![]() |
Εισβολή οπαδών και επεισόδια στην Αυστρία
Εσείς τι πιστεύετε τώρα;
Είναι φλώροι οι οπαδοί ή η αστυνομία ξέρει να κάνει τηνν δουλειά της..:Απορία: Προσέξτε και τα σκυλάκια...:D Επεισόδια στην Αυστρία | Sport.gr |
Απάντηση: Εισβολή οπαδών και επεισόδια στην Αυστρία
:hmmm::hmmm::hmmm: |
Να που δεν είμαστε μόνο εμείς κάφροι...:hmmm: |
Αυτοί οι τύποι με τα πράσινα-λεύκα κασκόλ τι ομάδα είναι???:p:p:p
Μάλλον πρέπει να κάνουν <μετεκπαίδευση> στην Ελλάδα γιατί για κότες τους κόβω…:D:D:D Υ.Γ. <<σκυλάκια>> έχουμε κι εμείς!!! |
Απόσπασμα:
περα απ την πλακα οι οπαδοι φανηκε να ξερουν τη συνεχεια μιας ενδεχομενης επιθεσης στους αστυνομικους κι εκαναν πισω με ελαφρα πηδηματακια...:) το ξυλικι που φαγε ο αναρχικος θα ταν χαδι μπροστα σ αυτα που θα παθαιναν αυτοι!:sm7: |
Απόσπασμα:
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203FC.gif Jefe |
ελα παιδια ασκηση ειναι σιγουρα, αλλιως δεν εξηγειται
ενταξει τωρα περα απο την πλακα νομιζω οτι γενικοτερα οταν υφισταται ενα κρατος μπορει να αντιμετωπιζει πολλα ευτραπελα ειτε συμβαινουν σε γηπεδα ειτε σε καποιον αλλο χωρο. |
Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν πέρασε καν από το μυαλό των χουλιγκάνων να αγγίξουν τους αστυνομικούς...:Απορία:
|
Απόσπασμα:
σταυρακο ειναι και η νοοτροπια!εξω υπαρχει σεβασμος στις αρχες και στην αστυνομια!:) εδω οι αριστεροαναρχικοι εχουν δημιουργησει ενα κλιμα εναντιον της αστυνομιας!ετσι οταν γινονται επεισοδια ο εχθρος ειναι η αστυνομια...:rolleyes: |
Απόσπασμα:
Αν εκαναν οτι κουνιουνται οχι ξυλο θα επεφτε αλλα τα σκυλια θα τους επιαναν απο το σβερκο!!!! Τα οικονομικα προβληματα της αυστριας:p φταινε και η Σοσιαλοδημοκρατικη;) Κυβερνηση του Χανς Φισερ φταιει!!!:D Ο λαος εχει δικιο να διαμαρτυρεται στα γηπεδα!!!!!!! Α, ρε ξυλο που μας χρειαζεται!!!! |
Απόσπασμα:
καλα το πηγες στην αρχη αλλα μετα το γυρισες στην πολιτικη...:rolleyes: |
Απόσπασμα:
Δεν θα το αναλυσω τωρα -το περι πολιτικης-, εκτος κι αν μου δοθει η αφορμη απο αυτους που απευθυνεται η τελευταια μου παραγραφος!!! Σημ. συνδυασε τα...., ''συλλαβουν''- ''πιασιμο σβερκου απο τα σκυλια''-Σοσιαλοδημοκρατια (εξω οι σοσιαλιστες σε αλλο νημα)- ο λαος εχει δικιο να διαμαρτυρεται (κατα το για ολα τα επεισοδια σε αθηνα και γηπεδα φταιει η καθε κυβερνηση και η οικονομικη συγκυρια της Ελλαδας) και θα βρεις το νοημα των γραφοντων μου! |
Απόσπασμα:
τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα!:);) |
Απόσπασμα:
Εγω παντως οχι!!!!;) |
Απόσπασμα:
καποιοι "δημοκρατες"...:rolleyes: |
Η Αυστρία περιλαμβάνεται στα κράτη, που λειτουργούν καλύτερα από το κράτος της Ελλάδας. Άλλοι λαοί – άλλα ήθη. Με ότι αυτό σημαίνει για την χώρα μας.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7::sm7: Προκαλείς πολύ γέλιο Γιώργο! Δε μας λες όμως τελευταία τίποτα για την πρόοδο της οικονομικής πολιτικής των Ελλήνων σοσιαληστών. |
Απόσπασμα:
ρωτα τον λαλιωτη και τον τσοχατζοπουλο...:sm7: |
Απόσπασμα:
αλλα τελος παντων δεν θα τα χαλασουμε εδω τωρα!!!! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:45. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!