![]() |
Παρακληση - Την βοηθεια σας....
Ακουστε τι επαθα και τι χρειαζομαι...
Μετα την τελευταια ΣΚ-βολτα, η δεξια βιδα/βαρελακι της βασης της βαλιτσας χαλαρωσε. Ελεγα, "οκ θα την σφιξω"...μεχρι που επεσε και την εχασα :mad: Πηρα τηλ. στην Motion αλλα δεν εχει....σε 5-10 εργασιμες απο Γερμανια. :mad::mad: Ελα ομως που εχω αυτο το ΠΣΚ εκδρομη με βαλιτσες??? Πηγα λοιπον Βαγιαννελη, ο οποιος μου ειπε οτι αυριο το μεσημερι θα την εχει απο τα κεντρικα του. :) ΟΜΩΣ, αν κατι στραβωσει εγω δεν θα μπορω να φυγω 3-βαλιτσος αυριο το απογευμα. :mad::mad::mad: Ερωτηση: Που αλλου μπορω να ψαξω να βρω? Παρακληση: Υπαρχει κανεις απο Αθηνα που αυτο το ΠΣΚ δεν εχει να παει καπου με βαλιτσες και θα μπορουσε να μου δανεισει την δικια του βιδα/βαρελακι, σε περιπτωση που δεν βρω απο μαγαζι? Δινω εγγυηση την τιμη της καινουργια: 24€ (αλλο κουλο αυτο:hmmm:) |
Απάντηση: Παρακληση - Την βοηθεια σας....
Φιλαρακι μακαρι να βρεθει καποιος να σε δανεισει,,,,
πιστευω οτι εδω μεσα εχεις ΠΟΛΛΕΣ πιθανότητες;););););) (αν ειχες adve θα σου εδινα τα δικα μου:cool:) |
Απόσπασμα:
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203FC.gif Jefe |
Μάριο μιας και γνωριστήκαμε χτες, άμα δεν την βρεις εγκαίρως, πέρνα όποτε θες από το σπίτι να πάρεις τη δικιά μου μέχρι να κάνεις τη δουλειά σου.
|
Απόσπασμα:
Γιωργο, εισαι Θεος! Μεχρι και "Ημιθεος" μην σου πω :sm7: Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Αναλογος τι θα γινει θα επικοινωνησουμε. :sm2: ΓΙ'ΑΥΤΟ GS FORUM!!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Respect !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Απόσπασμα:
Respect !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:sm8: |
:sm8::sm8: |
:sm8::sm8: Αυτό θα πει μοτοσυκλετιστής (και πρωτίστως άνθρωπος)
|
Απόσπασμα:
|
Λοιπον, απλα να ενημερωσω οτι οι βιδες/βαρελακια για τις πλαϊνες βαλιτσες εχουν: 25€ η μία!!!!!!! :sm7::sm7::sm7:
Οποτε, οπως παει να κανει τωρα και ο φιλος Gemara....τρεξτε να τις σφιξετεεεεεεε........ Το μυστηριο τελειωσε...σας ευχαριστω ολους που ενδιαφερθηκατε....το post μπορει να κλειδωσει. |
:Απορία::Απορία::Απορία:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:09. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!