![]() |
ΒΥΤΙΝΑ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009
Φιλαράκια εμείς από εδώ σκεφτόμαστε με κάτι φίλους μετα τις γιορτές μια Κυριακή που θα βοηθήσει και ο καιρός να κάνουμε μια μονοήμερη εκδρομουλα την ποστάρω μηπως μπορούμε να βρεθούμε .8.30 το πρωι θα φτάσουμε Κυλλήνη και λέμε Αρχαία Ολυμπία πάμε για Λαγκάδια Αρκαδίας καθόμαστε για καφέ , το μεσημέρι για φαγητο στην Βυτίνα , συνεχεία Τριποταμα ,Διβρη,για καφέ και τέλος Κυλλήνη για επιστροφή .Αν έχετε κάποια πρόταση δεκτή ……
;) |
Απάντηση: ΒΥΤΙΝΑ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009
Eφοσον μεταφερθηκε το θεμα εδω ας δωσουν παρον οσοι μπορουν να ερθουν.:)
|
Θα το προσπαθήσουμε οικογενειακώς ....
. |
Και εγώ αν όλα πάνε καλά είμαι μέσα . :)
|
.... για να δουμε τι θα βγαλει η κάλπη... παιδιά αν δεν μπλέξω με τίποτα αναπάντεχα , θα συνομοτήσω κι εγώωωωωωωωω!!!!
|
Απόσπασμα:
|
Ατυχία στην πρώτη εκδρομή του forum να δουλεύω:yz , τες πα καλά να περάσετε .:)
Είναι απίθανη διαδρομη :):) |
Ωραία εκδρομή!!!Αν μου δώσει το αφεντικό άδεια μέσα κι εγώ!!!!:p:p:p
|
Μεσα κ΄εγω παίδες....;)
|
Απόσπασμα:
Απ' ότι έχω καταλάβει, ή εσύ θα έρθεις ή το αφεντικό .....;););););) |
Πρώτα ο Θεός κι΄εμείς μέσα είμαστε!
|
Με αυτοκίνητο, μπορούμε να ακολουθήσουμε ;;;;;
|
Απόσπασμα:
Με αυτοκίνητο, τραίνο, Κτελ, με ό,τι τελοσπάντων μπορεί ο καθένας και δύναται..... |
Απόσπασμα:
Λοιπόν Διονύση κοίτα πως είναι τα δρομολόγια από εμάς στη Ζάκυνθο !! Αν φύγουμε εμείς από εδώ με το πρώτο που είναι στις 6:00 το πρωί θα είμαστε Κυλλήνη στις 7:30 αν όμως φύγουμε με τον 8:00 θα είμαστε 9:30 οπότε καταλαβαίνεις ότι έχουμε ένα θεματάκι τι ώρα πρέπει να φύγουμε εμείς από εδώ . Η περιμένουμε εμείς νε περάσετε εσείς αν φύγουμε εμείς με το πρώτο η περιμένετε εσείς αν φύγουμε με το δεύτερο . Ότι αποφασίσεις εσύ απλά στείλε μου ένα ΡΜ . ;) |
Δημήτρη εμείς θα περάσουμε με τον 7 θα είμαστε Κυλλήνη 8.30 καλύτερα (και αν συμφωνείς και εσυ) να περάσετε με το δεύτερο να είστε Κυλλήνη 9.30 μέχρι να έρθουν και τα παιδιά από Αθηνα αν αποφασίσουν κάποιοι .Τη λες???
|
Απόσπασμα:
Αν θυμάμαι καλά τη διαδρομή θα κάνουμε περίπου δυο με δυόμιση ώρες οπότε κατά τις 12 η ώρα να μας υπολογίζεις . ;) |
Παιδιά κανονίστε τις ώρες για να προγραμματιστούμε και μεις από το Λεκανοπέδιο. Πάντως αν δεν μπορέσω Κυλλήνη, θα σας βρω Βυτίνα.
|
Απόσπασμα:
|
Για συνάντηση στη Βυτίνα μάλλον κι εγώ μέσα.!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Πάμε παιδιά και βάζω το γουρουνάκι???:)
|
Να δώσουμε ραντεβού σε εκείνο το ωραίο μαγαζί με το τζάκι στην Βυτίνα?
|
Aν αποφασίσουν κάποιοι να έρθουν από Αθήνα ας συναντηθούμε Βυτίνα αν έχει κάνει κάποιος την διαδρομη ας βοηθήσει να μπορέσουμε να κάνουμε και μια βόλτα όλοι μαζι, εμείς θα είμαστε Κυλλήνη θα περιμένουμε τους φίλους από Ζάκυνθο και τον Μexicano από Ξυλόκαστρο .Τι λέτε?????
|
Απόσπασμα:
Τώρα για τη διαδρομή από μια πρόχειρη ματιά που έριξα είναι πολύ καλή και την έχω ξανακάνει στο παρελθόν από διαφορετικές διαδρομές θέλει λίγο προσοχή γιατί και ο δρόμος είναι στενός αλλά και πολλές στροφές έχει . Κάθε άποψη δεκτή από άλλα μέλη . ;) ;) |
Απόσπασμα:
Με την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, μας έχει δημιουργηθεί "στέρηση" ....;) Γι' αυτό, όλο και κάποιοι θα θέλουν να κάνουν τη "μεγάλη" διαδρομή !!!! . |
Παιδιά ψήνομαι κι εγώ!!!
|
Αντε Λεωνιδα να τα πουμαι κι απο κοντα .........ψησου ψησου.....;)
|
παιδιά και εγώ μέσα αν έρθει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ώμος :D οπότε όλο το βάρος σε αυτόν :D :D :D...
|
Και ο Κολοκας μεσα, δε λεει να χασω την πρωτη εξορμηση χα χα!!!:)
|
καλό φαί ακούω , μεγάλες διαδρομές ακούω, α δεν το χάνω με τίποτα !!!! άσε που είναι και ιδρυτική βόλτα !!! αυτό που το βάζεις.
με λένε κωσταντίνο και είμαι καλα !!! ήμουν κι εγώ εκεί !!! |
Απόσπασμα:
Άντε αγόρι μου μακάρι να κάνει καιρό και όσο για το βάρος που γράφεις αφού το ξέρεις ότι αντέχω . :Γελάω: :Γελάω: . |
Άντε αγόρι μου μακάρι να κάνει καιρό και όσο για το βάρος που γράφεις αφού το ξέρεις ότι αντέχω . :Γελάω: :Γελάω: . |
Απ' ότι θυμάμαι από παλιά,
η Βυτίνα έχει μια μικρή πλατεία. Θα μας χωρέσει όλους ;;;;;;:D |
Απόσπασμα:
Αυτό πως το έχεις ?????? :Γελάω: :Γελάω: :Γελάω: . |
Απόσπασμα:
http://www.imageshack.gr/files/yb8m0ee0x7iqwpeax708.jpg πολύ καλό παιδί,σε μία στάση μας για καφέ μας είχε περιποιηθεί με το παραπάνω,χώρος υπάρχει για πολύ λαό,μακάρι να καταφέρω να ρθώ κ εγώ,βλέπω μεγάλη συμμετοχή και μάλιστα από διάφορα σημεία και όχι μόνο Αττική, πράγμα που σημαίνει τέτοιες ευκαιρίες δε πρέπει να χάνονται. |
Μπορεί κανεις να δωσει ενα αναλυτικο προγραμμα της εκδρομης , ειδικα για αυτους που θα ερθουν απο αθηνα? Αθηνα - Κυλληνη ειναι πανω απο 2 ωρες δρομος. Μετα ποση ωρα ακομα ειναι για κυλληνη? Ασε που δεν εχουμε ολοι GS αλλα naked μηχανες. Θα κανεις κανεις το κοντινο δρομολογιο απο Αθηνα μεσω Τριπολης?
|
μέσα και εγώ εκτός απροόπτου...
Αντε να μαζευόμαστε παιδιά, θα περάσουμε φανταστικά και θα ξεσκουριάσουμε!!! Καλό είναινα κανονιστούν οι παρέες και τα σημεία εκκίνησης για να οργανωθούν οι φίλοι που θέλουν να ακολουθήσουν;) |
Εγω και ενας φιλος μου θα ερθουμε αν ο καιρος ειναι καλος
|
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με διάφορα μέλη που θα συμμετάσχουν στην εκδρομή αποφασίσαμε να γίνει συνάντηση στα διόδια της Ελευσίνας (αμέσως μετά τα διόδια δεξιά) το πρωί της Κυριακής 11 Ιανουαρίου. Η ώρα συνάντησης θα γνωστοποιηθεί εντός της εβδομάδας.
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:40. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!