![]() |
επιασαν τους βαρβαρους
Δεν πέρασαν παρά μερικές ημέρες, για να φτάσει η αστυνομία στα ίχνη των δολοφόνων του Μανόλη Καντάρη, στο κέντρο της Αθήνας.
Πρόκειται για δύο Αφγανούς, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης, κρατούνται και ανακρίνονται. Παράλληλα η ΕΛΑΣ προσπαθεί να φτάσει και να συλλάβει και τον τρίτο δράστη, ο οποίος προς το παρόν διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται. Από την ημέρα της δολοφονίας η αστυνομία είχε προχωρήσει σε δεκάδες προσαγωγές και ανάμεσά τους έψαχνε και τους δολοφόνους του 44χρονου πατέρα. Την Πέμπτη όμως προσήγαγε περίπου 40 άτομα από κτίριο του κέντρου, μαζί ήταν και οι δύο φερόμενοι ως δολοφόνοι. απο news247.gr |
Απάντηση: επιασαν τους βαρβαρους
και τωρα?ΝεύραΝεύραΝεύρα
|
να δεις που το μόνο που θα γίνει είναι να τους κάνουμε και τα αεροπορικά για την πατρίδα τους Δ Ώ Ρ Ο
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όχι ρε παιδιά, μην τα ισοπεδώνουμε όλα,:(:o λογικά θα πάνε φυλακή και θα τους φάνε τα ελληνικά μπουμπούκια εκεί μέσα:rolleyes: |
Απόσπασμα:
συμφωνω.....δεν θα καθαρισουν ευκολα:cool: |
|
ας ελπισουμε οτι θα ελαφρωσει λιγο τον πονο των δικων του ανθωπων.μπραβο στην αστυνομια
|
Απόσπασμα:
|
Ομολόγησαν ήδη την πράξη τους. Επίσης πληροφόρησαν τους αστυνομικούς ότι πούλησαν την κάμερα στο Μοναστηράκι για 120,00 €...
|
Απόσπασμα:
|
Ας αφήσουμε το κράτος να εφαρμώσει τούς νόμους.
Σεβασμός πάνω απ' όλα στους θεσμούς...... |
δωστε κανα φραγκακι στους πεινασμενους....!!!!!!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ .
τωρα αμα βγει καμια ''ομαδα'' απο αυτη την καλη οπως προχθες στην αθηνας και δεν αφησει εναν ??http://www.clicksmilies.com/s1106/sa...smiley-012.gifhttp://www.clicksmilies.com/s1106/sa...smiley-012.gif.......αδικο θα εχουν??? |
Απόσπασμα:
η αστυνομια κανει οτι πρεπει.στους πολιτικους να τα πεις φιλε........... |
Κρέμασμα θέλουν :hmmm: |
Απόσπασμα:
εσυ ξερεις καλυτερα!;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
http://www.clicksmilies.com/s1106/sa...smiley-040.gifποιο κρατος???????????????????? θεσμους???? ...........να τους ταιζουμε,και μετα απο λιγο εξω?α ρε αμερικη που θελουν με ενεσουλα να πανε στο δι@ολο http://www.clicksmilies.com/s1106/sa...smiley-012.gif |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
αν και λογικα ακομη και η ενεση θα κοστιζει παραπανω απ τη ζωη τους!:rolleyes: |
Απόσπασμα:
Μην μου πεις γιατί τους βάλανε Ελλάδα κ.τ.λ. γιατί δεν έχει τελειωμό η κουβέντα . απλά πρέπει να εφαρμόζουν την παροιμία, Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε:( |
Απόσπασμα:
αν εισαι οτι λες...........μαλλον σε καμια τροχαια εισαι και γραφεις τον κοσμο,οποτε αποψη δεν εχεις...................ασε να ξερουμε εμεις καλυτερα απο μεσα σε υπηρεσια μαχιμη...............http://www.clicksmilies.com/s1106/co...smiley-027.gif |
Απόσπασμα:
ισως........το θεμα ειναι οτι αν υπηρχε η ενεσουλα,μπορει να το σκεφτονταν καλυτερα για αυτα που θα ειχαν σκοπο να κανουν............ |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
http://www.clicksmilies.com/s1106/sp...smiley-023.gif |
Σημασία έχει το αποτέλεσμα δλδ η σύλληψη και δεν νομίζω ότι θα μείνουν ατιμώρητοι . :cool: :cool: |
Αντι να τους λεμε και μπραβο καθομαστε και λεμε ο καθενας το μακρυ και το κοντο του!!!! Ας ειμαι ο πρωτος που θα πει ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην ΕΛΑΣ ειτε πιανει δολοφονους, ειτε στελνει στην εντατικη εν δυναμη μελλοντικους δολοφονους!!!!! |
Και αυτον τον κ####### που αγορασε τη ματωμενη καμερα τι θα τον κανουν;
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:mad: |
τί μου λέτε μωρέ ??? :hmmm:
τουλάχιστον, άν με καθαρίσουν στο δρόμο πχ για το ZUMO που έχω στη μηχανή, οι δικοί μου θα ξέρουν μέσα σε 2 βδομάδες ποιός με έβαλε να κοιτώ τα ραδίκια ανάποδα....:hmmm: κάτι είναι κι αυτό.........θα είναι μια ανακούφιση για τους δικούς μου αλλά εγώ θα είμαι αλλού....:hmmm: και να μου πείτε τώρα ποιός κερδίζει από την εκ των υστέρων απονομή δικαιοσύνης.......τα 2 μου κορίτσια, η σύζυγός μου, η μάνα μου, ο πατέρας μου ο αδελφός μου ???? |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
καλά.....δεν είναι και τόόόόσο αστείο να το σκέφτεσαι...... η μόνη βέβαια που θα στεναχωρηθεί σίγουρα είναι η BMW γιατί χρωστάω ακόμα πολλές δόσεις...:D |
Απόσπασμα:
|
Κανονικά θα πρέπει να τους τιμωρήσουν με τον νόμο της χώρας τους .Δηλ. σκότωμα .
Οσο για την αστυνομία η δουλειά της δεν είναι μόνο η καταστολή αλλά και η πρόληψη. Και μην μου πει κανείς θεωρίες για δημοκρατία και αρλούμπες γιατί θέλω να τον δω όταν καθαρίσουν κάποιον δικό του τα αποβράσματα αυτά. Εχει γεμίσει η χώρα με όλους τους βρωμιάρηδες με αρρωστημένα μυαλά και υποανάπτυκτους. ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα Και σκεφτείτε όσοι θα τους υποστηρίξετε ότι σκότωσαν για μια κάμερα από την οποία πήραν 120 ευρώ. Σκεφτείτε όταν τους δίνετε χρήματα στα φανάρια και όταν αγοράζετε τα κλεμμένα ποδήλατα που πουλάνε στην Ομόνοια ότι αυτοί καλούν και άλλα αποβράσματα από τις χαβούζες που γεννήθηκαν γιατί εδώ λένε ότι έχει χρήμα και φαί. |
Απόσπασμα:
Η ευθύνη για την αναποτελεσματικότητα της αστυνομίας είναι στα υψηλά κλιμάκια. Σε αυτό το θέμα δεν μιλάμε κομματικά αλλά σαν έλληνες διότι αύριο θα είμαστε εμείς στη θέση των σημερινών θυμάτων |
Απόσπασμα:
Κι όσο για διεθνείς συμφωνίες περί λαθρομεταναστών και πολιτικού ασύλου, να τους στείλουμε πακέτο στους εμπνευστές των. |
Σάββατο (14-5) πρωί (7:45) στα Εξάρχεια, (Σολωμού & Κάννιγγος) 2 Μαροκινοί, τραβούν την αλυσίδα από τον λαιμό ενός ηλικιωμένου και το βάζουν στα πόδια, αλλά συνελήφθησαν, ο ένας από περαστικούς και ο άλλος έπεσε πάνω στη φρουρά του ΥΠ.ΠΟΛ.
Έ, σήμερα μου είπε σεκιουριτάς μεγάλου μαγαζιού που συμμετείχε στην σύλληψη ότι ο ένας απο αυτούς περιφέρονταν πάλι στην γειτονιά...:confused: Κρίμα πάντως στον άνθρωπο ........ |
Απόσπασμα:
|
Και παρεπιπτώντως, κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι έχουν
υπογράψει το Δουβλίνο ΙΙ κι εκτός αυτού η χώρα εισπράττει και κάποιο ποσό για κάθε λαθρομετανάστη που "φιλοξενεί". Τώρα που πάνε αυτά τα χρήματα..... Οσο για τους φονιάδες του παλληκαριού, σε μπουντρούμι για όσο ζήσουν ακόμα.... |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:02. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!