![]() |
Τα γουρούνια είναι παντού ίδια :(
YouTube - ‪Indignats | Desallotjament de la Plaça Catalunya‬‏
Συγκρούσεις αστυνομικών δυνάμεων και διαδηλωτών στις κεντρικές πλατείες πολλών ισπανικών πόλεων σημειώθηκαν σήμερα, εξαιτίας της απόφασης των Αρχών να απομακρύνουν τις σκηνές των «Αγανακτισμένων» προκειμένου η πλατεία της Καταλονίας να είναι καθαρή εν όψει του τελικού του Champions League. Αν οι πάμπλουτοι ποδοσφαιριστές έχουν έστω την ελάχιστη κοινωνική συνείδηση πρέπει να αρνηθούν να παίξουν στον τελικό. Αλλά το θέμα μας είναι ότι τα γουρούνια είναι τα ίδια σε όλο τον κόσμο. Δέρνουν τον κόσμο χωρίς να προκληθούν. Θα είχε τα ####### έστω ένα από αυτά τα αποβράσματα να τα βάλει ένας με έναν και χωρίς τη στολή. Στο διάολο να πάνε! |
Απάντηση: Τα γουρούνια είναι παντού ίδια :(
Απόσπασμα:
|
Οντως απαραδεκτοι , δεν υπαρχει αιτια για να προβουν σε τετοιες πραξεις.Καταδικαστεοι!!!
|
Καλησπέρα Σωκράτη! Τι να πεις κανείς ρε φίλε! Τι δουλειά έχουν οι νέοι που διαμαρτύρονται ήσυχα με τα χουλιγκάνια των ομάδων;! Οι κυβερνήσεις είναι παντού τρομοκρατημένες και προβαίνουν σε πράξεις που δε θα έχουν άλλο αποτέλεσμα από το να ξεσπάσει η οργή του κόσμου. Αλλά κι αυτοί που εκτελούν τόσο "ευσυνείδητα" τις ασυνείδητες εντολές, δε σκέφτονται καθόλου πιά;! :hmmm::hmmm:
Ελπίζω να μην κάνουν κάτι ανάλογο τα δικά μας ΜΑΤ, διότι πλέον δεν έχουν να κάνουν με τους μπαχαλάκηδες-άλλοθι, αλλά με ανθρώπους που φθάνουν στα όριά τους. Θα γίνει της ######## αν σηκώσουν τα γκλομπ σε φιλήσυχους διαμαρτυρόμενους. Ούτε τα σαπροκάναλα, ούτε οι "νοικοκυραίοι" θα τους δικαιολογήσουν! |
Οι οδηγιες παντου ειναι οι ιδιες ολα εχουν τον σκοπο τους....:hmmm:
|
Γουρουνια!!!!
|
.,.,,.πάντα πάντως υπάρχει μια δικαιολογία για το κοπάνημα.,.,., :hmmm::hmmm::hmmm:
.,.,εγώ απορώ τι έχουν στο εγκέφαλο αυτοί οι άνθρωποι.,.,., τη πλύση εγκεφάλου έχουν φάει και βαράνε παιδιά.,., |
ΕΛΕΟΣ!!! ΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Απόσπασμα:
Για δώσε την απάντηση μόνος σου! Το μηδέν πριν οριστεί δεν υπήρχε.... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκη.Δεν είναι μακριά μας.Σήμερα ήμουν εκεί.Περάστε να δείτε ποιοι έχουν κατασκηνώσει στα πάρκα να πάθετε πλάκα.....Μην μιλάμε χωρίς να ξέρουμε.
Οι αγανακτισμένοι για μια μέρα κατέβηκαν (ήμουν και εγώ εκεί) και τώρα κάποιοι όπως πάντα βρήκαν ευκαιρία για άλλα.....να δω όταν θα θελουν κάποιοι να βγάλουν βόλτα το πιτσιρίκο τους δουν μπροστά τους αυτό το υπέροχο θέαμα τι θα πουν ή μάλλον σε ποιον θα τα ρίξουν... Σωκράτη δεν ξέρω αν πέρασες αλλά αξίζει να το δεις.. |
πρεπει να τους ντοπαρουν με τρομερα φαρμακα........για να γινει ο ανθρωπος τοσο επιθετικος και να χτυπα με μανια απροστατευτους,μονο με ντοπα μπορει....:hmmm: |
Μπα υπάρχουν κάποιοι που γουστάρουν να χτυπάνε.Μπορεί στο σπίτι τους να χτυπάνε την γυναίκα τους τα παιδιά τους την μάνα τους τον πατέρα τους............
|
Απόσπασμα:
Γιατι εγω στο video αυτο γουρουνια βλεπω , να χτυπαν στα καλα καθουμενα φιλήσυχους πολιτες .... Πες μας εσυ την γνωμη σου ακομπλεξαριστα ... |
Απόσπασμα:
Μα κι αν σπάει σίδερα Και κάνει το λιοντάρι Στο τσαρδί του ο αστυνομικός Τρέμει σαν το ψάρι Στην κυρά του μπρος Κόμπλα που τραβάει Ο αστυνομικός (που βαράει) Ξέρουν τι θα κάνουν πριν πάνε να καταταγούν. Είναι μια βρώμικη δουλειά, που κάποιος όμως πρέπει να την κάνει. |
Χα, χα, χα!!!!!!!!!!!:sm7:
Αυτά για όσους νομίζουν ότι το κάθε κράτος τους ανήκει.;) Οικόπεδα ελευθέρας βοσκής δεν υπάρχουν πια σ' αυτόν τον πλανήτη και για άλλον δεν μου βγαίνουν τα οικονομικά για εισιτήριο.:D Όσο για τους όψιμους επαναστάτες... καλώς ήλθατε στην Wonderland!!!!!:p Εσύ πάλι Θοδωρή, γιατί παρεξηγήθηκες?!?!?!?!!?:confused: Φαντάζομαι, είσαι αστυνομικός, όμως δεν φαντάζομαι να ανήκεις στην συνομοταξία αυτών των τύπων!!!!! Αν πάλι, κάνω λάθος...:( |
Απόσπασμα:
Δε φαντάζομαι να θες απάντηση..... καϋμένε! Τόσο καιρό εδώ μέσα ξέρεις σε τι αναφέρομαι. Αλλά ολιγοφρενείς υπάρχουν παντού. |
Γιάννη αν κάποιος κλέψει το σπίτι σου ή τη μηχανή σου ποιόν θα καλέσεις??
Είναι σε δύσκολη θέση και αυτοί ! Είναι ανάμεσα σε δύο ρόλους που αλληλοσυγκρούονται..:hmmm: Από τη μία προασπίζουν το κοινό συμφέρον και εμάς Από την άλλη τους έχουν να φυλάνε και να προστατεύουν τα συμφέροντα των λίγων. Κατά τη γνώμη μου η πολιτική εξουσία έχει διαφθείρει το αστυνομικό σώμα που ενώ η δουλειά του είναι να προστατεύει εμάς το εξαναγκάζει να προστατευει το κεφάλαιο και να κάνει τα "στραβά ματια" στην αδικία. |
Φίλε Μάκη δεν αναφέρομαι στην αστυνομία γενικά. Δεν το έκανα ποτέ.
Στα ΜΑΤ αναφέρομαι. Το είδες το βίντεο; Είδες πουθενά κάποιον από τους διαδηλωτές που κάθονταν στο δρόμο να προσπαθεί έστω να αμυνθεί; Γι'αυτό μην μπερδευόμαστε! Αλλο ο μάχιμος εποχούμενος αστυνομικός που προσπαθεί να μας προστατέψει κι άλλο οι δυνάμεις καταστολής. Θα έλεγα κι άλλα, αλλά θα μου την πέσουν όσοι δε θέλουν ή δε μπορούν να ξεχωρίζουν κάποια πράγματα. |
Απόσπασμα:
Έ και...? :confused: Κάτσε τότε και βάζε χαμογελάκια... :D:D:D |
Απόσπασμα:
υ.γ απλα Γιαννη εχουμε συνηθισει εδω στη χωρα μας να μας βαζουν ολους στο ιδι καζανι και να μας αποκαλουν οπως το συμπαθες αυτο τετραποδο γι αυτο και αντιδραμε . |
Απόσπασμα:
|
Θα μου πει κάποιος πώς και γιατί βγήκε η ονομασία?:hmmm::rolleyes:
|
Απόσπασμα:
Εχω αρχίσει να βαριέμαι να τσακώνομαι φίλε, ιδίως όταν λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια... Ο Teoss αντέδρασε χωρίς προφανώς να μπει στον κόπο να δει το βίντεο. |
Απόσπασμα:
Η αλήθεια είναι εδώ:TA NEA On-line - Επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και «αγανακτισμένων» στη Βαρκελώνη Το ζήτημα δημιουργήθηκε ουσιαστικα στην Βαρκελώνη και σε μικροτερο βαθμο στην Λεριντα(δεν διευκρινίζεται επαρκώς η αιτία των επεισοδίων). Ο δήμος όπως σε κάθε πόλη, προ σπουδαίου αθλητικού γεγονότος καθαρίζει τους δημόσιους χώρους, στήνει γιγαντοοθόνες για να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι , ετοιμάζεται για τους πανηγυρισμούς κ.α...αφού σε λίγες ώρες θα γίνεται στην Βαρκελώνη …χαμός! Το μεγάλο πλήθος είχε φύγει ακλουθώντας την λογική, για να γίνουν οι εργασίες. Μια μικρή ομάδα (από τις γνωστές <συνιστώσες> θα λέγαμε στην Ελλάδα) έκανε τα δικά της και φυσικά απομακρύνθηκε βιαίως. Δηλαδή τι θα έκαναν οι αρχές ? να τους έπαιρναν πίττα ? να καλούσαν τον Αλαβάνο για διαπραγματεύσεις ? κυκλοφορει κι αυτη η εκδοχη : <<Κρανοφόροι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν γκλομπ και σφαίρες από καουτσούκ εναντίον μερικών δεκάδων διαδηλωτών οι οποίοι είχαν αποκλείσει μια από τις εισόδους της πλατείας εμποδίζοντας τη διέλευση των οχημάτων καθαρισμού. Οι διαδηλωτές διαλύθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά. "Σαράντα τρεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν ελαφρά, μεταξύ των οποίων ένας αστυνομικός. Πέντε νοσηλεύθηκαν κυρίως για πολλαπλούς μώλωπες", δήλωσε μια εκπρόσωπος της υπηρεσίας πρώτων βοηθειών, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται για τον "οριστικό" απολογισμό.>> Εδω :in.gr - Συγκρούσεις με τραυματίες μεταξύ αστυνομίας και «Αγανακτισμένων» στη Βαρκελώνη - Ειδήσεις - Κόσμος Αν και λέει για 43 τραυματίες και πλαστικές σφαίρες … στο βίντεο δεν βλέπω σκληρή βία(ούτε…πυροβολισμούς), ούτε διάθεση για σοβαρή αντίσταση από τους συγκεντρωμένους. Στηρίζεται σε ανυπόγραφη αναφορά μιας εκπροσώπου? <<της υπηρεσίας πρώτων βοηθειών>> και τη θεωρώ εξαιρετικά αναξιόπιστη Για μέτρο σύγκρισης, όποιος θέλει ας δει πως διαλύουν συγκέντρωση Κούρδων οι Τούρκοι. Μου κάνει εντύπωση η μη χρήση χημικών. Θα είχαν εξαφανίσει τους <συγκεντρωμένους> σε δευτερόλεπτα χωρίς να ανοίξει μύτη…. μάλλον κι αυτοί θέλουν μετεκπαίδευση από μας… Το υπόλοιπο πόστ είναι η έκφανση του κόμπλεξ . Όσο για τις μονάδες καταστολής,σε όποιες χώρες δεν υπάρχουν σωστές και ικανές τέτοιες δυνάμεις, σε κάθε κινητοποίηση πολιτών μετράνε… νεκρούς .Π.χ. πρόσφατες κινητοποιήσεις στην Β. Αφρική, Μέση Ανατολή και παλαιότερο σε Κίνα…. Αφγανιστάν…. Ιράκ… Ιράν…. Αυτό γίνεται γιατί τα σύγχρονα οργανωμένα και δημοκρατικά κράτη στηρίζουν την δημόσια τάξη σε αυτές τις μονάδες ενώ στα τριτοκοσμικά όταν έρθουν τα δύσκολα επεμβαίνει ο …στρατός ! Επιζητούμε τριτοκοσμικές λύσεις ??? Έχω ρωτήσει τον κύριο υβριστή να υποδείξει έναν αξιόπιστο τρόπο, που να εφαρμόσει ένα κράτος, ώστε να μην μπορεί οποιοσδήποτε μαζέψει 100+ <τύπους-μάγκες> να μαμίσει τα πάντα. Ουδεμία απάντηση. Να υποδείξει ένα κράτος που εφαρμόζει αποτελεσματικά κάτι διαφορετικό. (δεν υπάρχει, αλλά λέμε) Ουδεμία απάντηση. Ώσπου να απαντήσει, εκ μέρους των συναδέλφων που υπηρετούν σε αυτές τις μονάδες του επιστρέφω τον χαρακτηρισμό <<γουρούνι>>. |
Απόσπασμα:
<Αναγκαία βία> είναι νομικός όρος. Το εάν ήταν ποιο αποτελεσματική , απομάκρυνση συγκεντρωμένων χωρίς τραυματισμούς, η χρήση χημικών και εκτόξευσης νερού συζητείται. Άλλο είναι τα απαράδεκτα φαινόμενα τύπου <<ζαρντινιέρας>> (ομάδα της ασφάλειας εκεί) ή το πρόσφατο βίντεο με μισή διμοιρία να κτυπά έναν (1!) διαδηλωτή και εντελώς άλλο αυτό. |
Χμμμμ.....
Λοιπόν εμένα με κάλυψε πλήρως η απάντηση του TEOSS. Χάρηκα επίσης που δεν έπεσα έξω και πράγματι διαφέρει (όπως διευκρίνισε) των "συγκεκριμένων ειδών" τα οποία ευδοκιμούν στους "πρωτοπόρους"!!! |
Απόσπασμα:
σίγουρα θέλουν μετεκπαίδευση! το να πετάς ληγμένα καρκινοειδή που μετά τα εισπνέει και ο αστυνομικός και ο διαδηλωτής,όπως και να το κάνουμε θέλει κότσια! για όλα τα υπόλοιπα ουδέν σχόλιο απο μένα... |
Απόσπασμα:
Εξακολουθείς να μην αξίζεις απάντηση! Στα αγκυλομένα μυαλά αξίζει μόνο η περιφρόνηση! Απορώ γιατί μόνο εσύ από τους συναδέρφους σου εδώ μέσα αντιδράς έτσι στην εικόνα που δε θέλεις να δεχτείς. Σου έθιξα το σώμα; Δυό γαϊδουριών άχυρα δεν ξέρεις να ξεχωρίσεις. Οταν το "κόλλημα" γαρνίρεται με "φιλοσοφίζειν" καταντά από γελοίο ως επικίνδυνο! Και τώρα γράψε ξανά ότι θες με τον πρωτότυπο τρόπο σου, δε ασχολούμαι άλλο με σένα. Χαμένος χρόνος είσαι! |
Απόσπασμα:
πλακα κανεις........επειδη σε εχω γνωρισει απο κοντα,αδικεις τον ευατο σου και δεν καταλαβαινω γιατι το κανεις:hmmm: δεν χρειαζονται υπερασπιση τα καθικια,που χτυπουν καθισμενους ανθρωπους..... ισως θα επρεπε οι αστυνομικοι να ηταν οι πρωτοι που θα κατεκριναν αυτες τις εικονες... οσο για τον τιτλο ,που εβαλε στο ποστ ο ortho,νομιζω οτι δεν αναφερεται σε ολους τους αστυνομικους(τα εχουμε χιλιοκουβεντιασει σε αλλα θεματα)..;) θοδωρη...το ξερεις οτι αναφερομαι φιλικα σε εσενα,γιατι εχω σχηματισει πολυ καλη γνωμη για τον χαρακτηρα σου....:) |
Το μπάτσος και το γουρούνι από πού βγαίνει?:hmmm::D:rolleyes:
|
Απόσπασμα:
απο τα εξαρχεια.......;) |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7: Και, σύμφωνα με τον βαθμό επικινδυνότητας, οι ΜΑΤατζήδες πως λέγονται;;; αγριογούρουνα;;;;!!;;:D:D |
Απόσπασμα:
δολοφονοι..... μπατσοι,γουρουνια,δολοφονοι......:p:D |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:48. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!