![]() |
καγκελα πισω givi για 1150 gsa
φτανει η ωρα για την εκδρομη στο συρρακο ,αλλα την πατησα !!εχω παραγγειλει καγκελα πισω απο εδω Holan » NOMADA cases για να βαλω αλουμινιου βαλιτσες ,αλλα εχει περασει ενας μηνας και ο φιλος που τα παραγγειλε δεν εχει ακομα ενημερωση,ουτε mail απαντανε ουτε τιποτα,ρωταω λοιπον εχει καποιος καγκελα givi η kappa και να καθονται, για να βαλω τουλαχιστον σαμαρια ,να κανω δουλεια μου αυτες τις μερες ??
|
Απάντηση: καγκελα πισω givi για 1150 gsa
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm8::sm8: |
Απόσπασμα:
Απλα κυριος....!!!!!!!! :sm5: |
Δεν εχω λογια για τον φιλο Παναγιωτη,τον ευχαριστω προκαταβολικα,:D
|
Τι έχεις πάνω εσύ τώρα? Έχις τις πλαστικές βάσεις για πλαστικές βαλίτσες?
|
Απόσπασμα:
|
Ωραίος ο batman! Motorhead (:)), με την Holan μην ανησυχείς, θα στα στείλουν... Απλά έχει πέσει πάρα πολύ δουλειά μετά από την διαφήμιση που έγινε στο ADVrider και δεν προλαβαίνουν. Και σε φίλο καθυστέρησαν κάνα μήνα να του έρθουν οι βαλίτσες αλλά τελικά ήρθαν.
|
Απόσπασμα:
|
Αν είχες τις πλαστικές βάσεις να σου έδεινα τις βαλίτσες. Τώρα που να τις βάλεις και αυτές.
Αν πάρεις λουκάνικο, και θες ιμάντες, υπάρχουν. |
Απόσπασμα:
πρεπει να εχω εγω τις πλαστικες βασεις αμα τις θες Νικολα σου δεινει και Κωστης τις βαλιτσες και γινετε το μπερδεμα.... αντε καλα μας χιλιομετρα !!! ;);) |
για να δουμε τι θα κανουμε ,παντως ευχαριστω ολους για τη βοηθεια
|
Μπράβο βρε φιλαράκια !!! Είμαστε ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !!!:):)
|
Νικόλα καλημέρα:) Σήμερα μπήκα και το είδα... Φιλαράκι έχω τις πλαστικές βάσεις για τις πλαστικές βαλίτσες. Ότι ώρα θέλεις στις φέρνω στο σπίτι. Καλημέρα και πάλι...
|
Επιτελους ηρθαν πανω στην ωρα !!!!:DΘελω να ευχαριστησω και παλι το batman, γιατι το παλικαρι προσφερθηκε να λυσει τα καγκελα απο το δικο του και να μου τα δωσει !!!τι να πω, για τωρα ενα ευχαριστω και στα αλλα παιδια που μου προσεφεραν βοηθεια,ελπιζω αν χρειαστουν καποια στιγμη κατι να μπορεσω να βοηθησω Ωρε να γιατι GS FORUM !!!!!
|
Απόσπασμα:
|
Φιλαράκι καλή βόλτα και καλά να περάσεις...:) Μην ξεχνάς "WE ARE THE ROAD CREW" ;)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:20. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!