GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Πάει το μηχανάκι… (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=23057)

ckk 29-08-2011 08:01

Πάει το μηχανάκι…

Και εκεί που πήγαινα να περάσω άλλη μια ωραία μέρα του φετινού καλοκαιριού, το καντράν μου έβγαλε ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει με το ABS – άρχισε να μου δείχνει ότι ενώ εγώ την έβλεπα την πρόοδο στην ζωή μου, αυτή ήταν μηδενική κλπ άλλα, με τα ανάλογα συμπαρομαρτούντα.

Όταν το έσβηνα, επανερχόταν. Αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια.

Γιατρέ μου τι συμβαίνει? Είναι καλά το παιδί?

frits 29-08-2011 09:01

Απάντηση: Πάει το μηχανάκι…

ΩΧ !!!!!:cool:

emix 29-08-2011 09:37

Τιποτα δεν συμβαινει φιλε. Μια χαρα ολα.

Απλα κοιταξε να δεις αν εχεις στον τραπεζικο σου λογαριασμο 2200ευρω για μοναδα ABS!

Δυστυχως...!

vpentza 29-08-2011 09:45

ούτε κοντέρ είχες ???
παίζει να μην πατάει καλά πίσω από τα όργανα η φίσα και να κάνει διακοπές και να μπερδεύει και την ένδειξη του ABS ???

adventure 29-08-2011 09:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 452446)

Απλα κοιταξε να δεις αν εχεις στον τραπεζικο σου λογαριασμο 2200ευρω για μοναδα ABS!

Δυστυχως...!

:yz :yz :yz

sliv 29-08-2011 09:57

Απόσπασμα:

Δυστυχως...!

Πω!!! Πω!!! ...η ειλικρίνεια του Ηλία τα σπάει....μιλάμε .... ρε Ηλία αυτά τα λένε με τρόπο ..ρε φιλαράκι .... σιγά – σιγά .... με το μαλακο.....
:yz:sm7:

Gemat 29-08-2011 10:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sliv ( 452477)
Πω!!! Πω!!! ...η ειλικρίνεια του Ηλία τα σπάει....μιλάμε .... ρε Ηλία αυτά τα λένε με τρόπο ..ρε φιλαράκι .... σιγά – σιγά .... με το μαλακο.....

Σωστα! Γραψε 200 ευρω συν-πλην δυο χιλιαδες!!

DERTILAS 29-08-2011 10:59

Και εμενα μου εκανε κολπα, ανοιγα και εκλεινα τον διακοπτη και εστρωνε....Λετε και εγω να πηγαινω για καταθεση?????:yz

EvVas 29-08-2011 11:00

Τσέκαρε πρώτα την μπαταρία σου για καλό και για κακό. Μπορεί να θες μια απλή αλλαγή μπαταρίας.;)

gemara 29-08-2011 11:11

Καμμία σχέση το ABS άμα ταυτόχρονα δεν παίζει το κοντέρ. Κάποια επαφή είναι όπως σου λένε και παραπάνω.

vpentza 29-08-2011 11:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 452556)
Καμμία σχέση το ABS άμα ταυτόχρονα δεν παίζει το κοντέρ. Κάποια επαφή είναι όπως σου λένε και παραπάνω.

gemara...... δεν είπα εάν δουλεύει το ABS....είπα εάν επηρεάζεται το ρεύμα από "προβληματική" φύσσα και το λαμπάκι και δίνει βλάβη......παλιοχαρακτήρα...:p
θα μπορούσε να δοκιμάσει εάν δουλεύει το ABS με ένα προσεκτικό φρενάρισμα και να συνδιάσει την ένδειξη στο λαμπάκι με το εάν δουλεύει το ABS...
απλά είδα ένα "προβληματικό" καντράν και είπα την ...εξυπνάδα μου :p

commander 29-08-2011 11:42

Απόσπασμα:

Σωστά λέει ο Γιώργος........Χρήστο ξεκίνα πρώτα από τα όργανα και μετά βλέπουμε....!

Για Πες μας και τι χρόνιας είναι το μοντέλακι..

gemara 29-08-2011 11:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 452588)
gemara...... δεν είπα εάν δουλεύει το ABS....είπα εάν επηρεάζεται το ρεύμα από "προβληματική" φύσσα και το λαμπάκι και δίνει βλάβη......παλιοχαρακτήρα...:p
θα μπορούσε να δοκιμάσει εάν δουλεύει το ABS με ένα προσεκτικό φρενάρισμα και να συνδιάσει την ένδειξη στο λαμπάκι με το εάν δουλεύει το ABS...
απλά είδα ένα "προβληματικό" καντράν και είπα την ...εξυπνάδα μου :p

vpentza... μύγα σε τσίμπησε;:p
Το ίδιο πράγμα με σένα είπα! Απλά για να ξεαγχώσουμε τον άνθρωπο γιατί του λένε για μονάδες ABS και τα τοιαύτα!:Απορία:

Αλλά αφού είναι οι βαραντεράδες εδώ μέσα που ξέρουν. Τι θέμε και μιλάμε εμείς;;;:D

Από την ναυτία τους με τη βάρκα που έχουν, δεν έχουν αφήσει βλάβη για βλάβη της GS αχλεύαστη!:sm7:

vpentza 29-08-2011 11:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 452597)
vpentza... μύγα σε τσίμπησε;:p
Το ίδιο πράγμα με σένα είπα! Απλά για να ξεαγχώσουμε τον άνθρωπο γιατί του λένε για μονάδες ABS και τα τοιαύτα!:Απορία:

Αλλά αφού είναι οι βαραντεράδες εδώ μέσα που ξέρουν. Τι θέμε και μιλάμε εμείς;;;:D

Από την ναυτία τους με τη βάρκα που έχουν, δεν έχουν αφήσει βλάβη για βλάβη της GS αχλεύαστη!:sm7:

κοίτα...εδώ που τα λέμε, μίλα μου καλύτερα για πλατίνες και απλά ηλεκτρικά κυκλώματα και διακόπτες "καρφί" από τρακτερ.....αυτα τα παλιακά τα καταλαβαίνω καλύτερα, από τα καινούρια δε κατέω πράμα αν και καβαλάω τέτοιο :p

emix 29-08-2011 12:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sliv ( 452477)

Και μενα αποτομα μου το ειπανε Στρατή και κόντεψα να μείνω στο τόπο, δύο μήνες πριν φύγω ταξίδι για Σουηδία.

:D:D

napgeo 29-08-2011 12:39

Είναι αυτό που φωνάζω Χρόνια τώρα.

Ποιότητα κάτω του μετρίου.
Τη φορτώσαν τη μηχανή με ένα σωρό ηλεκτρονικά παγιδεύοντας τον κόσμο και αξιοπιστία μηδέν. Τι να πείς πάνω σε αυτό. Καλό αποτέλεσμα να έχεις. Πάντως δεν δουλεύει ούτε το κοντέρ σου.:hmmm::mad:

GeorgeP 29-08-2011 14:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 452486)
Σωστα! Γραψε 200 ευρω συν-πλην δυο χιλιαδες!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 452632)

Τη φορτώσαν τη μηχανή με ένα σωρό ηλεκτρονικά παγιδεύοντας τον κόσμο και αξιοπιστία μηδέν. Τι να πείς πάνω σε αυτό. Καλό αποτέλεσμα να έχεις. Πάντως δεν δουλεύει ούτε το κοντέρ σου.:hmmm::mad:

Eσεις δεν δικαιουστε να μιλατε διοτι εισαστε Βαραντεροχοντακηδες!!!!! Δεν εχετε το δικαιωμα να ανακατευστε διοτι δεν εχετε αυτο το υπερλαμπρο αστερι που λεγεται 1200GS!!!!:rolleyes: Ισως να εισαστε και σε λαθος φορουμ για μερικους!!!;)
Αφηστε λοιπον τους κατοχους αυτου του αστεριου στον πονο τους και περιοριστειτε σε ευχολογια.:D

Ειναι καλυτερα για την ψυχοσυνθεση, του αγχους (που θα με αφησει αραγε) αλλα και την ζηλεια ορισμενων για αλλα τιποτενια μηχανακια αλλα παναξιοπιστα αφου η αξιοπιστια των 1200 GS διαβαινει τις πυλες του Αδη!! :)

vpentza 29-08-2011 14:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 452739)
Eσεις δεν δικαιουστε να μιλατε διοτι εισαστε Βαραντεροχοντακηδες!!!!! Δεν εχετε το δικαιωμα να ανακατευστε διοτι δεν εχετε αυτο το υπερλαμπρο αστερι που λεγεται 1200GS!!!!:rolleyes: Ισως να εισαστε και σε λαθος φορουμ για μερικους!!!;)
Αφηστε λοιπον τους κατοχους αυτου του αστεριου στον πονο τους και περιοριστειτε σε ευχολογια.:D

Ειναι καλυτερα για την ψυχοσυνθεση, του αγχους (που θα με αφησει αραγε) αλλα και την ζηλεια ορισμενων για αλλα τιποτενια μηχανακια αλλα παναξιοπιστα αφου η αξιοπιστια των 1200 GS διαβαινει τις πυλες του Αδη!! :)

όταν πουλήσεις την ΕΤΕ στα 5, πάρε ένα και εσύ να σου φύγουν οι απορίες και να μην χρειάζεται να καταναλώνουμε kbs μνήμης στον server για να συμπαραστεκόμαστε στους ελάχιστους που είχαν την ατυχία να έχουν πρόβλημα που όμως δεν προέκυψε απο οδηγική βλακεία τους.....;)

PACO 29-08-2011 15:21

πηγαινε πιο "ομαλα" φιλε...φαναρι πισω σε σχεση επαφη λαμπας..μπαταρια οπως ειπε καποιος..δυναμο αν παραγει επαρκη ρευμα...και τελος μοναδα...
Δες με ενα βολτομετρο τι ρευμα σου βγαζει σβηστο.εν αναμονη,αναμενο και αναμενο πατωντας φρενο+φλας προβολακια και οτι εχεις..πρεπει να εχεις συγκεκριμενα volt...

OXI ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ 2200Ε.....ευχομαι να μην ειναι/....

gemara 29-08-2011 15:21

Κι εδώ μιζέρια...:(

vpentza 29-08-2011 15:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 452774)

για πρώτη μέρα στο γραφείο...:hmmm:

GeorgeP 29-08-2011 15:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 452774)

Οταν το τελευταιο διαστημα διαβαζουμε για βλαβες σε GS πως να μην μας πιανει η μιζερια?
Συμφουρμιτες μοτοσυκλετιστες ειναι οι παθοντες, εχουμε μια αλληλεγγυη...πως να το κανουμε!!!!:D

gemara 29-08-2011 15:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 452781)
Οταν το τελευταιο διαστημα διαβαζουμε για βλαβες σε GS πως να μην μας πιανει η μιζερια?
Συμφουρμιτες μοτοσυκλετιστες ειναι οι παθοντες, εχουμε μια αλληλεγγυη...πως να το κανουμε!!!!:D

Χάλασε και η δικιά σου GS????

GeorgeP 29-08-2011 15:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 452753)
όταν πουλήσεις την ΕΤΕ στα 5, πάρε ένα και εσύ να σου φύγουν οι απορίες και να μην χρειάζεται να καταναλώνουμε kbs μνήμης στον server για να συμπαραστεκόμαστε στους ελάχιστους που είχαν την ατυχία να έχουν πρόβλημα που όμως δεν προέκυψε απο οδηγική βλακεία τους.....;)

Οταν η ΕΤΕ φτασει στα 5...δεν θα πουλησω τιποτε!!! Οταν φτασει στα 10 θα το συζητησω!!!!

Τα kbs μνήμης στον server τα καταναλωνουμε για να εξυμνουμε την βλακεια της BMW και σε καμια περιπτωση την οδηγικη βλακεια κανενος!! Διοτι η οδηγικη βλακεια φερνει πτωσεις δεν φερνει βλαβες!!! Εκτος κι αν εννοουσες την βλακεια ''κακης συντηρησης''!!!;)

Το να αγοραζω GS1200 σημερα οντας πιστευων τα λογια περι αξιοπιστιας και ''unstoppable'' της μαμα εταιρειας μου θυμιζει την εποχη του 1999 που πιστεψαμε τα περι 6000 μοναδων και τρεξαμε ολοι να γινουμε πλουσιοι.....αλλα φαγαμε τα μουτρα μας!!!
Οχι ΟΛΟΙ βεβαια αλλα οι περισσοτεροι! Οπως ουτε ΟΛΟΙ οι κατεχοντες GS1200 αλλα καποιοι αρκετοι πληρωνουν ακριβα τα κουφια λογια της μαμας εταιρειας!!!

Συμπτωσεις..........

GeorgeP 29-08-2011 15:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 452791)
Χάλασε και η δικιά σου GS????

Χα,Χα!!!!!!

Τα δικα μου μηχανακια δεν χαλαγανε ποτε διοτι ολα ηταν γιαπωνεζικα! Το λαθος το εκανα μια φορα αγοραζοντας GS και σου υποσχομαι να μην το ξανακανω!! Εκτος κι αν με την ελευση του υδροψυκτου αποδειχτουν πιο αξιοπιστα απο τα Γιαπωνεζικα!!!

Α, κι ας μην προσφερουν αυτα τα τιποτενια, υποδυεστερα και μπλιαχ γιαπωνεζικα την """"""οδηγικη απολαυση"""""" της GS, διοτι παντα θα υπαρχει ενα να προσφερει την βοηθεια του σε μια '''''οδηγικα απολαυσιμη'''' GS που εχει μεινει στην ακρη του δρομου!!!;)

GregoryA 29-08-2011 15:51

Εγγύηση δεν παίζει η <παράταση> γιατι τα λεφτά ειναι πολλά??

napgeo 29-08-2011 15:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 452800)
Χα,Χα!!!!!!

Τα δικα μου μηχανακια δεν χαλαγανε ποτε διοτι ολα ηταν γιαπωνεζικα! Το λαθος το εκανα μια φορα αγοραζοντας GS και σου υποσχομαι να μην το ξανακανω!! Εκτος κι αν με την ελευση του υδροψυκτου αποδειχτουν πιο αξιοπιστα απο τα Γιαπωνεζικα!!!

Α, κι ας μην προσφερουν αυτα τα τιποτενια, υποδυεστερα και μπλιαχ γιαπωνεζικα την """"""οδηγικη απολαυση"""""" της GS, διοτι παντα θα υπαρχει ενα να προσφερει την βοηθεια του σε μια '''''οδηγικα απολαυσιμη'''' GS που εχει μεινει στην ακρη του δρομου!!!;)

Γράφεις κάτι αστεία μερικές φορές , μα κάτι αστεία:sm7:

gemara 29-08-2011 17:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 452800)
Χα,Χα!!!!!!

Όσο και να χτυπιέσαι εσύ, όσο και να γλειφουρίζεσαι και να περιτριγυρίζεις τα BMW, BMW δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις γιατί θα σε κυνηγάνε και οι πέτρες μετά!:sm7:
Άλλαξες τα φώτα σε ένα, άλλο δε σε παίρνει!;)

GeorgeP 29-08-2011 17:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 452897)
Όσο και να χτυπιέσαι εσύ, όσο και να γλειφουρίζεσαι και να περιτριγυρίζεις τα BMW, BMW δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις γιατί θα σε κυνηγάνε και οι πέτρες μετά!:sm7:

ποσο δικιο εχεις...μα ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ λεμε!!!:):D

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 452897)
Άλλαξες τα φώτα σε ένα, άλλο δε σε παίρνει!;)

Στο πρωτο σκελος εχεις λαθος, δεν του τα άλλαξα εγω...εκεινο μου τα αλλαξε!!
Στο δευτερο σκελος εχεις δικιο αλλη (GS) δεν με παιρνει να παρω!!! :):D

ckk 29-08-2011 17:53

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

Δυστυχως...!

Γιατί ρε παιδιά μονάδα ABS? Δεν είπα πουθενά ότι δεν λειτουργεί το ABS, ίσα – ίσα. Το δοκίμασα και λειτουργεί μια χαρά. Κάτι άλλο θα είναι…

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 452457)
ούτε κοντέρ είχες ???

Απόσπασμα:

παίζει να μην πατάει καλά πίσω από τα όργανα η φίσα και να κάνει διακοπές και να μπερδεύει και την ένδειξη του ABS ???

Μακάρι να παίξει κάτι τέτοιο.

Απόσπασμα:

Τέτοια σχόλια… μάλιστα. Μου φτιάχνουν την μέρα.

Απόσπασμα:

gemara...... δεν είπα εάν δουλεύει το ABS....είπα εάν επηρεάζεται το ρεύμα από "προβληματική" φύσσα και το λαμπάκι και δίνει βλάβη......παλιοχαρακτήρα...

Απόσπασμα:

θα μπορούσε να δοκιμάσει εάν δουλεύει το ABS με ένα προσεκτικό φρενάρισμα και να συνδιάσει την ένδειξη στο λαμπάκι με το εάν δουλεύει το ABS... το έκανα Βασίλη… μια χαρά.
απλά είδα ένα "προβληματικό" καντράν και είπα την ...εξυπνάδα μου

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 452596)
Σωστά λέει ο Γιώργος........Χρήστο ξεκίνα πρώτα από τα όργανα και μετά βλέπουμε....!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 452596)
Για Πες μας και τι χρόνιας είναι το μοντέλακι..

2005, διοικητά μου.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 452632)
Τη φορτώσαν τη μηχανή με ένα σωρό ηλεκτρονικά παγιδεύοντας τον κόσμο και αξιοπιστία μηδέν. Τι να πείς πάνω σε αυτό. Καλό αποτέλεσμα να έχεις. Πάντως δεν δουλεύει ούτε το κοντέρ σου.

Γεια σου ρε Νάπο. Σε ευχαριστώ και για την επισήμανση του κοντέρ.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 452739)
Eσεις δεν δικαιουστε να μιλατε διοτι εισαστε Βαραντεροχοντακηδες!!!!! Δεν εχετε το δικαιωμα να ανακατευστε διοτι δεν εχετε αυτο το υπερλαμπρο αστερι που λεγεται 1200GS!!!!Ισως να εισαστε και σε λαθος φορουμ για μερικους!!!
Αφηστε λοιπον τους κατοχους αυτου του αστεριου στον πονο τους και περιοριστειτε σε ευχολογια.
Ειναι καλυτερα για την ψυχοσυνθεση, του αγχους (που θα με αφησει αραγε) αλλα και την ζηλεια ορισμενων για αλλα τιποτενια μηχανακια αλλα παναξιοπιστα αφου η αξιοπιστια των 1200 GS διαβαινει τις πυλες του Αδη!!

Βρε καλως τον…

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από PACO ( 452773)
πηγαινε πιο "ομαλα" φιλε...φαναρι πισω σε σχεση επαφη λαμπας..μπαταρια οπως ειπε καποιος..δυναμο αν παραγει επαρκη ρευμα...και τελος μοναδα...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από PACO ( 452773)
Δες με ενα βολτομετρο τι ρευμα σου βγαζει σβηστο.εν αναμονη,αναμενο και αναμενο πατωντας φρενο+φλας προβολακια και οτι εχεις..πρεπει να εχεις συγκεκριμενα volt...
OXI ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ 2200Ε.....ευχομαι να μην ειναι/....

Και πού να τα ξέρω να τα κάνω όλα αυτά εγώ kardia mou…

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GregoryA ( 452806)
Εγγύηση δεν παίζει η <παράταση> γιατι τα λεφτά ειναι πολλά??

Είναι λίγο παλιό… του ’05.

Πολύ θα ήθελα να είναι κάτι του παλιού στυλ, που το φυσάγαμε με πεπιεσμένο αέρα – έφευγε το σκουπιδάκι και όλα καλά.

Σήμερα όλη μέρα, δεν έκανε τίποτα. Θα δείξει.

GeorgeP 29-08-2011 18:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 452915)

Γιατί ρε παιδιά μονάδα ABS? Δεν είπα πουθενά ότι δεν λειτουργεί το ABS, ίσα – ίσα. Το δοκίμασα και λειτουργεί μια χαρά. Κάτι άλλο θα είναι…

Μακάρι να παίξει κάτι τέτοιο.

Τέτοια σχόλια… μάλιστα. Μου φτιάχνουν την μέρα.

2005, διοικητά μου.

Γεια σου ρε Νάπο. Σε ευχαριστώ και για την επισήμανση του κοντέρ.

Βρε καλως τον…

Και πού να τα ξέρω να τα κάνω όλα αυτά εγώ kardia mou…

Είναι λίγο παλιό… του ’05.

Πολύ θα ήθελα να είναι κάτι του παλιού στυλ, που το φυσάγαμε με πεπιεσμένο αέρα – έφευγε το σκουπιδάκι και όλα καλά.

Σήμερα όλη μέρα, δεν έκανε τίποτα. Θα δείξει.

Αντι να καθεσαι και να παιδευσαι και να χαλας την ζαχαρενια σου γιατι δεν πας σε ενα συνεργειο να σου ελεγξουν τον αισθητηρα του κοντερ??? Στο βιντεο προσεξα οτι μονο το κοντερ δεν δουλευει και οπως λες τα υπολοιπα ειναι ΟΚ!!!
Αν φταιει ο αισθητηρας τον βγαζεις (μπορεις και μονος σου αρκει να ξερεις που ειναι) πας στην bosch παιρνεις εναν ιδιο με 15ευρο (ευελπιστω τοσο, παντως οχι τα 150 που κανει του Χοντα και ποσο μαλλον της BMW) τον βαζεις επανω κι αντε γεια!

Οι αισθητηρες και γενικα τα ηλετρολογικα/ηλεκτρονικα ετσι συμπεριφερονται, σημερα δηλωνουν ασθενεια, αυριο αναρρωση..... και παει ετσι μεχρι να πεσουν σε κωμα!!

vpentza 29-08-2011 18:37

Απόσπασμα:

ούτε κοντέρ είχες ???

από τις 9.45 το πρωι σου έγραψα για το κοντέρ, μόνο εγώ πρόσεξα το videάκι... και τα εύσημα πάνε σε άλλους ??? :D
( ε ρε τί κάνω για ένα 2ο σουβλάκι ;))

ckk 29-08-2011 19:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 452940)
από τις 9.45 το πρωι σου έγραψα για το κοντέρ, μόνο εγώ πρόσεξα το videάκι... και τα εύσημα πάνε σε άλλους ??? :D
( ε ρε τί κάνω για ένα 2ο σουβλάκι ;))

Σε ποιους πάνε παραπονιάρη μου πασά μου? Τον δύστυχο τον Νάπο εννοείς? Καυστικόν ήτο το σχόλιον…

Όσο για το σουβλάκι… θα τις φας. Τις πίτες εννοώ. Και όποτε θες, τα έχουμε πει και προτείνει επανειλημμένως.

Γιώργο ευχαριστώ για τις συμβουλές, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά εσύ ξέρεις ότι δεν… κατέω πράμα.

Όποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει σε επίπεδο επαφών – πλεξούδας – ηλεκτρικών φορτίων κλπ ιδεών, αβάδιστα πάω στον χώρο του εντός Αττικής και το βλέπουμε επί τόπου.

saitman 29-08-2011 21:19

παλι τα ιδια?ο ανθρωπος εχει προβλημα και οι αλλοι τον χαβα τους!!

gepol 29-08-2011 21:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 452953)
Όποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει σε επίπεδο επαφών – πλεξούδας – ηλεκτρικών φορτίων κλπ ιδεών, αβάδιστα πάω στον χώρο του εντός Αττικής και το βλέπουμε επί τόπου.

Το καλύτερο είναι να πας σε ένα εξουσιοδοτημένο και να σου κάνουν έλεγχο και καθαρισμό επαφών, όλοι έχουν ειδικά spray.

vpentza 29-08-2011 23:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 452953)
Όσο για το σουβλάκι… θα τις φας. Τις πίτες εννοώ. Και όποτε θες, τα έχουμε πει και προτείνει επανειλημμένως.
....

άσε και βάρυνα τον Αύγουστο.....είναι παχιές και οι μύγες, πάχυνα και εγώ αλλά μην ανησυχείς, κρατάω λογ/σμό, δεν θα χαθούμε......:D:D:D
....
αν βγάλεις τη ζελατίνα θα δεις ακριβώς από πίσω τη φίσα του καντράν...τσεκάρεις αν έχει ξεκουμποθεί αν και είναι "ασφαλείας"......
βγάζεις και τη ξαναβάζεις και δοκιμάζεις.....

gepol 04-09-2011 23:32

Τι έκανες τελικά?

forester 04-09-2011 23:47

:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
Όλα προέρχονται από τη βλάβη στο κοντέρ!!!! Από που έρχεται αυτή, αυτό πρέπει να το ψάξεις....
ΥΓ: και στο forester όταν χάλασε ο αισθητήρας του κοντέρ, έπεσε σε safe mode ;););)

ckk 05-09-2011 00:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 457981)
Τι έκανες τελικά?

Πήγα και το έψαξαν, χωρίς να βρουν τίποτα. Μείναμε στο ότι θα το ξαναπάω για ενδελεχέστερο έλεγχο αν ξαναγίνει. Στην βόλτα της Τετάρτης ξανάγινε. Οπότε θα το ξαναπάω.

forester 05-09-2011 00:10

το κοντέρ δουλεύει πλέον;

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:28.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!