![]() |
Παρέα με τους κάστορες..!!(Τριήμερο Καστοριά)
Αγαπητοί φίλοι, εφέτος το τριήμερο δεν θα "παίξει" παραλία, αλλά ηπειρωτικά, στην πανέμορφη Καστοριά...;) Ετσι, εμουά, η συμβία και η γριά μπουμπού, 13 & 14 & 15 θα είμαστε εκεί, και όσοι φίλοι θα βρίσκονται σε αυτά τα μέρη, ευχαρίστως να κανονίσουμε Καφεδοτσιπουροχαρά στην Καστοριά.... τηλ. 6976988455 ;);););) |
Απάντηση: Παρέα με τους κάστορες..!!(Τριήμερο Καστοριά)
Καλά να περάσετε Αργυράκο μου ... που είναι σίγουρο βέβαια ... :)
|
Αργυρη καλα να περασετε...:)
|
Καλη βόλτα και καλα κρασιά,σε έναν αγαπημένο προορισμό:)
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ παιδιά, ήδη τα πρώτα σημάδια είναι εξαιρετικά, μιας και κανονίστηκε ραντεβού με ένα όμορφο ζευγάρι του φόρουμ μας, το ζεύγος frits..!!! ;););) Αλλος για τσίπουρα, παρέα με τους κάστορες..!!!:D:D |
...αυτα ειναι!...καλα να περασετε παίδες!
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Ωραία θα έχετε και δροσιά !! Πολύ καλή επιλογή !! |
Αργύρη, καλά να περάσετε...!!!
Εγώ θα είμαι Χαλκιδική το τριήμερο... |
τη ωρα θα ειστε Καστορια αυριο γιατι θα φερουμε τα παιδια στα πεθερικα?μπας και πιουμε κανενα τσιπουρακι
|
Καλά να περάσετε Αργύρη :) |
Απόσπασμα:
Καλό δρόμο και καλά να περάσετε Αργυράκο. |
Απόσπασμα:
Γιάννη, θα είμαι περίπου μεσημεράκι, πρώτα ο Θεός, ώστε να προλάβω, τα αξιοθέατρα, , δλδ τα τσιπουράδικα (!!!:D:D:D), ώστε να υλοποιήσω ΜΙΝΙ CRASH TEST επί αυτών.!!! Ο κόσμος περιμένει να εκθέσω την άποψη μου γι' αυτά..!!!:sm7: Call me, μετά τις 12.30 ...!!! Με μεγάλη ευχαρίστηση μου, να βρεθούμε για τσιπουροκατάνυξη παρέα με τους κάστορες..!!!!:D:D ;););) |
Απόσπασμα:
Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια...:D Αυτά λέτε, και έχω βγάλει "κακό" όνομα στο FORUM.!!! :D:D:D :sm7::sm7::sm7: Καλά να περάσετε και εσείς Νικολάκι...!!! Τα φιλιά μου... ;););) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, Καλά να περάσετε, όπου και να βρεθείτε.. Χρηστάρα να σε δω, πότε θα κατηφορήσεις για Karditsa city .... ;););) |
Με το καλό καλά να περάσετε Αργυράκο και χαλαρά τα τσίπουρα . :) :) :) ;) |
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ Δημητρό μου, καλό τριήμερο και σ' εσένα και την οικογένεια σου... ;););) Τσίπουρο ???:confused: Τι είναι αυτό ???:p :sm7::sm7: |
Αργύρη έχω την εντύπωση πως έχεις ξεφύγει λιγάκι.... Στρώσε #### γιατί δεν μας βλέπω καλά, χρειαζόμαστε κάποιον να μας τραβάει τα χαλινάρια, αν χαλάσει κι αυτός.........:D (Να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται φιλαράκο και με το καλό να επιστρέψετε με το ίδιο χαμόγελο) |
Απόσπασμα:
|
καλά να περάσετε αργύρη!
καλά τα κατάφερες! |
ωραία παρέα οπότε θα περάσετε σούπερ!!! Καλή Παναγιά και φιλιά σε όλους ....
|
Απόσπασμα:
έτσι όπως το έγραψες, είναι σα να διαφημίζεις την ταβέρνα σου, ή τα ενοικιαζόμενα δωμάτιά σου ! :sm7: Καλά να περάσετε Αργύρη μου και με το καλό οι Καστορο - συναντήσεις σας !!! . |
Απόσπασμα:
... τους κάστορες τους ρώτησαν ??? :sm7::sm7::sm7: |
Αργήρη Φωτεινή καλα να περάσετε πιείτε και ένα τσίπουρακι για μας φλια
|
Καλά να περάσετε παιδιά :)
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
To Θεός σας δεν έχετε..!!!! Με βρήκατε μικρό και αδύνατο και όλο με κοροιδεύετε...!!! :sm7::sm7::sm7: Φιλαράκια-αδελφάκια και εσείς να περνάτε καλά, εκεί που είστε... ;););) |
Φίλοι μου, καλοί, σας ευχαριστώ για τις ευχές... Η αλήθεια είναι ότι πιάσανε τόπο, γιατί περνάμε καταπληκτικά... Εχθές βρεθήκαμε με τον Γιάννη από τα Σιάτηστα, σφυρίξαμε τα τσιπουράκια μας, συν-φάγαμε τους πεντανόστιμους μεζέδες, όπου οι ώρες περάσανε σαν νεράκι... Ομορφες καταστάσεις... Και σήμερα, συνάντηση με τις ηγετικές φυσιογνωμίες Fritsako & Ξανθή, όπου κάτσαμε κανένα δύωρο, ήπιαμε τα καφεδάκια μας, παραλιακά, δίπλα στο κύμα(!!!:D:D), όπου αύριο, όλοι μαζί, θα παραβρεθούμε επίσημοι καλεσμένοι του Γιάννη, στα τοπικά εδέσματα και έθιμα (μεγαλοπρεπή παρέλαση αλόγων)... Μιλάμε γιά χάλια καταστάσεις....!!!:D Να επισημάνω ότι στο αρχοντικό "Βεργούλα", που διαμένω οι άνθρωποι είναι ύστατοι φιλόξενοι και καλόκαρδοι... Και κτιριακά, μιλάμε για κτίσμα του 1857 ..!!! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα... Φωτορεπορτάζ σύντομα... ;););) |
καλή συνέχεια Αργυράκο και Φωτεινή!!!!
|
Πρωτα ο Θεος αυριο να βρεθουμε ολοι μαζι και με την βοηθεια του καιρου και μιας τρελης εκπληξης που περιμενει την υπολυπη παρεα(argi-frits-xanti και Φωτινη)και με τον ΑΣΣΟ στο μανικι μου θα περασουμε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:sm2::sm2::sm2::sm2:http://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/000203D2.gifhttp://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/000203D2.gifhttp://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/000203C9.gif
http://content.sweetim.com/tbsig/sig.asp?img=ad1 |
τι υπερπαραγωγη ετοιμαζεις?και το ειπα της τζαναμπετο!παμε Σιατιστα ενα βραδυ!!
|
Ξεκινάμε και εμείς για Σιάτιστα και έχουμε και αγωνία για την έκπληξη!!!!!
--- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=40.969210,21.936114 - Sent from my iPhone using Tapatalk |
Τελικά η τριήμερη εκδρομή μας, στεύτηκε με απόλυτη επιτυχία... Κάστορες δεν είδα, μόνο μερικές γούνες τους σε διάφορα μαγαζιά, αλλά είδαμε και ζήσαμε όμορφες και πολύ ανθρώπινες καταστάσεις... Τοπία καταπληκτικά, καταπράσινα, νερά να τρέχουν, αλλά και ποτάμια ξερά. «Κτυπήσαμε» τα μοναστήρια μας, τα οποία είναι κτισμένα σε θεϊκά μέρη. Το αρχοντικό «Βεργούλα» που έμενα ήταν εξαιρετικό σε όλα τα θέματα τους... Φιλικοί και ύστατα εξυπηρετικοί, το προσωπικό, και με το παραπάνω... Αρχοντικό του 1857, ανακαινισμένο με το παλιό Καστοριανό στυλ που θυμίζει και λίγο Πηλιορείτικα αρχοντικά... Αλλά, ιδιαίτερη μνεία θέλω να αναφερθώ στους ντόπιους... Άνθρωποι, αληθινοί, χαμογελαστοί, πρόθυμοι να σε βοηθήσουν, εξυπηρετικοί είτε σαν επαγγελματίες είτε απλοί καθημερινοί άνθρωποι... Φυσικά το αποκορύφωμα της φιλοξενίας είναι ο Γιάννης (jtnakos) και η σύζυγος του η Ντίνα... Μέχρι και τα αγγελούδια του Γιάννη χαμογελαστά με εμάς τους «ξένους» ... Η αλήθεια είναι, δεν ένοιωσα ούτε ένα λεπτό «ξένος» σ’ αυτά τα μέρη, ιδιαίτερα με τον Γιάννη, που άπλωσε απλόχερα την αγκαλιά του σε όλη την παρέα.... Από προχθές μπορώ να λεω πια, ότι έχω και ένα φίλο και στην Σιάτιστα Κοζάνης... Οικογένεια jtnakos, σας περιμένουμε ..... Αλλά και η συνάντηση με το ζεύγος frits αλλά και τον mister Staga1200, μας γέμισαν την καρδιά με όμορφα συναισθήματα, όπου δώσαμε, νέο σημείο συνάντησης, ώστε να επαναλάβουμε την επιτυχία της Σιάτιστας... Ζεύγος σας ευχαρσιτώ και για τα μαθήματα φωτογραφίας... ****** Κλέβοντας ιδέα από τον Φριτζάκο (Σταύρο), θα κάνω και εγώ την παρουσίαση μου ανά ημέρα, με αποκορύφωμα το μεγάλο γλέντι της Δευτέρας, στην Σιάτιστα... 1η ημέρα 13/8/2011 (Σαν πας για την Καστοριά!!) Οι συμβίες μου...!!!:D:D Τα τούνελ, πριν την Καστοριά.. O easy rider σε παχούλη version..!!!!;);) H woman easy rider ..!!! Μελλοντικά Καστοριανά κεμπάπ, σε βοσκή..!!!!:D Οταν στην Προιστορική Ελλάδα, είχαμε οικισμούς με 3.000 μέχρι 4.000 κατοίκους, αυτοί που μας πουλάν μούρη, σήμερα, τότε ήτουσαν αμοιβάδες ακόμη..!!! (5.500 π.χ Λιμναίος Οικισμός) ... Είπατε τίποτα..!!! Η χύτρα για την καρμπονάρα της εποχής..!!!;) Δίπλα φτιάχνανε την κρέμα γάλακτος... Δεν θυμάμαι, εάν τα πιάνει ο νόμος περί αυθαίρετων ή ο νόμος περί αιγιαλού..!!!:sm7: Το Love Boat της εποχής...!!!;);) (συνεχίζετε, μετά το τσίπουρο μου..!!!:D:D) |
O Γιάννης της Σιάτιστας (jtnakos) .... !!!!;););) ... και το θηρίο του...!!!! Καλοσωρίσατε στο αρχοντικό "Βεργούλα"... Ααα, αυτό είναι το δωράκι μου, για το προβατάκι μου στα Γιάννενα... Μία τεράστια κουδούνα...!! Θέα άπαικτη...!!! Την υπόλοιπη λίμνη την έβλεπα από το δωμάτιο μου... |
ωραίες φωτογραφίες Αργύρη!!!!!!!:):)
|
Αργύρη στο ίδιο αρχοντικό μείναμε με το amore πριν 2 χρόνια! :)
Όμορφες φωτογραφίες, αυτή με το ροπαλοσκαπέτι στον προϊστορικό οικισμό τα σπάει λέμε!! :D:D Τον γύρο της λίμνης τον κάνατε; Η Καστοριά είναι πανέμορφη πόλη και φοβερός μοτοσυκλετικός προορισμός. |
Απόσπασμα:
Γιάννη μου, το γύρω το κάναμε 2-3 φορές, (θα ακολουθήσουν και φώτο), αλλά και πριν 2 χρόνια που ξαναπήγα με Βολιώτικη χαβαλοπαρέα (:D:D, η γνωστή ρεμαλοπαρέα του Βόλου!!), το κάναμε και τότε... Όντως η Καστοριά προσφέρεται για ωραίες μοτοσυκλετιστικές συγκινήσεις... Με το καλό να ξαναπάς και εσύ...!!! ;););) |
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ Skippako μου... Ερχονται και άλλες, οσονούπω...;);) |
2η ημέρα 14/8/2011 (Παρέα με τους κάστορες!!) Η δεύτερη ήταν αφιερώμενη στον τουρισμό...;);) Επίσκεψη στην Σπηλιά του Δράκο, στην Παναγιά την Μαυρώτισσα, συνάντηση με το όμορφο ζευγάρι frits (Σταύρο & Ξανθή), Νεστόριο & Αργος Ορεστικού... Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι στην Σπηλιά... Δυστηχώς δεν επιτρεπόταν να χρησιμοποιήσουμε flash, με αποτέλεσμα οι φώτο να μην είναι πολύ καλές... (Δάσκαλε frits, sorry, αλλά δεν με έμαθες καμιά τεχνική, σε αυτές τις περιπτώσεις, έλλειψη φως, τι να κάνω)!!!:D:D:D Πλωτή γέφυρα, με ανοχή συν-πλην ένα μέτρο(!!!), λόγω πλημμύρας του σπηλαίου... Αν και έχει αντοχή για 80 ανθρώπους, ο ξεναγός με παρακάλεσε να περάσω τελευταίος!!!! Αλλά δεν κατάλαβα το γιατί, ποτέ!!!:confused::confused: :sm7::sm7: Σπήλαιο μέσα στο νερό του σπηλαίου..!!! Απλώς καταπληκτικό...!!!! Γυναίκες,, σόρρυ για τα όρθια σχήματα, αλλά η φύση-δημιουργός και όχι εγώ..!!!;);) Μετά συνεχίζουμε στην Παναγιά, η οποία ήταν 1 χλμ, παραπέρα.. Πανέμορφη εκκλησία, με όμορφα μαγαζιά απέξω, όπιου ο επισκέπτης πίνει το καφέ του ή το τσιπουράκι του, δίπλα στο κύμα, δηλαδή δίπλα στην λίμνη... Στην οποία "πλατσανούν" κάθε λογής πτηνό..!!! Το γνωστό κεράκι, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Νώντα.... Μπορεί να είμαι στην Ελλάδα, αλλά θα μπρούσα να ήμουνα κάλιστα και στην Ελβετία..!!! ;);) Και κάπου εκεί εμφανίζετε το ζευγαράκι μας... Σταύρος & Ξανθούλα... Χαμογελαστοί, πρόσχαροι και γεμάτοι θέληση να με ενδώσουν στα μυστικά της καλής φωτογραφίας... Ξανθούλα προσπαθώ, μην φωνάζεις... Πες για τσίπουρα, να σου πω ότι θες ... και από μεζέδες.... :sm7::sm7::sm7: Συνεχίζοντας, αφού έφυγε το ζεύγος για άλλες πολιτείες, ανεβήκαμε στο γομάρ, και χαράξαμε πορεία προς Νεστόριο... Στο Νεστόριο, δεν με εντυπωσιάσε τίποτα, δεν βρήκα τίποτα ανοικτό, (ήταν και μεσημέρι), και έτσι γυρίσαμε πίσω μερικά χλμ, και ανηφορίσαμε στο χωριό Αγ. Αννης, αναζητώντας ένα παλιό μετόχι που μας προτείναν... Αφού ψιλοχαθήκαμε, περάσαμε μέσα από μαντριά με "μελλοντικά κεμπάπ", βρήκαμε επιτέλους το μετόχι της Αγ. Διαζώζουσας... Φυσικά η θέα ήταν όλα τα λεφτά..!!! Πλάτη ένα εξαίσιο δάσος και μπροστά όλη η πεδιάδα,, πιάτο... Καλά λένε ότι τα μοναστήρια έιναι κτισμένα, στις καλύτερες τοποθεσίες...!!! Ξερός πανέμορφος καταρράκτης, με ελάχιστο νερό εκείνη τις ημέρες... ***** Στο Αργος Ορεστικού, μία απλή κωμόπολη, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, άσε που μόλις καθίσαμε για καφέ, άρχισε να ψιλορίχνει, και μιας και δεν είχαμε αδιάβροχα, την κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια...!!! Κρίμας,, γιατί η γκαρσόνα με γλυκοκοίταζε..!!!:D:D ***** Η ημέρα τελειώνει όμορφα, κάπου παραλιακά, πίνωντας μπυρούλες παρέα με τοπικά εδέσματα.... Στην υγεία σας φίλοι μου και καλό βράδυ....;);) Στο επόμενο επεισόδιο... Το Μεγάλο Γλέντι - Σιάτιστα...!!! (σύντομα στις οθόνες σας) ;););) |
:sm7::sm7:αναμένουμε την συνέχεια...
όχι και μπυρούλες οι κανάτες...:D:p :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203F2.gif http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203F2.gif :sm7::sm7::sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:52. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!