![]() |
Οποιος δουλεύει σκληρά ....αμείβεται
|
Απάντηση: Οποιος δουλεύει σκληρά ....αμείβεται
:hmmm::hmmm::hmmm: Jefe |
Ναι..σίγουρα !! :( |
Σε ποια περιοχή είναι?
|
Απόσπασμα:
Aυτο ειναι απο μονο του μια περιοχηΝεύρα Εχεις κανενα βομβαρδιστικο ευκαιρο? |
Μπααα!
Με "εράνους" το "έκανε" :cool: |
:cool: :cool: |
Εντάξει μην γινόμαστε και κίτρινοι. Ένα σπίτι ή μάλλον εξοχικό πολλοί έχουν. Αν το έχει κάνει σωστά ας έχει και άλλα 5. Αν το έκανε με τις αναθέσεις της ευρο-μπανκ :) αλλά Βου.. τότε !!!
|
Καπανδρίτι Αττικής. Αν παρατηρήσετε, έκανε και πλατεία μπροστά για να αφήνουν τα αυτοκίνητα τους προσκεκλημένους, αλλά ίσως λέω εγώ και για μικροαστικούς λόγους, του να είναι το σπίτι μπροστά σε πλατεία.
Παλαιότερα έγραφα 'πίσσα και πούπουλα' και κλωτσιές στους κλέφτες, αλλά δεν άρεσε σε κάποιους ευαισθητοποιημένους politicaly correct οικολόγους, που είναι ενάντια στην βία. Τώρα ας πληρώνουν την βενζίνη €1,75 και τα διόδια €2. Και για τα επόμενα τουλάχιστον 3 χρόνια. |
:mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
Απόσπασμα:
έχουν υπαιξερεθεί εκπληκτικά ποσά, μια ματιά από την ΕΟ Αθηνών-Λαμίας προς τη Πεντέλη θα σας πείσει....και πόσα ακόμα ανά την υπόλοιπη ενδοχώρα και νησιά.... δεν φταίνε οι πολιτικοί για το κατάντημα, αυτοί είναι ως επί των πλείστων δημαγωγοί και λαικιστές από το 1824 και μετά....έρχονται και παρέρχονται... η υποτιθέμενα ανεξάρτητη δικαιοσύνη φταίει που δεν προχωράει άμεσα σε εκκαθαρίσεις....Θυμηθείτε 4-6 χρόνια πριν, πόσα "αναδρομικά" τους καταλόγισαν και πόσες φορές έγινε αυτό.....αφού χόρτασαν, δεν θα μπορούσαν να κυνηγήσουν τη ...νομοθετική εξουσία που τους τα έδωσε..... είναι ένας κύκλος σιωπής όπου όλοι οι ενδιαφερόμενοι βολεύονται...... τίποτε δεν λειτουργεί σωστά, ούτε τώρα τη δύσκολη αυτή στιγμή που ήρθε ο λογαριασμός...... ο εν λόγω "δημοσιογράφος" όταν ήρθε από το χωριό του, κοιμόταν σε πάτωμα κατά τα λεγόμενά του, και τώρα έχει σπίτια στην Αθήνα, Πάρο και ποιός ξέρει που αλλού.... εγώ που ξεκίνησα με καλύτερες προυποθέσεις τη ζωή μου και κοιμόμουν σε κρεβάτι και όχι σε πάτωμα, τί σπίτι θα έπρεπε να έχω αφού όλοι τα βγάζουμε από την ....εργασία τη δική μας αλλά και της συζύγου ???? |
Ο συγκεκριμένος θέλει ξύλο μέχρι να βγάλει αίμα από τα αυτιά..
Είχε το θράσος να βγεί σε εκπομπή του λίγδα του πρετεντέρη και να πεί ότι όλα αυτά τα σπίτια(δεν έχει μόνο το παραπάνω) τα πήρε με δάνεια και δόσεις που ξεπληρώνει ο ίδιος..ο Ελληνικός λαός συμπληρώνω εγώ.. |
Απόσπασμα:
είναι ίδια ρήση με το "ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό" που είπε το φιλαράκι του για να δικαιολογήσει, on camera ο αθεόφοβος, την offshore εταιρεια που είχε για να γλυτώνει φόρους στη χώρα..... |
Απόσπασμα:
όπως είχε πεί κ η τρέμη.."να καεί,να καεί,το μπιπ ######### η βουλή" |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:15. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!