![]() |
Τα BMW χαλάνε
...........μου λέγανε αλλά εγώ ψάχνω για την πρώτη μου Βαυαρή (ταπεινή μονοκύλινδρη) μετά από καμιά 10αριά Γιαπωνεζούλες. Οπότε καλώς σας βρήκα και ελπίζω να πάρω χρήσιμες πληροφορίες από το φόρουμ.
Σπύρος |
Απάντηση: Τα BMW χαλάνε
Σπυρο καλως ηρθες και παντα ορθιος...:)
Με το καλο η Βαυαρη...;) |
Καλως ορισες Σπυρο με το καλο η Βαυαρη ,θα περιμενω να μου πεις την γνωμη σου σε συγκριση με τους Ιαπωνες!!
|
Γειά σου Σπύρο,καλώς ήλθες,
όλοι μας σχεδόν έχουμε εμπειρίες καλές η κακές από τα Γιαπωνέζικα μοτο... :) |
Σπυρο καλως ηρθες με το καλο και η γερμανιδα,απο οσα ασχημα ακους κρατα τα μισα,και αυτοι που τα λενε κατα βαθος .....
|
Απόσπασμα:
Δεν υπάρχει μέτρο συγκρίσεις Γιώργο μου ειναι μακραν η προπελα μπροστά!!! :D:D |
Καλωσόρισες Σπύρο και καλά χιλιόμετρα να έχεις οταν και όποτε σου κάνει κλικ το καινούργιο σου παιχνίδι....!! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Η προπελα ειναι για τα ελικοπτερα για μηχανες ειναι οι Ιαπωνες!!:D:D |
Απόσπασμα:
Στο δρομολόγιο Παλούκια Πέραμα τα σκάφη εκεί έχουν Προπέλα. Δεν κάνει ο φίλος σε αυτούς μια ερώτηση εάν χαλάνε. Ίδια εταιρεία είναι….:):) |
Καλώς ήρθες φίλε μου, κ καλά μας χιλιόμετρα!
Jefe |
Φίλε Σπύρο,
καλωσήρθες στην παρέα του GS Forum !!! Καλή διαμονή και με το καλό να βρεις την κούκλα των ονείρων σου .... :D |
Καλώς ήρθες στη παρέα Σπύρο με το καλό το νέο σου μηχανάκι . ;) :) |
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
|
Σπυράκο όλα τα μηχανάκια καλά είναι !!!:)
Καλά χιλιόμετρα να κάνεις και πάντα όρθιος !!!:) Εδώ η παρέα μας κοιτάει ανθρώπους και όχι μηχανές !!:) Καλώς ήρθες στην παρέα μας !!!:) |
Απόσπασμα:
:Απορία:Όλα Σταύρο ακόμη και το δικό μου. :hmmm:Τότε γιατί το αποκαλείτε Νεύρα (λαδιέρα:Απορία:).... Ντροπή σας:) |
Απόσπασμα:
Μα τι σας εχει πιασει με τον Ναπο ακου λαδιερα,αλλο μηχανακι εχανε βαρβολινες προχθες στο μαγαζι σου και αυτο δεν ηταν HONDA:sm7: |
Απόσπασμα:
Και να σου πω και την αλήθεια, μετά από 4500km ακόμη δεν τα έχω κοιτάξει. Η κακία θα τους μείνει στο τέλος....:) |
....φυσικα και χαλανε αφου σε πανε στην ακρη του κοσμου ομως!
Καλως ηρθες στην παρεα:) |
καλως ηλθες!!παντα ορθιος!!
|
Απόσπασμα:
http://www.gsforum.gr/%CE%93%CE%B5%C...B%CE%B1-21962/ ...γιατί δεν είσαι; |
Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!
|
|
|
Απόσπασμα:
Φίλε Νάπο δε θέλω να αισθάνεσαι μειονεκτικά... Οι μετοχές της Αγροτικής φταίνε... Μόλις ανέβουν... πάρε RT !!! :D:D:D |
...επίσης φουρνάκι, βραστήρας κ.α.
|
Απόσπασμα:
|
Εγώ έχω κάνει και 1000 σε δυο μέρες πάντως (το λέω επειδή αναφέρθηκε ο καναπές και ήμουν το ακριβώς από πάνω post).
|
1.500χλμ σε κάτω από 2 ημέρες πες του Νάπου... κι όχι Autostrada... δρόμους με αρκούδες... για όσους θυμούνται... νυχτερινή οδήγηση... και F650GS με το περιβόητο... RT Adventure...:D:D:D
Ρίξτε μια ματιά εδώ... το σίγουρο είναι ότι θα ρίξετε πολύ γέλιο...:D:D |
Απόσπασμα:
Μα το Θεό δεν κατάλαβα τι θές να μου πεις. Ότι κατάφερε gs κάνει 100.000km. :Απορία:Δηλ είναι τόσο δύσκολο το εγχείρημα που το διαφημίζεται κιόλας. Δεν σε κατάλαβα πάντως…. |
Απόσπασμα:
Ναπο γερα δεν θα μας τρελανουν!!:D;):) |
Απόσπασμα:
:D:p:rolleyes: |
καλώς ήρθες στην παρέα του GS foroum
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Όπως του frits που έτρεχε με 200 Km/h επι 15΄ και είχε διανήσει 15 Km!!! :D Υ.Γ.: 1) Καλώς ήρθες φιλε spyrval στην παρέα. :) 2) gsmaniac όντως πιστεύω οτι μπορείς να έχεις λανθασμένη ένδειξη .........................τα θεωρώ πολύ λίγα για σένα. ;) |
Καλώς ήλθες, φίλε Σπύρο, στη λαλίστατη :p παρέα των GS και όχι μόνο.
Διακρίσεις δε κάνουμε, απλά πειραζόμαστε καμιά φορά μεταξύ μας, όπως θα είδες... :D Με το καλό να αποκτήσεις τη μπέμπα σου και εσύ και μην ακούς τους εμπαθείς.. Οι BMW είναι διαχρονικές μοτοσυκλέττες. ;) |
Απόσπασμα:
Το λέω γιατί με την άνεση αυτής της "φιλίας" των μελών γράφεις ότι γράφεις έτσι δεν είναι; Ε δείξε το και καμιά φορά. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:49. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!