GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Χιούμορ (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Επιτέλους βλάβη σε Γιαπωνέζικη μηχανή!!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=23062)

GregoryA 29-08-2011 17:07

Επιτέλους βλάβη σε Γιαπωνέζικη μηχανή!!!!

Επιτέλους η μηχανή varadero του μοντερειτορ Gemat επαθε ζημιά. Ειναι απαράδεκτο γιατί για δευτερη φορά και μετά από τριαντατοσες χιλιάδες χλμ.ετοιμάζεται να αλλάξει ντίζα συμπλέκτη.Δεν εσπασε ακόμα αλλά ειναι ετοιμη!!!! Το κόστος ειναι 25 ευρώ και οι πιέσεις του στην αντιπροσωπεία για να καλυφθει από την μαμα Χοντα επεσαν στο κενό. Απαράδεκτο για την Χοντα, ο παλιος καλός καιρός της ποιοτητας πέρασε! Ευχομαι να φτιαξει την μπουμπου του και να συνέλθει ψυχολογικά γιατι χτες που τον συνάντησα ηταν ενα ρακος!!!!!:sm7:!!!!:sm7:!!!!!:yz

vpentza 29-08-2011 17:09

Απάντηση: Επιτέλους βλάβη σε Γιαπωνέζικη μηχανή!!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GregoryA ( 452815)
Επιτέλους η μηχανή varadero του μοντερειτορ Gemat επαθε ζημιά. Ειναι απαράδεκτο γιατί για δευτερη φορά και μετά από τριαντατοσες χιλιάδες χλμ.ετοιμάζεται να αλλάξει ντίζα συμπλέκτη.Δεν εσπασε ακόμα αλλά ειναι ετοιμη!!!! Το κόστος ειναι 25 ευρώ και οι πιέσεις του στην αντιπροσωπεία για να καλυφθει από την μαμα Χοντα επεσαν στο κενό. Απαράδεκτο για την Χοντα, ο παλιος καλός καιρός της ποιοτητας πέρασε! Ευχομαι να φτιαξει την μπουμπου του και να συνέλθει ψυχολογικά γιατι χτες που τον συνάντησα ηταν ενα ρακος!!!!!:sm7:!!!!:sm7:!!!!!:yz

αφού αφορά moderator η ζημιά είναι τριπλή........:D

GregoryA 29-08-2011 17:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 452819)
αφού αφορά moderator η ζημιά είναι τριπλή........:D

;) Σωστο!!!!!

SenseiG 29-08-2011 17:16

Απόσπασμα:

Ντροπη και αισχος για την μαμα εταιρεια.
Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να γινει αντικατασταση .
Που ακουστηκε βλαβη σε HONDA εστω και αυτης της μορφης...:sm7:

napgeo 29-08-2011 17:16

gemat

μην τους ακούς φίλε.
Η ντίζα στη Honda έχει εγγύηση για 10 χρόνια.
Και δεν κοστίζει 25€ αλά 18.. Και ας λές ότι είναι έτοιμη να σπάσει, θα περάσεις τουλάχιστον ένα χρόνο. Μιλάμε για αξιοπιστία.
Αλήθεια είδε κανείς χθές moto GP. Δεν είδα πουθενά να γράψει κάτι κάποιος.
Ποιός ο πρώτος ,δεύτερος κλπ.
Η σιωπή των αμνών επικρατεί για το θέμα....................:sm7:

GeorgeP 29-08-2011 17:17

Απόσπασμα:

Τι λες βρε παιδι μου!! Εσπασε (ετοιμη ειναι) μια ολοκληρη ντιζα συμπλεκτη???? Να κανουμε γραμμα στην εταιρεια, μηνυση στην Χοντα Ιαπωνιας για το απαραδεκτο του θεματος!! ακους εκει να χαλασει ντιζα συμπλεκτη!! Που βρισκομαστε στην 10ετια του '70? Να μην ειναι κανενα πιστονι απο καρφωμενη βαλβιδα, μια τελικη μεταδοση...εστω ενας ρελες....μα...ντιζα?

''Good will'' δεν εχει αυτη η απαραδεκτη Χοντα? :p:p:p:p
Για ''mobile care'' δεν ρωταω...απαραδεκτο!!!!!! :p:p:p:p:p:p

VARAKO 29-08-2011 17:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 452831)
Τι λες βρε παιδι μου!! Εσπασε (ετοιμη ειναι) μια ολοκληρη ντιζα συμπλεκτη???? Να κανουμε γραμμα στην εταιρεια, μηνυση στην Χοντα Ιαπωνιας για το απαραδεκτο του θεματος!! ακους εκει να χαλασει ντιζα συμπλεκτη!! Που βρισκομαστε στην 10ετια του '70? Να μην ειναι κανενα πιστονι απο καρφωμενη βαλβιδα, μια τελικη μεταδοση...εστω ενας ρελες....μα...ντιζα?

''Good will'' δεν εχει αυτη η απαραδεκτη Χοντα? :p:p:p:p
Για ''mobile care'' δεν ρωταω...απαραδεκτο!!!!!! :p:p:p:p:p:p

Έλπιζα ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΟΥΝ να μην απαντήσεις σε αυτές τις χαζομάρες.:(:(:(:(:(:(

vpentza 29-08-2011 17:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VARAKO ( 452837)

δεν μπορούσες να πέσεις πιό κοντά στο συλλογισμό μου.....:hmmm:

GeorgeP 29-08-2011 17:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VARAKO ( 452837)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 452839)
δεν μπορούσες να πέσεις πιό κοντά στο συλλογισμό μου.....:hmmm:

Αν γνωριζατε προσωπικα τον ανοιξαντα αυτο το thread, οπως τον γνωριζω εγω, ο νους σας δεν θα πηγαινε εκει που πηγε αλλα εκει που ο χαρακτηρας αυτου του ανθρωπου το παει!! Δηλαδη στο καλαμπουρι και οχι στην αντιπαραθεση και στο ''βαζω φυτιλιες'' σε αντιδιαστολη με τις βλαβες των GS!!!

Ελπιζω κι ευχομαι να καταλαβαινετε και οι δυο σας το χιουμοριστικο του θεματος!!! Σε αυτο το πνευμα απηντησα!
Eξαλλου ειναι ποσταρισμενο στο θεμα ''ΧΙΟΥΜΟΡ'' μην σας διαφευγει αυτο και βλεπετε παντου ''σειρηνες και χαριβδες''!!!

frits 29-08-2011 17:44

Ε, ρε NLS που σας χρειάζεται.....:sm7::sm7::sm7:

gsmaniac 29-08-2011 17:47

:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Ξεκαρδιστηκα.....το χιούμορ σας είναι τόσο καλο,όσο και οι μηχανές σας

moby_gr 29-08-2011 17:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 452849)
Ε, ρε NLS που σας χρειάζεται.....:sm7::sm7::sm7:

:sm3:

vpentza 29-08-2011 17:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 452847)
Αν γνωριζατε προσωπικα τον ανοιξαντα αυτο το thread, οπως τον γνωριζω εγω, ο νους σας δεν θα πηγαινε εκει που πηγε αλλα εκει που ο χαρακτηρας αυτου του ανθρωπου το παει!! Δηλαδη στο καλαμπουρι και οχι στην αντιπαραθεση και στο ''βαζω φυτιλιες'' σε αντιδιαστολη με τις βλαβες των GS!!!

Ελπιζω κι ευχομαι να καταλαβαινετε και οι δυο σας το χιουμοριστικο του θεματος!!! Σε αυτο το πνευμα απηντησα!
Eξαλλου ειναι ποσταρισμενο στο θεμα ''ΧΙΟΥΜΟΡ'' μην σας διαφευγει αυτο και βλεπετε παντου ''σειρηνες και χαριβδες''!!!

ναι αλλά με τόσα αξιόλογα σεντόνια θα έπρεπε να μένεις εκτός από αυτό το θεματικό χιούμορ.....αφού υπάρχει παρελθόν......σε παρασύρει το "εορταστικόν" της ημέρας νομίζω
προσωπική μου και μόνον η άποψη αυτή.....:)

με το καλό η ΕΤΕ και στα 15........
(και εγω θα περιμενω, έχω εξισου καλό ΜΟ);)

ntinopoulos 29-08-2011 17:49

και γιατι δεν την πεταει να παρει καινουργια?:Απορία:
εγω δε θα δινα 25 ολοκληρα ευρω για να την φτιαξω...:rolleyes:

ntinopoulos 29-08-2011 17:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 452852)
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Ξεκαρδιστηκα.....το χιούμορ σας είναι τόσο καλο,όσο και οι μηχανές σας

μη σου πω και χειροτερο...:rolleyes::sm7:

gsmaniac 29-08-2011 17:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 452854)
ναι αλλά με τόσα αξιόλογα σεντόνια θα έπρεπε να μένεις εκτός από αυτό το θεματικό χιούμορ.....αφού υπάρχει παρελθόν......σε παρασύρει το "εορταστικόν" της ημέρας νομίζω

Αξιόλογα σεντόνια........σε πείραξε η χθεσινή ρακι;;;;;;;:sm7:

VARAKO 29-08-2011 17:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 452847)

Τα μάτια μου είναι πολύ καλά και ΔΕΕΕΕΕΕν βλέπω σκύλες και χάριβδες :mad:
Το θέμα ήταν ποσταρισμένο ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΑ στα "ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ".
Μέχρι ΚΑΙ την ώρα που εγώ απάντησα.
Πράγμα που σημαίνει οτι ο "ανοίξαντας" όπως λες αυτό το θρεντ, δεν έκανε πλάκα ούτε χιούμορ, αλλά σοβαρολογούσε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν εσύ βλέπεις "άλλα" και "άλλα" ................λυπάμαι.
Όπως σου είπα οτι λυπάμαι και παραπάνω. Και για να στο κάνω πιο λιανά, μου άρεσε ο τρόπος (κατά 80%) που κοπάναγες τους μπεμβεδάκιδες (και να μην σου πω οτι το απολάμβανα κιόλας).
Αλλά δεν ήθελα να σε δω να ................πως να το πω ??????

Θα το πω με την λέξη που μου ήρθε στο μυαλό: ΝΑ ΛΑΪΚΙΖΕΙΣ ρε αδερφέ :yz

υγ. Συμφωνώ απόλυτα με την μεταφορά στο χιούμορ.Πέρα από τα καλαμπούρια για τα χρέπια τα BMW, δεν πρέπει να ειρωνευόμαστε.:cool::cool::cool:

CPretenteriS 29-08-2011 17:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 452856)

Και ποιος να την πάρει...??

Τα σκάφη έχουν έκτακτη εισφορά πλέον...:sm7::sm7::sm7:

GeorgeP 29-08-2011 17:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 452854)

Βασιλη

στον φιλο απο τα πολυ παλια, πολυ πριν GSforum, Γρηγορη απηντησα!!! Απηντησα στον τροπο γραψιματος του που εγω εξελαβα, με τον ιδιο τροπο.....χιουμοριστικα! Οπως θα εκανα και σε μια συναντηση με 2 χοντακηδες που περιστοιχιζονται απο 50 GSαδες! Οπως ηδη κανω στις συναντησεις μας μην αναλογιζομενος κανενα παρελθον!!! Και σε διαβεβαιω γελαμε πολυ...ΟΛΟΙ μας!!! Ειναι αντιληπτο αυτο? Ελπιζω πως ναι!

Οχι μονον η ΕΤΕ αλλα και Αλφα, τωρα εκανα τον υπολογισμο και στα κομματια που εχω μου αναλογουν πανω απο 2500 επιπλεον μετοχες της νεας τραπεζας! Αν ανοιξει και με καλη τιμη......με βλεπω να κανω το ονειρο πραγματικοτητα στην Μανη!

ntinopoulos 29-08-2011 17:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 452864)
Και ποιος να την πάρει...??

Τα σκάφη έχουν έκτακτη εισφορά πλέον...:sm7::sm7::sm7:

"πεταει" εγραψα...,;)
ημουν ξεκαθαρος νομιζω...:D

VARAKO 29-08-2011 17:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP http://www.gsforum.gr/images/buttons/viewpost.gif

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VARAKO ( 452863)
Πράγμα που σημαίνει οτι ο "ανοίξαντας" όπως λες αυτό το θρεντ, δεν έκανε πλάκα ούτε χιούμορ, αλλά σοβαρολογούσε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όπως σου είπα οτι λυπάμαι και παραπάνω. Και για να στο κάνω πιο λιανά, μου άρεσε ο τρόπος (κατά 80%) που κοπάναγες τους μπεμβεδάκιδες (και να μην σου πω οτι το απολάμβανα κιόλας).

υγ. Συμφωνώ απόλυτα με την μεταφορά στο χιούμορ.Πέρα από τα καλαμπούρια για τα χρέπια τα BMW, δεν πρέπει να ειρωνευόμαστε.:cool::cool::cool:

Και αν θα πας στο φορουμ>μοτοσικλέτα>τεχνικά θέματα θα δεις οτι το θέμα υπήρχε εκεί και μεταφέρθηκε:cool::cool::cool:

GeorgeP 29-08-2011 17:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 452856)

καλα εσυ δωσε 2500 για το ABS οταν σου χαλασει!!!:sm7:

vpentza 29-08-2011 18:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 452862)
Αξιόλογα σεντόνια........σε πείραξε η χθεσινή ρακι;;;;;;;:sm7:

δεν ήταν νερό ???????
παλιοχαρακτήρες....................:D

ntinopoulos 29-08-2011 18:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 452873)

ρε φαε τη γλωσσα σου...,παλιογρουσουζη!:hmmm::sm7:

CPretenteriS 29-08-2011 18:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 452878)

:sm7::sm7:

GeorgeP 29-08-2011 18:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VARAKO ( 452863)

Φιλε μου καλε

οταν το ειδα αυτο το thread ηταν στο ''Γενικα-Χιουμορ'' κι εκει επανω απαντησα!!
Τωρα αν μεταφερθηκε εκει απο τα τεχνικα θεματα και με ποιανου εντολη δεν μπορω να το ξερω. Αυτο που ξερω ειναι τον ανθρωπο που το ανοιξε και αυτο που επισης θελω να πιστευω ειναι οτι ο Γρηγορης δεν το παει εκει που θελουν καποιοι να παει!!

Οσο για το οτι ''δεν πρεπει να ειρωνευομαστε'', κι εφοσον με διαβαζεις, θα εχεις διαπιστωσει τι ειρωνια δεχομαι σε πολλα πραγματα σημαντικα κι ασημαντα με πρωτη την κριτικη μου για τα GS και δευτερη στα πολιτικα ζητηματα. Οποταν αν βλεπεις κακεντρεχη ειρωνια στα παραπανω ποστς μου, που σε διαβεβαιω δεν ειναι αυτη η προθεση μου, αναγνωρισε μου τουλαχιστον το δικαιωμα να απευθυνω κι εγω λιγη απο αυτην σε καποιους που με εχουν χορτασει με δαυτην!!

Σε ποιο πανω ποστ μου εγραψα στον Vpentza οτι το ιδιο θα εκανα, για το γελιο δηλαδη, αν ειμαστε 2 χοντακηδες αναμεσα σε 50 GSακηδες, να ενα παραδειγμα
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 452873)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 452878)

φιλικα παντα φιλε μου

vpentza 29-08-2011 18:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 452884)
Φιλε μου καλε

οταν το ειδα αυτο το thread ηταν στο ''Γενικα-Χιουμορ'' κι εκει επανω απαντησα!!
Τωρα αν μεταφερθηκε εκει απο τα τεχνικα θεματα και με ποιανου εντολη δεν μπορω να το ξερω. Αυτο που ξερω ειναι τον ανθρωπο που το ανοιξε και αυτο που επισης θελω να πιστευω ειναι οτι ο Γρηγορης δεν το παει εκει που θελουν καποιοι να παει!!

Οσο για το οτι ''δεν πρεπει να ειρωνευομαστε'', κι εφοσον με διαβαζεις, θα εχεις διαπιστωσει τι ειρωνια δεχομαι σε πολλα πραγματα σημαντικα κι ασημαντα με πρωτη την κριτικη μου για τα GS και δευτερη στα πολιτικα ζητηματα. Οποταν αν βλεπεις κακεντρεχη ειρωνια στα παραπανω ποστς μου, που σε διαβεβαιω δεν ειναι αυτη η προθεση μου, αναγνωρισε μου τουλαχιστον το δικαιωμα να απευθυνω κι εγω λιγη απο αυτην σε καποιους που με εχουν χορτασει με δαυτην!!

φιλικα παντα φιλε μου

ρε Γιώργη............κάνεις ότι σου κάνουν ???? παιδιά είμαστε ???

όχι, προσωπικά δεν θα σου αναγνώριζα τέτοιο δικαίωμα...
το "η σιωπή μου προς απάντησή σου" δε σου λέει κάτι ???
εγώ έτσι βρήκα την ησυχία με μερικούς τραμπούκους εδώ μέσα....
δεν μπορούσα να ανέχομαι τη βλακεία τους και διαφοροποιήθηκα και γλύτωσαν και οι υπόλοιποι να διαβάζουν ανούσιες κουβέντες....
στο προτείνω ανεπιφύλακτα...;)

GeorgeP 29-08-2011 18:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 452887)
ρε Γιώργη............κάνεις ότι σου κάνουν ???? παιδιά είμαστε ???

όχι, προσωπικά δεν θα σου αναγνώριζα τέτοιο δικαίωμα...
το "η σιωπή μου προς απάντησή σου" δε σου λέει κάτι ???
εγώ έτσι βρήκα την ησυχία με μερικούς τραμπούκους εδώ μέσα....
δεν μπορούσα να ανέχομαι τη βλακεία τους και διαφοροποιήθηκα και γλύτωσαν και οι υπόλοιποι να διαβάζουν ανούσιες κουβέντες....
στο προτείνω ανεπιφύλακτα...;)

Εχεις δικιο, και παλι!!!!
Αλλα ειναι θεμα χαρακτηρα του καθενος, καποιες φορες παραμενω σιωπηλος μην απαντωντας σε προκλησεις και αλλες παλι........!!!!!!
Ξερεις, μιλωντας ξεσπας και το βγαζεις απο μεσα σου...ειδικα τις χωρις λογου και αιτια προσβολες διαφορων!!
Ειναι και η δουλεια μου τετοια που αν δεν απαντησεις καταλληλως οι Δ.Υ. σε διαφορες Δ.Υπηρεσιες του λιμανιου σε βλέπουν σαν ευκολο θυμα μετα!! ειναι 30 χρονια εξασκησης στο θεμα αυτο!

Δυστυχως δεν μπορω να αλλαξω τωρα πια, τουλαχιστον οχι στο 100%!!

gsmaniac 29-08-2011 18:24

Μην ζείτε με απωθημένα.....κάνει κακό στην υγεια:D
Αν η gs με άφηνε στα 30000 χλμ,απο οτιδήποτε......θα την πετουσα,ούτε στις 103000 θα την κρατούσα,αν με άφηνε απο συμπλεκτη:rolleyes:

GeorgeP 29-08-2011 18:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 452893)
Μην ζείτε με απωθημένα.....κάνει κακό στην υγεια:D
Αν η gs με άφηνε στα 30000 χλμ,απο οτιδήποτε......θα την πετουσα,ούτε στις 103000 θα την κρατούσα,αν με άφηνε απο συμπλεκτη:rolleyes:

Δεν σε πιστευω!!!!!!!Μα με τιποτα!!!!!:D

gsmaniac 29-08-2011 18:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 452896)
Δεν σε πιστευω!!!!!!!Μα με τιποτα!!!!!:D

Είναι γιατί γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει καλύτερη Μοτο απο την GS......και θα δυσκολευομουν να βρω αντικαταστατη....;)

TEOSS 29-08-2011 18:31

Το <<χιούμορ>> των βαρκαδερών είναι ευπρόσδεκτο μέχρι τον Νοέμβριο…. Μετά μπαίνει ο χειμώνας…
:sm7::sm7::sm7:

Μήπως να ποστάρω στα <<τεχνικά>> το παρακάτω ?
-Συμφορουμίτες βοήθεια, έπαθα μεγάλη ζημία ….μετά από 13 χρόνια λάσκαρε το εμπρός αριστερό φλας στο GS μου … καταστράφηκα , πως θα το σφίξω ξανά ???:yz

Με τέτοιες ######## ποσταρισμένες στα << τεχνικά >> καλύτερα να καταργηθεί η ενότητα. Έτσι κι αλλιώς όταν κάποιος ζητά βοήθεια και γνώμες για μια βλάβη στα <<τεχνικά>>, γρήγορα επεμβαίνει η γνωστή ομάδα(:D) και βρομίζουν με σελίδες ειρωνείας, αντιδικιών, βρισιές και αλλά άσχετα…αίσχος ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

GeorgeP 29-08-2011 18:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 452902)
..........................................................
Με τέτοιες ######## ποσταρισμένες στα << τεχνικά >> καλύτερα να καταργηθεί η ενότητα. Έτσι κι αλλιώς όταν κάποιος ζητά βοήθεια και γνώμες για μια βλάβη στα <<τεχνικά>>, γρήγορα επεμβαίνει η γνωστή ομάδα(:D) και βρομίζουν με σελίδες ειρωνείας, αντιδικιών, βρισιές και αλλά άσχετα…αίσχος ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κι εσυ στα τεχνικα το ειδες ανεβασμενο?

Τωρα αυτα για τις ειρωνιες, αντιδικιες, βρισιες αστα στο πλαι!! ειδικα για το τελευταιο κοιτα την τριτη λεξη του δικου σου πιο πανω!!!

GeorgeP 29-08-2011 18:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 452900)
Είναι γιατί γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει καλύτερη Μοτο απο την GS......και θα δυσκολευομουν να βρω αντικαταστατη....;)

Η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει καλυτερη μοτο και πιο αναξιοπιστη απο την GS!! Eιναι αληθεια αυτο!!!:D

gsmaniac 29-08-2011 18:42

Αστείο είναι το θέμα.......μην αρχισετε τους τσακωμους;)

TEOSS 29-08-2011 18:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 452910)
Κι εσυ στα τεχνικα το ειδες ανεβασμενο?

Τωρα αυτα για τις ειρωνιες, αντιδικιες, βρισιες αστα στο πλαι!! ειδικα για το τελευταιο κοιτα την τριτη λεξη του δικου σου πιο πανω!!!

Όχι δεν το είδα εκεί, ευτυχώς !!!
Αναφέρθηκε όμως, ότι εκεί αναρτήθηκε πρώτα !

Δεν νομίζω να διαφωνείς ότι είναι χαλί μαύρο, να έχει κάποιος ένα πρόβλημα και να ψάχνει μέσα σε σελίδες με άσχετα ποσταρίσματα και αντιδικίες να βρει κάποιο ποστ που να τον βοηθάει….:(

Υ.Γ. μίλησα για ομάδα …εσύ τουλάχιστον δίνεις και τεχνικές πληροφορίες και βοηθάς …
…..βέβαια που και που ξεφεύγεις λίγο …:):):)

GeorgeP 29-08-2011 19:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 452919)
Όχι δεν το είδα εκεί, ευτυχώς !!!
Αναφέρθηκε όμως, ότι εκεί αναρτήθηκε πρώτα !

Δεν νομίζω να διαφωνείς ότι είναι χαλί μαύρο, να έχει κάποιος ένα πρόβλημα και να ψάχνει μέσα σε σελίδες με άσχετα ποσταρίσματα και αντιδικίες να βρει κάποιο ποστ που να τον βοηθάει….:(

Υ.Γ. μίλησα για ομάδα …εσύ τουλάχιστον δίνεις και τεχνικές πληροφορίες και βοηθάς …
…..βέβαια που και που ξεφεύγεις λίγο …:):):)

Κι εγω δεν το ειδα εκει δηλ.στα τεχνικα, το ειδα κατευθειαν στο ''χιουμορ'' και ως τετοιο το απαντησα!

Αν το εβλεπα στα τεχνικα να εισαι σιγουρος οτι θα επαιρνα τον Γρηγορη τηλεφωνο και θα του ελεγα να το βγαλει απο εκει!! Δεν ειμαι ουτε εγω ουτε ο Γρηγορης τοσο βλακας που να μην ξερω τι σημαινει ενα τετοιο θεμα που αφορα μοτο αλλης εταιρειας ανεβασμενο σε νημα (τεχνικα) που απευθυνεται σε συγκεκριμενη μοτοσυκλετα και εταιρεια πανω στην οποια ειναι στημενο το φορουμ!!

Οσο για την ''ομαδα'' νομιζω οτι καταλαβαινεις οτι κατι τετοιο δεν ισχυει. Πρωτον διοτι ειμαστε λιγοι οι αλλοθρησκοι, δευτερον γιατι ο Γρηγορης (ενας εκ της ''ομαδος'') ειχε μηνες να μπει και να γραψει και δεν νομιζω να του την εδωσε ετσι ξαφνικα, και τριτον ενας εκ της ''ομαδος'' ειναι και μοντερειτορ! Αυτο το τελευταιο λεει πολλα νομιζω για το ποιόν του φορουμ αυτου και του τι θελει να εμπνευσει σε ολους εμας, χοντακηδες, μπεμβαδακηδες, καβασακηδες κ.λ.π.!

Υ.γ. ξεφευγω εεε? προσεχε και η βαρκα γερνει Θοδωρη!!!!!:sm7:

GeorgeP 29-08-2011 19:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 452912)
Αστείο είναι το θέμα.......μην αρχισετε τους τσακωμους;)

Τσακωμους με τον Θοδωρα στο φορουμ? ΟΧΙ πια!! τωρα παιζουμε ξυλο, μπουνιες και κλωτσιες, μονον κατ΄ιδιαν στους καφεδες μας, μακρια απο τα φωτα της δημοσιοτητας!!!:D

την τελευταια φορα φωναξε και συναδελφους του να τον γλυτωσουν απο τα νυχια του αλλοθρησκου!!!:sm7::sm7::sm7:

jmar 29-08-2011 19:30

Με ντιζες θα ασχολουμαστε εν ετη 2011?? Ξυπνηστε, η τεχνολογια προχωραει... :sm7:

Gemat 29-08-2011 19:40

Λοιπον, ο Γρηγορης μπορει να μου κανει πλακα που χαλασε η ντιζα μου (που σημειωτεον λειτουργει παραλληλα σε μια δευτερη ανταλλακτικη που περιμενει να ερθει η ωρα της), αλλα η γκρινια μου συνισταται στο οτι το Varadero μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ.

Γκρινιαζω και θα γκρινιαζω για αυτο το θεμα με καθε αφορμη! Μπορει να θεωρειται πταισμα μια ντιζα καθε τοσο, αλλα εμενα μου τη δινει παραυτα!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:40.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!