![]() |
Πώς θα αποφύγετε το «αυτί του κολυμβητή»
http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=...400&h=300&q=80
Πώς θα αποφύγετε το «αυτί του κολυμβητή» Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011, 23:25 Το «αυτί του κολυμβητή» εμφανίζεται όταν συσσωρεύεται νερό σε αυτό, προκαλώντας λοίμωξη στον έξω ακουστικό πόρο. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν πόνο, οίδημα, ερυθρότητα και έκκριση πύου. Πώς θα αποφύγετε το «αυτί του κολυμβητή»: • Κρατήστε το νερό έξω από το αυτί, καθώς κολυμπάτε, χρησιμοποιώντας ωτοασπίδες ή σκουφιά. • Στεγνώστε καλά τα αυτιά σας μετά το κολύμπι. Κλίνετε το κεφάλι σας σε κάθε κατεύθυνση, τραβήξτε απαλά τον λοβό και σκουπίστε με πετσέτα. • Ποτέ μη βάζετε τίποτα στο αυτί (όπως δάχτυλο ή μπατονέτα). • Χρησιμοποιήστε πιστολάκι μαλλιών στη χαμηλότερη κλίμακα, για να στεγνώσετε εντελώς τα αυτιά σας. • Μην προσπαθήσετε να αφαιρέσετε κυψελίτιδα μόνοι σας. Αναζητήστε βοήθεια από γιατρό. Zougla online - Πώς θα αποφύγετε το «αυτί του κολυμβητή» |
Απάντηση: Πώς θα αποφύγετε το «αυτί του κολυμβητή»
Χρήσιμο αρθράκι!! Ευχαριστούμε !!!
|
Εγώ πάντως δεν κάνω όσα λέει και κάνω όσα λέει να μην κάνω εδώ και 50 χρόνια....:D:D:D
|
Ευχαριστουμε πολυ!:)
|
:sm8:
|
Απόσπασμα:
|
Ευχαριστούμε . ;) :) :) |
εγω χρησιμοποιώ εκείνα τα σκουφάκια με τα πλαστικά λουλουδακια που τρεμοπαίζουν με τον αέρα :sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Χρήσιμο ... ευχαριστούμε !!!
|
παιδια, σε περίπτωση εξωτερικής ωτιτιδας το φαρμακο ειναι ενα
Αλκοολη με 4% βορικο οξυ, το προμηθευεσται απο τα φαρμακια το φτιαχνουν εκεινη τη στγμη. Μετα απο χιλιαδες ωρες στη θαλασσα και εκατονταδες ωτιτιδες μονο με αυτο σωθηκα, απλα μετα την θαλασσα αν νιώσετε να κλεινει το αυτι και να εχεται ψιλο πονους ριξτε 2 με 3 σταγονες ανα 5 ωρες Θα γινεται περδικι..... το χρησιμοποιούν ολοι οι βατραχανθρωποι και ψαροντουφεκαδες επιτυχιμενοι παντα οπως εμενα :sm7::sm7::sm7: παρεπιπτωντος χτυπησα ενα ροφο προχθες.... τρελα... |
Απόσπασμα:
Οχι γιατι οταν πεσει το νερο βγαινει ολο εξω(απο την πισινα)!!:D |
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και καλοφάγωτος ο ροφός !:) |
Απόσπασμα:
|
Καλό και επίκαιρο;)
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Aμ εμένα η φωτό που μου φέρνει σε Καποιον Ηγούμενο...Προσφατα χειροτονισμένο στο αξιωμα:hmmm::D:D:D:D:D σόρρυ Ευτύχιε....ΑΛΛΑ η κοιλίτσα σου (που ειναι σημα κατατεθεν--και μποι:D:D) ειναι το .....στίγμα σου!!!! (Χαιρετισμούς στο νησί μου...ε???:rolleyes::cool::cool:) Thanks Φίλος για το αρθρο:cool::cool::cool:(τοσ αχρόνια απλα έβαζα .....δάχτυλο:o:o:rolleyes::rolleyes:) |
Απόσπασμα:
Eισαι παλιοχαρακτηρας... :p :D :D!!! |
Απόσπασμα:
|
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:54. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!