![]() |
Αυτή λοιπόν είναι η G650 GS μου
1 Συνημμένο(α)
Αυτή λοιπόν είναι η G650 GS μου, με επιπλέον εξοπλισμό:
- Φιμέ ψηλή ζελατίνα - Χούφτες - ABS και θερμαινόμενα γκριπς - Ποδιά προστασίας - Top case KAPPA 53 - Συναγερμό BMW - Κεντρική στήριξη .... και αναμένω τα κάγκελα προστασίας κινητήρα και πλαϊνές βαλίτσες (μάλλον θα βάλω BMW). Λεωνίδας, μηχανόβιος 1.050 χιλιομέτρων :) |
Απάντηση: Αυτή λοιπόν είναι η G650 GS μου
Κούκλα είναι .... Να κάνετε παρέα, πολλά πολλά απολαυστικά χιλιόμετρα !!! http://www.gsforum.gr/attachments/%C...0811_19-47-jpg . |
Με υγεία και πολλά πολλά χιλιόμετρα !!! :) |
Δεν ειναι μποξερ και ειναι πολύ φίνα, καλά χιλιομετρα!!!!!!
|
Πραγματικά πολύ όμορφη μοτοσυκλέτα !
Να τη χαίρεσαι Λεωνίδα ! |
Κουκλί το 650. Να τη χαίρεσαι Λεωνίδα, καλά χλμ!
|
Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα με τη κούκλα σου Λεωνίδα. :sm8: |
Kαλα χιλιομετρα Λεωνιδα πολυ ομορφη η μπουμπου!!!!!!
|
Καλορίζικη και καλά χλμ!
|
Απο τα πιο όμορφα 650 που έχω δει καλοριζικη
|
Αστέρι :sm8: |
|
Πες μας μερικά πραγματάκια για αυτήν... Τελικές, εντυπώσεις, οικονομία κ.α ??? :confused::confused::confused: |
Σόρρυ Λεωνίδα μου ξέφυγε το ποστ!
με τα καινούρια πλαστικά δείχνει πολύ πιό σύγχρονη κι όμορφη! και στα επετειακά χρώματα είναι ούναρος! Πολλά κι ασφαλή χιλιόμετρα σου εύχομαι! |
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Μέχρι και ζητάδες με σταμάτησαν για να τη δούνε... :) (αλήθεια αυτούς τους χαιρετάμε στο δρόμο; Ή το παρεξηγούν; )
Απόσπασμα:
Τελική, δεν την έχω πάει ακόμα... λένε 170 ότι έχει... μόλις την έστρωσα, την άνοιξα μια φορά μέχρι τα 150 αλλά κάπως... κουνούσε (δηλαδή πολύ.. απλά μάλλον εγώ δεν έχω συνηθίσει τα των μηχανών) και το άφησα το γκάζι. 3 φορές το έχω γεμίσει το ρεζερβουάρ (14+4 ρεζέρβα) και μέχρι να ανάψει η ρεζέρβα μου βγάζει γύρω στα 260 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη (άρα με όλο το ντεπόζιτο αυτονομία 300km στην πόλη). Εντυπώσεις.... σαν ποδήλατο είναι! Εμένα μου συγχωρεί όλα τα λάθη... και ως καινούργιος κάνω και πολλά. Δύο μικρά ταξίδια που πήγα, ήταν σκέτη διασκέδαση... φυσάει λίγο (και με τη ψιλή ζελατίνα), αλλά το συνήθισα και αυτό. Επιφυλάσσομαι στο μέλλον να γράψω περισσότερα... Το μόνο σίγουρο είναι πως πέρα από τα τεχνικά/μηχανολογικά είναι μια πανέμορφη μηχανή... μοτοσυκλετιστές με παίρνουν από πίσω να με ρωτήσουν πληροφορίες... οι γυναίκες ψάχνουν με ποια ρούχα τους ταιριάζει... :D και εγώ ανυπομονώ πότε θα ξανά ανέβω επάνω της! Να είστε καλά. |
http://users.otenet.gr/~geosta//forums/welcome.jpg
Κούκλα η νέα GS Λεωνίδα. Καλορίζικη και καλοτάξιδη! |
Απόσπασμα:
Αν φύσαγε, πίστεψέ με, εσύ "κουνούσες" ή μάλλον καλύτερα φοβήθηκες ως νέος οδηγός που λες ότι είσαι, η μηχανή δεν έχει πρόβλημα και σίγουρα όχι η συγκεκριμένη με το κέντρο βάρους χαμηλά. Κι εγώ στην πρώτη μου "επαφή" με αέρα στον αυτοκινητόδρομο τα είχα κάνει πάνω μου, μετά κατάλαβα ότι εγώ είχα το πρόβλημα όχι η μηχανή ;) Αν ψάρευε το τιμόνι ίσως είναι θέμα βαλίτσας ή ίσως ζυγοστάθμισης. |
Δεν δικαιολογείται να κουνάει το 650 στα 150 χιλιόμετρα αλλά δεν είναι και η μότο που ταξιδέυεις άνετα με 150, μήπως είναι ο αέρας που πέφτει πανω σου?!:hmmm: Αν νομίζεις ότι είναι από τη μότο να την πας στην αντιπροσωπεία !:o |
Ναι παιδιά, μάλλον η ιδέα μου ήταν... μια χαρά είναι η μηχανή.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
ομορφη:)
|
Την έχω δει και γω στον δρόμο και την χάζεψα λίγο..ωραίο κομμάτι:)
Καλοτάξιδοι και οι δυό σας..:):):) |
πανέμορφη.,.,
απο την πρώτη στιγμή που την είδα στον καφέ.,.,.την γούσταρα.,., καλά χιλιόμετρα., Λεωνίδα.,., |
Απόσπασμα:
Aν βγάλεις αυτή την τεράστια βαλίτσα από πίσω δε θα κουνάει καθόλου. (Μα κανείς δε βρέθηκε να στο πει ? :p ) Μόλις τη βάλεις και δεις τι καλά που πάει το μηχανάκι στα 150 , πάρε και μια "μαμα" βαλίτσα και βάλτη και όλα θα πάνε καλά ;) |
Απόσπασμα:
Οι μεγάλοι, κυρίως (1200 GS) με τα κουτιά που έχουν πίσω... (δίχως παρεξηγήση, εμένα μου αρέσουν!)... δεν έχουν αντίστοιχο πρόβλημα; Σκέφτομαι, από αεροδυναμική είναι αρκετά χειρότερα... Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι εγώ κουνούσα μάλλον :) Όχι η μηχανή... οπότε αυτό θα λυθεί εύκολα το πρόβλημα. |
τουμπανακι η μικρουλα!! καλα χλμ Leo!!
|
Φίλε Λεωνίδα. Η βαλίτσα όντως μπορεί να σου δημιουργεί θέμα. Αλλά αυτό δεν θα γίνεται όταν πας έως 120 χλμ/ω. Μέχρι εκεί άλλωστε απολαμβάνεις το 650. Από 'κει και πάνω, θεωρώ ότι τσακώνεσαι με τον αέρα και τουε κραδασμούς ... Είναι βολική και θα την ευχαριστηθείς όταν τη γεμίζεις.
Αν θελήσεις πλαϊνές, να πας στις "μαμά" αλλά σε μτχ (με ένα 300 - 350άρι θα 'χεις βαλίτσες και βάσεις), μιας και απ' το 2000 έως σήμερα, δεν τις έχουν αλλάξει, και είναι πρακτικότατες. Keep walking ;) |
:sm8:
Jefe |
Απόσπασμα:
|
ομορφη μηχανη.θα κοιτουσα για μεγαλυτερη ομως ζελατινα.
|
Απόσπασμα:
Όμως, και καθώς δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από μηχανές, δεν είμαι σίγουρος αν το ύψος της ζελατίνας είναι το μόνο πρόβλημα... γιατί φυσάει και από τα πλευρά της ζελατίνας. Σίγουρα δεν είναι touring η μηχανή... και από την άλλη... 120km/h στους ελληνικούς δρόμους είναι μια χαρά ταχύτητα! |
Η ψιλή φιμέ ζελατίνα είναι after market? Ποιάς εταιρείας είναι και πόσο κόστισε?
|
Απόσπασμα:
|
εδω G 650 GS - MotoRAID - Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας ,Wunderlich , Kriega , Twalcom , Αξεσουάρ GIVI , Triboseat , RIZOMA , ZTechnik , SIXS , Rev IT , Dainese , Airoh , Gianni Falco , Romatech , Superbrace , KAOKO , KBC , Held , Kappa , AGV , κι εδω BMW F650 GS/Dakar/G650GS θα βρεις αξεσουαρ για την καλη σου,συνεχως ανανεωνοντε με νεα αξεσουαρ.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Μια χαρά expensive....
Send from my Sexy Gt Galaxy S Plus using Tapatalk |
Απόσπασμα:
|
κουκλα η κυρια να την χερεσαι αδελφε και παντα ορθιοι..........
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!