![]() |
Givi Trekker για F800 GS
Καλησπέρα σας!
Πρόσφατα σκεφτομαι να αγορασω ολοκληρωμένο το σετ βαλίτσες GIVI Trekker. Μιλάω για βάσεις, πλαϊνές βαλίτσες και Top. Σκέφτομαι να βάλω 46lt Τοp, 33lt αριστερά στην εξάτμιση και 46lt δεξιά. Πιστεύετε ότι είναι εφικτό ένα τέτοιο setup στην F800 GS;;;; Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας εκ των προτέρων! |
Απάντηση: Givi Trekker για F800 GS
Η τιμή είναι γύρω στα 900 ευρώ.δώσε κάτι παραπάνω καλύτερα και πάρε αλουμινένιες .
|
Καλώς ήρθες και στο φορουμ
Πέρνα από την αντίστοιχη ενότητα να σε γνωρίσουμα.Παρακάτω παραθέτω φωτο από συμφορουμίτη που έβαλε τις ίδιες GIVI http://i473.photobucket.com/albums/r...4072011047.jpg |
κατ' αρχήν καλώς ήρθες, και κατά δεύτερον με 1100,00 ευρουλάκια παίρνεις trax αλουμινίου που είναι σαφώς καλύτερες.
Πλαϊνή βαλίτσα αλουμινίου Trax 45lt by: SW-Motech - MotoRAID Βάσεις πλαινών βαλιτσών quick-lock evo SW-Motech by: SW-Motech - MotoRAID |
Βαλιτσα top της Givi την Trekker εβαλα προσφατα και ειναι φοβερα πρακτικη.Ειχα αρχικως ενδοιασμους σχετικα με το αν ειναι αισθητικα εμφανισιμη στη μηχανη (F800GS) αλλα μπορω να σου πω αν και ειναι υποκειμενικο αυτο οτι μου αρεσει αρκετα.Κοστος με τη σχαρα 350 ευρω:yz
|
Και εγώ εδώ κοιτάζω http://www.motorradgarage.com.au/cat...0_l_s_1_xl.jpg
|
Παιδια σας ευχαριστω όλους για τον ενδιαφερον και τις απαντησεις σας!
Και εγω δεν εχω καταληξει 100% ακομα για τη μαρκα των βαλιτσων.... Το θεμα ειναι σαν κεντρο βαρους ειναι κακη ιδεα η χρησιμοποιηση 2 46Lt, μια για top Και μια πλαινη με μια 33lt απο αριστερά; Θελω να πω απο αποψη επιρροης στο κεντρο βαρους της μηχανης... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Νικο πολυ καλή και η συγκεκριμενη! :) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:):) |
Απόσπασμα:
Μαζι με την τοποθετηση ακριβως......Αν και οπως ειδα ειναι ευκολο να το κανεις και μονος σου!!! |
Απόσπασμα:
δεν έχεις μπει σε σκέψεις και για πλαϊνές;;;Σε ποιο κατάστημα τις πήρες;;; Αν θέλεις στείλε Pm!!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σου! :))))) |
το 3βάλιτσο της Trax στο 800 το έβαλε φίλος στην Μοτορόδα
με συνολικό κόστος 1,000 γιούρο |
Απόσπασμα:
Βεβαια θα αναζητησω τη λυση με τη μεγαλυτερη δυνατοτητα αποθηκευσης |
Καλημέρα και απο εμένα.
Εγώ έβαλα την πίσω trekker 46lt με βάσεις, βάσεις για πλαινές και μαξιλαράκι πίσω απο Ιταλία 370€ με τα μεταφορικά και μου δίνει το ίδιο μαγαζί 2 46λίτρα με 370€ με τα μεταφορικά...:D |
Απόσπασμα:
Kappa - Givi 53 & Touratech 45lt kai 37lt. Αυτή είναι η δική μου επιλογή . Από τις πλέον ευρύχωρες:) Λόγω εξάτμισης πάντα θα έχεις ανισομεγέθεις πλαϊνές, για να έχεις μοιρασμένο συνολικό πλάτος, από το κέντρο τις μοτοσυκλέτας. Για το μονόπαντο βάρος, δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να είναι αναλογικά με το μέγεθός τους το ίδιο. Το μικρότερο βάρος αναρτάται πιο μακριά, οπότε προκαλεί την ίδια ροπή με το μεγαλύτερο που είναι πιο κοντά στη μοτο;) |
Επίσης για οποιον πάει και στο χώμα, ας προτιμίσει μεταλλικές και όχι πλαστικές!!!!
|
Για το πλάι εγώ κράτησα τις Givi E41 key-less που ήδη είχα...
|
Για top case παρείγγηλα το explorer 45lt Hepco & Becker σε μαύρο χρώμα...
http://www.motoraid.eu/shop/images/h...k_motoraid.jpg Ελπίζω να με βολέψει... |
Στο εύχομαι:)
Με 45 λίτρα πάντως 2 κράνη δεν χωράει. Αλλά αυτό μάλλον δε σε απασχολεί για να την επιλέξεις. Πάντως είναι όμορφη και ποιοτική, από όσο φαίνεται. |
Απόσπασμα:
Το ξέρω ότι ειναι μικρή σε σχέση με τις 52lt που και εγώ έχω συνηθίσει... Πιστεύω όμως ότι μια 52lt θα ήταν υπερβολική για το 800αράκι... Ελπίζω να μην κάνω λάθος... :hmmm: |
Θα δεις και θα μας πεις!;)
|
Απόσπασμα:
|
Παιδια τελικα εβαλα βασεις, Top 46 litres, right 46 litres, left 33 litres Givi Trekker .
Ολα μαζι 880€ :) |
Καλορίζικες !!! Πως σου φαινονται?? |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Καμιά φώτο θα δούμε ??? :rolleyes: :rolleyes: :p |
Απόσπασμα:
Να φανταστεις πηγα ταξιδι 350 χλμ και δεν εβγαλα ουτε μια φωτο ο απαραδεκτος!!!! |
Και εγω για το ιδιο set πλαϊνων παω με τον george.
Δώσε καμιά φωτο αν μπορείς απο πισω να δω πως ειναι πανω στην μηχανη. |
Απόσπασμα:
Ok Θα το προσπαθησω μεχρι αυριο μεθαυριο να εχω ποσταρει φωτογραφιεςςςς :) |
4 Συνημμένο(α)
Σε πρόλαβα!:p
Τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη. Το 33/46 δεν μου καθόταν καλά στο μάτι και προτίμησα το 33/33 κι ας έχει μια μικρή διαφορά στο πλάτος απο την μεριά της εξάτμισης. Επίσης πήρα της kappa και οχι Givi για 2 λόγους. Η kappa ήταν πιο ελαφριές και αρκετά πιο φτηνές και αφού μου άρεσαν και οι 2 εξίσου εννοείται πήρα τις φτηνές. Α και ποιοτικά δεν έχουν καμία διαφορά, το λεω γιατί προσωπικά τις θεωρούσα κατώτερες τις kappa από τις givi αλλα τελικά έχοντας μπροστά μου και τις 2 δεν εντόπισα καμιά διαφορά. |
κοστος οι καππα...πλαινες...???
|
Απόσπασμα:
340€ το ζευγάρι. |
ευχαριστω,
η τιμη ειναι με τις βασεις...??? (μαλλον οχι) |
Χωρίς τις βάσεις.
+140€ περίπου οι βάσεις. |
ευχαριστω και παλι...!!!
|
θα σου φαρδινει πολυ με 46 στο πλαι..τοπ 46 και πλαινεσ 33..
|
Ωραίο αποτέλεσμα.
Εγώ έχω στο δικό μου Trekker πίσω 46λίτρα και πλαϊνές GIVI key less E41 και είμαι πολύ ευχαριστημένος! |
Γρήγορη ερώτηση για τους έχοντες την Trekker 46.... χωράει 2 full face κράνη μέσα?
Γιατί αρχίζω και σκέφτομαι την αλλαγή στο top case και είμαι ανάμεσα στην Trekker (που μου αρέσει αισθητικά) και την Μaxia E55 (η οποία στάνταρ τα χωράει, αλλά είναι λίγο "μπαούλο")... |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:38. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!