![]() |
αγανακτισμένοι μοτοσυκλετιστές...!!
Γεια και χαρά σας αδέρφια...!!
Λόγω εν####υ βίου και παιδιού (...ερχετε και το δευτερο όπου να 'ναι...!), δυστηχώς δεν έχω μπορέσει εως τώρα να σας γνωρίσω κι από κοντά..!...(όσοι παντρεμένοι....γνωρίζεται από πρώτο χέρι...!). Μια πρόταση θέλω να κάνω...!... τη θα λέγατε αν διοργανόναμε μία "μοτοράδα" στο πατ-κιουτ στην πλατεία συντάγματος για την τετάρτη 29/06/2011 ...ημέρα εαν ειμαι καλά πληροφοριμένος, που θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο...? Αδέρφια μου, είναι νομίζω ευκαιρία να αναδείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους όσους βδομάδες τώρα κάνουν "πράξη" αυτό που άλλοι το κάνουν μόνο στα λόγια...!! Η πατρίδα μας περνά τις χειρότερες περιόδους της μεταπολεμικής ιστορίας της, και νομίζω ότι το ελλάχιστο που μπορούμε να πράξουμε έιναι "ένα ηχηρό κορνάρισμα" έξω από το σπίτι τους" που δεν έχουν καταλάβει ότι είναι "ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ"......!!!... ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΒΙΛΛΑ ΟΡΓΙΩΝ"...!! αδέρφια μου εγώ απλά ρίχνω την ιδέα, σκεπτόμενος ότι την τετάρτη (...εκεί... κατά της 6 το απόγευμα...πριν κλείση ο δρόμος μπροστά από το σύνταγμα από τον κόσμό, να είμαστε εκεί..) και μιας τα μαγαζιά είναι κλειστά-->άρα και περισσότεροι έχουν την ευκαιρία να συμετάσχουν...--> θα έλεγα να προσφέραμε ως ελάχιστη προσφορά σε όλους αυτούς που πιστεύουν σε αυτό τον αγώνα,....που δε νομίζω κανένας να διαφωνεί ότι είναι αγώνας για την επιβιωσή μας, για την επιβίωση των παιδιών μας...>!! Εαν πάλι δεν γίνει αποδεχτή η πρατασή μου, δεν πειράζει, απλά τουλάχιστον την Τετάρτη και την Πέμπτη να υπενθυμήσω όσους μπορούν να είναι στη συγκέντρωση των αγανακτισμένων πολιτών στην πλατεία ...!! Εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω να φύγω απο Πάτρα και με ένα "πανί"στην πλάτη, που κάποτε το λέγαμε "σημαία" και κάποτε το τιμούσαν, θα πάρω την μπεμπα μου και θα πάω...! Ευχαριστώ πολύ, να είστε πάντα καλά, και καλή αντάμωση...!! |
Απάντηση: αγανακτισμένοι μοτοσυκλετιστές...!!
Φίλος μην κάνεις τον κόπο ούτε τα έξοδα από την Πάτρα.Έχω πάει 2 φορές στη συγκέντωση και δεν ξαναπάω.Χαμένος χρόνος.Το μνημόνιο θα ψηφιστεί θέλεις δεν θέλεις.Οι τροικανοί μας βλέπουν μαζεμένους και γελάνε:hmmm:Νεύρα
|
Απόσπασμα:
|
Lyke ξεκίνα από Πάτρα την Τετάρτη και θα δεις πλήθος χιλιάδων να είναι μαζεμένοι....
Έχει 48ωρη απεργία οπότε θα είναι ο κόσμος μαζεμένος από το πρωί εκεί. Καλά έκανες και πόσταρες,θα σε περιμένουμε στο κέντρο Τρίτη και Τετάρτη ;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Κανένας δεν είναι τόσο θαρραλέος να γελάσει, μπροστά σ' ένα ξεσηκωμένο πλήθος. . . λαό. . . πες το όπως θες.
Απλά αυτοί έχουν την τεχνική του φιδιού. Κουλουριάζονται και επιτίθενται. . . ενώ εμείς, (υπάρχουν κι εξαιρέσεις), σκεφτόμαστε τα περασμένα μεγαλεία και σβήνουμε το φως πριν κοιμηθούμε. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απλά αδερφέ μου με ενοχλει πάραπολύ ο "ωχαδερφισμός σε κάποιους σαν και σένα που σκευτονται "σαν εσένα"....!!:Απορία: |
Απόσπασμα:
|
ξεφυηγαμε απο το θεμα.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
αν οργανωθει τιποτα τετοιο.....ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ:cool::cool::cool: (εχω πάει και ξαναπαει στι Συνταγμα...με μοτο...με τα πόδια....κ.τ.λ.----ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΕΛΑΕΙ:mad::mad::mad:) |
Γεια σας βρε Ελληναράδες ....!!!
Αξιοι απόγονοι του ............................................................................................................................................................................................................................................................................εφιαλτη μήπως....!!! Τελικά ρε παιδί μου αυτό το γαμ$μ#ν@ DNA μας δεν μπορούμε να το αποχωριστούμε....!!! Να΄στε καλά όλοι σας βρε...!!! :sm7: |
Τώρα το είδα το θέμα
Λύκε καταρχήν μπράβο για το ποστ! χαίρομαι που υπάρχουν Έλληνες ακόμη! κατα δεύτερον μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα δεν έχεις ούτε καν 2 ώρες που πόσταρες το θέμα... θα βρεις πιστεύω πολλούς υποστηρικτές της ιδέας στην συνέχεια... κάνε λίγο υπομονή;):) |
Δηλαδή για να δώσουμε μια μάχη πρέπει να ξέρουμε απο πρίν ότι θα την κερδίσουμε?
Αν κανονιστεί κάτι τέτοιο εγω είμαι μέσα χωρίς δεύτερη κουβέντα. |
Αδέρφια και εγώ μέσα είμαι...Άλλωστε θα κατέβω που θα κατέβω, αν οργανωθεί κάτι τέτοιο με μεγάλη μου χαρά να συμμετάσχω.
Ελπίζω για όλους μας που κατεβαίνουμε Σύνταγμα να καταφέρουμε κάτι στο τέλος.Αλλά και να μην καταφέρουμε τουλάχιστον κάναμε κάτι και δεν μείναμε με τα χέρια σταυρωμένα...Είναι άσχημο να το δεχτώ αυτό!:( Συγχαρητήρια για την ιδέα!!;) |
Μέσα!!!!
|
Απόσπασμα:
Μου θύμησες κάποιους αφελείς που πιστεύουν(που λέει ο λόγος) οτι το πολυτεχνείο έριξε τη χούντα :sm3: |
Πως θα νικήσεις σε μια μάχη αν παρατάς τα όπλα απο την αρχή..,,,,,,,,,,
|
Απόσπασμα:
|
Στην προκείμενη, δεν υπάρχει ούτε μάχη αλλά και ούτε αντίρηση.
Είναι οοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλαααααααααα προαποφασισμένα για να μην σου πω προυπογγεγραμμένααααααααα!!!!!!!!!!!!!! Οσο για τα όπλα :sm7::sm7::sm7::sm7: Όπλα μας είναι ΜΟΝΟ να στρώσουμε τον κ@λ@ μας κάτω και να δουλέψουμε. Οτι έκαναν οι Γερμανοί, όταν οι σύμμαχοι έκαναν την Γερμανία χωράφι. Οτι έκαναν οι Γιαπωνέζοι, όταν έγινε χωράφι με τον σεισμό. Οτι έκαναν οι πατεράδες μας μετά το 1950. Δηλαδή: ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ |
[QUOTE=moican66;408596]Για ποιά μάχη μιλάμε ;
[QUOTE=moican66;408599].,.,.,. δεν υπάρχει ούτε μάχη αλλά και ούτε αντίρηση. Είναι οοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλαααααααααα προαποφασισμένα για να μην σου .,., :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Θα φοβόμουν αν βλέπωντας το, οργάνωναν την αντεπίθεση. Αυτό μου αρέσει. |
Απόσπασμα:
Εννοώ τον μπογιατζή (πρωην ελαιοχρωματιστή) να ξαναπάει για δουλειά με ένα πενηντάρικο μεροκάματο και όχι με 150ε μεροκάματο που πήγαινε μέχρι σήμερα.Και έπαιρνε 150 γιούρια, γιατί έδινε 70 στον Αλβανό και ήθελε και 80 δικά του. Οι δημόσιοι, να "δουλέψουν". Γιατί από οτι λένε, η παραγωγικότητά τους είναι στο 25%. Το άλλο 75% το κρατάνε για εφεδρία. Να το καταναλώνουν στα long weekends. Για αυτούς μιλάω για δουλειά και πολλούς ακόμη, που ενώ έχουν την προοπτική, κοιτάνε ή να λουφάρουν στην καφετέρια, ή να θέλουν να γίνουν πλούσιοι σε μια σαιζόν.Κοίτα ξενοδόχους και εστιάτορες. |
Απόσπασμα:
Σήμερα βρισκόμουν σε εξωτερικές δουλειές, και με μεγάλη λύπη, διαπίστωσα όλες τις καφετέριες τίγκα στον κόσμο! :( Και μάλιστα σε εργάσιμη ώρα και ηλικιακά 18 - 45!!! :(:(:( Τί να πεις... |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:08. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!