![]() |
Νομίζετε ότι ως μοτοσυκλετιστής δεν σας ξενερώνει τίποτα?
|
Απάντηση: Νομίζετε ότι ως μοτοσυκλετιστής δεν σας ξενερώνει τίποτ
Απόσπασμα:
|
Εντάξει..ήταν κάπως το βιντεάκι ..:cool:
|
παιδιά επειδή δεν κατάλαβα θέλετε να μου πείτε τι πρέπει να δω;
|
Απόσπασμα:
Το βιντεάκι φυσικα!! |
...δηλαδή ρε παιδιά τι σας χαλάει? επειδή οι μοτοσυκλέτες είναι ηλεκτρικές και δεν κάνουν βρουμ βρουμ??? Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να γίνει αυτό.
Απλά σκεφτείτε ότι κάποιοι στον προ-προηγούμενο αιώνα όταν εμφανίστηκε η αυτοκίνηση ήταν το ίδιο σκεπτικιστές και λέγαν "δηλαδή το μεταφορικό μου μέσον από δω και μπρος δε θα τρώει σανό? θα πρέπει να του βάζω πετρέλαιο? δε θα αναπαράγεται? θα πρέπει να αγοράζω καινούργιο?... κι όμως η εξέλιξη έγινε... ο κόσμος προχώρησε...εν κατακλείδι... ...αν το μέλλον έιναι ηλεκτρικό και προσφέρει μεγαλύτερες επιδόσεις, χαμηλότερο κόστος και καθαρότερο περιβάλλον τότε καλώς να έλθει!!! |
Απόσπασμα:
Σωστή και τεκμηριωμένη η άποψή σου όμως προσωπικά προτιμώ να ανεβαίνω στο βουνό και να ακούω στην 3η τη γριά μου να βγάζει τον λατρεμένο θόρυβο που έχω αγαπήσει και φυσικά στην κατηφόρα τα "σκασίματα" παρά τον θόρυβο που κάνει και το πιστολάκι όταν στεγνώνω τα μαλλιά μου. Αλήθεια η Ducati τι λέει επ' αυτού? :sm7::sm7::sm7: |
α ρε παιδιά δεν κατάλαβα ότι είναι ηλεκτρικές, είχα κλειστό τον ήχο και δεν είχα προσέξει τον τίτλο
πλάκα έχει... και στο είδος της μοτό δεν με χαλάει ούτε ο ήχος... πολύ φουτουριστικό μου κάνει λίγο σε Tron :) σε άλλο είδος μοτό μάλλον θα με ξένιζε όπως είπαν τα παιδιά, έτσι θα είπαν και για τα άλογα με το σανό, με τον ατμό κλπ. όπως είπαν και για το βινύλιο με το CD κλπ. |
Αλήθεια η Ducati τι λέει επ' αυτού? :sm7::sm7::sm7:
σκοπευει στα μοντελα της να βαλει ηλεκτρικο ντεφι:sm7: |
Νομίζεις ότι είναι κανονικές !:hmmm:
|
πρωτη φορα βλεπω σεσουαρ.....να πηγαινουν ταπα:sm7::sm7: |
Όταν βγουν σε μαζική παραγωγή ....
....ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ!! Εδώ με κόρνες, ακράπες, ξετάπωτα, σφυρίχτρες και καραμούζες σου λένε "Δεν σε άκουσα/είδα ρε φιλαράκι" Φαντάσου τι έχει να γίνει με τα ηλεκτρικά. Χθες κάτω από το σπίτι παραλίγο μια γιαγιά να την πατήσει ένα Lexus υβριδικό. Ούτε κατάλαβε η γιαγιά από που της ήρθε!!!:yz:yz:yz |
Φαντασου την ιδια μηχανη
αλλα λιγο πιο γρηγορη και με ενα ειδικο συστημα, το οποιο θα παραγει ηχους προσομοιωσης των βενζινοκινητηρων στα αυτια του οδηγου. ΚΑΜΙΑ διαφορα με τη συμβατικη τεχνολογια. |
και με software θα βγάζει και ότι ήχο θες...
θες ducati με τα παξιμάδια να ακούγονται να ανακατεύονται μέσα στο μοτέρ, βάζεις, θες RSV4; θες HD; :) και θα έχουμε και κάγκουρες που θα βάζουν πιο δυνατά ηχεία να ενοχλούν τον κόσμο :D |
Απόσπασμα:
|
ναι;;;
ρε παιδιά βρείτε κάνα youtube να το δω αυτό |
Απόσπασμα:
«σύντομα» θα λυθεί το πρόβλημα της μόλυνσης της ατμόσφαιρας, με ηλεκτροκινητήρες, μπαταρίες κλπ….και θα αρχίσει η μόλυνση του εδάφους, που θα «θάβονται» οι μπαταρίες αυτές όταν όλα τα οχήματα παγκοσμίως γίνουν ηλεκτροκίνητα?Και αν τώρα φημολογείται ότι όποιος μένει κοντά σε πυλώνα της ΔΕΗ ή σε κεραία κάποιου παρόχου τηλεφωνίας έχει πιθανότητα καρκινογένεσης τότε τι θα γίνει αν παντού γύρω μας έχουμε μικροκύματα και ρεύματα? Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που σκέφτηκα κάτι τέτοιο, σίγουρα κάτι έχουν σκεφτεί όσοι προωθούν τόσο «οικολογικές» λύσεις. Αλλά αυτό που ήθελα αρχικά να πω είναι το εξής…. φανταστείτε έναν Ελληνάρα εν έτη 2020, πάει γα καφέ με το ηλεκτροκίνητο μηχανάκι του, ενώ στην διαδρομή καπνίζει το ηλεκτρονικό του τσιγάρο, παραγγέλλει τον καφέ και το γκαρσόνι το γράφει στο tablet pc του… έρχεται ο καφές… πληρώνει φυσικά με ηλεκτρονικό χρήμα (ούτως η άλλως και τώρα το ίδιο κάνει ένα Σ/Κ Μύκονο με 24 άτοκες δόσεις… πας 2 μέρες πληρώνεις 2 χρόνια). Και εκεί που είναι ρέκλα… περνάει μια μύγα και ο ελληνάρας την βαράει με το ipad του!!!! :sm7: :sm7: :sm7::sm7: :sm7: :sm7: :sm7: :sm7: :sm7: :sm7: :sm7: |
Απόσπασμα:
δικό σου!!!! |
Μακάρι να βγουν στην παραγωγή και να απαγορευθεί αυστηρά ο ενοχλητικός ήχος του κροταλίσματος των boxer….:)
|
Απόσπασμα:
|
Πρέπει να δεις γιατρό για το θέμα τελικά ε. Ή να πας να τον πάρεις τελικά αυτό τον boxer γιατί τον θέλει όλο σου το "είναι" εκτός από το συνειδητό σου.
Μιλώντας για boxer πλάκα θα έχει... Στο μέλλον εκεί θα βάζει τις μπαταρίες η BMW και έτσι θα δικαιολογεί το "κλασικό σχήμα", ενώ θα δροσίζονται κιόλας (αφού χρειάζεται αυτό στις μπαταρίες). Βέβαια εντωμεταξύ να δούμε και ευρέως παραγόμενες μοτό γκαζιού, fuel cells κ.α. |
Απόσπασμα:
|
Δεν ξέρω τι εννοείς. Κάτι προσβλητικό; Αν είναι αστείο δεν το έπιασα.
Την πήρα με πολλές δόσεις και η προηγούμενη μηχανή μου πλήρωσε μέρος της. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Για να το γνωρίζεις από πρώτο χέρι , έχω πάει στο γιατρό. Με βρήκε λίγο προβληματικό σε μερικά. Όταν του εξήγησα για bmw και boxer , με βρήκε κανονικό. Το ίδιο πρόβλημα έχει και αυτός με τους χλιδάτους και μουράτους. Γενικά το κροτάλισμα των μηχανών αυτόν ενοχλεί πολλή κόσμο. Να είσαι καλά πάντως. Και να αποφεύγεις τους λαστιχάδες. Δεν παίρνουν μετά από αλλαγή εύκολα μπροστά. Καλό απόγευμα να έχεις :) |
Αχ αστείο. Γέλασα πάλι.
Τελικά η κόμπλα δεν κρύβεται ούτε πίσω από χιούμορ. Κάτσε λάθος το έγραψα. Τελικά η κόμπλα δεν κρύβεται ούτε πίσω από "χιούμορ". Χαίρομαι που στους καφέδες σας αυτά δεν έχουν σημασία (καλά κάνουν και καλά να περνάτε). Α και μετά τα λάστιχα μια χαρά μπροστά παίρνουν, αρκεί να βλέπεις (γιατί εγώ αποδείχτηκα στραβός - αλλά έχει πλάκα πως αλλάζει μια ιστορία μέσα από χαλασμένο τηλέφωνο). |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:56. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!