![]() |
Σοκολάτα Χυμός στη Ζάκυνθο παρέα με ????
Staga jtnakos λοιπόν βρεθήκαμε σε ένα παιδότοπο όλοι μαζί οικογενειακώς όπως θα καταλάβατε μαζί με τα παιδιά μας (ο staga δεν συμπεριλαμβάνεται στο club :D ) και ήπιαμε τον καφέ μας και ανταλλάξαμε απόψεις για όλα :rolleyes:. http://i203.photobucket.com/albums/a...afe/staga4.jpg Το ενδιαφέρων έντονο όπως βλέπεται :rolleyes: http://i203.photobucket.com/albums/a...afe/staga1.jpg με χαμόγελα ..... http://i203.photobucket.com/albums/a...afe/staga2.jpg που μόνο το GS Forum προσφέρει ......:) http://i203.photobucket.com/albums/a...afe/staga3.jpg Να είσαστε καλά παίδες να ξανασυναντηθούμε και πάλι στο μέλλον. :) :) Τα λόγια περιττά για το πόσο καλά παιδιά είναι ο Σταύρος και ο Γιάννης ........ :) :) :) Γιάννη να χαίρεσαι της γυναίκες σου και να δεις τα κοριτσάκια σου όπως επιθυμείς φιλαράκι . :sm8: Αγαπητέ φίλε Σταύρο λυπάμαι που δεν είχα την πολυτέλεια του χρόνου να πηγαίναμε ακόμα πιο πολλές βόλτες στο νησί αλλά επιφυλάσσομαι για το μέλλον που θα ξαναβρεθούμε .;) Να είστε καλά και χάρηκα που γνωριστήκαμε και από κοντά παιδιά . :) :) :) :) :) :) :) :) Να γιατί GS Forum . :sm8::sm8::sm8: |
Απάντηση: Σοκολάτα Χυμός στη Ζάκυνθο παρέα με ????
Αυτά είναι !!! Μπράβο φιλαράκια, να είστε καλά να ξαναανταμώσετε... . |
Μπράβο παίδες ... πάντα τέτοια ... :) Δημητρό, την φιλοξενία σου την ξέρω, από πρώτο χέρι ... Οπότε φαντάζομαι, τα παιδιά θα πέρασαν τέλεια ... ;) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Να είσαστε καλά Δημήτρη και Νίκο και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο να αφιερώσω . :o :o |
Δημήτρη μου να σε ευχαριστήσω και εγώ και από εδώ !!!
Πολύ χάρηκα που τα ξαναήπαμε μετά από το Σοφικό και από κοντά !!! Και εσύ και ο Γιάννης παιδιά ####ματα !!! Θα δώσεις πολλά φιλιά στον Λαμπρούκο και την Δεσποινούλα τα καμάρια σου και στο κορίτσι σου την Λέτα !! :) :) :) :) Ευχαριστώ και για την βόλτα στο γύρο του νησιού !!!:) |
(να σπαμάρω λίγο παιδιά με την άδειά σας. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από επαγγελματικό χέρι. Μπράβο στον φωτογράφο) και φυσικά ΜΠΡΑΒΟ για το παρεάκι σας. (άντε και στα επόμενα !!!) |
Μπράβο παιδιά, να'στε καλά να χαίρεστε τις βόλτες σας!
GS FORUM όλη η Ελλάδα μια παρέα! :) |
Που βρεθήκατε εσείς???
Εγώ που ήμουνα??? Άντε να βρεθούμε στην Πίνδο να το γλεντήσουμε... |
Απόσπασμα:
Τιμή μου φίλε μου που επισκέφθηκες το νησί και ξανά βρεθήκαμε μιας και μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε μια μικρή βόλτα παρέα με τα μηχανάκια μας . Να είσαι πάντα γερός και ευχάριστος άνθρωπος Σταυρή μακάρι α το ξανακάνουμε σύντομα . :) :) :) |
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστούμε Βαγγέλη . :) :) Όσο για τις φωτογραφίες δηλώνω χομπίστας . :) ;) |
Απόσπασμα:
Έτσι ακριβώς Γιάννη . :) ;) |
Απόσπασμα:
Επειδή εγώ δεν το βλέπω για Πίνδο στρίψε κατά Ζάκυνθο μεριά Θοδωρή . :) :) ;) |
Μπραβο παιδια παντα τετοια.
Καιρος να παρουν σειρα και οι επομενοι ....... Δημητρη σου ερχομαι......:) |
Απόσπασμα:
Πότε με το καλό το σκέφτεσαι Γιώργη ??? :) :) :) |
Απόσπασμα:
Mε το που γυρισω απο Λημνο με το καλό αρχες Σεμπεμβριου αν ολα πανε καλα με το γνωστο θεμα.......:) |
Απόσπασμα:
Η καλύτερη εποχή . Μακάρι οι εξελίξεις να είναι με το μέρος μας και να συναντηθούμε . :) :) ;) |
Όλα τα κανονιζετε όταν λειπω εεεεεεεεε?:p;):)
|
Απόσπασμα:
Σας περιμένουμε όταν το αποφασίσετε Γιωτούλα . :) :) :) |
Μπράβο παιδιά... Ομορφες στιγμές... που απλώνει απλώχερα το GS-FORUM μας... Με το καλό να ξαναβρεθείτε ..... http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000204AE.gif |
Μια απορία. Γιατί στη Φώτο έχετε λίγα μαλλιά. Είναι θέμα ηλικίας η από τη gs σας έφυγαν. Να ένας λόγος να ξαναγυρίσετε στις παλιές καλές εποχές.
Honda για κανονικό μαλλί…. :sm7: |
Απόσπασμα:
Αυτή είναι η ομορφιά του φόρουμ Αργύρη . :sm8: |
Μπραβο στα φιλαρακια!!!!
|
Απόσπασμα:
:) :) ;) |
Μπράβο παιδιά,πάντα τέτοια :) |
Και οι τρεις ήταν υπέροχοι σε ένα υπέροχο νησί
φιλιά να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι :):) |
μπράβο παίδες αλλα νομίζω πως καποιοι......:cool: περασαν απο Πατρα και δεν πήραν τηλ.
|
Απόσπασμα:
Θα τα πούμε όμως !!:) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Να είστε καλά φιλαράκια . :) :) :) |
Ωραία πράγματα, φουλ:D
|
Απόσπασμα:
:) :) :) Εσένα θα σε δούμε Χάρη και από τα μέρη μας ??? :rolleyes: :rolleyes: |
Ωραία πράγματα..
Άντε Μήτσε, ευτυχώς που έρχετε και κάποιος, για να κάνεις κ κανένα κλμ στην μπε μπε σου :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Ευτυχώς δε λες τίποτα Κωστή . :sm7::sm7: |
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ!!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ..:):) |
Απόσπασμα:
Έτσι Βαγγέλη . :sm8::sm8: |
Και από εμένα πολλά :sm8:
|
Σορυ σημερα ειδα το θεμα....:confused::confused:να συμπληρωσω και εγω με την σειρα μου καποια πραγματα:cool:
Με το που ανεβασα θεμα για την Ζακυνθο αμεσως με πηρε τηλ ο Νικολας(Λεοντοκαρδος)και τον ευχαριστω ξανα αν και καινουριος στο FORUM,μου λεει παρε τηλ το Δημητρη(adventure) ειναι παιδι μαλαμα θα σε εξηπηρετησει 100%και οπως εγινε...:):) Ο Δημητρης μου βρηκε αμεσως σπιτι την αλλη μερα κιωλας μετα το τηλ.Εμενε μονο να παω και να τον γνωρισω και απο κοντα. Ετσι και εγινε.. Με το που σφιξαμε τα χερια και ενα σταυρωτο φιλι και ο adventure και o staga1200(ηταν και αυτος στην ζακυνθο)υπηρξε τετοια ανεση που λες και γνωριζομασταν απο χρονια ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ χωρις να κρυβουν πονηρια η κακια μεσα τους:p:pΨΥΧΑΡΕΣ Εμπαση περιπτωση περασα τελεια με τους καφεδες μας με τα παιδια μας να παιζουνε ακουραστα με καλη παρεα και σωστη κουβεντα. Δημητρο να εισαι παντα καλα να χαιρεσαι τα παιδακια σου και να μου τα φιλισεις να δωσεις πολους χαιρετισμους στη Λετα και απο την Ντινα και αν καποια στιγμη σε φαιρει ο δρομος στα βορεια μην διστασεις (αν το κανεις θα θυμωσω)θα χαρουμε πολυ να σας φιλοξενισουμε...Να ξερεις θα υπαρχει ΠΑΝΤΑ μια πορτα ανοιχτη για σενα και την οικογενεια σου στα μερη μου:p:p το δικο μου ρητο το ξερεις 1000 καλοι χωρανε ΟΥΤΕ ενας κακος ΤΑ ΛΕΜΕΓέλιο |
Απόσπασμα:
Για τον Σταύρο τα λόγια είναι περιττά. :p:p Το ίδιο αισθανθήκαμε κι εμείς για εσάς στην πρόσφατη συνάντησή μας. Οι σχέσεις που δημιουργούνται δεν είναι απλά φιλικές, αλλά αδελφικές και οικογενειακές. Δεν αποκτούμε φίλους μόνο εμείς, αλλά και τα παιδιά μας. Με το καλό να ξανανταμώσουμε όλοι μαζί.................:);):) |
Απόσπασμα:
Να είσαι καλά Σπυράκο . :) :) :) |
Απόσπασμα:
Γιάννη αν και έχω γράψει στην αρχή του πόστ για σένα και το Σταύρο να ξαναπώ ότι είναι χαρά μου και τιμή μου να γνωρίζω ανθρώπους με καθαρή καρδιά σαν εσάς . Δώσε πολλούς χαιρετισμούς και εσύ στην Ντίνα και φιλιά στα κορίτσια σου από μένα και την Λέττα . Θα τα ξαναπούμε φίλε . :) :) :) :) |
Απόσπασμα:
Ξανθούλα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και είμαστε και εμείς ευτυχείς που σας γνωρίσαμε . Καλησπέρες στην οικογένεια από μένα και τη Λέττα μιας και το διαβάσουμε παρέα . :) :) :) :) :) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!