![]() |
Μετά την GS τι???
Καλημέρα σε όλους... ανοίγω το θέμα περί αγορών μετά τις ομορφές μας...Δηλαδή έχει κανείς την απορία τι άλλο θα αγόραζε μετά?? Γνωρίζω ότι πολλοί από εμάς θα ξαναγόραζαν 1200gs νεότερες εκδόσεις ίσως γιατί δύσκολα, πολύ δύσκολα βρίσκεις κάτι παρόμοιο ή εξίσου καλό.. ΠΧ.υπάρχει φίλος που έδωσε το gs και κατέληξε σε kawa versys διότι τον βόλευε στην πόλη κτλπ κτλπ... πάντως εγώ έχω αρρωστήσει με την Ducati multistrada....έργο τέχνης..............
|
Απάντηση: Μετά την GS τι???
Απόσπασμα:
Εμένα πάλι με αφήνει πλήρως αδιάφορο....:hmmm: |
πολλα λεφτα για το τιποτα!
|
it ain't BMW ;););)
τα υπόλοιπα είναι απλώς....οδοντόκρεμες |
..... το χάος! Πάντως μου αρέσει το πολυμιξερ αλλά σίγουρα δεν θα έδινα το gs μου για να το πάρω. Σκοπέυω να μείνω με την χοντρούλα μου για κάμποσα χρόνια παρέα. και ας μου παρουσιάσει προβληματα αξιοπιστίας μέσα και έξω της εγγύησης. (esa, αντλία βενζίνης - αισθητήρες στάθμης, δίσκους, antenna rings και δεν ξέρω και εγω τι άλλο μπορεί να πάθει) |
Μα φυσικα το νεο Honda Crosstourer 1200 V4.......:D:D:D
|
μετα την GS.....TO ΧΑΟΣ....
|
όπως είναι σήμερα τα πράγματα - ΣΗΜΕΡΑ - εγώ 30 φορές να την πούλαγα, 31 θα την ξαναγόραζα
γιατί πολύ απλά έχω αυτό που θέλω ανάμεσα στα πόδια μου (όπως θέλει ας το διαβάσει ο καθένας) |
Απόσπασμα:
Εσένα περίμενα......:D |
Σαν πρωην κατοχος GS και με πολλα χιλιομετρα πανω της οταν την πουλησα και νυν κατοχος ΚΤΜ (ενος 950adventure και ενος 950 Super Enduro), θα ελεγα οτι με χαρα θα ξαναγοραζα ενα GS (ισως και με κλειστα ματια).
Αλλα και η χαρα που σου δινει ενα ΚΤΜ ειναι ανυπολογιστη. Πραγματικα χαιρεσαι να εισαι πανω του. Το κακο ειναι οτι ειναι περιεργο μηχανακι, με ειδικη χρηση και οχι για να το καβαλας μεσα στην πολη, οπως πολλοι απο εμας κανουμε. Το multistrada 1200 θα το αγοραζα αν ηταν πιο φθηνο απο ενα GS. Το θεωρω υπερβολη για ενα τετοιο μηχανακι (οκ, εχει πολλα καλουδια πανω του) να κοστιζει 19000ευρω (υπαρχει και η πιο lite εκδοση, ενταξυ). Οποτε για μενα η απαντηση του "μετα το GS τι;" θα ηταν σιγουρα ενα ΚΤΜ, αλλα εφοσον ξερουμε τι θελουμε και τι παιρνουμε. Η απορια μου ομως ειναι γιατι ν αλλαξεις το GS; |
Τώρα να περιμένουμε και τους αντίστοιχους που θα μας βγάλουν χαζούς; (ή το έχουν ελαττώσει τελευταία;...)
|
για τον λογο που το αλλαξες και εσυ..
|
Απόσπασμα:
Είπαμε και το GS πάει χώμα (ΠΑΡΑ πολύ πιο άνετα από όσο νομίζουν πολλοί), αλλά αν θες να είναι η... μισή του ζωή εκεί μέσα, ναι ίσως είναι λάθος επιλογή και υπάρχουν καλύτερες. |
Καλά ο Σάκης είχε Harley πριν...;) |
μεγαλο ερωτημα...το φαινομενο gs.εχει πολλα υπερ και αρκετα κατα αν αρχιζει να παρουσιαζει προβληματα,ομως με ενα τροπο ανεξηγητο και να το πουλησεις σε τραβαει παλι πανω του με αποτελεσμα να θελεις να το αποκτησεις και παλι...
σιγουρα για ducati δε θα πηγαινα ειδικα με τοσα χρηματα,σε st απο την αλλη πηγα,καλο και τιμιο,στο εξωτερικο περπαταει,στην ελλαδα πολυ χαμηλη η αποδοση του στην αγορα,βγηκε και σε περιοδο κρισης,αλλωστε σε ολα τα 800+κυβικα οι πωλησεις επεσαν σε σημειο πατου. το gs παντως ειναι ερωτας.παντα για το adv μιλαω καθως το απλο δεν μου αρεσει. |
Το κακό με τα GS αυτό είναι. Δεν μπορείς να κάνεις όνειρα:yz:yz
Πριν από αυτήν σκεφτόμουνα να πάρω αυτό να πάρω το άλλο.... Τώρα τίποτα. Σκέφτομαι το GSA το RT αλλά μέχρι εκέι και όχι σε σημείο που να τα ονειρεύομαι. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ GS...................:yz:yz:yz |
Απόσπασμα:
|
To επόμενο GS φαντάζομαι (αν είναι τόσο σχεδιαστικά φίνο). :)
|
Απόσπασμα:
:sm7: πάει χάλασες :D |
με την ευκαιρία να αφιερώσω δυο τραγούδια, ένα σουξέ και έναν παλιό ύμνο
|
Απόσπασμα:
δεν μετραει η γνωμη του....;):D |
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
δεν με αφηνει η κυρα-λενη......:o γιατι ο αντρας απο 2 πραγματα ξεχωριζουμε....:D |
Απόσπασμα:
Και το ένα από αυτά είναι το πόσο μεγάλος είναι ο πλάστρης της γυναίκας μας!:p:p:p:p:sm7::sm7::sm7: |
Αν ειχα λεφτα...πολλα λεφτα θα εφτιαχνα
ενα ΚΤΜ 950 για τα βουνα.. Τωρα το αλλαζω μονο με το 800! Ουτε καν με ενα ιδιο πιο καινουργιο! |
Απόσπασμα:
σοβαρα τωρα...περα απο τις κλωτσιες που τρωω,ερχεται μαζι μου στα ταξιδακια μας και το ΚΤΜ ειναι λιγακι στριμο####ν και γενικα οχι ανετο.....αν ημουν μπάκουρος ή δεν ακολουθουσε η γυναικα μου,θα το αλλαζα....;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
(για να φύγεις τρέχοντας) το λένε desmo και όπως λέμε στα computer... "δεν είναι bug, είναι feature" :D αλλά όσοι την έχουν λένε στην καφετέρια ότι έχει 150 άλογα... άσε που ποτέ δεν την βάζουν σε urban (ή enduro ΕΙΔΙΚΑ) mode γιατί δεν θέλουν να έχουν "μόνο 100" ούτε στους γυαλί Αθηναϊκούς δρόμους |
Μετά την GSA αν τα οικονομικά μου το επιτρέπουν και η <<τρέλα>> (για τις μηχανές εννοώ) συνεχίζει με βλέπω να παίρνω μια RT. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ευελπιστώ η κούκλα μου και εγώ να αποσυρθούμε μαζί.:)
|
Πολύ δύσκολα θα βρεθεί μηχανάκι να "χτυπήσει" το R1200GS σε αυτά που κάνει. Aυτό πιστεύω... (αν και κάτι παίζει η triumph για tiger 1200 φέτος... θα δούμε)
|
Απόσπασμα:
|
Μετά το GS 1200 τί θα έπαιρνα????
Μονόδρομος. R 1150 GS Adv |
Απόσπασμα:
|
Αν το Adv ειναι το ιδιιο παιχνιδι με το απλο...Adv θα παρω...αλλιως θα γινω παλι ενας "δυστηχης", ημιμαθης, καβαλιμενο καλαμι, "νεοπλουτος" απλο-GSακιας....:D...αυτα δεν μας λενε οτι ειμαστε?;)
|
kατα κερους ειχα διαφορα μηχανακια ομως απο το 1992 ειχα μια πεπα στην αποθηκη μου που εκανα γυρο στε 8 εως 10,000 το χρονο
το 2003 αγορασα το 1150 adventure κε απο τοτε δεν διανοουμαι να οδηγισο αλλη μηχανη εκτος απο boxer το να δοκημασης ενα νεο μοντελλο ειναι αλλο πραμα κε το κανο πολυ συχνα για παραδηγμα τρελενομαι οταν οδυγο ιαπονεζικα σπορτ οπως r1 gsxr κλπ αλλα μετα απο μιση ωρα κανο την σκεψη τη κανης ρε μ@λ@κ@ !!!! προσωπηκα μετα τον boxer τοιποτα δεν θα με συγκηνουσαι !! |
Αναλογα για ποιο λογο θες να το αλλαξεις? καθε μηχανι εχει μειονεκτηματα κ πλεονεκτηματα οπως κ το GS. Κανεις την επιλογη σου με βασει την χρηση της...... Παντως οσα μειονεκτηματα κ να εχεις, εγω θα αγοραζα το ιδιο ακομα μια φορα, γιατι απλα μου αρεσει πολυ!!!
|
Πάνε πολλά χρόνια, από τότε που έφερα φράντζα παρελθούσης δεκαετίας, που εξαιρώ τη πάρτη μου από τις πάσης ορδής συνομοταξίες … Χοντάκιδων, BMWδάκιδων, Σουζουκάκιδων και τινών ακόμη φωτοπερίχυτων ποικιλιών του μοτοσυκλετιστικού θερμοκηπίου.
Έχω αλλάξει 32 μηχανές, κόντρα στην παλίρροια του μιμητισμού και πάντα αναλόγως mood. Τις αγάπησα ΟΛΕΣ, από Harley μέχρι XX Blackbird κι από XT 250 μέχρι BMW1100GS…. Ποτέ δεν έγινα άμισθος διαφημιστής της οποιασδήποτε μάρκας και ποτέ δεν προσπάθησα ν΄ αντλήσω κύρος από την όποια μηχανή. Διότι, κύριος, άλλο εραστής κι άλλο ευνούχος σε μοτοσυκλετιστικο χαρέμι . Όλες οι μηχανές είναι υπέροχες, όταν είσαι αγνός λάτρης του μοτοσυκλετισμου! Απ’ όλες έχεις κάτι να πάρεις… . Το πρόβλημα είναι το τι μπορείς να δώσεις εσύ στη μηχανή σου! Μαγκιά είναι να δώσεις εσύ αξία στην μηχανή που καβαλάς και ακόμη περισσότερο … . …να κάνεις την όποια εταιρία ν’ αναφέρεται κολακευτικά στη πάρτη σου! Στο θέμα μας τώρα. Μετά το GS τι? Πραγματικά δύσκολο ερώτημα γιατί είναι μια υπέροχη μηχανή! Εύκολη η απάντηση όμως, όταν κρίνεις ότι κάποια άλλη μηχανή είναι καταλληλότερη λόγω συγκεκριμένης χρήσης, δυνατοτήτων, τόπου, χρόνου και των αιτιωδών συνεξαρτήσεων, . . …με την προϋπόθεση ότι δεν θεωρείς εαυτόν …βαστάζο του κυανού έλικος!;) |
:sm8:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:12. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!