GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=22572)

Vagelis Gar 04-08-2011 10:50

ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑ*****Ο ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ...

Περισσότερα από 1.000 παιδιά με αναπηρία θα στερηθούν φέτος το δικαίωμα σε ολιγοήμερες διακοπές λόγω... ΔΝΤ. Τα κονδύλια δεν έφτασαν για τέσσερις κατασκηνώσεις. Mια από αυτές στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, όπου φιλοξενούνταν κάθε χρόνο 700 παιδιά με αναπηρία αλλά και ηλικιωμένοι.

“Αν οι διακοπές είναι σημαντικές για κάθε παιδί, σκεφτείτε πώς τις περιμένουν τα παιδιά με αναπηρία, που όλο τον χρόνο είναι κλεισμένα σε κάποια δομή περίθαλψης. Οι δύο εβδομάδες του κατασκηνωτικού προγράμματος είναι οι μόνες μέρες τον χρόνο που έρχονται σε επαφή με τη φύση και έχουν την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν, να δημιουργήσουν φιλίες... Αυτές τις ημέρες παίρνουν μια ανάσα και οι οικογένειές τους, όπως και οι εργαζόμενοι στα ιδρύματα”, τονίζει στη “Μ” ο κ. Γιάννης Λυμβαίος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία.

Φέτος το κατασκηνωτικό πρόγραμμα είναι κουτσουρεμένο, ενώ μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ήταν άγνωστο αν θα πραγματοποιούνταν καν. Ενώ άλλες χρονιές τα διαδικαστικά ολοκληρώνονταν τον Μάρτιο, φέτος μέχρι τον Ιούνιο δεν είχε προχωρήσει τίποτε και μόλις στις 28 του μήνα έγινε γνωστό ότι η αρμοδιότητα περνάει από τις περιφέρειες στους καλλικρατικούς δήμους. Το φετινό εθνικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα (για ΑΜΕΑ, παιδιά και ηλικιωμένους) περικόπηκε κατά ένα εκατομμύριο ευρώ, οι προσλήψεις εποχικού προσωπικού μειώθηκαν κατά 50%, ενώ το κονδύλι για την αποζημίωση των συνοδών των ατόμων με αναπηρία μειώθηκε από τα 845.000 ευρώ στα 720.000 ευρώ, αναφέρει ο κ. Λυμβαίος. Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, ανεστάλη η λειτουργία τεσσάρων κατασκηνώσεων για άτομα με αναπηρίες στον Ταΰγετο, στην Αγία Παρασκευή Λάρισας, στη Μάκρη Αλεξανδρούπολης και στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Η τελευταία ήταν η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, με δυνατότητα φιλοξενίας 500-700 ατόμων. Είναι χαρακτηριστικό ότι, από τα 3.000 άτομα με αναπηρία που έκαναν διακοπές στις κρατικές κατασκηνώσεις, φέτος δικαίωμα στην ξενοιασιά θα έχουν μόνο 1.900 άτομα.

Για εξοικονόμηση 200.000 ευρώ
Μετά 30 χρόνια λειτουργίας, φέτος η κατασκήνωση της Λεπτοκαρυάς δεν θα δεχτεί παιδιά. Περίπου 700 παιδιά θα χάσουν τις μόνες ημέρες του χρόνου που περνούν στην εξοχή, για να εξοικονομήσει το κράτος το “κολοσσιαίο” ποσό των 200.000 ευρώ! Αυτό ήταν το λειτουργικό κόστος της κατασκήνωσης, σύμφωνα με τον επί 12 χρόνια πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της κατασκήνωσης Στέφανο Μπαστρογιάννη. "Μακάρι να μη ζήσετε ποτέ τη στιγμή που θα πεις σε ένα παιδί με κινητικά προβλήματα ή ακόμη και νοητική υστέρηση ότι φέτος δεν θα κάνει διακοπές με τους φίλους του, γιατί η κατασκήνωση δεν λειτουργεί πια", αναφέρει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο. “Οι διακοπές στην κατασκήνωση ήταν το οξυγόνο για αυτά τα παιδιά αλλά και για τις οικογένειές τους”, σημειώνει στη “Μ” ο πρώην υφυπουργός Υγείας Γιώργος Κωνσταντόπουλος, κάνοντας λόγο για πλήγμα που δέχονται οι πιο ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. Επί των ημερών του οι κατασκηνώσεις είχαν ανακαινιστεί και εκσυγχρονιστεί πλήρως με δαπάνη 400.000 ευρώ.
Η κατασκήνωση ήταν σημαντική όχι μόνο για τα παιδιά που φιλοξενούνταν εκεί και τις οικογένειές τους αλλά και για την τοπική οικονομία της Πιερίας, από την οποία γίνονταν οι προμήθειες τροφίμων και αναλώσιμων.

Φιλέτο

Η κατασκήνωση είναι πάνω στο κύμα, βρίσκεται πλησίον ξενοδοχειακών μονάδων και θεωρείται φιλέτο. Η αξία του οικοπέδου αποτιμάται από 15 εκατ. ευρώ έως ακόμα και 20 εκατ. ευρώ. Ιδιοκτησιακά ανήκει στο υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και υπάρχουν αρκετοί στον νομό Πιερίας που εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να ξεπουληθεί στο πλαίσιο της “αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου”. “Σε αυτήν την περίπτωση, η αναστολή λειτουργίας της κατασκήνωσης ίσως διευκολύνει τα πράγματα”, σημειώνει στη “Μ” πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Της Σοφίας Χριστοφορίδου

ΠΡΕΖΑ TV
3-8-2011

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΜΠ******, Γ@****** ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ Κ****. Γ@** ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Π****** ΓΙΟΙ. ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΙ.

Fuji 04-08-2011 17:11

Απάντηση: ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Πρώτα ο πολίτης μας λέει ο Γιωργάκης ... μα καλά, ίχνος ανθρωπιάς δεν υπάρχει μέσα τους; Τι είναι τούτοι ρε παιδιά!

CPretenteriS 04-08-2011 17:19

:(:mad::(

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

SenseiG 04-08-2011 17:23

Θα γινει χαμος και μετα θα πουν οτι εκανε λαθος καποιος υπευθυνος......:(

MARK 04-08-2011 20:36

Τα επιδόματα ξέρουν να τα λαμβάνουν οι κυρίες κύριοι βουλευτές τα παιδάκια αυτά που οι διακοπές είναι πηγή ζωής γι'αυτά τα κόβουν ...Νεύρα

ortho 04-08-2011 21:23

Θέλω να κατεβασω πολλά καντήλια....ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

Θα αρκούσε οι βολευτές να αρνηθούν να πληρωθούν από μία συμμετοχή σε επιτροπή- που ο αριθμός τους έχει αυξηθεί - για να λειτουργήσουν όλες οι κατασκηνώσεις. Κάπου είδα ότι σε μία μέρα έγιναν 2 επιτροπές με σχεδόν ίδιο θέμα κι ίδια σύνθεση. ΝεύραΝεύραΝεύρα

diomiles 04-08-2011 21:44

Κόβεις την χαρά σε 1000 παιδάκια με αναπηρίες?

Τι ράτσα ανθρώπων είναι αυτοί που κάνουν κάτι τέτοιο? Δεν έχουν ίχνος ευαισθησίας?

nikos-x 04-08-2011 22:05

Να "πληρωθούν" με το ίδιο "νόμισμα"
Σε άλλο πλανήτη ζουν αυτοί; :mad:

erasel 04-08-2011 22:15

:(:(:(

:hmmm:

Να ξέρουν να "κόβουν" τις διακοπές από ανάπηρους ξέρουν
Τα εκατομμύρια ευρώ που έκλεψαν οι πάμπλουτοι του συστήματος αυτά δεν ξέρουν να τα πάρουν πίσω !

Fuji 04-08-2011 22:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από erasel ( 435388)
:(:(:(

:hmmm:

Να ξέρουν να "κόβουν" τις διακοπές από ανάπηρους ξέρουν
Τα εκατομμύρια ευρώ που έκλεψαν οι πάμπλουτοι του συστήματος αυτά δεν ξέρουν να τα πάρουν πίσω !

Καλά μας κάνουν. Πρέπει να είναι κάποιο είδος πειράματος, για να δουν πόσο μπορεί να κρατηθεί ένας λαός, χωρίς να κρεμάσει τους κυβερνώντες του ... πόσο άραγε;

Vagelis Gar 05-08-2011 12:07

Ζω από μέσα αυτή την κατάσταση εδώ και 10 χρόνια και έχω να πω μόνο αυτό, είναι η μεγαλύτερη ΑΛΗΤΕΙΑ που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Και το άσχημο είναι πως δεν έχουμε φτάσει ακόμα στον πάτο του βαρελιού.....

Εργάζομαι σε κέντρο για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Προσληφθήκαμε πριν 10 χρόνια μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ. Ακόμα ήμαστε συμβασιούχοι. Μένουμε απλήρωτοι 5 και 6 μήνες (έχουμε φτάσει και 14 μήνες). Τα τελευταία πληρωμένα ένσημα του ΙΚΑ που πήρα στα χέρια μου ήταν από το πρώτο 3μηνο του 2010. Είμαστε εγκαταλελειμένοι σε κάποιο κτίριο στην άκρη της πόλης και αν ρωτήσει κάποιος τους "άρχοντες" της, ανάθεμα αν ξέρουν που είμαστε, ποιοί είμαστε, τι κάνουμε. Καθημερινά αντιμετωπίζουμε ανυπέρβλητα προβλήματα (σύτισης και γενικότερα φροντίδας των παιδιών) και ο άκαμπτος κρατικός μηχανισμός υποχρεώνει την υπηρεσία να συνάψει ένα σωρό χαρτιά για τα απλά και τα αυτονόητα (αγορά ψωμιού, μαρμελάδας) ακόμα και μωρομάντηλων και πανών,(τα οποία δεν καλύπτονται στα λειτουργικά έξοδα αλλά τα καλύπτουν οι γονείς από την τσέπη τους).

Πραγματικά θλίβομαι για όλα αυτά που βλέπω γύρω μου. Είμαστε μια κοινωνία που η ψευτιά και η υποκρισία κάνει πάρτι.....

Fuji 05-08-2011 12:45

Πολιτεία που δεν έχει επίκεντρο την υγεία-περίθαλψη και την παιδεία, είναι κατά τη γνώμη μου καταδικασμένη. Αυτοί εδώ βάλθηκαν να μας εξαθλιώσουν. Και κάθε φορά εύχεσαι να σταματήσει εδώ, αλλά η κατρακύλα συνεχίζει...

Vagelis Gar 05-08-2011 12:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 435721)
Πολιτεία που δεν έχει επίκεντρο την υγεία-περίθαλψη και την παιδεία, είναι κατά τη γνώμη μου καταδικασμένη. Αυτοί εδώ βάλθηκαν να μας εξαθλιώσουν. Και κάθε φορά εύχεσαι να σταματήσει εδώ, αλλά η κατρακύλα συνεχίζει...

Ετσι ακριβώς.

gemara 05-08-2011 17:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar ( 435660)
Ζω από μέσα αυτή την κατάσταση εδώ και 10 χρόνια και έχω να πω μόνο αυτό, είναι η μεγαλύτερη ΑΛΗΤΕΙΑ που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Και το άσχημο είναι πως δεν έχουμε φτάσει ακόμα στον πάτο του βαρελιού.....

Εργάζομαι σε κέντρο για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Προσληφθήκαμε πριν 10 χρόνια μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ. Ακόμα ήμαστε συμβασιούχοι. Μένουμε απλήρωτοι 5 και 6 μήνες (έχουμε φτάσει και 14 μήνες). Τα τελευταία πληρωμένα ένσημα του ΙΚΑ που πήρα στα χέρια μου ήταν από το πρώτο 3μηνο του 2010. Είμαστε εγκαταλελειμένοι σε κάποιο κτίριο στην άκρη της πόλης και αν ρωτήσει κάποιος τους "άρχοντες" της, ανάθεμα αν ξέρουν που είμαστε, ποιοί είμαστε, τι κάνουμε. Καθημερινά αντιμετωπίζουμε ανυπέρβλητα προβλήματα (σύτισης και γενικότερα φροντίδας των παιδιών) και ο άκαμπτος κρατικός μηχανισμός υποχρεώνει την υπηρεσία να συνάψει ένα σωρό χαρτιά για τα απλά και τα αυτονόητα (αγορά ψωμιού, μαρμελάδας) ακόμα και μωρομάντηλων και πανών,(τα οποία δεν καλύπτονται στα λειτουργικά έξοδα αλλά τα καλύπτουν οι γονείς από την τσέπη τους).

Πραγματικά θλίβομαι για όλα αυτά που βλέπω γύρω μου. Είμαστε μια κοινωνία που η ψευτιά και η υποκρισία κάνει πάρτι.....

Πολύ άσχημα όλα αυτά που συμβαίνουν και μας λες. Λυπάμαι πολύ...:(

GeorgeP 05-08-2011 18:40

Εχει κανεις σας, - μαζι και η κα Χριστοφοριδου που πρωτοεγραψε το αρθρο του πρωτου μηνυματος τον Απριλη του 2011 (ειναι στο νετ) και τωρα αναπαραγαγεται απο διαφορα μπλοκς - με την ''ΠΟΣΓΚΑμεΑ'' (http://www.posgamea.gr/index.asp?lid=gr) να πληροφορηθει που βρισκεται αυτη η ιστορια ¨η αναπαραγαγετε περσυνα ξυνα σταφυλια ετσι για να εχουν καποιοι κατι να πουν? Μηπως πεφτετε σε καμια παγιδα?

Εδω http://www.posgamea.gr/drastiriotites_show.asp?id=106 σε επιστολη στο Υπ.Εσωτερικων στις 10/06/11 μεταξυ αλλων αναφερει
''Κύριοι Υπουργοί,
Η ΠΟΣΓΚΑμεΑ για να υλοποιήσει το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ ΑΠΑΙΤΕΙ τη γραπτή δέσμευσή σας μέχρι και τη 17η Ιουνίου 2011, με την οποία θα δηλώνετε ρητά ότι μέχρι και την 20η Ιουλίου οι κατασκηνώσεις θα είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους μετέχοντες στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα και συγκεκριμένα, θα πρέπει να έχουν υλοποιηθεί τα 4 κάτωθι σημεία:....'' τα οποια αναφερει πιο κατω.

Στις 22/06/11 ( http://www.posgamea.gr/drastiriotites_show.asp?id=108)
καλει οσους θελουν να συμετασχουν σαν προσωπικο σε αυτες τις κατασκηνωσεις να υποβαλουν την σχετικη αιτηση!!!

Αρα........ενα τηλεφωνο στο 210 5236501 & 210 5230423 (ΠΟΣΓΚΑμεΑ) ισως σας κατατοπισει καλυτερα απο το να διαβαζετε συνεχως και για αγνωστο λογο περσυνα ξυνα σταφυλια βγαζοντας μαλιστα αυθαιρετα συμπερασματα περι ...υπανθρωπων!

Υπηρχε προβλημα? ΝΑΙ!!! κοπηκαν κονδυλια με την μειωση προσωπικου? ΝΑΙ!!!! Οι κατασκηνωσεις λειτουργουν??? Εγω ξερω, εσεις τηλεφωνο!!!

diomiles 05-08-2011 19:15

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την κατασκήνωση ΑμεΑ της Λεπτοκαρυάς κατέθεσε στη Βουλή (Α.Π. 21279/3-8-2011) ο Βουλευτής Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου ζητώντας να ενημερωθεί με βάση ποιο σχεδιασμό και ποια κριτήρια επιλέχτηκε να μην λειτουργήσει η κατασκήνωση ΑμεΑ της Λεπτοκαρυάς και ποιο θα είναι το μέλλον της, καθώς και πως διασφαλίζονται οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός της κατασκήνωσης που είναι δημόσια περιουσία, αφού δεν έχει προβλεφθεί φύλαξη του χώρου.

tsompanis 06-08-2011 00:28

πολύ λυπηρά όλα αυτά:(:(:( κατάντια γμτ.

Fuji 06-08-2011 01:37

Το παρόν θέμα, αναφέρεται στις κατασκηνώσεις Λεπτοκαριάς Πιερίας. Και για τις εν λόγω, δε γίνεται καμμία αναφορά στις ανακοινώσεις που παραθέτει ο GeorgeP. 'Αρα, οι συγκεκριμένες, δε πρόκειται να λειτουργήσουν. Ο diomiles παραθέτει καίρια απάντηση.

Ποιά είναι τα περσινά ξινά σταφύλια; Όσο για τα συμπεράσματα περί υπανθρώπων, είπαμε, ο καθένας έχει την ικανότητα να κρίνει.

NLS 06-08-2011 11:03

αφού ασχολήστε με κάποιους ακόμα καλά να πάθετε

δεν ξέρω αν θα λειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις... ξέρω όμως ότι εκατομύρια για την τελετή έναρξης των παραολυμπιακών είχαν... και οι αγώνες δεν καιγόντουσαν για φαντασμαγορικές ενάρξεις...

Vagelis Gar 06-08-2011 13:09

GeorgeP :hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:

(Αυτό κατάλαβες τελικά?)

.........................

ARGI 06-08-2011 13:15

Το μόνο που θέλω να ρωτήσω,
ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜ@ΜΕΝΗ ΚΑΤΗΦΟΡΙΑ', ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ...???
Μέχρι πότε θα πληρώνουμε αμαρτίες/λάθη αλλωνών...??
:hmmm::hmmm::hmmm:

GeorgeP 08-08-2011 11:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από diomiles ( 435914)
Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την κατασκήνωση ΑμεΑ της Λεπτοκαρυάς κατέθεσε στη Βουλή (Α.Π. 21279/3-8-2011) ο Βουλευτής Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου ζητώντας να ενημερωθεί με βάση ποιο σχεδιασμό και ποια κριτήρια επιλέχτηκε να μην λειτουργήσει η κατασκήνωση ΑμεΑ της Λεπτοκαρυάς και ποιο θα είναι το μέλλον της, καθώς και πως διασφαλίζονται οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός της κατασκήνωσης που είναι δημόσια περιουσία, αφού δεν έχει προβλεφθεί φύλαξη του χώρου.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar ( 436218)
GeorgeP :hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:

(Αυτό κατάλαβες τελικά?)

.........................

Σας ειπα και πιο πανω, παρτε ενα τηλεφωνο για να μαθετε!!!

Το οτι εκλεισαν οι κατασκηνωσεις τις λεπτοκαρυας ΔΕΝ σημαινει οτι τα 200 παιδια Αμεα) που θα φιλοξενουντο εκει θα στερηθουν την κατασκηνωση τους!

Ακολουθειται το ιδιο προγραμμα με τα σχολεια, μεταφερονται εκει που υπαρχει περισσοτερος χωρος ο οποιος παρεμενε αναξιοποιητος! Ετσι μια ομαδα ανθρωπων θα φροντιζει 500 παιδια αντι για 2 ομαδες απο 250 η καθε μια, οπως γινεται και σε ολες τις ιδιωτικες κατασκηνωσεις!
Κανενα ΑΜεα παιδι που λαμβανει μερος σε κατασκηνωση του ειδους δεν θα χασει την κατασκηνωτικη του περιοδο!
Αντιθετως, οι εργαζομενοι που φροντιζαν την κατασκηνωση της Λεπτοκαρυας θα μεινουν χωρις εργασια και οι οποιοι ηταν εθελοντες απο την ΠΟΣΓΚΑμεΑ ανευ μισθου ¨η με μικρο αντιτιμο.

Περισσοτερες λεπτομερειες στα τηλεφωνα που εδωσα!!!!

GeorgeP 08-08-2011 12:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 436116)
..................................................................................................

Δεν αξιζεις ουτε την λυπη μου, ουτε τον οικτο μου ουτε το σαλιο μου!!!!!!

Παντως αν κοιταχτεις στον καθρεπτη....εχεις δικιο να απορεις!

NLS 08-08-2011 12:51

Στο επιστρέφω αυτούσιο.

Δεν έχω κρύψει ότι "δεν σε πάω μια" (βασικά έπεσε η σφραγίδα σε αυτό όταν θέλησες να βγάλεις και την πολιτική σου ταυτότητα) και νομίζω ότι το ίδιο δεν κρύβεις και εσύ, οπότε τι ταλαιπωρείσαι;

GeorgeP 08-08-2011 13:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 437337)
Στο επιστρέφω αυτούσιο.

Δεν έχω κρύψει ότι "δεν σε πάω μια" (βασικά έπεσε η σφραγίδα σε αυτό όταν θέλησες να βγάλεις και την πολιτική σου ταυτότητα) και νομίζω ότι το ίδιο δεν κρύβεις και εσύ, οπότε τι ταλαιπωρείσαι;

Oπως ειδα και στα webshots σου δεν εχεις καθρεπτη σπιτι σου οποταν δικαιολογεισαι!!!

Δεν μπορεις να κατσεις ησυχος και ασχολεισαι μαζι μου ενω εγω δεν.......αν προσεξες στα τελευταια νηματα που εχεις σηκωσει!! Θελεις πολεμο ενδοφουρμικο? ΟΚ, κανενα προβλημα!

ARGI 08-08-2011 13:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 437337)
Στο επιστρέφω αυτούσιο.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 437349)
Oπως ειδα και στα webshots σου δεν εχεις καθρεπτη σπιτι σου οποταν δικαιολογεισαι!!!

Δεν μπορεις να κατσεις ησυχος και ασχολεισαι μαζι μου ενω εγω δεν.......αν προσεξες στα τελευταια νηματα που εχεις σηκωσει!! Θελεις πολεμο ενδοφουρμικο? ΟΚ, κανενα προβλημα!

Συγνώμη παλικάρια, αλλά σας ανακαλώ στην τάξη...!!!
Ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι χώρος ούτε πολιτικών αντιπαραθέσεων ούτε προσωπικών διαμαχών..!!!!
Εάν δεν το γνωρίζετε, η παρέα μας βασίζετε στον αμοιβαίο σεβασμό των μελών και στο ομαδικό πνεύμα...
Κάθε τι προσωπική επίθεση, είναι ξένο στοιχείο στην όμορφη παρέα μας...
Γι' αυτό cool παλικάρια...

Φιλικά
Αργύρης
;););)

NLS 08-08-2011 13:35

Αργύρη από μένα σεβαστό και έχεις δίκιο.
Εγώ όπως είπα δεν τον πάω, δεν δήλωσα ότι θέλω κάποια αντιπαράθεση, του είπα απλώς να το ανεχτεί και να το ξεπεράσει όπως το ανέχομαι και εγώ.

GeorgeP 08-08-2011 13:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ARGI ( 437353)
Συγνώμη παλικάρια, αλλά σας ανακαλώ στην τάξη...!!!
Ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι χώρος ούτε πολιτικών αντιπαραθέσεων ούτε προσωπικών διαμαχών..!!!!
Εάν δεν το γνωρίζετε, η παρέα μας βασίζετε στον αμοιβαίο σεβασμό των μελών και στο ομαδικό πνεύμα...
Κάθε τι προσωπική επίθεση, είναι ξένο στοιχείο στην όμορφη παρέα μας...
Γι' αυτό cool παλικάρια...

Φιλικά
Αργύρης
;););)

Αν και διαφωνω με το οτι ''αυτος ο χωρος δεν ειναι χωρος πολιτικων αντιπαραθεσεων......'' μιας και πολιτικες αντιπαραθεσεις εχουν γραφτει, και νηματα πολιτικα εχουν ανοιχτει και μελη εχουν βαπτιστει με συγκεκριμενα χρωματα...... εγω ανακληθηκα στην ταξη ευχαριστως!!!

Ομως αν ξαναδω ποσταρισματα που αφορουν το προσωπο μου σαν κι αυτο:
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 436116)
..........

τοτε θα περιμενω απο τους μοντς/αντμιν ΑΜΕΣΗ ανακληση στην ταξη του γραφοντα!!! Ειδαλλως διατηρω το δικαιωμα να αμυνθω οπως εγω νομιζω!

NLS 08-08-2011 13:51

Ανάκληση στην τάξη για την φράση που παραθέτεις; Καφέ έχεις πιει ή όχι ακόμα;
Τι λες άνθρωπε μου.

:cool::rolleyes:

syan 08-08-2011 14:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 437358)
...τοτε θα περιμενω απο τους μοντς/αντμιν ΑΜΕΣΗ ανακληση στην ταξη του γραφοντα!!! Ειδαλλως διατηρω το δικαιωμα να αμυνθω οπως εγω νομιζω!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 437360)
Ανάκληση στην τάξη για την φράση που παραθέτεις; Καφέ έχεις πιει ή όχι ακόμα;
Τι λες άνθρωπε μου.

:cool::rolleyes:

Νίκο (NLS) θα σε παρακαλούσα να μήν συνεχίσεις την αντιπαλλότητα με έναν τρόπο που προκαλεί. Ο GeorgeP είναι ένας εξαίρετος συμφορουμίτης με γνώσεις και συζητήσιμος...άν το τραβάει καμμιά φορά με τα κομματικά σε διαβεβαιώ οτι το κάνει με αγνή πρόθεση και όχι για να προκαλέσει.
Δέν σε γνωρίζω προσωπικά αλλά απο "παλιά" έχεις δημιουργήσει την εντύπωση οτι σου αρέσει λίγο να προκαλείς, πράγμα που δεν θα το θεωρήσω κατακριτέο αλλά σίγουρα συζητήσιμο όταν διακυβεύεται η ισσοροπία τής αμοιβαίας σχέσης των μελών αλλά και γενικότερα της τάξης στο GSForum.
Παράκληση λοιπόν να χαμηλώσουν οι τόνοι και να μήν φθάνουμε σε πληκτρολογικές εξάρσεις για την ομαλή ροή των συζητήσεων...άς κρατήσουμε τις πολύ προσωπικές μας απόψεις για μία κατ΄ιδίαν συζήτηση σε κάποιο καφέ..!!

NLS 08-08-2011 14:56

Αν ψάξεις και "παλιά" θα δεις ότι ουσιαστικά με τον ίδιο άνθρωπο έχουν γίνει αυτά. Αυτό για αποφυγή εντυπώσεων.

Ξέρω τι σχέση έχει χτίσει ο GeorgeP και δεν είχα την ψευδαίσθηση ότι μπορώ να αντιπαρατεθώ σε κάτι τέτοιο.

Όμως να κρατάμε τα προσχήματα. Δεν με ενδιαφέρει αν ξύπνησε στραβά, δεν με ενδιαφέρει καν ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος. Δεν μπορεί να πιάνεται από τη φράση "αφού ασχολήστε με κάποιους ακόμα καλά να πάθετε" και να μου κάνει επίθεση στην οποία ΕΓΩ έπρεπε να αντιδράσω (και το κάνω μάλλον κομψά θέλοντας να προσπεράσω - είναι και εμφανές) και από πάνω να βγαίνει να λέει να μου ζητήσετε να ανακακληθώ στην τάξη ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ που γράφω εδώ από πάνω "αλλιώς θα". Αλλιώς θα ΤΙ; Το οποίο ΚΑΙ αυτό το προσπερνάτε γιατί "είναι πολύ καλό παιδί" μάλλον - ενώ εγώ προφανώς δεν είμαι.

Να με συγχωρείς αλλά βλέπω ΤΡΟΜΕΡΑ balanced αντίδραση.
Θα περίμενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ) να έχεις πει και σε αυτόν μια κουβέντα του στυλ να μην ασχολείται κλπ. ...και μη μου πεις "του είπα", γιατί τότε θα φανεί ακόμα πιο στραβό (δηλ. εγώ έπρεπε να "διαπομπευθώ" ενώ "το φίλο μας το Γιώργο του τα είπαμε σε PM ή τηλεφωνικά"). Πρόσεχε δεν είπα θα ΜΟΥ φανεί, είπα θα φανεί. Δεν είναι και πολύ κρυφό ότι δεν έχω μόνο εγώ άποψη επί κάποιων ανθρώπων απλά δεν κάθονται όλοι να ασχοληθούν.

Σταματάω εδώ, αρκετά δυσαρεστημένος πάντως.

ΥΓ. Όσο για τον καφέ ένας από τους λόγους είναι και ότι δεν θέλω να συναντήσω αυτόν τον άνθρωπο και να χασκογελάω "α εσύ είσαι", "ναι, α εσύ;" και μετά συνεχίζοντας το δήθεν να κάτσουμε ο ένας πιο πέρα από τον άλλο. Δεν θέλω καφέ στο ίδιο τραπέζι με τον Γιώργο. Εφόσον είναι παιδικό να έλεγε κανείς "ή αυτός ή εγώ" (πραγματικά παιδικό - αλλά και με γνωστό αποτέλεσμα), επιλέγω να απέχω (οπότε μη το λέτε και συνεχώς).

syan 08-08-2011 15:39

Βλέπεις λοιπόν οτι ακόμα και στο δικό μου πόστ, που θα το χαρακτήριζα μάλλον ευγενικό, απαντάς με επιθετικότητα και θέλεις να περάσεις τις απόψεις σου οτι μάλλον φταίνε όλοι εκτός από εσένα...Σου επαναλαμβάνω λοιπόν οτι αν δέν θέλεις να «διαπομπεύεσαι» όπως αναφέρεις, θα πρέπει να είσαι, όπως όλοι, λίγο προσεκτικότερος με το πώς προσεγγίζεις στίς συζητήσεις τα μέλη. Εδώ δεν υποστηρίζουμε κανέναν οταν έχει άδικο, όταν επιτίθεται ή οταν διαταράσσει την ομαλή ροή συζητήσεων στο δημόσιο αυτό βήμα που όλοι συμμετέχουμε και πρέπει να σεβόμαστε. Οταν απαντάμε σε ένα μέλος δεν είναι πάντα προσωπικό αλλά μια υπενθύμιση πρός όλους για να περιορίζουμε τούς παρορμητισμούς μας. Όσον αφορά τον καφέ, δέν το θεωρώ ώριμο να αποφεύγεις κάποιον με τον οποίον αντιπαρατίθεσαι στο φόρουμ. Ελπίζω να δείς το θέμα λίγο πιο ψύχραιμα για να καταλάβεις τι εννοώ..!!

NLS 08-08-2011 16:15

Αυτό που δεν θέλω να βλέπω και εξακολουθώ και το βλέπω, είναι ότι γενικεύεις τη συμπεριφορά μου και δημιουργούνται εντυπώσεις ("θα πρέπει να είσαι, όπως όλοι, λίγο προσεκτικότερος με το πώς προσεγγίζεις στίς συζητήσεις τα μέλη" ..."τα μέλη;") ενώ η συμπεριφορά μου (που αποκλείεται πάντως να φτιάξει μονόπλευρα - υπάρχει και άλλη μεριά που δεν... θίγεται) είναι "κάπως" προς συγκεκριμένο άνθρωπο (και φυσικά ΜΕ λόγο).

Δεχόμενος πάντως όλα τα υπόλοιπα που γράφεις, όπως προείπα σταματάω εδώ και αν δεν υπήρχε αυτό που γράφω από πάνω δεν θα απαντούσα και στο post σου για να μη δώσω καμία συνέχεια.

Όσο για τον καφέ, δεν ξέρω τι θεωρείς ώριμο (!) και αν διαφέρει από το τι θεωρώ εγώ ώριμο, αλλά καφέ δίπλα σε άνθρωπο που απεχθάνομαι, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, δεν πίνω, είναι και θέμα αξιοπρέπειας. Τον ρωτήσατε αν πίνει εκείνος δίπλα σε εμένα; :sm7:

Fuji 08-08-2011 20:30

Το ότι θα λειτουργήσουν οι άλλες κατασκηνώσεις, οκ, και σύμφωνοι. Αλλά ο καταμερισμός των χώρων ανά την χώρα, δεν έχει τη λογική του πάω εκεί που είναι κοντά μου, γιατί εξυπηρετούμαι κι εγώ και το παιδί μου καλύτερα, και πετάγομαι πιο εύκολα να το δω; Και γιατί όχι, και στην όποια απασχόληση προσωπικού. Τώρα και τα παιδάκια - γονείς πρέπει να τρέχουν πιο μακριά, αλλά χάνουν και την όποια απασχόλησή τους κάποιοι άνθρωποι (με την όποια αμοιβή).

Και αν πάω να το συγκρίνω τη κατάργση της εν λόγω κατασκήνωσης με τη λογική συγχώνευσης (συρίκνωσης λέω εγώ) των σχολείων, καταλήγω (όχι μόνο εγώ αλλά και οι γονείς των μαθητών) στο ίδιο λυπηρό συμπέρασμα : γυρνάμε πίσω δεκαετίες, με δυσάρεστες συνέπειες.

Και το γαμώτο είναι όπως λέει κι ο NLS, ότι "τα λεφτά υπάρχουν" αλλά για άαααλλες "ανάγκες".

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:26.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!