισιες,υπαρχουν ειδικες βιδες,εχει η motrax,με κεφαλη ειδικη(που θελει ανταπτορα για να ξεβιδωσει)και αυτοασφαλιζομενο παξιμαδι(θα τις βρει οποιος ενδιαφερεται)
ΣΤ)Για να μην ξεχνιομαστε εχω ενα 800,εσυ με προσκαλεσες σε αυτο τον ιστοχωρο,και αν αμφεβαλες για το ποιον μου κακως το εκανες.
ΥΓ1:Υπαρχουν και τα Print screen σε περιπτωση που πεσει δαχτυλο μοντερειτορ.
ΥΓ2:Καλες γιορτες να χουμε και Xenos μη στενοχωριεσαι,ολοι εχουμε βιωσει τον πονο της απωλειας.Παλι καλα που ηταν υλικη.

Arkas 20-04-2009 13:24

Φίλε Γιάννη το όλο post σου το παίρνω σαν χιουμοριστικό, ακόμα και αν κι' εσύ δεν έχεις βάλει κάποιο smile.
Και μόνον σαν χιουμοριστικό μπορεί να το εκλάβει κανείς την στιγμή κατά την οποία δίνεις εξηγήσεις για τα αυτονόητα!
Στην παρέα μας, κανείς δεν αμφιβάλλει για κανέναν. Έτσι είναι οι παρέες.
Τέσπα Χρόνια Πολλά και καλά!
Δημήτρης

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:46.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!