GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Ο Αντώνης της πλατείας τα είπε όλα... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=21088)

antonis1150GSA 07-06-2011 05:41

Ο Αντώνης της πλατείας τα είπε όλα...

Μπραβο του....τρομερος...

adventure 07-06-2011 06:32

Απάντηση: Ο Αντώνης της πλατείας τα είπε όλα...

Πολύ καλά τα είπε ο Αντώνης και με ξεσπάσματα οργής για όλους αυτούς τους "κυρίους" .

Νεύρα Νεύρα

MARK 07-06-2011 08:06

Αν κάμποσοι είχαν ίδιο τρόπο σκέψης σαν τον φίλο,υποθέτω ότι θα ζούσαμε σε μια καλύτερη Ελλάδα :cool:

ortho 07-06-2011 09:08

Μπράβο! Γνήσιος!

Ποιός τα ακούει όμως.......

kostas_366 07-06-2011 09:56

Μιλάει γνήσια.
Χθες πήγα άλλη μια βόλτα στο Σύνταγμα.
Παίζονται και παιχνίδια και θέλω να πω σε όλους να προσέχουν.
Γιατί ο Έλληνας, βλέπει και λίγο το ``οικόπεδό`` του.
Το λέω αυτό γιατί κάποια στιγμή, στην πλάτη μου, έπαιξαν παιχνίδια κάποιοι, όχι για το κοινό συμφαίρων, αλλά για πάρτη τους!!!

Jefe 07-06-2011 10:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 396899)
Αν κάμποσοι είχαν ίδιο τρόπο σκέψης σαν τον φίλο,υποθέτω ότι θα ζούσαμε σε μια καλύτερη Ελλάδα :cool:

http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203FC.gif

Jefe

aeriko 07-06-2011 11:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 396950)
Μιλάει γνήσια.
Το λέω αυτό γιατί κάποια στιγμή, στην πλάτη μου, έπαιξαν παιχνίδια κάποιοι, όχι για το κοινό συμφαίρων, αλλά για πάρτη τους!!!

Εισαι και πάλιουρας! Τι νόμιζες δεν θα παίζονταν παιχνίδια από ορισμένους;

kostas_366 07-06-2011 11:10

Παλιούρας :):)
Ωραία λέξη. :)

Nondas 07-06-2011 11:43

:sm8:

yannis 07-06-2011 13:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 396950)
Μιλάει γνήσια.

Έεεεεεεεελαααααα!!!!!!!
Πήγες και συ ρε Κώστα στην "εκκλησία του δήμου"!?!?!?!?!?!?!?!:p
Τι διάολο... σε έχω για σοβαρό άνθρωπο!!!!!!:D

γιαγια αρκουδα 07-06-2011 13:45

εγω στιν τελικη διαφωνο.
διαφωνο με τον τροπο που διαμαρτηρωνται.
πηγα κατω αρκετες φορες και ειδα.
ειδα οτι σιγα σιγα αρχιζουν να γινονται κλικες και στο τελος θα καπελοθουν και θα διαλισουν. γιαυτο δεν ανισιχουν τα καθικια.
για εμενα ο τροπος ειναι ενας.
ξυλο στους πολιτικους να τους κανουμε να μην βγενουν απο τα σπιτια τους.ακομα και εαν πρεπει να ανοιξουν κεφαλια.
δεν λεω να παμε να σπαμε τα μαγαζια του κοσμακι.
το να σπασουμε το μαγαζι καποιου και μετα να μην ουν ανεργοι 2-3-5-10 ατομα δεν ειναι σε καμια των περιπτωσεων λυση.
αλλα οπου μαθενουμε οτι θα εμφανιστη πολιτικος ανεξαρτητου παραταξεως να κανουμε ντου ολλος ο κοσμος. να μπουνε 2-3000 κοσμος εξω απο το σπιτη του καθε πολιτικου και να μην τον αφυνουν να βγει ουτε αυτος ουτε κανεις αλλος ουτε φαγητο να του πανε μεχρη να παρετηθη. και ας φερουνε τα ματ και οτι θελουν εγω θα διαθεσο 500 στιλιαρια απο κασμαδες για ρωπαλα.
αλλα διστυχως μας εχουν κανει λαπαδες και κανενας δεν τολμαει να κανει τιποτε μην παθει βαβα.
σε λιγο καιρο ομως θα αρχισουμε να σκοτονομαστε μεταξη μας για να παρει ο ενας την φετα το ψωμι απο το χερι του αλλου αλλα τοτε θα ειναι πολυ αργα γιατι δεν θα υπαρχει αυτη η αλιλεγκυη που βλεπουμε εστω και τωρα τοτε θα υπαρχει μισος για τον δυπλανο μας.
και οσο ακουμε τους διμοσιογραφους να μας κοιμιζουν με το οτι ετσι πρεπει να γυνονται οι διαδιλοσεις. ....... ας αλλαξουμε πλευρο γιατι θα πιαστουμε και θα ξυπνισουμε ασχημα μετα....τοσα χρωνια κανουν την δουλια του με επιτυχεια στο να μας κοιμιζουν.
απλα οι πολιτικοι περνουν πιστωση χρωνου και ετοιμαζονται . ειτε με της μοναδες με τα αλογα που ετοιμαζουν για την καταστολη του κοσμου ειτε γιατι ξερουν οτι η πεινα θα φερει διχωνια και θα αρχισουμε να τρωγομαται μεταξυ μας και αυτοι..... απλα θα δηλωνουν οτι καταδικαζουν αυτα τα μεμονομενα επεισοδια......

aeriko 07-06-2011 14:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από γιαγια αρκουδα ( 397102)
εγω στιν τελικη διαφωνο.
διαφωνο με τον τροπο που διαμαρτηρωνται.
πηγα κατω αρκετες φορες και ειδα.
ειδα οτι σιγα σιγα αρχιζουν να γινονται κλικες και στο τελος θα καπελοθουν και θα διαλισουν. γιαυτο δεν ανισιχουν τα καθικια.
για εμενα ο τροπος ειναι ενας.
ξυλο στους πολιτικους να τους κανουμε να μην βγενουν απο τα σπιτια τους.ακομα και εαν πρεπει να ανοιξουν κεφαλια.
δεν λεω να παμε να σπαμε τα μαγαζια του κοσμακι.
το να σπασουμε το μαγαζι καποιου και μετα να μην ουν ανεργοι 2-3-5-10 ατομα δεν ειναι σε καμια των περιπτωσεων λυση.
αλλα οπου μαθενουμε οτι θα εμφανιστη πολιτικος ανεξαρτητου παραταξεως να κανουμε ντου ολλος ο κοσμος. να μπουνε 2-3000 κοσμος εξω απο το σπιτη του καθε πολιτικου και να μην τον αφυνουν να βγει ουτε αυτος ουτε κανεις αλλος ουτε φαγητο να του πανε μεχρη να παρετηθη. και ας φερουνε τα ματ και οτι θελουν εγω θα διαθεσο 500 στιλιαρια απο κασμαδες για ρωπαλα.
αλλα διστυχως μας εχουν κανει λαπαδες και κανενας δεν τολμαει να κανει τιποτε μην παθει βαβα.
σε λιγο καιρο ομως θα αρχισουμε να σκοτονομαστε μεταξη μας για να παρει ο ενας την φετα το ψωμι απο το χερι του αλλου αλλα τοτε θα ειναι πολυ αργα γιατι δεν θα υπαρχει αυτη η αλιλεγκυη που βλεπουμε εστω και τωρα τοτε θα υπαρχει μισος για τον δυπλανο μας.
και οσο ακουμε τους διμοσιογραφους να μας κοιμιζουν με το οτι ετσι πρεπει να γυνονται οι διαδιλοσεις. ....... ας αλλαξουμε πλευρο γιατι θα πιαστουμε και θα ξυπνισουμε ασχημα μετα....τοσα χρωνια κανουν την δουλια του με επιτυχεια στο να μας κοιμιζουν.
απλα οι πολιτικοι περνουν πιστωση χρωνου και ετοιμαζονται . ειτε με της μοναδες με τα αλογα που ετοιμαζουν για την καταστολη του κοσμου ειτε γιατι ξερουν οτι η πεινα θα φερει διχωνια και θα αρχισουμε να τρωγομαται μεταξυ μας και αυτοι..... απλα θα δηλωνουν οτι καταδικαζουν αυτα τα μεμονομενα επεισοδια......

.......... και μετά, δεν μας λές την συνέχεια. Εάν έβλεπα και έναν "Δράκο" θα ήταν τέλειο το παραμύθι σου. Αυτά συζητιούνται στην "Πλατεία", 500 στυλιάρια και να βαράνε ή 2-3000 κόσμος να πηγαίνει να αποκλείει σπίτια; Και που ξέρω εγώ αν αυτοί που αρχίσουν να βαράνε δεν θα βαρέσουν και εμένα ή δεν θα χώσουν το στυλιάρι ΣΟΥ στον πισινό μου εν ονόματι της "Πλατείας" Και άντε παραιτήθηκαν γιατί φοβήθηκαν, θα μας σώσει η "Πλατεία" με τους εκλεγμένους δια βοής ή ανατάσεως της χειρός εκπροσώπους της; Επειδή έχω κάποια χρόνια και εμπειρία στην πλάτη μου φοβάμαι ότι η ¨Πλατεία" θα καπελωθεί από τους επαίοντες του είδους.

zervas 07-06-2011 14:26

Συγχαρητήρια στον Αντώνη........

Μίλησε η ψυχή του και είπε πολλές αλήθειες.

Το πιό σημαντικό για μένα από όλα αυτά που είπε είναι :
<< Εγώ δεν έχω μεγάλο πρόβλημα αλλά είμαι εδώ>>

Μπράβο του ..............

saitman 07-06-2011 22:49

ωραιος ο Αντωνης!!

yannis 07-06-2011 23:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 397134)
.......... και μετά, δεν μας λές την συνέχεια. Εάν έβλεπα και έναν "Δράκο" θα ήταν τέλειο το παραμύθι σου. Αυτά συζητιούνται στην "Πλατεία", 500 στυλιάρια και να βαράνε ή 2-3000 κόσμος να πηγαίνει να αποκλείει σπίτια; Και που ξέρω εγώ αν αυτοί που αρχίσουν να βαράνε δεν θα βαρέσουν και εμένα ή δεν θα χώσουν το στυλιάρι ΣΟΥ στον πισινό μου εν ονόματι της "Πλατείας" Και άντε παραιτήθηκαν γιατί φοβήθηκαν, θα μας σώσει η "Πλατεία" με τους εκλεγμένους δια βοής ή ανατάσεως της χειρός εκπροσώπους της; Επειδή έχω κάποια χρόνια και εμπειρία στην πλάτη μου φοβάμαι ότι η ¨Πλατεία" θα καπελωθεί από τους επαίοντες του είδους.

Σιγά ρε Παναγιώτη... εσύ έχεις χρόνια και εμπειρία και οι άλλοι δεν έχουν?!?!!?:D

Αλήθεια, ποιοι είναι μαζεμένοι αυτή τη φορά;;; Αυτοί με τον αντίχριστο και τις ταυτότητες;; οι άλλοι που κλαίνε γιατί αποκλείστηκε η ####πετινίτσα;;; μήπως κάποιοι κομματικοί φίλαθλοι "υποψήφιοι Δ.Υ." με σημαιάκια;;;; :p

Ευτυχώς "τα γραπτά μένουν" και όπως έδειξε σε άλλο θέμα, η "αξία" του φόρουμ είναι σεβαστή και μάλλον θα κρατήσει αρκετά για να βλέπουμε στο αρχείο και να γελάμε στο μέλλον με τις ######## που γράφτηκαν... είτε από μας, είτε από τους άλλους!!!!! Ο καιρός θα δείξει και η χλεύη θα είναι βαριά. ;)
Μόνο μην γυρίσουν μερικοί και κλαίνε πάλι σαν μυξοπαρθένες, "μας παρέσυραν τα τσαμένα"!!!!:p

kostas_366 08-06-2011 02:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 397073)
Έεεεεεεεελαααααα!!!!!!!
Πήγες και συ ρε Κώστα στην "εκκλησία του δήμου"!?!?!?!?!?!?!?!:p
Τι διάολο... σε έχω για σοβαρό άνθρωπο!!!!!!:D

:sm7::sm7:
Έχει καλό κόσμο :D

kostas_366 08-06-2011 02:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 397445)

Αλήθεια, ποιοι είναι μαζεμένοι αυτή τη φορά;;; Αυτοί με τον αντίχριστο και τις ταυτότητες;; οι άλλοι που κλαίνε γιατί αποκλείστηκε η ####πετινίτσα;;; μήπως κάποιοι κομματικοί φίλαθλοι "υποψήφιοι Δ.Υ." με σημαιάκια;;;; :p

Κάπως έτσι είναι Γιάννη.
Πολλές ομάδες είναι εκεί, για το ``οικόπεδό`` τους.
Και πολλοι φυσικά πάνε γιατί το πιστεύουν και προσπαθούν να βγει κάτι.
Γι αυτό είπα να προσέξει ο κόσμος.

aeriko 08-06-2011 08:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 397559)
Κάπως έτσι είναι Γιάννη.
Πολλές ομάδες είναι εκεί, για το ``οικόπεδό`` τους.
Και πολλοι φυσικά πάνε γιατί το πιστεύουν και προσπαθούν να βγει κάτι.
Γι αυτό είπα να προσέξει ο κόσμος.

Εχουσι γνώση οι φύλακες. Ο παθών και μαθών.;)

kostasx 08-06-2011 08:40

Μακάρι να ήταν και άλλοι σαν τον Αντώνη..

aeriko 08-06-2011 08:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 397445)
Σιγά ρε Παναγιώτη... εσύ έχεις χρόνια και εμπειρία και οι άλλοι δεν έχουν?!?!!?:D

Ευτυχώς "τα γραπτά μένουν" και όπως έδειξε σε άλλο θέμα, η "αξία" του φόρουμ είναι σεβαστή και μάλλον θα κρατήσει αρκετά για να βλέπουμε στο αρχείο και να γελάμε στο μέλλον με τις ######## που γράφτηκαν... είτε από μας, είτε από τους άλλους!!!!! Ο καιρός θα δείξει και η χλεύη θα είναι βαριά. ;)
Μόνο μην γυρίσουν μερικοί και κλαίνε πάλι σαν μυξοπαρθένες, "μας παρέσυραν τα τσαμένα"!!!!:p

Εχουν εμπειρία, μπορεί και μεγαλύτερη. Η τέχνη είναι να μπορείς να την εκμεταλλευτείς και να την κάνεις οδηγό στις πράξεις σου. Αυτό το " δίνω 500 στυλιάρια" για να βαράνε κόσμο κάπως μου έκατσε βρε παιδί μου. Κατά την άποψή μου λειτουργούν εν θερμώ και πιθανόν για λόγους εντυπωσιασμού.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:42.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!