![]() |
ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Υπάρχει κάποιος φίλος ο οποίος να ασχολείται ή να μπορεί να προτείνει κάτι σχετικά με πόρτες ασφαλείας?
|
Απάντηση: ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Έχω ΣΙΑΜΟ και είμαι ικανοποιημένος αρκετά.
|
ballomenos. Την τοποθέτησα πριν 2 χρόνια.
Ευχαριστημένος......... |
Πιστοποητικο απο ανεξάρτητο ινσιντουτο σχετικά με την ασφάλεια δεν έχει κανείς τους στην Ελλάδα.
Εάν ψάξετε τη σημαίνει πιστοποίηση σχετικά με την ασφάλεια θυρων στο google wk1,wk 2 κ.λ.π. Όπως και πυραντοχη T60 Τ90 η rei 60 rei 120 όπως και Ηχομονωση ειναι βαθύα νυχτωμενοι οι κατασκευαστές θυρων στην ΕΛλαδα. Απλά το κόστος μια σοβαρής θύρας εισαγωγής ειναι μεγάλο. Αυτά Εάν θέλετε να ρωτήσετε τίποτα παραπάνω εδώ είμαι |
Εχω φίλο που δουλεύει στον SIAMO αλλα βάζει και μόνος του. Εχει βάλει σπίτι μου και σε καναδυο φιλαράκια και συγγενείς και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Εχω βάλει και την κλειδαριά που δεν ανοίγει με ταυτότητα-κάρτα αν ξεχάσεις να την κλειδώσεις. Αν σε ενδιαφέρει πές μου να σε φέρω σε επαφή. Κάνει και γραμμάτια απ'ότι ξέρω.
|
Απόσπασμα:
|
Resistance category at a glance
απο οτι φενεται πρεπει να βλεπουμε για WK3 τουλαχιστον αν οχι μονο για WK4... |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
χωρις να ειμαι ειδικος ο ποιητης απο τα παραπανω που παρεθεσα...
WK 1: προσπαθεια να διαρηξη την πορτα (μαλλον να την σπασει) χωρις χρηση εργαλειων (δλδ απλα δυναμη, καμια ταυτοτητα κτλ οπως κανανε στις παλιες πορτες). WK 2: η περιστασιακή διάρρηξη προσπάθεια γίνεται με τη βοήθεια καποιου εργαλειου κατσαβίδι δηλαδή, πένσες κ.λπ. για να αναγκάσει ανοίξει μια πόρτα ή ένα παράθυρο. WK 3: Ο διαρρήκτης χρησιμοποιεί και ένα δεύτερο κατσαβίδι ή λοστό για να αναγκάσει ανοίξει κλειδωμένη παράθυρα ή πόρτες. WK 4: ο έμπειρος διαρρήκτης χρησιμοποιεί πριόνια, σφυριά και καλέμια τσεκούρια, λοστοί καθώς και με μπαταρίες τρυπανιών. αναλογα δλδ ποσο σε εχουν βαλει στο ματι...και ποσα ελπιζουν να παρουν απο το εν λογω σπιτι...:sm7: |
Απόσπασμα:
Και όλα αυτά χωρίς κανέναν θόρυβο.:yz |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Αχ οι πατεντες που βγάζουν οι Έλληνες ειναι δυστηχως εφαρμόσιμες μόνο στην ΕΛλαδα.
Για να γίνει όμως η παντεντα patent πρέπει να πιστοποιηθεί σε ινσιντουτα όπως π.χ το rosenhaim που ειδικεύεται σε τετου είδους τεστ. Αλλιώς τα τεστ γινονται στου κασιδη το κεφάλι.;) |
Απόσπασμα:
Όταν ειναι πιστοποημενη ολόκληρη η θύρα ως σύνολο ο τρόπος τοποθέτησης -στηριξης δεν αφήνει περιθωρεια για τέτοιες ταρζανιες. Πρέπει να πέσει ολόκληρος ο τοίχος μαζί με την πόρτα |
βρε αν αξηζει το περιεχομενο (του σπιτιου) και φουρνελο θα βαλουνε...
|
φίλοι, σας ευχαριστω όλους για τις προτάσεις,συστάσεις και πληροφορίες..;):)
|
Απόσπασμα:
Όπως και το να βγεί η πόρτα με την κάσα όπως είπε ενας φίλος πως θα γίνει αυτό και μάλιστα χωρίς θόρυβο απο την στιγμή που η κάσα έχει ηλεκτροκοληθεί με σίδερα στο τσιμέντο και έχει μπει φυσικά και τσιμέντο στα δικά της κρατήματα(δεν ξέρω πως στο καλό λέγονται) και φυσικά γεμιστεί με τσιμέντο? Η προηγούμενη πόρτα που είχε το σπίτι απο τον κατασκευαστή έφυγε εύκολα δεν μπορώ να πώ αλλα γι'αυτό αλλάχθηκε με μια καλύτερη γιατί έβλεπα οτι δεν είναι σόι. |
Απόσπασμα:
Τσέρκια λέγονται ή τζινέτια ... Πραγματικά, και στην δική μου περίπτωση (12 πόρτες ΣΙΑΜΟ), έβαλαν καμιά 20αριά τζινέτια "καρφωτά" στην τοιχοποιία γύρω απ' την κάσα ... Αλλά κι αυτός ο τοίχος ... μονό τούβλο δεν είναι ??? Πόσο ν' αντέξει σ' ένα γρύλο 10 τόνων ??? :yz . |
Κυριοι, χωρις να θελω να μειωσω την σημασια ολων αυτων των μετρων προληψης, υπαρχει μια σημαντικη διαφορα:
Στον τροπο που σκεφτομαστε "εμεις", και στον τροπο που σκεφτονται "αυτοι"!!! -Οταν εμεις ασφαλισουμε την πορτα μας, αυτοι θα μπουν απο το παραθυρο... -Οταν ασφαλισουμε το παραθυρο, αυτοι θα μπουν απο το παραθυρο της τουαλετας... -Οταν ασφαλισουμε το παραθυρο της τουαλετας, αυτοι θα μπουν απο την καμιναδα.... -κτλ κτλ κτλ "Αυτοι" δεν σκεφτονται "συμβατικα" οπως εμεις, δυστυχως. Οπως λεει ο λαος: "Αν σε βαλουν στο ματι...." Ειναι ενα βημα μπροστα παντα, γιατι απλα, αυτη ειναι η... δουλεια τους :mad:!!! Και οι επαγγελματιες την κανουν πολυ καλα... Ολα τα αλλα, πιστευω οτι ειναι μετρα ασφαλειας για τις "μετριοτητες" του ειδους, αλλα και για να αισθανομαστε καλυτερα ψυχολογικα εμεις (που και αυτο απο μονο του, ειναι πολυ βασικο ;)). |
Αν σε βάλουν στο μάτι κλαφτα χαράλαμπε!Και τον Σλαι να φέρεις θα σε γδύσουνε. Απλά η προσπάθεια είναι να αποφύγουμε τους ερασιτέχνες μιας και οι επαγγελαμτίες δεν πτοούνται. Αλλα και να μπούν οι επαγγελματίες δεν θα βρούν και τίποτα πια :sm7::sm7::sm7:!!
|
Απόσπασμα:
|
Με τον σιάμο εδώ και 12 χρόνια είμαι ευχαριστημένος απόλυτα.;)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:42. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!