![]() |
Φύλλο αλουμινίου
Παιδιά..θέλω τα φώτα σας..
Ψάχνω κάποιον με στράντζα-ψαλίδι να κόψω ένα κομμάτι αλουμίνιο πάχους 4-5mm για να φτιάξω μία βάση. Έψαξα στον Πειραιά και οι περισσότεροι μου δίνουν ολόκληρο το φύλλο(1x2m):( Ξέρεις κανείς που μπορώ να απευθυνθώ? |
Απάντηση: Φύλλο αλουμινίου
Απόσπασμα:
Έχω ένα φίλο με εργοστάσιο που θα μπορούσε να σε εξυπηρετήσει, αλλά είναι στα Οινόφυτα...:hmmm: |
Νομίζω στον Ταύρο, κάπου στη Λεωφ. Ειρήνης (αν θυμάμαι καλά) έχει...;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Σε μαγαζί με κουφώματα αλουμινίου θα κοιτούσα πρώτα !:cool: |
Απόσπασμα:
Για Στράτζα/Ψαλίδι..:Απορία::Απορία::Απορία: |
Απόσπασμα:
Ναι ..δεν έχω πάει για να ξέρω ...αλλά λογικά..!!;) |
Στο μοναστηράκι φίλε θα φτιάξεις ότι θες !!! Εάν δεν ξέρεις, ρώτα κάποιον(στην περιοχή) που πουλά λαμαρίνες. ;)
Εγώ γνωρίζω δυο, αλλά πάω εμπειρικά δεν θυμάμαι επωνυμία και οδό.:o |
Ειναι 2-3 μαγαζια - βοιτεχνιες ανεβαινοντας την Καβαλας (φευγοντας απο Αθηνα) πριν την πρωτη γεφυρα στα δεξια. Το ενα μαγαζι το εχει ξαδελφος μου με ονομα Ευαγγελατος.
|
τηλ 210-29.30.160
Γαλάτσι και έχει ότι θες;) |
Απόσπασμα:
πες πρώτα την λύση και μετά θα σου πω:p:D Απόσπασμα:
Θα κάνω δουλειά μόνο σε στράντζα-ψαλίδι;) Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
για τη βαλιτσα ειναι ???
|
λοιπον μαν
παρε ενα τηλ στη βετα, αν ειναι ενα δυο κομματια πες τους οτι ειναι δειγμα για δειγματοληψια. πανε απο εκει, δωσε διαστασεις σχημα κτλ, θα στο κανουν σχεδιο και θα στο κοψουν αμεσα στο λεϊζερ και θα στο στρανζταρουν, οτι και να κοψεις δεν θα δωσεις και πολλα... τηλ στο Veta SA |
Απόσπασμα:
|
Ο φίλος θέλει μια βάση και εκεί που του είπα έχει και ρετάλια, εμπειρικά το κόστος δεν θα ξεπεράσει τα 10€. Το φύλο 3*2 αν θυμάμε το έχει 70€ και με στράντζα.
αν θες κάτι πάρεμε τηλ.;) |
:sm1:
|
Απόσπασμα:
respect στην παρέα !!!!!!!!!!!!!! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όλο και κάποιος θα ξέρει κάτι παραπάνω από μένα Είπαμε..σταθερή αξία το gsforum σε οποιαδήποτε βοήθεια-πληροφορία;):) Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την βοήθεια..θα ενημερώσω με την πρώτη ευκαιρία για την πορεία του θέματος:sm8: |
αν δε βρεις τιποτα αλλο 25ης Μαρτιου 4 αγιος δημητριος ΓΕΛΚΟ Γελαδακης τηλ 210-9701877 !!!κανει τα παντα φιλικοτατος,τον ειχα ρωτηση για να κανω βαλιτσες,μου ειπε φερε σχεδιο και σου φτιαχνω οτι θες.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Πάρε χοντρό χαρτόνι και πειραματίσου.Πάρε για μπούσουλα σχέδια και διαστάσεις από τις βαλίτσες του εμπορίου και ξεκίνα:);) |
Απόσπασμα:
μετα κανε το αναπτγμα του πατου + 15 mmκε στης τεσερης πλεβρες οστε οταν γυρησου προς τα πανο να σχηματηστη ενα συνη οπου θα το καρφοσης παλη με ρηβερς στο προτο τεμαχιο στη συνεχεια κανε κε το καπακη με 25 mm οπος τον πατο το καπακη θα το στερεονης με πουκλες οπου θα μπορου κε να κληδονου στο πατο πρεπη να το κανης 2mm πιο μηκρο κε το καπακη 2 mm πιο μεγαλο τωρα τα μετρα ? μετρα μια οπια δυποτε π.χ. touratech για βαση κε μετατρεψετη στα μετρα που σε βολευη |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
κληδονιες |
Φιλε μου, οταν εφτιαχνα τις αλουμινενιες μπαγκαζιερες πηγαινα (και παω ακομα και τωρα αν χρειαστω κατι) σ ενα στραντζα που ειναι στο υψος της εθνικης οδου που στριβουμε για Αχαρνων. Νουσας λεγεται και σου φτιαχνει ΟΤΙ θες, χωρις περιορισμους στα μετρα.
Εχω φτιαξει εκει απο μπαγκαζιερες (8 σετ συγκεκριμενα) μεχρι Roadbook! Αν σ ενδιαφερει στειλε μου pm. |
Ευχαριστώ άπαντες για τις πληροφορίες!!! Ενημερώνω για κάθε κίνηση..καλημέρες μου
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:29. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!