GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Stabilizer σε r1200gs adventure??? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=22143)

Alkinoos 17-07-2011 19:36

Stabilizer σε r1200gs adventure???

Έχει βάλει κανείς stabilizer σε GSA?
Ξέρω πως μπορεί να θεωρητε περιτο στον χωματερο χαρακτήρα του adventure αλλα εγώ έχω πιό "δρομισιες" καταβολές κ θέλω να ενισχυσω την ασφαλτινη πλευρά του gs μου.
Ουτος η άλλος κακά τα ψέματα, σε χώμα δε προκειτε να πατησω κ ποτέ.
Έχει βάλει ποτέ κάτι τέτοιο κανείς;

NLS 18-07-2011 00:20

Απάντηση: Stabilizer σε r1200gs adventure???

Φυσικά όχι.

Υποψιάζομαι δεν ταιριάζει με την μπροστινή του ανάρτηση καν.

Φυσικά και δεν χρειάζεται καθόλου ακόμα και αν έχεις το GS μόνο για... πίστα. Τι δηλαδή το χρειάζεσαι;

Καλά που είσαι στο 1980; :)

babisadve 18-07-2011 00:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 423031)
Φυσικά όχι.

Υποψιάζομαι δεν ταιριάζει με την μπροστινή του ανάρτηση καν.

Φυσικά και δεν χρειάζεται καθόλου ακόμα και αν έχεις το GS μόνο για... πίστα. Τι δηλαδή το χρειάζεσαι;

Καλά που είσαι στο 1980; :)

Το r 1200 r φοράει πάντως

http://3.bp.blogspot.com/_J3_liDBfbv...ic+Details.jpg

PACO 18-07-2011 00:51

επομενο βημα?motard?:D:D

Alkinoos 18-07-2011 02:13

Φιλε NLS το 1980 δεν υπηρχα ουτε καν σαν σκεψη.

Οσο για το σχολιο του οτι δεν ταιριαζει καν στην εμπρος αναρτηση ειναι επιεικος ακυρο κ καταλαβαινω ευκολα πως δεν εχεις κ πολυ καλη σχεση με το GS1200 adv.
Αν ησουν πιο προσεκτικος θα ειχες παρατηρησει οτι στην αριστερη μερια του πεταλου του τελελεβερ, απο την κατω πλευρα, εχει ηδη ετοιμη πατουρα για αναμονη stabilizater.
Αυτο απο μονο του δηλωνει οτι stabilizater μπαινει.
Εγω ρωτησα εαν εχει βαλει κανεις απο εδω μεσα.

Αυτο που βρηκα εγω φαινεται στην παρακατω φωτογραφια, εχει μηκος απο ακρη εως κεντρο της μπουκαλιτσας του 19cm κ διαδρομη 5cm απο την καθε πλευρα.
Μπαινει κουτι στο τελελεβερ του gs κ το μονο που χρειαζεται ειναι μια βαση στηριξεις επανω στην τιμονοπλακα.
Ο μονος λογος που δεν το αγορασα ακομα ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος αν μενει χωρος απο το καγκελο του κινητηρα μιας κ περναει εκει.
Γνωριζω οτι μπαινει 1000%.
Εγω ρωτησα εαν εχει βαλει κανεις να μας πει μια γνωμη για να ξερουμε τι γινεται.
http://img638.imageshack.us/img638/2480/1955jd.jpg

nikos900 18-07-2011 02:38

Καλησπέρα, σκέφτομαι και εγώ για steering damper σε GS. Πιστεύω ότι θα περιορίσει κάποια κοσκινίσμστα ψηλά και ίσως σώσει σε κάποια κακιά στιγμή. (by the way, είμαι πριν το 1980, έχουν αλλάξει τόσα πολλά στην φυσική και τις δυνάμεις που εξασκούνται στα μηχανάκια; )

Κυτάζω αυτό, λέει ότι μπαίνει χωρίς καμία πατέντα.
Hyperpro | Suspension Technology

NLS 18-07-2011 02:41

περί ορέξεως...

Alkinoos 18-07-2011 03:03

Αυτο της hyperpro ειναι πολυ καλο κ ερχεται με mounting kit κομπλε.
Το θεμα ειναι πως δεν ξερω αν ερχεται με το κιτ ολοκληρωμενο η αγοραζεις το αμορτισερακη κ το κιτ το πληρωνεις εξτρα.
Αυριο θα μαθω.
Τιμη του hyperpro απο αντιπρωσωπια ειναι 297 ευρω χωρις να γνωριζω αν στη τιμη ειναι κ το κιτ η οχι.
Το αλλο που εβαλα στην φωτο κανει 300 αλλα δεν χρειαζεται καποιο κιτ.
Δυο σπηρωματα σε ενα μηχανουργειο κ εισαι ετοιμος κ εχει κ δυο χρονια εγγυηση.
Το μονο θεμα ειναι το καγκελο του μποξερ. Δεν ξερω αν φτανει τοσο πισω η οχι.
Αυριο θα το ξανακοιταξω κ θα μετρησω με μεγαλυτερη ακριβεια.

Φιλε μου NLS, δεν εχει σχεση με την ορεξη.
Εχει σχεση με το τι θελει να κανει ο καθενας με την μηχανη του.
Εγω δεν ειμαι χωματερος. Δεν το εχω το gs για off road χρηση παρα μονο για on road.
Θελω να νοιωθω την ασφαλεια οτι θα αλλαξω ταχυτητα υπο κλιση κ στην αλλαγη δεν θα μου κοσκινησει εαν το παρακανω.
Θελω στην επιταχυνση, εκει που ο τροχος τινει να σηκωθει απο το εδαφος, να μην τρεμει με το που θα πατησει κατω.
Το ξερω οτι δεν εχω σουπερσπορτ αλλα θεωρω πως το gs στριβει πολυ καλα κ για τα κιλα του κ για την κατηγορια του.
Αυτο το πολυ καλα θελω εγω να βελτιωσω κ να γινει ακομα καλυτερο σαν μηχανακι.

BOXER 18-07-2011 04:09

Φιλε μου, απο τα γραφομενα σου, φαινεται (και το πιστευω) οτι,

- Ξερεις τι ζητας!
- Οτι το εχεις ψαξει!
- Οτι καταλαβαινεις και "αισθανεσαι" το μηχανακι σου!
- Οτι μιλας με οκληρωμενη και τεκμηριωμενη αποψη!

Αυτο για εμενα λεει πολλα :), και πολλα περισσοτερα αν συνυπολογισουμε το... νεαρο της ηλικιας σου ;)!!!

Δεν ειναι συνηθες φαινομενο αυτο για (επαναλαμβανω) παιδια της ηλικιας σου, που συνηθως εχουν τα μυαλα πανω απο το κεφαλι :)!!!

Συνεχισε να ψαχνεις τον "κοσμο" της μηχανης και θα γινεις καλυτερος απο πολλους.... μεγαλυτερους σου ;)!!!

NLS 18-07-2011 10:59

πάντως κατά τη γνώμη μου όποιος το θέλει το GS για αμιγώς ασφάλτινη χρήση και χάνει ένα μεγάλο κομμάτι του τι είναι αυτή η μηχανή αλλά και δεν έχει την κατάλληλη... υπάρχουν σαφώς πιο "δρομίσια" μηχανάκια

από εκεί και πέρα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι άριστο...
που σημαίνει ότι αν το οδηγείς σωστά δεν έχεις ανάγκη κανένα σταμπιλιζατέρ
αλλάζεις ταχύτητες υπό (μεγάλη) κλίση;
γιατί με μικρή και με μεσαία κλίση δεν κοσκινίζει καθόλου (κάθε μέρα το κάνω)
με μεγάλη κλίση απαγορεύεται να αλλάξεις ταχύτητα κανονικά

όταν μετά την επιτάχυνση πέσει ο τροχός κάτω ο μόνος λόγος που η μηχανή θα τρέμει είναι να είναι τα χέρια σου πιο σφιχτά από όσο πρέπει στο τιμόνι
με χαλαρά χέρια η ρόδα θα βρει το δρόμο που της λέει η Φυσική και πολύ ο#### δεν θα γίνει τίποτα "δραματικό"

(btw και για σούζες, αν και κάνει -λίγο δύσκολα- ακόμα και με τρίτη με κλειστό το ASC, πάλι λάθος μηχανή έχεις... το telelever σου δεν θα σε συμπαθήσει)

τέσπα δεν ξέρω τις γνώσεις σου, άρα και δεν τις θίγω, όμως από την λίγη εμπειρία μου κατάλαβα ότι πριν βρω το όριο της (εκάστοτε) μηχανής πρώτα έπρεπε να βρω τα δικά μου και να διορθώσω τα δικά μου λάθη

της GS τα όρια είναι αρκετά μακριά (για το είδος της) αλλά και έχει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ χάρισμα να σου λέει αρκετά "πολιτισμένα" που είναι αυτά...

το σταμπιλιζατέρ στερεί μεγάλο κομμάτι πληροφόρησης στον αναβάτη και θεωρώ ότι κάνει περισσότερο κακό σε σημερινές μοτό (πόσο μάλλον όχι στημένες για αυτή τη δουλειά) παρά καλό

γι' αυτό και επιμένω "περί ορέξεως..."

Alkinoos 18-07-2011 16:56

Για πιο χωμα μιλας? Η πλειοψηφια των gs δεν εχει πατησει ποτε ροδα σε χωμα.
Το συνηθησμενω χωμα που πατουν ειναι αυτο σε καμια πλατεια εξω απο την καφετερια αν δεν εχει χωρο να παρκαρει στο πεζοδρομιο.
Εγω την αγορασα σηνηδητα ξεροντας οτι δεν προκειτε να πατησει χωμα ποτε.
Τι να κανω τωρα δηλαδη?
Επειδη εχω adventure πρεπει σωνει κ καλα να παρω τα βουνα κ τα λαγκαδια???
Θα παω να κανω χωματοδρομιες με 20 χιλιαρικα μηχανακι?
Αυτα δεν ειναι για μενα.
Εγω την θελω στριφτερη, σταθερη, ανετη κ με γκαζι.
Μονο εδω κολαει το περι ορεξεως που υποστηριζεις.

Φιλε NLS δεν εχει νοημα να συζηταμε κ να φιλοσοφουμε τι κανει το gs κ τι δε κανει.
Το ερωτημα παραμενει μιας κ δεν εχει απαντηθει.

Εχει βαλει κανεις stabilizater στο GS για να μας πει μια γνωμη????

Εγω αυτο ρωτησα.
Ουτε αν χρειαζεται ρωτησα, ουτε αν μπαινει η οχι, ουτε πια ειναι η χρηση της μηχανης ουτε τιποτα.
Τα παραπανω τα γνωριζω οπως κ ολοι οι κατοχοι GS.

commander 18-07-2011 17:09

Και ποιος σας είπε ότι και στο χώμα δεν δουλεύει. Τέλος παντον αλκινοε προχώρα και δεν εχεις άδικο γι'αυτό που θες να κανεις,και πιστέψετε θα δουλέψει ποιο καλά και στο χώμα!!!!!!;)

IOTH1X 18-07-2011 17:19

Είχα βάλει stabilizer στο Varadero (2000, καρμπιρατέρ ακόμα) και από ότι θυμάμαι είχε βελτιώσει κατά πολύ το πάτημα του.
Νομίζω όμως ότι εκεί που βγάζει τα λεφτά του είναι στο να αποτρέψει το απότομο δίπλωμα του τιμονιού. Βασική αιτία πτώσης.
Αν βγάλεις άκρη θα με ενδιέφερε και μένα η τοποθέτηση.

Alkinoos 18-07-2011 17:24

Πριν πληρωσω το hyperpro η το αλλο της bmw θα δοκιμασω ενα συμβατικοπου εχω καβα στο γκαραζ μου.
Θα προσπαθησω να βαλω κανα δυο φωτο αν καταφερω τιποτα το βραδακι.

IOTH1X 18-07-2011 17:41

2 Συνημμένο(α)
Δες και αυτές τις photo

Alkinoos 18-07-2011 17:56

το εχω δει αυτο.
οσο πιο κοντα ειναι στο νοητο αξονα περιστροφης, τοσο πιο μικρη διαδρομη εχει γιατι στο στριψιμο διαγραφει μικρο τοξο. Επισης "καθεται" εγκαρσια στο τελελεβερ κ ετσι ειναι πολυπλοκη η κατασκευη βασεως στηριξης επανω στο τελελεβερ.
Το αλλο καθεται παραλληλα με τον διαμηκη αξονα της μηχανης κ στηριζεται σε εργοστασιακα σημεια.
Ο καλυτερος συνδιασμος θα ηταν να εβρισκα ενα hyperpro-matris-wp-ohlins, οποιοδηποτε επωνημο κ ρυθμιζομενο στο μεγεθος του πρωτου.
Στα ιδια λεφτα θα παιξει κ θα εχει πιο απλη συναρμολογιση κ εφαρμογη.

NLS 18-07-2011 18:36

άντε με το καλό

skippybi 19-07-2011 00:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 423397)
άντε με το καλό

;)

stelth1 20-07-2011 11:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από IOTH1X ( 423373)
Δες και αυτές τις photo

+1000

allen 20-07-2011 21:06

alkinoo μηπως , ειχες , tdm πορτοκαλι?:hmmm:

Alkinoos 21-07-2011 01:32

Ναι. Ακόμα το έχουμε στο γκαράζ. Με άλλο χρώμα φυσικά, πιο στημένο κ αρκετά πιο δυνατό απο τότε.
Βασικά γι αυτο τρωγομαι και ψαχνωμαι με το μοτέρ του gs.
Το tdm απο τσουλιτες 2ες είναι μια ολόκληρη κολόνα μπροστά κ έχω αρχίσει κ εκνευριζομαι με αυτο το θέμα.
Είχες κ εσυ tdm? ήσουν στη λέσχη με τα tdm;

Alkinoos 21-07-2011 01:35

Νταξει, είδα κόρινθος στο προφίλ σου κ κατάλαβα! Είχες ένα ασήμι, ε;

paschalis 21-07-2011 07:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos ( 425054)
Ναι. Ακόμα το έχουμε στο γκαράζ. Με άλλο χρώμα φυσικά, πιο στημένο κ αρκετά πιο δυνατό απο τότε.
Το tdm απο τσουλιτες 2ες είναι μια ολόκληρη κολόνα μπροστά κ έχω αρχίσει κ εκνευριζομαι με αυτο το θέμα.

Θα ηταν πιο ευκολο να φτασεις το TDM αν ειχες ενα απλο 1200.
Αν κατεβω με το δικο μου Αθηνα μπορουμε να δοκιμασουμε αν γινεται αυτο:)
Προχωρα με τη μετατροπη ειναι πολυ ενδιαφερον και ανοιγει νεους δρομους!

NLS 21-07-2011 12:16

δεν καταλαβαίνω, όποτε έχω "συναντήσει" TDM με έχουν μεν ζορίσει λίγο (είναι και θέμα μέρας του καθενός) αλλά μέχρι εκεί

kostas_366 21-07-2011 16:10

Καλησπέρα.
Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά εάν το βάλεις. Δεν έχει την τόση δύναμη το gs ώστε να περιορίσεις το ``τρέμουλο``. Και με το αντισπίν ειδικά.
Αν θες να το κάνεις περισσότερο ``δρομίσιο``, δες τα εξής 2 πράγματα σε εσένα και την μοτο.
1. Κάνε σχολεία να βελτιωθείς περισσότερο απόπλευράς δική σου δηλ οδηγού
2. Ψάξε καλύτερα αμορτισέρ, με 2 προφορτήσεις π.χ, καλή ρύθμιση, λάστιχα κλπ.

NLS 21-07-2011 16:23

Ακριβώς.

Αλλά από εκεί και πέρα, περί ορέξεως...

taksidiotis 21-07-2011 17:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos ( 425054)

μην ξεχνας ομως,αλλη μηχανη το tdm κι αλλη το gs.προσωπικα δε θα πειραζα ενα gs,η αλλιως εναν boxer κινητηρα για να βγαλω περισσοτερη δυναμη.εινας τετοιος πειραματισμος κοστιζει αρκετα και φυσικα η αξιοπιστια θα παει περιπατο.εχω δει gs με 110 αλογατα τροχο,ροπη δε θυμαμαι αλλα το νουμερο ηταν πολυ καλο,εκανε παπαδες το μηχανακι,ομως,δεν αντεξε και πολυ.δεν ειναι μηχανη για tuning,αντιθετως ειναι μια μηχανη που μπορει να σε ταξιδεψει παντου και ανετα.

Alkinoos 21-07-2011 17:42

@ paschalis
Το απλο 1200 εχει πιο μακρυα 6η απο το adv κ προφανως ειναι κ πιο ελαφρυ. Λογικο ειναι να κυνηγας το tdm πιο ευκολα.
Απο Σεπτεμβρη εχω σκοπο να κανω καποια πραματα. Δε θελω να πω τι και πως. Οταν τα κανω θα ποσταρω αναλογα θεματα οπως ελπιζω να κανω με αυτα που εκανα αυτες τις μερες.

@NLS, προφανως σε εχουν "ζορισει" μηχανακια του τυπου "φιλτρο-προγραμμα-εξατμιση. Τα tdm σε αυτο το τυπικο σταδιο δεν μπορουν να κανουν αισθητη διαφορα στο gs. Στο λεω εγγυημενα 1000% (το εχω δοκιμασει). Αν ομως σου κατσει κανενα με κατιτις παραπανω μετατροπες, απλα τον ηπιες ( κ αυτο δοκιμασμενω).

@kostas_366, εχεις δικιο κ στα δυο σχολια που εκανες. Ηδη εχω μιλησει με K-shock για ελατηρια κ revalving αλλα δυστυχως το θεμα θα το λυσω απο σεπτεμβρη. Ενω διαθετει ελατηριο για πισω, δεν εχει για μπροστα κ εγω θελω να τα κανω κ τα δυο ταυτοχρονα. Προς το παρον θα αρκεστω σε μια συμβατικη κ ουδετερη ρυθμιση στατικου κ δυναμικου sag κ αργοτερα το ξαναβλεπουμε το θεμα.

@taksidiotis, Αλλο το tdm κ αλλο το GS αλλα την ιδια χρηση κανουν οι ιδιοκτητες τους. Εχουν περισσοτερα κοινα παρα διαφορες αυτα τα δυο.
Η σημαντικοτερη ειναι η τιμη τους.
Οσο για το tuning, ναι μεν εχει πολυ ακριβα ανταλακτικα αλλα μη ξεχναμε πως ηδη καποια μοτερ της BMW βγαζουν 130+ αλογα με εργοστασιακα πραγματα.

allen 21-07-2011 17:51

alkinoo εισαι γατα ! με θυμηθηκες;)
παιδες ο φιλος στα τεχνικα -μετατροπες -βαφες ειναι special;)
κερναμε καφε κορινθο!

NLS 21-07-2011 17:57

Alkinoos ίσως έχεις δίκιο (περί TDM). Δεν θα μου έχει τύχει. Πάντως τα μισά και βάλε έχουν τουλάχιστον αλλαγμένες εξατμίσεις. Πάντως αυτό που δεν αλλάζει που να χτυπιέται το TDM είναι η μεγάλη διαφορά ροπής. Με λίγα λόγια αν ο δρόμος είναι πχ. ανηφορικός ή είμαστε και οι δυο φορτωμένοι... άντε γεια.

Όσο αφορά αμορτισέρ, ολοκληρωμένες λύσεις ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ για το GS έχει η Ohlins. Με αρκετά χρήματα γίνεται και customise για σένα. Από εκεί και πέρα να φύγεις από τα Showa ή τα WP (για πιο παλιά 1200GS) για να πας σε κάτι μέτριο... μπα.

Όσο αφορά αυτό που λες με τον ταξιδιώτη η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Πράγματι αυτό το μοτέρ δεν είναι για ΠΑΡΑ πολύ tuning. Αλλά πράγματι αυτό το μοτέρ ήδη βγάζει 130 σε κάποιες εκδόσεις. Πρόσεχε όμως, αυτό σημαίνει πρώτα από όλα άλλο στρόφαλο και άρα ΤΕΛΕΙΩΣ άλλη συμπεριφορά.

Οπότε ξαναγυρνάμε στο εξής: Σίγουρα έχεις την σωστή μηχανή;

Εμένα μου αρκεί που στις στροφές ακόμα και +50 άλογα να έχει ο άλλος... χοχοχο...

NLS 21-07-2011 18:00

allen τότε να τον αφήσουμε να κουρδίσει ότι μπορεί στο δικό του για να μας πει τι αξίζει μετά :sm7:

allen 21-07-2011 18:06

θα το κανει !:D

Alkinoos 21-07-2011 18:07

Πια μισα? Το 95% εχουν αλλες εξατμισεις!!! Φουλ καγκουρια! Δε βγαζω την ουρα μου απ'εξω!
Το tdm ειναι το μηχανακι του Γαρδελη κ του Σταθη Ψαλτη στο Καμικαζι αγαπη μου!!!
Αν τη 10ετια του 80 υπηρχε tdm900 κ οχι ΧΤ550 ο Δαλιανιδης στις ταινιες του, tdm θα εβαζε!
Μαγκια, μαυρο-κακο χρωμα, εξατμιση μπουρη κ παντιλικη!!!!:sm7::sm7::sm7:

vasorfa 21-07-2011 18:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από allen ( 425468)
θα το κανει !:D

Εγω απο οτι δειαβαζω...συμπερανα οτι ο Αλκινοος ειναι μεγαλο ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ.......

τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμους!!!!!!

Ευτυχως βρεθηκε και ενας να......κολοδαχτυλιασει το μοτορι.......ΕΞΕΛΙΞΗΣ:D:D:D:D:D:D

vasorfa 21-07-2011 18:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos ( 425469)
Πια μισα? Το 95% εχουν αλλες εξατμισεις!!! Φουλ καγκουρια! Δε βγαζω την ουρα μου απ'εξω!
Το tdm ειναι το μηχανακι του Γαρδελη κ του Σταθη Ψαλτη στο Καμικαζι αγαπη μου!!!
Αν τη 10ετια του 80 υπηρχε tdm900 κ οχι ΧΤ550 ο Δαλιανιδης στις ταινιες του, tdm θα εβαζε!
Μαγκια, μαυρο-κακο χρωμα, εξατμιση μπουρη κ παντιλικη!!!!:sm7::sm7::sm7:

Spam on.....

Επειδη εισαι ......ψαγμενος.....ΤΙ γνωμη εχεις για τις εξατμισεις Ζard?:hmmm:

spam of......

Ροδα τσαντα και κοπανα....:cool::cool::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ωραιες εποχες!!!!!!:p:p:sm7::sm7::sm7:

taksidiotis 21-07-2011 18:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 425460)

Όσο αφορά αυτό που λες με τον ταξιδιώτη η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Πράγματι αυτό το μοτέρ δεν είναι για ΠΑΡΑ πολύ tuning. Αλλά πράγματι αυτό το μοτέρ ήδη βγάζει 130 σε κάποιες εκδόσεις. Πρόσεχε όμως, αυτό σημαίνει πρώτα από όλα άλλο στρόφαλο και άρα ΤΕΛΕΙΩΣ άλλη συμπεριφορά.

Οπότε ξαναγυρνάμε στο εξής: Σίγουρα έχεις την σωστή μηχανή;

Εμένα μου αρκεί που στις στροφές ακόμα και +50 άλογα να έχει ο άλλος... χοχοχο...

γενικα πρεπει να ψαξει αναλυτικα τα parts των κινητηρων που βγαζουν 130 αλογα,μεχρι και διαφορικο θα κοιτουσα για να δω αν ειναι απολυτα ομοια σαν κατασκευη και δεν εχουν εστω υλικες διαφορες.ειναι πολυ δυσκολη μια τετοια μετατροπη και δεν ξερω αν αξιζει να την κανει και κανεις.
σιγουρα βελτιωσεις υπαρχουν,θα ακολουθησει ομως και η αναλογη αξιοπιστια μετα την βελτιωση?
το πολυ καμια αναρτηση να αλλαζα προσωπικα και τιποτα αλλο.φιλτρακι,εξατμιση και ειναι κομπλε.εχει την ροπακλα του,στριβει,ε,δε θελω κατι αλλο προσωπικα.
φυσικα γουστα ειναι αυτα ομως θεωρω οτι το gs δεν ειναι μηχανη για κοντρες,σουζες,παντιλικια,το μηχανακι ειναι αρχοντια και ειναι κριμα να το αναλωνουμε με περιττες βελτιωσεις.
οχι οτι δε μπορει να κανει ολα τα παραπανω,μπορει,ομως δεν ειναι κριμα να του προκαλουμε περιττη φθορα?ο boxer δεν γουσταρει το φλερτ με τις υψηλες στροφες στον κινητηρα και το γνωριζουμε καλα αυτο.
η γνωμη μου ειναι να το απολαυσεις ως εχει.εδω εχεις περασει σε αλλη κλαση μηχανης,αξιζει σεβασμο.

υπαρχει ομως και η αλλη αποψη.
ψηνεσαι???θες κατι διαφορετικο απο το gs?
βγαλε 6000ευρω,πηγαινε γερμανια και κανε το τουμπανο.
γιατι απο ελληνα τετοιες μετατροπες δε θα εκανα.

Alkinoos 22-07-2011 00:35

Να πάω γερμανία να φτιάξω την μηχανη μου???
Για πιο λογο? Επειδή ο Γερμανός θα μου σφίξει τις βιδες καλυτερα?
Τι παραπάνω θα μου κάνει; Θα μου εγγυηθεί μια ορθή εφαρμογή των εξαρτηματων που εγω ο ίδιος θα επιλέξω να μου τοποθετήσει στη μηχανη μου;
Αυτά τα κάνω κ μόνος μου! Δε χρειάζεται να πάω γερμανία!

Πέρα απο τη πλΚα, θεωρώ ότι η ελληνική βελτιωτικη σκηνή έχει απο τους καλύτερους μοτεριστες της Ευρώπης.
Δεν είναι ανάγκη να ξενιτευτουμε για να πάρουμε 5 άλογα παραπάνω.

NLS 22-07-2011 01:03

Στις δυο τελευταίες σου γραμμές συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και με πρόλαβες.

kostas_366 22-07-2011 12:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos ( 425451)

@kostas_366, εχεις δικιο κ στα δυο σχολια που εκανες. Ηδη εχω μιλησει με K-shock για ελατηρια κ revalving αλλα δυστυχως το θεμα θα το λυσω απο σεπτεμβρη. Ενω διαθετει ελατηριο για πισω, δεν εχει για μπροστα κ εγω θελω να τα κανω κ τα δυο ταυτοχρονα. Προς το παρον θα αρκεστω σε μια συμβατικη κ ουδετερη ρυθμιση στατικου κ δυναμικου sag κ αργοτερα το ξαναβλεπουμε το θεμα.

Στο k-scok είναι πολύ καλά παιδιά κ οι 2. Φυσικά να αλλάξεις και τα 2 (εμπρός-πίσω).
Αν θέλει μπορεί να σου απαντήσει και για κάποια ο vteo. Κάτι έχει ψάξει.

johnkrassas 22-07-2011 14:46

Παιδιά να ρωτήρω και εγώ κάτι!! Με τις θερμοκρασίες εχει κάνει κανένας τίποτα??
Οταν πας τάπα πανω απο 180 +++ σε ταξίδη φτάνουν στο θεό οι θερμοκρασίες, πρέπει να κόψης να πέσουν και με τα ξανα ξεκινάς το τροχάδην!!

Πάντος πιστεύω οτι στα ψηλά θέλει σύγουρα Stabilizer γιατί το τιμόνη πετάει!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:56.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!