![]() |
γιατι ξανα GS 1200 ?
Γιατι καποιος να δωσει ενα gs 1200 του 06 και να παρει το ιδιο του 2011?
γιατι πολυ απλα ηθελε το νεο μουλτιστραντα αλλα η Κυρια ducati του εδινε αξια τις μπεμπας του μονο 6200 :( κ ηθελε παρα πολλα ακομη μετρητα για ενα μουλτι με ABS κεντρικο σταντ κ πλαινες βαλιτσες ....οποτε τι κανεις ? λες οχι δεν θα παρω το νεο μουλτι ! θα κρατησω το gs μου ! ελα μου ομως που μου τι βιδωσε κ ηθελα να αλλαξω μηχανακι ? τελικα πεφτει πολυ καλη προταση απ την αντιπροσωπεια τις μαμα BMW κ δινω το δικο μου κ με δινει ενα GS 1200 του κουτιου ! :sm2: τελικα νομιζω πως εκανα την καλυτερη επιλογη ! καλο ,χρυσο ,το μουλτι αλλα δεν ειναι BMW :D πρωτες εντυπωσεις ! καλυτερα φρενα ! πολυ πιο ευστροφο με περισσοτερο ροπη σε μεγαλυτερο φασμα στροφων και ..........ΑΠΙΣΤΕΥΤΕς ΑΝΑΡΤΙΣΕΙς ! παιδια εχω παθει πλακα ! :yz ακομα πιο ομορφο ! αυτες ειναι οι πρωτες μου εντυπωσεις μετα απο μια βδομαδα που το εχω ! περισσοτερα μετα το στροσιμο ! δεχομαι καλοριζικα !:D http://img109.imageshack.us/img109/6594/img103m.jpg |
Απάντηση: γιατι ξανα GS 1200 ?
Καλορίζικα φίλος;););)
|
καλορίζικο και αγρατζούνιστο το καινούργιο σου εργαλείο!!!! πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις!!! σ.σ. ποιό multi και μ@....λ@....ες!!! :sm8::sm8::sm8: |
Καλοτάξιδη Χαραλάμπη...να την απολαύσεις..:)
|
καλές βόλτες φιλε...
το μοντέλο 2011 έχει μαζέψει όλη την εξέλιξη 6-7 ετών πάνω στα 1200 και έτσι απολαμβάνεις τη μοτό στη καλύτερη δυνατή της στιγμή.... βελτιωμένος κινητήρας, βελτιωμένες αναρτήσεις, βελτιωμένα φρένα....ό,τι καλύτερο σε all around moto μπορούσες να πάρεις σήμερα στα 1000+ cc |
Σωστη επιλογη...η ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ;)
Καλοταξιδη και καλοριζικη |
Απόσπασμα:
Πω πω μηχανάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλορίκοι να είσαστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 |
... καλοταξιδο ντερβίσι!....δεν παιζεται το χρωματακι!..... οσο το κοιταω τοσο περισσοτερο μ αρεσει!:)
|
Η καλύτερη δυνατή επιλογή, πανέμορφο χρώμα. Πολύ ώριμη μοτοσυκλέτα που μάλλον θα γίνει κλασσική μετά την εύλευση του υδρόψυκτου. Σκέψου, είναι το τελευταίο αεροελαιόψυκτο GS..
Καλορίζικο, να το χαίρεσαι:) |
Καλορίζικο.
Καλά κλμ να έχεις κ με αυτό. |
Καλοριζικη και καλα χιλιομετρα φιλαρακι...
|
Καλορίζικη η κούκλα,όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα σου εύχομαι ;) |
Καλά κάνεις και δέχεσαι καλορίζικα,η μοτό είναι κούκλα!
Καλά χλμ! |
Kαλοριζικη με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα!!:);)
|
Πανέμορφο...δεν αξίζει να ματώσεις οικονομικά για καμία μηχανή
|
τι multi-mixer και ιστοριες .....καλοταξιδο και να κανεις μαζι του πολλα χλμ !!!
|
καλοτάξιδη η μπέμπα σου!!!!:):)
|
Και ξανα και ξανα...:D
Καλοριζικη και καλοταξιδη η μπεμπα!!! |
Καλοτάξιδη! Κούκλα είναι!!!
|
Kαλότυχη και με πολλά ταξιδιάρικα χιλιόμετρα...:)
|
Καλορίζικη η κουκλάρα ... :)
Πιστεύω πως, η τελική επιλογή σου, ήταν η καλύτερη ... ;) |
Ορθώς έπραξες....!!! Καλορίζικο!!!!
|
καλορίζικο το νέο σου μοτόρι!
|
Απόσπασμα:
αν την ηθελε για ταξιδια,θα πρεπε να παρει βεσπα...:rolleyes: :sm7::sm7::sm7: καλοταξιδη φιλε!:) |
Απόσπασμα:
για να ακουσουμε πως σκεφτονται εν μεσω κρισης; |
Καλορίζικη και καλοτάξιδη, Χαρααάλαμπε :)
|
Απόσπασμα:
Καλορίζικη! Να σου φάει πολλά λεφτά σε λάδια, φίλτρα, λάστιχα, τακάκια και βενζίνες...ΜΟΝΟ!;) |
Είπες την πιο σωστή κουβέντα,τι δουλειά έχει ένα ducati με ένα BMW, καμία.
Τα BMW είναι κύρος και καψουρα καλοταξιδο αδερφέ, καλά χιλιόμετρα να χεις Send from my sexy Se Xperia Arc using tapatalk |
Απόσπασμα:
υποψιν πως δυσκολα θα περνα πανω απο 7000 ευρω για το μηχανακι μου απο ΙΔΙΩΤΗ και 6200 απο καταστημα αλλης εταιριας (ντουκατι) |
Απόσπασμα:
καλο το GS αλλωστε γι αυτο το ξαναπηρα ....ηξερα βεβαια και τι επερνα ......και το μουλτι ομως για εμενα ειναι Κ@ΥΛΑ ! υπο αλλες συνθηκες θα το επερνα με 1000 ! |
Καλοταξιδο φιλαρακι!!!!!
|
Φάνταζομαι θα έβαλες πολλα έξτρα πανω,καθώς η μηχανη έχει 16000 πλέον αν θυμάμαι καλα η 16250 με το κλειδί στο χέρι έτοιμη ταξινομημενη.και κάποια triple black που έχουν μείνει στα 16500.
Οι τιμές αυτές παντού. |
Καλά χιλιόμετρα να 'χετε φίλε μου! Καλορίζικη! :)
Jefe |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
άσε που αν καβαλήσεις υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις μια μεταδοτική αρώστια που λέγετε : "oksia metadotiki dukatiasi":D Είναι τα γκραν-γρουν-τρ-τριν του δεσμοδρομικού κινητήρα που προκαλούν την ανωτέρω ασθένεια.....:rolleyes: Χάρη, να την καταευχαριστηθείς την νέα σου αγάπη κ να είσαστε καλότυχοι οι δυό σας...:) very nice deal;) :cool: . |
Χαμποοοο!!:sm7:
Σιγα να μην επαιρνες και κατεμ παλληκαρι μου!!:sm7: Καλοτυχη και καλοταξιδη:) |
Απόσπασμα:
Το χαμόγελο κοντεύει να βγεί έξω από το κράνος..οπότε μάλλον επέλεξες σωστά;) Καλοτάξιδοι και οι δυό σας..:) |
Καλορίζικη και καλοτάξιδι!!!
|
Καλοτάξιδη! Κούκλα! ;)
|
Καλορίζικο να τη χαρείς με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα . :sm8::sm8: |
πολυ ομορφο φιλε!!! ;) αγραντουνιστο με πολλα πολλα χιλιμομετρα να εχεις!!! πολυ ωραιο χρωμα!;)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:25. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!