![]() |
R1200GS S.E. (1ο έτος)
Αναφέρομαι στη κάτωθι :
http://i945.photobucket.com/albums/a...0GS30years.jpg Πριν λίγες ημέρες συμπλήρωσα 1 έτος από την αγορά της. έχω κάνει 16.785 χιλιόμετρα στους 12 αυτούς μήνες. έχω κάψει περίπου 1.005 λίτρα με κόστος 1.525 ευρώ με μέση τιμή 1,52 ευρώ το λίτρο. έχω κάνει πολλά ταξιδάκια εντός Ελλάδος (προς το παρών ;)) αλλά η μοτό αποτελεί επίσης και εργαλείο δουλειάς, έτσι λοιπόν η χρήση της είναι καθημερινή..... από extras, φοράει ψηλότερο τιμόνι (αποστάτες) και φώτα xenon (slim ballast) Δηλώνω απερίφραστα πολύ ευχαριστημένος/γοητευμένος απο τη μοτοσυκλέτα μου και επίσης ευπειθώς αναφέρω ότι δεν μου έχει προκαλέσει την παραμικρή ενόχληση, δεν έχει κάνει Τσικ...... δεν μου έχει ζητήσει ποτέ, απολύτως τίποτε πλην βενζίνης..... και στα ...δικά σας....:D:D:D |
Απάντηση: R1200GS S.E. (1ο έτος)
http://4.bp.blogspot.com/_nhhHJKS9Wd...0/evileye3.jpg ΦΤΟΥ,,, ΦΤΟΥ,,, ΦΤΟΥ, Να μην την ματιάσουμε... ;););) |
Να την χαίρεσαι και να την έχεις άλλα 40 χρόνια;)
|
Απόσπασμα:
Φτου φτου, όπως λέει κ ο Αργύρης κ να κάνεις πολλαπλάσιες χιλιάδες χιλιόμετρα απροβλημάτιστα ... ;) |
Πάντα όρθιος και καλοτάξιδος Βασίλη!!!
|
ευχαριστω παιδιά....
θέλω να δω και τα σχόλια των αλλοεθνών...... 17κ χιλιόμετρα και ούτε κιχ.....;););) :sm7: |
βασίληηηηηη φέρτο πάν να το λερώσουμε!:D:D:D
|
|
εχεις -εχουμε μια κουκλα να την χαιρεσαι-χαιρομαστε και να κανεις-κανουμε πολλα παρα πολλα ομορφα χλμ:):)
|
Απόσπασμα:
δεν τη λερώνω καρντιά μου....την έχω πριγκήπισα... με τα λαδάκια της στην ώρα τους, τα μπάνια της, τη καλή της τη βενζίνη (λέμε τώρα) κτλ κτλ |
Απόσπασμα:
Bασιλάκη μου, τα γυρεύει και εσένα ο πωπουδάκος σου..!!!:D Πας και αναρτείς τέτοιο θέμα σε ένα φορουμ, που οι "αλλόθρησκοι" (μη μποξεράκηδες & μη προπελάκηδες) καραδοκούν..!!! Θα βγει σε λίγο ο Νικ-x, και θα αναπτύσει θεωρίες ..!!! Μείνε συντονισμένος... :sm7::sm7: |
περιμένω εναγωνίως ARGI....
να δω τί θα σκαρφιστούν να πουν πάλι...... ελπίζω το Φουκοζίμα να τους ξελαμπίκαρε το μυαλό και να βλέπουν και να σκέφτονται ορθά...... |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δεν βλεπω ομως πουθενα τον... αθλο της μηχανης, ειδικα με αυτα τα χλμ και με αυτην την "περιποιηση :confused: :o"!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τι περιμενεις να σχολιασουν οι "αλλοι" :rolleyes:; Δεν πιστευω οτι υπαρχει κατι το αξιεπαινο προς σχολιασμο, απο πλευρας μηχανης :o... Αντιθετος πιστευω οτι τους δινεις "βημα" προς... χλευασμο :p! Σαν να εχω πχ Varadero και να γραψω στο αντιστοιχο φορουμ οτι η μηχανη μου, ενος χρονου, εχει κανει μεχρι τωρα πχ 17.000χλμ και δεν εχει κανει κιχ :confused:! Θα γελουσαν τρεις μερες :p... Τουλαχιστον ετσι το καταλαβα εγω :o, αν εννοεις κατι αλλο Βασιλη, πες το μου γιατι ειμαι και απο... χωριο ορεινο :D!!! |
γείτονα, παραλογίζεσαι.....
δεν περιμένω τη γνώμη κανενός να μου αποδείξει ότι έχω αξιόπιστη μοτοσυκλέτα.... κατά καιρούς όμως, πάντα είχαμε ένα καλοπροαίρετο λεκτικό παιχνίδι με φίλους συνοδοιπόρους για την αξιοπιστία των Γερμανικών vs Γιαπωνέζικων κτλ κτλ.... ήταν πάντα απολαυστική η κουβέντα ανάμεσα σε "αλλόθρησκους" όπου οι απαντήσεις πνιγόντουσαν στη μπύρα και τα μεζεδάκια.... μη τρελένεσαι......ο καθένας είναι υπεύθυνος των επιλογών του.... βαρέθηκα να διαβάζω μίζερα πράγματα και έδωσα βήμα να το ρίξουμε λίγο στη πλάκα και τον αυτοσχεδιασμό...αλλά φαίνεται η κρίση σκοτώνει και το χιούμορ και τα clicks.... |
αυτο με το μαααααατι!!!!!:sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Βασιλάκο... κούκλα!!! Πάντα όρθιος και πολλά πολλά απολαυστικά χλμ.
Εγώ την έχω 8 μήνες... με 19.500km και επίσης δεν έχει κάνει τσικ...;):) Ας τους αλλόθρησκους να πορεύονται....:D |
Απόσπασμα:
|
Βασίλη και μεις στις 50 χιλιάδες τα ίδια λέμε με σχεδόν 3 τόνους αμόλυβδης καμμένης! Συνέχισε ακάθεκτος! Πολύ καλό το θέμα σου και εύχομαι να κρατήσει τους μίζερους έξω! :D
|
αντε και στα 100χιλ....και ασε τους αλλους να λενε ...
|
Κούκλα είναι...
Δεν πρόκειται να πάθει τίποτα, έτσι όπως την προσέχεις....:p:D |
αλλος ενας ευχαριστημενος πελατης BMW.Ο GeorgeP δεν θα γραψει κατι?:sm7::D
|
Και στα επόμενα απροβλημάτιστα 100.000χλμ. :sm8: |
Δεν γνωριζα οτι τα 17000 απροβληματιστα χιλιομετρα αποτελουν ειδηση.....:D:D
Αν ειναι ετσι,ας με πληροφορισει καποιος,ποια ειναι τα χιλιομετρα-σταθμος [5000-10000-15000 κτλ],για την αναφορα αξιοπιστιας της μοτοσυκλετας,για να γνωριζω κι εγω.....:D:D Περα απο την πλακα,Βασιλη να εισαι γερος και να την χαιρεσαι με πολλα απροβληματιστα χλμ,και αναμενουμε την επομενη ανταποκριση σου ''ανευ τσικ'' στις 20000κμ.....:):) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Eγω ειμαι υπερευχαριστημενος με την μηχανη και εχω 100.000χλμ χωρις "κιχ" και με μαλλον 6 τοννους καμμενης βενζινης ;) και με ολα τα βουνα της στερεας Ελλαδας οργωμενα (το εννοω αυτο, ΟΛΑ).... Ελπιζω Γιωργο να μην εννοεις εμενα με το... μιζερους :rolleyes:!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Κάτσε και σε λίγο ετοιμάζουν παραθέσεις και επιχειρήματα για τον καημό που δεν έχουν! :sm7: |
Απόσπασμα:
|
πφφφφφφ.... σιγά τα αυγά. Εγώ με το αξιόπιστο σε 2,5 χρόνια έχω κάνει 7.000χλμ χωρίς κιχ:D:D:D
Ετσι για να μην λέτε ότι δεν σχολιάζουν οι αλλόθρησκοι. :D:D |
μακαρι παντα να ειναι ετσι φιλε μου και να σου δινει χαρα το πανεμορφο σου μηχανημα.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Να τη χαίρεσαι είναι κούκλα με πολλά και όμορφα ασφαλή χιλιόμετρα . :sm8: |
γαμώτο, ο gepol τσίμπησε και αυτός είναι καλός φίλος, δεν μπορώ να του τη πω....:D:D
ευχαριστώ πολύ για τις ευχές..... το θέμα (για να επανέλθω) ανέκυψε για να εμφανίζονται πού και πού οι ιδιοκτήτες BMW που δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα με την αξιοπιστία της μοτοσυκλέτας τους.....όλο για ζημιές γράφουμε, σπάνια γράφουμε για το πόσο ευχαριστημένοι είμαστε και μπερδεύουμε τους αλλόθρησκους και τους δίνουμε βήμα να μας κατηγορήσουν που δίνουμε περί των 5κ ευρώ παραπάνω από τα δικά τους...:D:D:D και ναι....τον επόμενο χρόνο (εάν δεν έχει προκύψει πυρετός ;)), με επιπλέον 1 τόνο καύσιμα σε κατανάλωση, θα επανέλθω και ελπίζω να σχολιάζω πάλι τα ίδια. Του χρόνου όμως η επένδυσή μου (στα 2 χρόνια) θα έχει χάσει συνολικά 30% σε αξία μεταπώλησης ενώ οι αλλόθρησκοι δεν θα μπορούν να υπολογίζουν σε κάποιο κεφάλαιο σε πιθανή ανταλλαγή...θα ψάχνουν να αποσύρουν αλλά δεν θα αγοράζει κανείς...:D:D:D τη λύση θα τη δώσει τότε η BMW...33+33+33 :sm7::sm7::sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:35. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!