![]() |
Red Arrows
ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΜΑΪΟΥ 2011
16:20 - 17:00 ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ - ΘΕΑΤΡΟ ΦΛΟΙΣΒΟΥ http://jimenapulse.files.wordpress.c...edarrows11.jpg |
Απάντηση: Red Arrows
Ευχαριστούμε Νόντα ... ;)
Θα είσαι κάπου εκεί ??? |
Ευχαριστουμε Νοντα.
Ειναι απιστευτοι......;) |
Τι να πούμε για αυτούς τους πιλότους . Είναι απόλαυση να τους βλέπεις . Ευχαριστούμε . ;) :) :) |
Απόσπασμα:
κάπου εκεί θα γυρίζω κι εγώ, δεν χάνεται τέτιο show...!!! ;) |
|
Καταπληκτικό θέαμα.
Μάλλον θα πάω να τους δω από κοντά. Το 2005 τους είχα δει έτσι: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
May 22 - 70th Anniversary of the Battle of Crete, Chania, Crete 24 - 70th Anniversary of the Battle of Kalamata, Kalamata, Greece 25 - Tercentenary of the First British Naval Hospital in Menorca, Spain 28 - Air Expo, Muret-Lherm, Toulouse, France 28 - Rochefort Airshow, France 29 - Rochefort Airshow, France 29 - Southend Air Festival, Southend, Essex 30 - European Drag Racing Championship, Santa Pod, Podington, Northampton Ξέρεις κάτι άλλο σχετικά με το αν όντως κάνουν επίδειξη και στο Φάληρο; Ποια είναι η πηγή της πληροφορίας σου; |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Από την προηγούμενη εβδομάδα είναι στην Ανδραβίδα και κάνουν προετοιμασία καθημερινά (3 αποστολές την ημέρα).
Θα παραμείνουν και την εβδομάδα που μας έρχεται μέχρι την άλλη Δευτέρα (23 Μαίου) που είναι προγραμματισμένη επίδειξη στην Καλαμάτα. Δεν υπάρχει στο πρόγραμμά τους επίδειξη για Αθήνα μέχρι τότε .... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Πάρε τηλ να το κανονίσουμε. Αν δεν το έχεις, πες μου να στο στείλω. Απόσπασμα:
Δυστυχώς για τους φίλους της Αθήνας, η πληροφόρηση που έχω είναι για Καλαμάτα και όχι για Αθήνα .... |
Απόσπασμα:
22/5 Χανιά 23/5 Αθήνα 24/5 Καλαμάτα |
πρην δεκα μερες ηταν στο Ακροτηρι εδω στη Κυπρο για 15 μερες περηπου
συνηθος ερχονται 2 ,3 φορες τον χρονο κε οποτε τους βλεπω λεω απο μεσαμου:που θα παη δεν θα τα καταφερου να τρακαρου μεταξητους ! |
|
|
Εχω την τυχει το πατρικο μου σπιτι να ειναι κοντα στο αεροδρομιο τις Ανδραβιδας,μεγαλωσα με τον ηχο απο τα φαντομ,και πιο παλια απο τα f104.
Πριν λιγες μερες ημουν εκει και μπορεσα να παρακολουθησω την προπονηση που εκαναν,οι ανθρωποι ειναι απιστευτοι,δεν το ειχα ξαναδει,δεν το πιστευα αυτο που εβλεπα. Πρεπει να πατε νατο δειτε οσοι μπορεσετε,ειναι φοβερο θεαμα......:):):) |
Μιλάμε για άκρως επαγγελματίες και άψογους και έμπειρους χειριστές!
Τους είδα πέρυσι θα τους ξαναδώ και φέτος!! :D |
Ειχα την τυχη να βρεθω σημερα εξω απο την ανδραβιδα που μαλλον εχουν ως βαση,και τους ειδα που εκαναν "προπονηση".εκανα στην ακρη της εθνικης,οπως και πολλοι αλλοι,(μερικοι στη μεση του δρομου !!!)και εκαναν απιστευτα πραγματα ,επαθα πλακα,οι ανθρωποι εναι κορυφη σε αυτο που κανουν ,και μαλλον ειδα ολο το προγραμα !!:D
|
Μήπως όσοι μπορούμε να πάμε να το συνδυάσουμε με κανα καφεδάκι?
|
εγώ πάντως πιστεύω ότι και από απέναντι (Πειραιά Πασαλιμάνι και προς ΣΕΦ) θα φαίνονται μια χαρά
|
|
Απόσπασμα:
|
χωρίς να διαφωνώ μαζί σου, γιατί;
αεροπλάνα είναι η απόσταση είναι ελάχιστη |
Απόσπασμα:
Μέσα ... οργάνωσέ το ... :) |
Απόσπασμα:
|
δεκτό
|
Απόσπασμα:
|
btw για να μη χαλάσω το άλλο post του Κίμωνα (που είναι για να οργανωθείτε), εξακολουθώ να απορώ πως τόσοι έχετε τόση ευκολία καθημερινή εν ώρα εργασίας (για τα γραφεία αλλά και πολλά εμπορικά)...
εγώ εκείνη την ώρα δεν έχω σκεφτεί καν ακόμα να φύγω από τη δουλειά ίσως απλά σας ζηλεύω, αλλά οκ μου κάνει και εντύπωση τόσο λάθος στροφή έχω πάρει; |
Απόσπασμα:
Εξ' ού και τα "νευράκια" με τις ζημιές "χιλιάρικα" που μου έβγαλε το GS τον τελευταίο καιρό και το "ψάξιμο" για εξωτερικό (για τρίτη φορά στην ζωή μου, τι το ήθελα και γύρισα...) |
Αυτά δεν θέλω να διαβάζω.
Σε προτιμούσα απλά καπιτάλα άνετο (ή έστω συνταξιούχο πολυτελείας). :) |
Απόσπασμα:
(...τουλάχιστον δεν έχουμε χάσει το χιούμορ μας :) ) |
:sm8::sm8:
|
Τα κόκκινα βέλη είναι το ακροβατικό αεροπορικό σμήνος της Βασιλικής Βρετανικής αεροπορίας (RAF) και δημιουργήθηκε το 1964 από τη συγχώνευση πολλών ανεπίσημων ακροβατικών ομάδων της RAF. Έως σήμερα έχουν πραγματοποιήσει επιδείξεις σε περισσότερες από πενήντα χώρες του κόσμου, ενώ οι πιλότοι τους θεωρούνται οι πιο δημοφιλείς και επιδέξιοι μαζί με τους «Blue Angels» (γαλάζιοι άγγελοι).
Από το 1966 και μετά, η Red Arrows αποτελείται από 9μελές πλήρωμα. Ο κάθε χειριστής, που επιλέγεται με πολύ αυστηρά κριτήρια, θα πρέπει να έχει συμμετάσχει σε τουλάχιστον έναν κύκλο αποστολών στην πρώτη γραμμή της μάχης με πολεμικό αεροπλάνο, ενός εκ των Tornado, Harrier ή Jaguar, να έχει βαθμολογηθεί με βαθμό άνω του μετρίου και να έχει περισσότερες από 1.500 ώρες πτήσεις. Ακόμη δε κάποιος και αν πληροί τα κριτήρια αυτά, θα είναι δύσκολο να επιλεγεί καθώς κάθε χρόνο υπάρχουν περίπου 40 αιτήσεις. Ο πιλότος μένει στην ομάδα για τρία χρόνια. Η ομάδα δεν έχει αναπληρωματικό πιλότο και αν κάποιος δεν μπορεί να πετάξει, η επίδειξη γίνεται με οκτώ πιλότους. Το αεροπλάνο των επιδείξεων είναι τύπου BAE Hawk. Έχει άνοιγμα φτερών 9.39 μέτρα, μήκος 11.85 μέτρα και ύψος 4 μέτρα. Η ταχύτητά του σε επίπεδο θαλάσσης είναι περίπου 1.000 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ το μέγιστος ύψος, που μπορεί να επιχειρήσει είναι 40.000 πόδια, δηλαδή 15.900 μέτρα. Τα κόκκινα βέλη ως τώρα έχουν κάνει περίπου 4.000 επιδείξεις σε 52 χώρες του κόσμου. Η κάθε επίδειξη έχει διάρκεια 22 λεπτά και περιλαμβάνει συνολικά 23 φιγούρες. |
|
Έχω μία απορία !!!
Η επίδειξη των ΑΓΓΛΙΚΩΝ Red Arrows έγινε για τον εορτασμό των 100 χρόνων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Πολεμικής Αεροπορίας !! Ελληνικά αεροσκάφη πέταξαν ??? |
Πάει κι αυτό!!!:yz:yz:yz
Άντε σε 10 χρόνια πάλι! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:21. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!