![]() |
Ντύνομαι-τρώω-κάνω τουρισμό ΜΟΝΟ Ελληνικά
«ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» Δελτίο Τύπου ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ προβάλλουν τα ελληνικά προϊόντα Μετά από πρόταση του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» τα περισσότερα μεγάλα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ δέχτηκαν το αίτημα να στηρίξουν ενεργά τον αγώνα μας για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων. Συγκεκριμένα τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ MYMARKET ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ αποφάσισαν όπως εντός του Ιουνίου Ø εκτυπώσουν αφίσες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στις οποίες θα προβάλλεται το σύνθημα «ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά, κάνω τουρισμό ελληνικά». Ø τοποθετήσουν τις αφίσες στα καταστήματά τους σε ολόκληρη την Ελλάδα Ø τυπώσουν το σύνθημα και στις πλαστικές τους σακούλες που δίνουν στους πελάτες τους για να τοποθετούν τα είδη που αγοράζουν. Χαιρετίζουμε την απόφαση των ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ που στηρίζουν τον αγώνα μας και δίνουν την δυνατότητα να περάσει το μήνυμά μας για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων σε πολύ μεγάλο αριθμό πολιτών-καταναλωτών σε ολόκληρη τη χώρα. Οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία να σκεφθούν και να συνειδητοποιήσουν ότι η προτίμηση των ελληνικών προϊόντων αποτελεί καθήκον όλων μας. Έτσι μετέχουμε και εμείς οι πολίτες ενεργά στη μάχη για την καταπολέμηση της ανεργίας, τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της βιοτεχνίας και της βιομηχανίας μας, τη στήριξη των Αγροτών και Παραγωγών μας, του Τουρισμού μέσα στη χώρα μας. Έτσι στηρίζουμε την εθνική μας οικονομία. |
Απάντηση: Ντύνομαι-τρώω-κάνω τουρισμό ΜΟΝΟ Ελληνικά
επιτέλους (?)
|
ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ!ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ!!!!!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ!
|
ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,και απο ποιοτητα δεν στερουντε:sm8::sm8::sm8:
|
Για να δούμε . :) :) :) Εγώ πάντως ψωνίζω Ελληνικά 9 προς 1 . ;) :) |
ναι ρε καλά.....
αναρωτήθηκε κανείς τι προϊόντα παράγουμε??:rolleyes: ακόμα και τα κολοκυθάκια δεν φτάνουν ούτε για ζήτω! η μήπως τα παράγουμε απο τον καναπέ? και όσο αναφορά το "κάνω τουρισμό ελληνικά",ούυυυ να είστε σίγουροι οτι θα πάω να ξαναδώσω 60 ευρώ στην πλαταριά θεσπρωτίας για δύο τσιπούρες απο τα καρφούρ! ας γίνουν όλοι δημόσιοι υπάλληλοι να τρώει ο ένας τα σωθικά του άλλου! |
Απόσπασμα:
Χωριάτικη σαλάτα σε ταβέρνα στη λίμνη Πλαστήρα...12 ευρώ ''χωριάτικες πίτες'' που τις παρασκευάζουν στη Λάρισα... ''Σπιτικά κέικ'' απο το Λιντλ Δίκλινο δωμάτιο 120 ευρώ με θέα το βενζινάδικο... Παροχή υπηρεσιών της μούντζας και του ''δε βαριέσαι'' Πικρές ιστορίες ...:mad::mad: |
Απόσπασμα:
πχ πορτοκαλια ελληνικα 2 ευρω πορτογαλεζικα 0.65 πατατα ελληνικη 1 ευρω αιγιπτιακη 0,30 κλπ κλπ κλπ κλπ γιαυτο εγω ψυφιζω δαγκοτο το φτυνο και ας ειναι και απο την ζημπαμπουε. τουλαχιστον εκει δεν εχουν χριματα να ριξουν οτι σκατολιπασματα φανταστης οπως οι ελληνες παραγωγοι που σε μια γλαστρα βγαζουν 2 φορτιγα φρουτα. ουτε το ελαιολαδο δεν το αναμιγνιουν με ορυκτελαιο γιατι τους ειναι ακριβοτερο. ενω εδω αγνω παρθενω ελαιολαδο 15-50 SAE |
Καλό θα ήταν το κίνημα πρώτα να κράξει και να βάλει χέρι σε αυτούς που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες..
και μετά να προτρέψει τους πολίτες να καταναλώνουν ντόπια προϊόντα.:( Αν το Ελληνικό κασέρι κοστίζει τα 2πλάσια από το αντίστοιχης ποιότητας ξένο..μάλλον το ξένο θα πάρω..:( |
Συμφωνώ εν μέρη, με τους προλαλήσαντα, αλλά εφαρμόζοντας τέτοιων ειδών πολιτικές, δηλ. μην υποστήριξης ελληνικών επιχειρήσεων, τότε είναι μαθηματικά σίγουρα ότι τα παιδιά μας, θα τσάσουν για το εξωτερικό ή θα γίνουν υπάλληλοι σε ξένες επιχειρήσεις στον τόπο μας ή μελλοντικοί άνεργοι...!!!! Αρα μένουμε στα Ελληνικά, αλλά σνομπάροντας ότι είναι ακριβό..!!! π.χ 12 ευρώ σαλάτα στην Πλαστήρα ή στα Μετέωρα ή 120€ δωμάτιο στο Πήλιο..!!!! Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την αξία του ευρώ μας.... ;););) |
:sm8: |
το 520 στην αρχή του arcode υποδηλώνει ελληνικά προϊόντα διαλέχτε τα φτυνότερα και τα καλύτερα ;);)
|
Απόσπασμα:
Αααααα καλάααα ............αυτός είναι αλλού νταλλού:hmmm::hmmm::hmmm: |
Απόσπασμα:
Ανέπτυξε λίγο την γνώμη σου..;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γιατί και εγώ ψωνίζω από καρφούρ και λίντλ,αλλά δεν βρίζω τα Ελληνικά προϊόντα.Ούτε κατηγορώ αναπόδεικτα όλα τα Ελληνικά προϊόντα.Και εάν έγινε κάπου να νοθεύσουν τα λάδια με 15-50 SAE, δεν σημαίνει πως η Ελληνική παραγωγή λαδιών είναι νοθευμένη.Έλεος πια με αυτήν την ηττοπάθεια του Έλληνα. Και για να μην σου αφήσω αμφιβολίες, είπα οτι αγοράζω από ξένα μαγαζιά που όλα τα λευτά πάνε ΕΞΩ. Αλλά μου άρεσε η πρωτοβουλία και θα προσπαθήσω να την ακολουθήσω ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ από χέριΝεύρα |
Εγώ πάντως εδώ και χρόνια ελληνικά και μόνο, εκτός και είναι κάτι ιδικό που δεν υπάρχει ελληνικό. Όσο για τουρισμό, πάντα το ψάχνω το πράγμα. Πιστέψτε το, πάντα υπάρχουν καλές ευκαιρίες όπου και αν πας.;)
|
Απόσπασμα:
|
:sm8: αν σκεπτομαστε Ελληνικα ειναι για το καλο ολων μας;)
|
Απόσπασμα:
μεχρη οι ελληνες να πουλανε σωστο πραγμα στην σωστη τιμη εγω θα αγωραζω οτι βρισκο πιο φτυνο και πιστευω οτι ειναι ποιοτικο και δεν με ενδιαφερει αν ειναι απο ελλαδα η απο ζημπαμπουε. λογο της δουλιας μου μπενω σε πολλες επιχηρισεις και βλεπω πολλα και κανω της επιλογες μου . τωρα αν καποιος θελει να παρει ελληνικο μονο και μονο γιατι ΤΟΥ ΛΕΝΕ οτι ειναι ελληνικο... δικαιομα του.... μονο να περνει μαζι και τα κουφετα απο τα βαπτισια οταν ψωνιζει μην πανε χαμενα.... και αυτα ......ελληνικα ειναι:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: υγ κατι πατατες οταν χαλασε το φορτηγο του φιλου λαικατζη με παρακαλεσε να παμε με το δικο μου να της φορτοσουμε το βραδυ απο τον εμπορα να τησ παμε το πρωι στην λαικη. ελληνικοτατες..... μαλιστα το πρωι εβαλε και ταμπελα οτι ειναι παραγωγη απο γνωστη περιοχη της ελλαδος. βεβαια οταν της αγωραζε απο τον εμπορα ημουν παρων στα βαπτισια που απο γαλλικες που ελεγε το τιμολογιο εισαγωγης κοπικε τιμολογιο ως ελληνικες για να μπορει να της πουλισει στην διπλη τιμη σαν ελληνικες αν του ζητουσε κανεις τιμολογιο.... |
και για να μην αλλα λεμε και αλλα καταλαβενουμε........
εγω ψωνιζω ελληνικα προιωντα απο τον παραγωγο . πχ εξω απο το χωραφι του που πουλαει ντοματες, πορτοκαλια, κρασι απο τους παραγογους και γενικα προτιμω να ψωνιζω κατ ευθειαν απο τους παραγωγους. ΑΛΛΑ.... οχι ρε φιλε το πορτοκαλι το ελληνικο εξω απο το χωραφι σου να θες να το αγωρασω 2 ευρω και στο σουπερ μαρκετ που εχουν μεσολαβισει 200 μεσαζοντες να το πουλανε 0,80 το δικο σου εχει κοκους χρυσου? πουλα το στην ιδια τιμη με το σουπερ μαρκετ (αν και θα επρεπε να το δεινης φτινοτερα μιας που δεν υπαρχουν μεσαζοντες κλπ ) να το παρω και να σε υποστηριξω. οχι μονα-ζηγα δικα σου. και μετα φωναζεις οτι σαπιζουν και τα πετας. αφου θα τα πεταξεις και δεν θα παρεις μια γιατι δεν τα δεινης στιν ιδια τιμη με τα εισαγωμενα ? εκει λοιπων να τα πεταξεις μερχη να καταλαβεις οτι πρεπει να βαλεις τον κολο σου να δουλεψει και οχι να καθεσε στην πολυθρονα σου και να δουλευουν οι ινδοι και οι πακιστανοι και να λες << τοσα κανει και αν σου αρεσει , αλλιως τραβα να παρεις τα αλλα τα σαπακια>>. σωωωωπα ρε μαγκα ελληναρα τα αλλα ειναι σαπακια και τα δικα σου ειναι ΑΑΑ? να τα δω στην χωματερη πια ειναι τα σαπακια και πιανου η τσεπι θα ειναι και αυριο γεματη που θα ερθεισ κλεγωντας οτι δεν σε προτιμουμε. το αγκουρι εχει δυο ακρες μπορει την μια να μας την βαζεις αλλα μετα η αλλη ακρη μπενει και σε εσενα και ποναμε η το ευχαριστιομαστε και οι δυο... η γιαγια μου ελεγε. βοιθα με να σε βοιθω να ανεβουμε το βουνο....... βοιθα με με καλυτερες τιμες και ποιοτητα να σε βοιθησω αγωραζωντας απο εσενα. αλλιως θα ψαξω αλλου για βοιθεια και οτι γινει..... |
Απόσπασμα:
φίλε μου χωρίς να έχω καμιά διάθεση αντιπαράθεσης μόνος σου το λες... αν χρειάζεται να ξέρω ...για να πάω,το χάσαμε το παιχνίδι πατριώτη! είναι πολύ δύσκολο δηλαδή να πηγαίνω κάπου άφοβα και να μην χρειάζεται να σκεφτώ αν θα με γδάρουν ή όχι? όπως στο εξωτερικό για παράδειγμα? πρέπει μια ζωή να είμαι λαγωνικό?? και αν πάω κάπου στην ελλάδα που δεν έχω ξαναπάει,πως θα ξέρω τι θα παίζει? λες τζάμπα να γίνονται τόσα θρεντ,όπου ο άλλος ρωτάει " που να πάω ρε παιδιά?" και δυστυχώς δεν είναι μόνο ο τουρισμός... είναι τα καύσιμα,οι νοθείες γενικότερα,οι παράνομες ελληνοποιήσεις και άλλα πολλά...;) |
Απόσπασμα:
οταν ημουν 18-19 χρωνων (1978-79) επερνα την μηχανη και την κοπελα μου και την παρεα μου και φευγαμε δεν ειχε σημασια τιποτα αλλο να φυγουμε να παμε να δουμε καοια μερη. αυτο μας ενιαζε . τωρα πρεπει να σκευτουμε που θα παμε και ποσο χοντρο θα ειναι το στιγκηνο σωβρακο για να μην μας πιδισουνε. εγω ειμαι ανθελληνας οκ. αυτοι τι ειναι? και γιατι θα πρεπει να αγωρασω εγω τα βαπτισμενα , και να θεωρουμε ανθελληνας αν δεν θελω να τα παρω και αυτοι που τα βαπτηζουν να ειναι πατριωτες και να πρεπει να τουσ βοηθησουμε? |
εγώ δεν διαφωνώ τόσο με την γιαγιά αρκούδα...
αλλά έχει μπερδέψει ένα πράγμα: οι αγρότες είναι μαθημένοι αν δεν πουλήσουν θα επιδοτηθούν ή θα αποζημιωθούν (τουλάχιστον προ κρίσεως) ότι ΔΕΝ κάνει το κράτος για κανέναν άλλο δηλαδή |
οποτε φιλε κανουν δεν κανουν παραγωγη θα πληρωθουνε.
εσυ αν δεν κανεις παραγωγη στην δουλια σου πιστευω ξερεις τι θα παρεις.... αυτο που θα παρω και εγω αν δεν παραγω. και σου λενε οτι θα παρο οπως και να εχει το χχχχχχχ ποσο, στασου μπας και βρω και κανεναν ###### να τα μοσχοπουλισω να παρω και παραπανω.... αν δεν βρω θα γκρινιαξω οτι δεν με προτιμουν και πειναω..... και ειμαι ανθελληνας ? ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ ΡΕ!!!!!!! γιατι ειμαι μαγκας ανθελληνας και οτι εχω κανει τα εχω κανει με τον ιδρωτα του προσοπου μου και οχι με επιδοτισεις απο τον καναπε... μακαρι να τουσ κοψουν τις επιδοτισεις να μαθουν να δουλευουν, τοτε θα εκτιμισουν αυτο που φτιαχνουνε, αλλα και ολους εμας που τους πληρωνουμε με επιδοστισεις και αποζιμειωσεις και θα δοσουν την σωστη ποιοτητα στην σωστη τιμη. εμενα οταν μπηκαν στην οικοδομη που δουλευα και μου σηκωσανε τα εργαλεια πριν 2 χρωνια αξιας 27000 ευρω ξυλωσανε τους χαλκοσωληνες και μου αδιασαν την αποθηκη απο υλικα πανω απο 30000 ευρω αποζιμιωθηκα? πηρα επιδοτηση? οχι βεβαια. τα πηρα ξανα μονοσ μου γιατι αυτοι να περνουν επιδοτισεις και αποζιμειωσεις? |
Ναι καλά ολα αυτά.Αλλά διαφορετικά από αυτό που λέει το θέμα.Και για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα, εγώ θα προσπαθήσω να υποστηρίξω τα Ελληνικά.Το οτι θα με ρίξουν κάπου, ε αυτό είναι αυτονόητο.Δεν είμαι και μάγος.
|
Παιδιά, είναι αυτονόητο ότι πρέπει και εμείς να βοηθάμε αυτόν τον τόπο, όσο μπορούμε και στον βαθμό που μπορούμε...!!! Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από το κράτος, αλλά ούτε από τους "σωτήρες" του εξωτερικού...!!! Εμείς όλοι καθορίζουμε τις τύχες μας... Εμείς πρέπει να αναδείξουμε τον σωστό επαγγελματία και να κατακρεουγήσουμε τον απατεώνα και τον κλέφτη..!!! ***** Πώς θα σας φαινόταν, όταν αύριο ημέρα το παιδί σας, θα σας πει λυπημένα "μπαμπά, δυστυχώς πρέπει να φύγω στο εξωτερικό, ώστε να ζήσω και εγώ!!! Δεν υπάρχει μέλλον εδώ!!!" Πως θα νοιώσετε σαν γονείς...?? Εγώ προσωπικά σαν ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ...:(:(:( Είμαι παιδί μεταναστών, και ξέρουμε στο πετσί μας, τι σημαίνει "ξενιτειά".... ΜΗΝ το αφήσουμε να συμβεί αυτό... Θέμα συνηθείας είναι και απόφασης... ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..... ;););) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
+ 1200 |
Επειδή μιά καραμέλα για τα πορτοκάλια γλύφει κάποιος εδώ μέσα
και λέει χοντρές ανακρίβειες, και επειδή πολύ συνφορουμίτες δεν γνωρίζουν πολλά για το συγκεκριμένο προϊόν, Τα πορτοκάλια όπως πολύ θα είδατε όταν ταξιδέψατε προς Ναύπλιον τούτον το χειμώνα ποτέ δεν ξεπέρασαν τα 5 ευρά η τσάντα των 10κιλών πολλές φορές και των 12 κιλών επί του δρόμου στην άκρη στο αγρόκτημα! Επίσης στις Λαϊκές Αγορές της Αθήνας τα καλύτερα πορτοκάλια αρχίζουν να πωλούνται το πρωϊ με 1 ευρώ το κιλό και αργότερα κατεβαίνει η τιμή μέχρι και 3 κιλά για ένα ευρώ! Ακόμα και τώρα που το προϊόν είναι εκτός εποχής, γιατί έχει τελειώσει η παραγωγή του, ακόμα και τώρα επαναλαμβάνω που τα μόνα πορτοκάλια που παράγονται είναι η ποικιλία valenthia η καλοκαιρινά λεγόμενα η τιμή δεν ξεπερνά ποτέ το 1 ευρώ και σίγουρα ο μέσος όρος είναι πολύ πιό κάτω!! Επίσης το θέμα με τις επιδοτήσεις των αγροτών αφήστε το, γιατί δεν γνωρίζετε.... είναι πονεμένη ιστορία τότε που οι αγρότες ζύγιζαν 2 και 3 φορές τις σοδιές τους από τότε κύλισε πολύ νερό στον Αλιάκμονα και στον Πηνειό! τούτες τις χρονιές που ζούμε αγροτική επιδότηση με την μορφή που υπονοήθηκε παραπάνω απλά δεν υπάρχει:) Σίγουρα λοιπόν υπάρχουν πολλοί Έλληνες που τις υπηρεσίες τους θέλουν να τις πουλήσουν πανάκριβα, είτε στα αγροτικά είτε στα βιοτεχνικά είτε στα βιομηχανικά προϊόντα! όμως αν λίγο ψαχτούμε με φειδώ, σύνεση και κυρίως λογική μπορούμε να υποστηρίξουμε το Ελληνικό προϊόν!;) Χωρίς μαγγιές και άλλα τέτοια γραφικά:p γιατί ως γνωστόν τους μάγγες τους πάτησε το τραίνο:D Τσάμπα μάγγες πολλοί:rolleyes:, συνειδητοποιημένοι καταναλωτές λίγοι!:cool: . |
Απόσπασμα:
ΟΜΩΣ... οσο οι τσαμπα μαγγες ειναι πολυ περισσοτεροι απο τους σωστους καταναλωτες, τοτε δυστυχως η κατασταση ειναι μονοδρομος για την τελικη απαξιωση των παντων.:( Και πιστευω οτι ηδη βιωνουμε μια τετοια κατασταση τωρα μεσα στο γενικοτερο μπαχαλο που επικρατει στις μερες μας. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
απορώ με τα super market που στηριξαν την προσπαθεια(σπάνια βλέπεις τετοια φαινόμενα στον συγκεκριμένο χώρο)και πιο πολύ με εκείνο που έχει ελληνικό ονομα αλλά κατα πολυ μεγάλο ποσοστο ανηκει σε ευρωπαίους..:Απορία::Απορία::Απορία:
οπως και να έχει πρέπει να στηρίξουμε τον τόπο μας (χωρις αυτό να σημαίνει οτι αγοράζουμε χωρις να ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ και να ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ):cool: |
Απόσπασμα:
Α βρε τζιτιαρ, δυστυχώς έτσι είναι...οπως το θέτεις! Αντε να γίνει Αύγουστος να πάμε να αλητέψουμε στα μαραμουρες:D |
Όσο μπορώ το "υποστηρίζω" ... ;)
Με λίγη προσπάθεια κ των παραγωγών, ίσως "ισιώσουν" τα πράγματα ... . |
υποστηριζουμε ελληνικα προιοντα για να δουλευουν ελληνες σε αυτα και τα λεφτα να μενουν ελλαδα!!
|
Απόσπασμα:
Μαραμουρες + ΠΟΛΛΑ:):):):) |
Απόσπασμα:
δουλευουν ελληνες? οχι αταν συναντιθηκαμε με τον ARGI μου ειπε << ασε ρε την μουσουνιτσα που κολισες και ελλα και προσ γατζεα>> η απαντιση μου ηταν οτι παω εκει που ξερω οτι θα περασω καλα και θα φαω φτινα και αγνα ελληνικα προιωντα. ο λαμπροσ στην μουσουνιτσα εχει δικια του παραγωγη για οτι εχει στο μαγαζι του και προσφαιρει και σε τιμες πραγματικα λογικες. γιατι να μην παω στον λαμπρο και στον καθε λαμπρο που μου προσφαιρη ποιοτητα και λογικες τιμες χωρεις να εχει αλοδαπους να δουλευουν και να ειναι αραχτος στο καφενειο να το πεζει ελληναρας και να παω στην λυμνη πλαστηρα πχ που λεει και ο φιλοσ. να με σκισουνε και να φαω εισαγωγης με ταμπελα ντοπιου? μπορο να φαω και αλλου εισαγωγης σε καλυτερη τιμη. υποστηριζω μονο αυτους που αξειζουν και οχι τους ελληναρες. και οσο για το ναυπλιο και τα πορτοκαλια........ αυτοι που αξειζουν να ψωνιζεις ειναι μαλον λιγοτεροι απο τα δαχτιλα του ενος χεριου..... και εχω πολλους φιλουσ παραγωγους απο εκει κατω και τους τα χωνω σε καθε ευκαιρια...... α ναι πορτοκαλια λακονιας λενε τα καλυτερα στην ελλαδα...... μονο που απο τα φυτοφαρμακα που ριχνουν ασιδοτα ο υδροφορος οριζωντας εχει μολινθει σε βαθος 2000 μετρων . το νερο που ποτιζουν και πινουν ειναι ακαταλληλο γιαυτο και ο μεσος ορος ζωης στην λακωνια ειναι χαμιλα..... και δεν το λεω εγω μια αναζητηση στο google θα σας πει πολλα. ριχτε λιπασμα να κανουμε μεγαλη παραγωγη να κονομισουμε... και οσο για τον κοσμο και τα παιδια μας .....πιοσ τα χεζει? εμεις να περναμε καλα..... και κατα τα αλλα να τα προτιμουμε γιατι τα εισαγωμενα ειναι σαπακια........ |
|
Ναι, αλλά αν τα δηλητήρια και τα λιπάσματα, παρασκευάζονται στην Ελλάδα, δε νιώθεις μια περηφάνια; Δίνεις δουλειά και ψωμί σε τόσους ανθρώπους : χημικούς, βιομηχάνους, εργάτες, γιατρούς, φαρμακοποιούς, νεκροθάφτες ...
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:27. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!