GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ KIT; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=22230)

TALON 21-07-2011 01:26

ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ KIT;

Επισκεύασα για πρώτη φορά το ελαστικό του varadero φίλου μου με το γνωστό kit επισκευής ελαστικών στην Βοβούσα Ιωαννίνων (είχε πάρει ένα ρόκα γιγαντιαίων διαστάσεων) και μέχρι να επιστρέψουμε στην Καλαμπάκα, που είναι και το σπίτι του φίλου, μας είχε φάει το άγχος αν τελικά θα κρατήσει η επισκευή, ο φίλος έκανε άλλα 300 χιλ. πριν πάει σε βουλκανιζατέρ χωρίς να χάσει ούτε ένα psi.

Η δεύτερη επισκευή έγινε στην Ρουμανία σε tiger 1050 (μυτερή πέτρα έκανε την ζημιά) κάναμε περίπου 1000 χιλ. χωρίς και πάλι κανένα πρόβλημα.

Φέτος στην λίμνη Garda το gs άλλου φίλου πήρε ένα μικρό κομμάτι μέταλλο στο πίσω ελαστικό, κάναμε 2500 χιλ. εκ των οποίων τα 400 χιλ. στην Αλβανία (όποιος έχει πάει ξέρει τη εννοώ) χωρίς και πάλι κανένα πρόβλημα.

Στο ίδιο ταξίδι αλλά στην Cortina d Ampezzo ο ίδιος φίλος με το varadero ξανά λάστιχο, διπλός με τριπλέτα, 2000 χιλ. όπως ανέφερα και πιο πάνω τα 400 χιλ. στην Αλβανία, κανένα πρόβλημα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Σημείωση: Σε καμία των περιπτώσεων δεν υπήρξε απώλεια αέρα.

Albatros 21-07-2011 06:48

Απάντηση: ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ KIT;

Από συζήτηση με ειδικό αντέχει πολύ,θεωρείται τελική επισκευή.
:)

CPretenteriS 21-07-2011 08:14

Συμπέρασμα: Πολλά λάστιχα ρε φιλαράκι!!! :D:D

giclas 21-07-2011 08:21

ειναι αυτο που ειναι μεσα στη ζαντα κε ειναι σαν ζελε ?

TALON 22-07-2011 01:55

[QUOTE=giclas;425158]ειναι αυτο που ειναι μεσα στη ζαντα κε ειναι σαν ζελε ?[/QUOTE

Όχι. Μιλάω για το kit που περιλαμβάνει αμπούλες, κορδόνια, κόλα και δύο εργαλεία ένα για να μεγαλώσεις την τρύπα και ένα για να βάλεις το κορδόνι μέσα στο ελαστικό (δεν παραθέτω κάποιο λιγκ για να μη θεωρηθεί διαφήμιση)

vasorfa 22-07-2011 08:14

[quote=TALON;425782]
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από giclas ( 425158)
ειναι αυτο που ειναι μεσα στη ζαντα κε ειναι σαν ζελε ?[/QUOTE

Όχι. Μιλάω για το kit που περιλαμβάνει αμπούλες, κορδόνια, κόλα και δύο εργαλεία ένα για να μεγαλώσεις την τρύπα και ένα για να βάλεις το κορδόνι μέσα στο ελαστικό (δεν παραθέτω κάποιο λιγκ για να μη θεωρηθεί διαφήμιση)

1)Τα κορδόνια ΔΕΝ τα εμπιστευομαι και πολυ.....εχουν ακουστει αρκετες αστοχιες:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:(ασε που η κολλα τους πρεπει να ειναι φρεσκια για να γινει σωστα η εργασια επισκευης...)

εγω πάλι βρηκα την υγειά μου με αυτο εδω....:cool::cool::cool:

2)Οσο για την διαφημηση...γιατι να θεωρηθει ???:hmmm:

giclas 22-07-2011 08:17

[quote=vasorfa;425857]
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TALON ( 425782)

1)Τα κορδόνια ΔΕΝ τα εμπιστευομαι και πολυ.....εχουν ακουστει αρκετες αστοχιες:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:(ασε που η κολλα τους πρεπει να ειναι φρεσκια για να γινει σωστα η εργασια επισκευης...)

2)Οσο για την διαφημηση...γιατι να θεωρηθει ???:hmmm:

τα κορδονια θεορουνται πρωσορινη λυση .

vasorfa 22-07-2011 08:18

[quote=giclas;425862]
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 425857)

τα κορδονια θεορουνται πρωσορινη λυση .

ήταν το επομενο που ηθελα να συμπληρώσω,αλλα με πρόλαβες:D:D

EvVas 22-07-2011 08:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 425857)

Το έχεις δοκιμάσει;
Είναι μόνιμη λύση;
Διαφορές με το κορδόνι;

vasorfa 22-07-2011 09:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από EvVas ( 425893)
Το έχεις δοκιμάσει; ΝΑΙ:cool:
Είναι μόνιμη λύση; ΝΑΙ:cool:
Διαφορές με το κορδόνι;

Δεν ξεραινετε....τοσο ευκολα--πολυ πιο ευκολο στην τοποθέτηση του...πολύ καλύτερη σφράγιση του ελαστικου...μιας και το <<μανιταρι>> μπαινει αναποδα...και με την πίεση του αερα αυτο-σφραγίζετε....:cool::cool::cool:

το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αρνητικο που εντοπισα εγω...ειναι η΄λίιιγο τσιμπημένη τιμή του...:cool::cool:

(αν θες μπορουμε να βρεθούμε για να το διαπιστώσεις και ο ίδιος!!)

EvVas 22-07-2011 09:06

Καλό ακούγεται.
Το αγόρασες από Internet ή έχει κάποιο μαγαζί Ελλάδα;

vasorfa 22-07-2011 09:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από EvVas ( 425898)
Καλό ακούγεται.

Ιντερνετ φιλαράκι....(απο το site που παραθέτω...)

οι Ελληναρες ακομα.....κοιμομαστε...:o:o

mjtir 22-07-2011 09:34

Eπιβεβαιωνω την αρτιοτητα του προιοντος που προτεινει ο Βασιλης.

Με συντροφευει απο τις πρωτες μερες της συνυπαρξης μου με το θηριο και μια φορα με εβγαλε ασπροπροσωπο.

Ωστοσο θα κανω δυο παρατηρησεις απο την μικρη μου εμπειρια.

Καλες οι αμπουλες αλλα το κομπρεσερ μπαταριας ειναι καλυτερη λυση ειδικα αν εχουμε φορτωμενη την καλη μας.

Το λιπαντικο στις ταπες ειναι must για αυτο προσοχη στην τοποθετηση και τελος καλο ειναι αν υπαρχει η δυνατοτητα να κανεται καμια προθερμανση σε κανενα παλιο λαστιχο (δικο σας η φίλου ;)).

Gemat 22-07-2011 11:14

Εγω ταξιδι με μπαλωμενο λαστιχο ΔΕΝ ΚΑΝΩ!

Τα 120 € ενος ελαστικου δεν αξιζουν το ρισκo του να πεσω με 130+ χιλιομετρα!

Ναι στο κορδονι, αλλα σιγα - σιγα μεχρι να βρω καταλληλο βουλκανιζατερ για αλλαγη ελαστικου!

NLS 22-07-2011 12:09

Gemat δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα.

kranis 22-07-2011 12:19

Εμένα μου τρύπησε στις πρώτες 15 μέρες που τα έβαλα.Οπότε δεν έπαιζε αλλαγή σε καμιά περίπτωση.Είμαι με το κορδόνι 1,5 χρόνο και 13000 κμ και δεν έχει κάνει κιχχχχχχ

NLS 22-07-2011 12:33

Ούτε θα κάνει.

Gemat 22-07-2011 13:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 425998)
Gemat δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα.

...better donkey-tying than donkey-searching ....
οπως λεει και ο σοφος λαος!

*(καλλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε)

NLS 22-07-2011 13:10

OK σύμφωνοι. Δεν παίρνεις ευθύνη για το κεφάλι άλλου εννοείται.

moican66 22-07-2011 13:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 425971)
Εγω ταξιδι με μπαλωμενο λαστιχο ΔΕΝ ΚΑΝΩ!

Τα 120 € ενος ελαστικου δεν αξιζουν το ρισκo του να πεσω με 130+ χιλιομετρα!

Ναι στο κορδονι, αλλα σιγα - σιγα μεχρι να βρω καταλληλο βουλκανιζατερ για αλλαγη ελαστικου!

Είναι και αυτό μια σωστή άποψη!!!!

stukas 22-07-2011 15:28

Eχω κανει επισκευη με `μακαρονι` εξω απο το σπιτι μου με κιτ επισκευης ελαστικων που εχω-κατοπιν το πηγα για ελεγχο σε γνωστο καταστημα με ελαστικα στην Αλεξανδρας,οπου κ μου ειπαν μετα απο τον ελεγχο οτι ειναι ειναι μια χαρα κ αφου τους ρωτησα αν θα μπορουσα να κανω ταξιδι η απαντηση ηταν θετικη.Εκανα ταξιδι στο εξωτερικο διπλοκαβαλος κ φορτωμενος με τριβαλιτσο κ tank bag-ξερετε πως ειναι οι γυναικες οταν πανε ταξιδι...-συνολο 5.000χλμ κ δεν εχασε ουτε ενα psi.Οταν το τοποθετουσα ακολουθησα πιστα τις οδηγιες.Εκ του αποτελεσματος λοιπον με βαση την δικη μου εμπειρια το κρινω ασφαλες.Βεβαια αν καποιος νοιωθει ανασφαλης η προτιμα αλλο τροπο,εννοειται οτι δεν εχω καμια αντιρρηση.Ομως πιστευω οτι κ το μακαρονι ειναι μια αρκετα καλη λυση,για εμενα περα απο ενα ελεγχο οτι δεν χανεις αερα μετα την τοποθετηση του(οτι δεν εχει `αστοχησει` δηλαδη..),δεν χρειαζεται κατι αλλο.Ελπιζω να βοηθησα,παντα φιλικα,stukas.

BOXER 23-07-2011 01:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stukas ( 426192)
Eχω κανει επισκευη με `μακαρονι` εξω απο το σπιτι μου με κιτ επισκευης ελαστικων που εχω-κατοπιν το πηγα για ελεγχο σε γνωστο καταστημα με ελαστικα στην Αλεξανδρας,οπου κ μου ειπαν μετα απο τον ελεγχο οτι ειναι ειναι μια χαρα κ αφου τους ρωτησα αν θα μπορουσα να κανω ταξιδι η απαντηση ηταν θετικη.Εκανα ταξιδι στο εξωτερικο διπλοκαβαλος κ φορτωμενος με τριβαλιτσο κ tank bag-ξερετε πως ειναι οι γυναικες οταν πανε ταξιδι...-συνολο 5.000χλμ κ δεν εχασε ουτε ενα psi.Οταν το τοποθετουσα ακολουθησα πιστα τις οδηγιες.Εκ του αποτελεσματος λοιπον με βαση την δικη μου εμπειρια το κρινω ασφαλες.Βεβαια αν καποιος νοιωθει ανασφαλης η προτιμα αλλο τροπο,εννοειται οτι δεν εχω καμια αντιρρηση.Ομως πιστευω οτι κ το μακαρονι ειναι μια αρκετα καλη λυση,για εμενα περα απο ενα ελεγχο οτι δεν χανεις αερα μετα την τοποθετηση του(οτι δεν εχει `αστοχησει` δηλαδη..),δεν χρειαζεται κατι αλλο.Ελπιζω να βοηθησα,παντα φιλικα,stukas.

Θα συμφωνησω μαζι σου στα του κιτ, οπως επισης και στο θεμα περι αισθηματος ασφαλειας του καθε ενος.
Οποτε ο καθε ενας πρατει αναλογος!!!

nivo 23-07-2011 08:42

θα συμφωνησω με τον Gemat,ιδιως μετα απο αυτο που εζησα πριν 2 χρονια ,οταν εφαγα στη μουρη τα κοματια που εφυγαν απο το λαστιχο του ,απο προπορευομενο φιλο που απο θαυμα δε σκοτωθηκαμε,μετα απο επισκευη ελαστικου σε γνωστο μαγαζι,αποτελεσμα ηταν να φυγει ολο το πελμα,να μεινει το λαστιχο με τα λινα μονο,και αυτα με 180χλμ +,δεν βαζω την ασφαλεια μου σε ρισκο για 120-130ευρω,οταν δινουμε τοσα λεφτα σε αλλα πραγματα πανω στη μοτο μας,και αν δειτε στο εξωτερικο,το κορδονι ειναι μονο για να φτασεις μεχρι το βουλκανιζατερ και να αλαξεις λαστιχο. Απο την στιγμη που βαζεις κορδονι η ολη διαδικασια κοβει εστω και λιγο τα λινα και χαλαει η δομη του,μπορει σε πολλους να μην εχει συμβει τιποτα,αλλα φυλαγε τα ρουχα σου να τα εχεις ολα !!

BOXER 23-07-2011 15:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από motovlamenos ( 426584)
θα συμφωνησω με τον Gemat,ιδιως μετα απο αυτο που εζησα πριν 2 χρονια ,οταν εφαγα στη μουρη τα κοματια που εφυγαν απο το λαστιχο του ,απο προπορευομενο φιλο που απο θαυμα δε σκοτωθηκαμε,μετα απο επισκευη ελαστικου σε γνωστο μαγαζι,αποτελεσμα ηταν να φυγει ολο το πελμα,να μεινει το λαστιχο με τα λινα μονο,και αυτα με 180χλμ +,δεν βαζω την ασφαλεια μου σε ρισκο για 120-130ευρω,οταν δινουμε τοσα λεφτα σε αλλα πραγματα πανω στη μοτο μας,και αν δειτε στο εξωτερικο,το κορδονι ειναι μονο για να φτασεις μεχρι το βουλκανιζατερ και να αλαξεις λαστιχο. Απο την στιγμη που βαζεις κορδονι η ολη διαδικασια κοβει εστω και λιγο τα λινα και χαλαει η δομη του,μπορει σε πολλους να μην εχει συμβει τιποτα,αλλα φυλαγε τα ρουχα σου να τα εχεις ολα !!

Τωρα με αυτο που θα γραψω μαλλον θα ξεσηκωσω πολλους αλλα... χαλαλι!!!

Μιλας για ασφαλεια, και για το οτι δεν κανεις σκοντο και οικονομια για την ασφαλεια σου κτλ κτλ κτλ...

Το να πηγαινεις ομως με 180+..... το θεωρεις ασφαλες :confused:;;;

Νομιζω οτι πρεπει να αναθεωρησεις τις αποψεις σου περι ασφαλειας και μαλιστα γρηγορα!!!

Φιλικα παντα :)!

vasorfa 23-07-2011 15:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 426798)

Μιλας για ασφαλεια, και για το οτι δεν κανεις σκοντο και οικονομια για την ασφαλεια σου κτλ κτλ κτλ...

Νομιζω οτι πρεπει να αναθεωρησεις τις αποψεις σου περι ασφαλειας και μαλιστα γρηγορα!!!

Ρε Νικόλα......

+1200:D:D:D:D(ουτε συνενοημενοι να ειμαστε:rolleyes::rolleyes:)

TEOSS 23-07-2011 15:49

Η επισκευή με <<κορδόνι >> είναι ασφαλής όσο οι ταχύτητες και οι θερμοκρασίες είναι μικρές. Σε υψηλές ταχύτητες η αύξηση της θερμοκρασίας δημιουργεί μεγάλη πίεση και έχουμε διαρροή. Ως γνωστόν όσο χάνει αέρα το λάστιχο τόσο υπερθερμαίνεται και φτάνει σύντομα η καταστροφή του. Εάν <το κυνηγάς>, ή σε μοτό άλλης κατηγόριας ( π.χ. SS, GT, ST) όπου οι ταχύτητες είναι μεγάλες, αλλάζεις οπωσδήποτε λάστιχο. Στα δικά μας μοτό με ταχύτητες μέχρι 140 δεν υπάρχει πρόβλημα. Σύντομα ανοίγματα (προσπέραση)δεν πειράζουν. Εξαρτάτε βέβαια και από το φόρτωμα (συνολικό βάρος ) ποιότητα οδοστρώματος (συντελεστής τριβής)…συχνοί έλεγχοι πίεσης απαραίτητοι.
Προσωπικά αλλάζω το δυνατόν συντομότερα επισκευασμένο ελαστικό.
Τα μανιτάρια φαίνονται σαφώς καλύτερη λύση αλλά περί αντοχής, ορίων κ.α. δεν έχουμε επαρκή στοιχεία για να πούμε ότι 200αριζουμε + παρατεταμένα χωρίς πρόβλημα …

BOXER 23-07-2011 15:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 426805)
Ρε Νικόλα......

+1200:D:D:D:D(ουτε συνενοημενοι να ειμαστε:rolleyes::rolleyes:)

Βασιλη ΠΡΕΠΕΙ να κατανοησουμε ΟΛΟΙ μας, οτι ασχετα με την μαρκα, ασχετα με το αν οδηγαμε αυτοκινητο- μηχανη, πιλοταρουμε αεροπλανο-ελικοπτερο κτλ κτλ...

Ολα χαλανε, ΟΛΑ μα ΟΛΑ!!!!

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ!!!

Συμφωνω με το φιλο στο θεμα πχ του κορδονιου, αλλα διαφωνω παλι πχ με τις υψηλες ταχυτητες (μιλω για τα δυο συγκεκριμενα παραδειγματα, χωρις να θελω να περιορισω το θεμα ασφαλειας μονο σε αυτα).

Ο μηχανολογικος, ασταθμητος παντα παραγοντας, δεν καταλαβαινει απο πχ ευθειες (Α, εγω ξερω που να το τρεχω το εργαλειο, μονο σε ευθειες που ξερω, και οταν εχω... ορατοτητα ) ή στοφες, ανηφορες ή κατηφορες κτλ..

Μπορει ανα πασα ωρα και στιγμη να συμβει το οποιοδηποτε μηχανολογικο-ηλεκτρικο προβλημα!

Και θα μου πεις:
Αφου ειναι ετσι, ας καθησουμε ολοι σπιτια μας, να κινδυνευουμε λιγοτερο!!!
Δεν λεω σε καμμια περιπτωση αυτο.

Αυτο που λεω ειναι να μην εχουμε ΚΑΜΜΙΑ εμπιστοσυνη σε οτι "οδηγουμε" και να μην το υπερεκτιμαμε!
Ποσο μαλλον να το κανουμε αυτο, αναλογα με την αξια του. Δηλαδη, πληρωσα για το ακριβοτερο μηχανημα της αγορας.... αρα δεν παθαινει ποτε τιποτα!!

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!

Μπορει να πει καποιος παλι, οτι εγω ειχα φιλο που δεν ετρεχε, δεν... δεν... δεν... και επαθε αυτο και αυτο και αυτο....
Εγω παλι θα πω:
Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για το τι μπορει να σου συμβει!
Μπορεις ομως, να μην το... "κυνηγας" να συμβει!!!

Και θα κλεισω λεγοντας παλι οτι:

DIOYK1381 23-07-2011 16:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 425900)
Ιντερνετ φιλαράκι....(απο το site που παραθέτω...)

οι Ελληναρες ακομα.....κοιμομαστε...:o:o

Σου εστειλαν κ αμπουλες CO2,διοτι γνωριζω οτι απογορευονται να υπαρχουν σε αεροπορικες πτησεις!
Μηπως θυμασαι ποσα εξοδα αποστολης ειχε κ με ποια εταιρεια εγινε η αποστολη?

aeriko 23-07-2011 18:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 426816)
Βασιλη ΠΡΕΠΕΙ να κατανοησουμε ΟΛΟΙ μας, οτι ασχετα με την μαρκα, ασχετα με το αν οδηγαμε αυτοκινητο- μηχανη, πιλοταρουμε αεροπλανο-ελικοπτερο κτλ κτλ...

Ολα χαλανε, ΟΛΑ μα ΟΛΑ!!!!

Συμφωνω με το φιλο στο θεμα πχ του κορδονιου, αλλα διαφωνω παλι πχ με τις υψηλες ταχυτητες (μιλω για τα δυο συγκεκριμενα παραδειγματα, χωρις να θελω να περιορισω το θεμα ασφαλειας μονο σε αυτα).

Ο μηχανολογικος, ασταθμητος παντα παραγοντας, δεν καταλαβαινει απο πχ ευθειες (Α, εγω ξερω που να το τρεχω το εργαλειο, μονο σε ευθειες που ξερω, και οταν εχω... ορατοτητα ) ή στοφες, ανηφορες ή κατηφορες κτλ..

Μπορει ανα πασα ωρα και στιγμη να συμβει το οποιοδηποτε μηχανολογικο-ηλεκτρικο προβλημα!

Και θα μου πεις:
Αφου ειναι ετσι, ας καθησουμε ολοι σπιτια μας, να κινδυνευουμε λιγοτερο!!!
Δεν λεω σε καμμια περιπτωση αυτο.

Αυτο που λεω ειναι να μην εχουμε ΚΑΜΜΙΑ εμπιστοσυνη σε οτι "οδηγουμε" και να μην το υπερεκτιμαμε!
Ποσο μαλλον να το κανουμε αυτο, αναλογα με την αξια του. Δηλαδη, πληρωσα για το ακριβοτερο μηχανημα της αγορας.... αρα δεν παθαινει ποτε τιποτα!!

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!

Μπορει να πει καποιος παλι, οτι εγω ειχα φιλο που δεν ετρεχε, δεν... δεν... δεν... και επαθε αυτο και αυτο και αυτο....
Εγω παλι θα πω:
Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για το τι μπορει να σου συμβει!
Μπορεις ομως, να μην το... "κυνηγας" να συμβει!!!

Και θα κλεισω λεγοντας παλι οτι:

Σωστές κουβέντες.

nivo 24-07-2011 19:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 426798)

δεν ξεσηκωνεις αλλα θα σε ρωτησω και εγω,δεν παει κανεις πανω απο 140-150+??,μην κρυβωμαστε πισω απο το δαχτυλο μας,και σε αυτες τις ταχυτητες φτασαμε μετα απο προσπερασμα και για 3-5 χλμ,δλδ μου λες να αφησω το λαστιχο με το κορδονι,και να πηγαινω με 80,το κανει κανεις ??

BOXER 25-07-2011 01:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από motovlamenos ( 427489)
δεν ξεσηκωνεις αλλα θα σε ρωτησω και εγω,δεν παει κανεις πανω απο 140-150+??,μην κρυβωμαστε πισω απο το δαχτυλο μας,και σε αυτες τις ταχυτητες φτασαμε μετα απο προσπερασμα και για 3-5 χλμ,δλδ μου λες να αφησω το λαστιχο με το κορδονι,και να πηγαινω με 80,το κανει κανεις ??

Πολλοι πανε πανω απο 140-150, αλλοι στιγμιαια (για καποια προσπεραση πχ) αλλοι απλα... με καθε "ευκαιρια"!!!

Το να πιασεις 140-150, πχ για μια προσπεραση, ειναι απολυτος θεμιτο και πανω απο ολα θεμα ασφαλειας.

Την ιπποδυναμη στα αυτοκινητα και τις μηχανες, ο κατασκευστης τα "βαζει" για λογους ασφαλειας κυριως (ιδιως για τις προσπερασεις. Οσο πιο λιγο χρονο εισαι στο αντιθετο ρευμα, τοσο το καλυτερο και πιο ασφαλες),
και οχι για να λιωνουμε τα λαστιχα απο φαναρι σε φαναρι ή οτιδηποτε αλλο...

Δεν σου λεω να αφησεις το κορδονι και να μην πηγαινεις πανω απο 80 οπως λες.
Βασικα δεν μπορω να σου πω τιποτα, γιατι κανενας δεν μπορει να πιεσει καποιον για κατι.
Απλα σου εφιστω την προσοχη στο θεμα ασφαλειας, σαν συμβουλη παντα (οπως αυτο των υψηλων ταχυτητων που λεγαμε πιο πανω), και σε παραπεμπω παλι στο προηγουμενο ποστ μου, που νομιζω οτι τα λεει ολα!!!

Ειδικα τα κοκκινα γραμματα, πρεπει να ειναι συνεχεια "καρφωμενα" στο μυαλο μας.

vasorfa 25-07-2011 08:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από DIOYK1381 ( 426833)
Σου εστειλαν κ αμπουλες CO2,διοτι γνωριζω οτι απογορευονται να υπαρχουν σε αεροπορικες πτησεις!
Μηπως θυμασαι ποσα εξοδα αποστολης ειχε κ με ποια εταιρεια εγινε η αποστολη?

Οταν έλαβα το δικο μου κιτ...ΔΕΝ μου ειχαν στειλει αμπούλα.....μετα ομως απο ενα εξαμηνο που παρηγγειλε φίλος,,,,,του το στεθιλανε κανονικα....αν θυμαμαι καλα....πήγε γύρω στα 8 ευρώ τα εξοδα αποστολης:cool:

DIOYK1381 25-07-2011 08:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από EvVas ( 425898)
Καλό ακούγεται.

Υπαρχει κ εδω σε καλη τιμη απο Αγγλια, αλλα χωρις τις αμπουλες cο2, μιας κ απαγορευονται σε αεροπορικες πτησεις.....

Stop&Go Pocket Tyre Plugger Kit | eBay

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:10.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!