![]() |
Πάει το μηχανάκι…
Και εκεί που πήγαινα να περάσω άλλη μια ωραία μέρα του φετινού καλοκαιριού, το καντράν μου έβγαλε ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει με το ABS – άρχισε να μου δείχνει ότι ενώ εγώ την έβλεπα την πρόοδο στην ζωή μου, αυτή ήταν μηδενική κλπ άλλα, με τα ανάλογα συμπαρομαρτούντα.
Όταν το έσβηνα, επανερχόταν. Αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Γιατρέ μου τι συμβαίνει? Είναι καλά το παιδί? |
Απάντηση: Πάει το μηχανάκι…
ΩΧ !!!!!:cool:
|
Τιποτα δεν συμβαινει φιλε. Μια χαρα ολα.
Απλα κοιταξε να δεις αν εχεις στον τραπεζικο σου λογαριασμο 2200ευρω για μοναδα ABS! Δυστυχως...! |
ούτε κοντέρ είχες ???
παίζει να μην πατάει καλά πίσω από τα όργανα η φίσα και να κάνει διακοπές και να μπερδεύει και την ένδειξη του ABS ??? |
Απόσπασμα:
:yz :yz :yz |
Απόσπασμα:
:yz:sm7: |
Απόσπασμα:
|
Και εμενα μου εκανε κολπα, ανοιγα και εκλεινα τον διακοπτη και εστρωνε....Λετε και εγω να πηγαινω για καταθεση?????:yz
|
Τσέκαρε πρώτα την μπαταρία σου για καλό και για κακό. Μπορεί να θες μια απλή αλλαγή μπαταρίας.;)
|
Καμμία σχέση το ABS άμα ταυτόχρονα δεν παίζει το κοντέρ. Κάποια επαφή είναι όπως σου λένε και παραπάνω.
|
Απόσπασμα:
θα μπορούσε να δοκιμάσει εάν δουλεύει το ABS με ένα προσεκτικό φρενάρισμα και να συνδιάσει την ένδειξη στο λαμπάκι με το εάν δουλεύει το ABS... απλά είδα ένα "προβληματικό" καντράν και είπα την ...εξυπνάδα μου :p |
Απόσπασμα:
Για Πες μας και τι χρόνιας είναι το μοντέλακι.. |
Απόσπασμα:
Το ίδιο πράγμα με σένα είπα! Απλά για να ξεαγχώσουμε τον άνθρωπο γιατί του λένε για μονάδες ABS και τα τοιαύτα!:Απορία: Αλλά αφού είναι οι βαραντεράδες εδώ μέσα που ξέρουν. Τι θέμε και μιλάμε εμείς;;;:D Από την ναυτία τους με τη βάρκα που έχουν, δεν έχουν αφήσει βλάβη για βλάβη της GS αχλεύαστη!:sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Και μενα αποτομα μου το ειπανε Στρατή και κόντεψα να μείνω στο τόπο, δύο μήνες πριν φύγω ταξίδι για Σουηδία. :D:D |
Είναι αυτό που φωνάζω Χρόνια τώρα.
Ποιότητα κάτω του μετρίου. Τη φορτώσαν τη μηχανή με ένα σωρό ηλεκτρονικά παγιδεύοντας τον κόσμο και αξιοπιστία μηδέν. Τι να πείς πάνω σε αυτό. Καλό αποτέλεσμα να έχεις. Πάντως δεν δουλεύει ούτε το κοντέρ σου.:hmmm::mad: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αφηστε λοιπον τους κατοχους αυτου του αστεριου στον πονο τους και περιοριστειτε σε ευχολογια.:D Ειναι καλυτερα για την ψυχοσυνθεση, του αγχους (που θα με αφησει αραγε) αλλα και την ζηλεια ορισμενων για αλλα τιποτενια μηχανακια αλλα παναξιοπιστα αφου η αξιοπιστια των 1200 GS διαβαινει τις πυλες του Αδη!! :) |
Απόσπασμα:
|
πηγαινε πιο "ομαλα" φιλε...φαναρι πισω σε σχεση επαφη λαμπας..μπαταρια οπως ειπε καποιος..δυναμο αν παραγει επαρκη ρευμα...και τελος μοναδα...
Δες με ενα βολτομετρο τι ρευμα σου βγαζει σβηστο.εν αναμονη,αναμενο και αναμενο πατωντας φρενο+φλας προβολακια και οτι εχεις..πρεπει να εχεις συγκεκριμενα volt... OXI ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ 2200Ε.....ευχομαι να μην ειναι/.... |
Κι εδώ μιζέρια...:(
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Συμφουρμιτες μοτοσυκλετιστες ειναι οι παθοντες, εχουμε μια αλληλεγγυη...πως να το κανουμε!!!!:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τα kbs μνήμης στον server τα καταναλωνουμε για να εξυμνουμε την βλακεια της BMW και σε καμια περιπτωση την οδηγικη βλακεια κανενος!! Διοτι η οδηγικη βλακεια φερνει πτωσεις δεν φερνει βλαβες!!! Εκτος κι αν εννοουσες την βλακεια ''κακης συντηρησης''!!!;) Το να αγοραζω GS1200 σημερα οντας πιστευων τα λογια περι αξιοπιστιας και ''unstoppable'' της μαμα εταιρειας μου θυμιζει την εποχη του 1999 που πιστεψαμε τα περι 6000 μοναδων και τρεξαμε ολοι να γινουμε πλουσιοι.....αλλα φαγαμε τα μουτρα μας!!! Οχι ΟΛΟΙ βεβαια αλλα οι περισσοτεροι! Οπως ουτε ΟΛΟΙ οι κατεχοντες GS1200 αλλα καποιοι αρκετοι πληρωνουν ακριβα τα κουφια λογια της μαμας εταιρειας!!! Συμπτωσεις.......... |
Απόσπασμα:
Τα δικα μου μηχανακια δεν χαλαγανε ποτε διοτι ολα ηταν γιαπωνεζικα! Το λαθος το εκανα μια φορα αγοραζοντας GS και σου υποσχομαι να μην το ξανακανω!! Εκτος κι αν με την ελευση του υδροψυκτου αποδειχτουν πιο αξιοπιστα απο τα Γιαπωνεζικα!!! Α, κι ας μην προσφερουν αυτα τα τιποτενια, υποδυεστερα και μπλιαχ γιαπωνεζικα την """"""οδηγικη απολαυση"""""" της GS, διοτι παντα θα υπαρχει ενα να προσφερει την βοηθεια του σε μια '''''οδηγικα απολαυσιμη'''' GS που εχει μεινει στην ακρη του δρομου!!!;) |
Εγγύηση δεν παίζει η <παράταση> γιατι τα λεφτά ειναι πολλά??
|
Απόσπασμα:
Γράφεις κάτι αστεία μερικές φορές , μα κάτι αστεία:sm7: |
Απόσπασμα:
Άλλαξες τα φώτα σε ένα, άλλο δε σε παίρνει!;) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Στο δευτερο σκελος εχεις δικιο αλλη (GS) δεν με παιρνει να παρω!!! :):D |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γιατί ρε παιδιά μονάδα ABS? Δεν είπα πουθενά ότι δεν λειτουργεί το ABS, ίσα – ίσα. Το δοκίμασα και λειτουργεί μια χαρά. Κάτι άλλο θα είναι… Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μακάρι να παίξει κάτι τέτοιο. Απόσπασμα:
Τέτοια σχόλια… μάλιστα. Μου φτιάχνουν την μέρα. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γεια σου ρε Νάπο. Σε ευχαριστώ και για την επισήμανση του κοντέρ. Απόσπασμα:
Βρε καλως τον… Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και πού να τα ξέρω να τα κάνω όλα αυτά εγώ kardia mou… Απόσπασμα:
Είναι λίγο παλιό… του ’05. Πολύ θα ήθελα να είναι κάτι του παλιού στυλ, που το φυσάγαμε με πεπιεσμένο αέρα – έφευγε το σκουπιδάκι και όλα καλά. Σήμερα όλη μέρα, δεν έκανε τίποτα. Θα δείξει. |
Απόσπασμα:
Αν φταιει ο αισθητηρας τον βγαζεις (μπορεις και μονος σου αρκει να ξερεις που ειναι) πας στην bosch παιρνεις εναν ιδιο με 15ευρο (ευελπιστω τοσο, παντως οχι τα 150 που κανει του Χοντα και ποσο μαλλον της BMW) τον βαζεις επανω κι αντε γεια! Οι αισθητηρες και γενικα τα ηλετρολογικα/ηλεκτρονικα ετσι συμπεριφερονται, σημερα δηλωνουν ασθενεια, αυριο αναρρωση..... και παει ετσι μεχρι να πεσουν σε κωμα!! |
Απόσπασμα:
( ε ρε τί κάνω για ένα 2ο σουβλάκι ;)) |
Απόσπασμα:
Σε ποιους πάνε παραπονιάρη μου πασά μου? Τον δύστυχο τον Νάπο εννοείς? Καυστικόν ήτο το σχόλιον… Όσο για το σουβλάκι… θα τις φας. Τις πίτες εννοώ. Και όποτε θες, τα έχουμε πει και προτείνει επανειλημμένως. Γιώργο ευχαριστώ για τις συμβουλές, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά εσύ ξέρεις ότι δεν… κατέω πράμα. Όποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει σε επίπεδο επαφών – πλεξούδας – ηλεκτρικών φορτίων κλπ ιδεών, αβάδιστα πάω στον χώρο του εντός Αττικής και το βλέπουμε επί τόπου. |
παλι τα ιδια?ο ανθρωπος εχει προβλημα και οι αλλοι τον χαβα τους!!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
.... αν βγάλεις τη ζελατίνα θα δεις ακριβώς από πίσω τη φίσα του καντράν...τσεκάρεις αν έχει ξεκουμποθεί αν και είναι "ασφαλείας"...... βγάζεις και τη ξαναβάζεις και δοκιμάζεις..... |
Τι έκανες τελικά?
|
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
Όλα προέρχονται από τη βλάβη στο κοντέρ!!!! Από που έρχεται αυτή, αυτό πρέπει να το ψάξεις.... ΥΓ: και στο forester όταν χάλασε ο αισθητήρας του κοντέρ, έπεσε σε safe mode ;););) |
Απόσπασμα:
|
το κοντέρ δουλεύει πλέον;
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:28. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!