GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=103)
-   -   ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=20384)

mathioudakis nikos hania 14-05-2011 12:16

ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

Πωλούνται Πλαϊνές Βάσεις (Stainless steel) για Zega Case BMW R1200GS/ADV σε άριστη κατάσταση. σχεδον αχρησιμοποίητες.
ΤΙΜΗ 170 ΕΥΡΩ

mathioudakis nikos hania 19-05-2011 19:59

Απάντηση: ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

ΝΕΑ ΤΙΜΗ 150 ΕΥΡΩ....ΤΣΑΜΠΑ

kwstas 19-05-2011 22:32

μηπως ξερεις αν κουμωνουν σε αυτες τις βασεις οι GOBI της HEPCO & BECKER?

mathioudakis nikos hania 23-05-2011 12:33

δεν ξερω φιλε μου...σχετικά εχουν την ιδια οψη αλλα δεν ξερω...

mathioudakis nikos hania 24-05-2011 10:38

η οικονομικη κριση εχει χτυπήσει και τα αξεσουαρ μηχανης :sm7::sm7::sm7::sm7:μαλλον δεν ξερω αν πρεπει να κλαιω η να γελαω:yz:yz:yz:yzη να τα παρω κρανιοεγκεφαλικα με τους....(βαλτε οτι θελετε) που εχουμε μπλέξει.ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

sotosR1200 28-05-2011 22:18

καλησπέρα Νίκο.επειδη είμαι λιγάκι άσχετος με το θέμα θα ήθελα αν ρωτήσω αν μπορούν να τοποθετιθούν σε απλό gs μοντέλο του 2007.και να δηλώσω το ενδιαφέρον μου.

siraxanz 28-05-2011 23:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sotosR1200 ( 390239)
καλησπέρα Νίκο.επειδη είμαι λιγάκι άσχετος με το θέμα θα ήθελα αν ρωτήσω αν μπορούν να τοποθετιθούν σε απλό gs μοντέλο του 2007.και να δηλώσω το ενδιαφέρον μου.

Να βοηθήσω λίγο...

Ναι μπορούν σύμφωνα με το σαϊτ της Τούρατεκ ένα μοντέλο ρακσ δίνει για τις Ζεγκα

R1200GS & Adventure - Touratech-USA

τώρα αν θέλει κάποιος να φορτώσει άλλες βαλίτσες, πιστεύω γίνεται αν αγοράσει το κιτ για τις βαλίτσες που θέλει και να το πατεντάρει στα ρακς που πουλάει ο Νίκος εδώ!

mathioudakis nikos hania 30-05-2011 10:38

οπως ανεφεςρε και ο siraxanz κάνουν για όλα τα μοντελα της bmw. Βασικά αν δεν κάνω λάθος έχουν πίσω όλα το ίδιο υποπλαίσιο...για να σου δωσω να καταλάβεις η δικιά μου μηχανή είναι από τη μέση και μπροστά adve του 2006 και από τη μέση και πίσω απλό gs του 2005...
εχω επάνω τις βαλίτσες της touratech (παρεπιπτοντως είμαι ευχαριστημένος) με τις ιδιες βάσεις απλά όχι stainless.
επίσης μπαίνουν και αλλες βαλίτσες σίγουρα με κάποια πατέντα...εγω έστι βρέθηκα με δυο σετ βάσεις...είχα ένα για ένα ζευγερι παντεταρισμένο (το διέλυσα) και ενα για τις βαλίτσες touratech.
σε κούρασα...
υπάρχουν πάντως ακόμα εάν ενδιαφέρεσαι.

mathioudakis nikos hania 01-06-2011 13:31

up up up ;);):);):)

vasorfa 01-06-2011 16:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mathioudakis nikos hania ( 391032)
οπως ανεφεςρε και ο siraxanz κάνουν για όλα τα μοντελα της bmw. Βασικά αν δεν κάνω λάθος έχουν πίσω όλα το ίδιο υποπλαίσιο...για να σου δωσω να καταλάβεις η δικιά μου μηχανή είναι από τη μέση και μπροστά adve του 2006 και από τη μέση και πίσω απλό gs του 2005...
εχω επάνω τις βαλίτσες της touratech (παρεπιπτοντως είμαι ευχαριστημένος) με τις ιδιες βάσεις απλά όχι stainless.
επίσης μπαίνουν και αλλες βαλίτσες σίγουρα με κάποια πατέντα...εγω έστι βρέθηκα με δυο σετ βάσεις...είχα ένα για ένα ζευγερι παντεταρισμένο (το διέλυσα) και ενα για τις βαλίτσες touratech.
σε κούρασα...
υπάρχουν πάντως ακόμα εάν ενδιαφέρεσαι.

Η μοτό σου νομ'ιζω οτι εχει διχασμένη προσωπικότητα:p:p:p:sm7::sm7:(σορρυ αλλα δεν κρατιόμουνα,,,,,:o:o:rolleyes:)

Καλοπούλητες φίλος!!:D

mathioudakis nikos hania 02-06-2011 12:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 392838)
Η μοτό σου νομ'ιζω οτι εχει διχασμένη προσωπικότητα:p:p:p:sm7::sm7:(σορρυ αλλα δεν κρατιόμουνα,,,,,:o:o:rolleyes:)

Καλοπούλητες φίλος!!:D

για να μη σου πω και τριχασμένη :sm7::sm7::sm7::sm7:ειναι ομως η πιο όμορφη από ολες (και πάλι γελάμε):sm7::sm7::sm7:
αν σου πω και όλα τα διαφορα τοτε μπορεί και να χαθώ και εγώ...
σε ευχαριστώ πάντως. δεν ξ'ερω πως να ανεβάσω φωτο αλλοιώς θα μου έκανα μια διαφήμηση....

mathioudakis nikos hania 02-06-2011 12:07

α ξεχασα να πω οτι όλα αυτά που σας λέω είναι βλακιούλες για να περνάω την ώρα μου...μην τύχη ποτέ και πουλήσω :yz:yzτην καλή μου από ανάγκη και μου ρίξετε την τιμή...:yz:yz:yz
καλημερα μας

mathioudakis nikos hania 19-09-2011 15:49

up up up...
οικονομική κρίση ΝεύραΝεύραΝεύρακαι δεν εχουμε λεφτα για ταξιδι φέτος...πρέπει κάτι να γίνει να πάμε ταξίδι :D:D:sm7::D:D

Skyhigh 19-09-2011 16:03

Αν τις στελνεις Θεσσαλονικη μαζι με κανα κερασμα απο ρακομελο ενδιαφέρομαι ;) :D:D

Skyhigh 19-09-2011 19:09

Κι αν δε σου ειναι πολυ κοπος φιλε μου μια φωτο θα βοηθουσε πολυ για να καταλαβω-καταλαβουμε ποιες ακριβως ειναι!!

mathioudakis nikos hania 20-09-2011 13:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Skyhigh ( 468915)
Κι αν δε σου ειναι πολυ κοπος φιλε μου μια φωτο θα βοηθουσε πολυ για να καταλαβω-καταλαβουμε ποιες ακριβως ειναι!!

Δεν έχω φωτο αλλά είναι αυτές εδω!!!στην ίδια κατάσταση μιας και είναι ουσιαστικά αχρησιμοποίητες...εγώ έχω τις αντιστοιχες στο μαύρο γιατι τις είχα πάρει και είχα κάνει πατέντα με αυτοσχέδιες βαλίτσες αλλά αποδείχτηκε αποτυχία...

http://www.makan.gr/index.php?page=s...emid=1&lang=el

εννοείται ότι έρχονται και θεσσαλονίκη αν θέλεις και εννοείται ότι το κέρασμα θα έρθει μαζί αλλά όχι ρακόμελο...σκέτη αγνή και όμορφη ρακί...αν θέλεις προσθέτεις το μέλι και την κανέλα εσύ...μου αρέσουν τα αγνά πράγματα ;-)

Skyhigh 20-09-2011 15:40

Ωραια λοιπον αφου υπαρχει και το αναλογο δελεαρ λεω να τα πιουμε;) !! Πως θελεις να προχωρισουμε ?

mathioudakis nikos hania 22-09-2011 10:50

οι βάσεις πουλήθηκαν στον skyhigh και δώρο ένα μπουκλαι τσικουδια.

mathioudakis nikos hania 03-10-2011 11:36

οι βάσεις πουληθηκαν στον skyhigh με δωρο ενα μπουκαλι τσικουδια...ολα καλα

mathioudakis nikos hania 03-10-2011 11:36

παρακαλω να κλεισει το θεμα

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:25.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!