GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ GS ADV '08 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=23108)

kostaskyriakos 30-08-2011 21:59

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ GS ADV '08

Καλησπέρα σας
τελευταια βλέπω κάτι απο το διαφορικο να είναι συνεχεια λερωμένο σαν να είναι γράσσα(πιθανός λάδια-βαλβολίνες) δεν ξερω!!
Το θέμα είναι ότι έγινε πιο εντονο μετα απο μια πτώση που είχε η μηχανη μ ενος ήταν σταθμευμενη την χτύπησε ενας βλακάκος!!κ λερώνει πλέον κ το λάστιχο!!!την πήγα εδω σε ενα παλικαρι με συνεργειο π ασχολειται με bmw κ μου είπε μήπως έχουν φαγωθει η τσιμούχες ή η μπροστα ή η πισω κ να τις αλλάξουμε κ να δούμε εαν θέλει βαλβολίνη συμπληρωμα μήπως έχει χάσει!!!
Γνωρίζεται κάτι σχετικά γιατι έχω ψιλοανχωθεί???η μηχανή μ μόλις εκλεισε 2 χρόνια κ ενας μήνας κ έφυγε απο την εγγύηση

gsmaniac 30-08-2011 22:05

Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ GS ADV '08

Αλλαγή τσιμουχας....δεν είναι τίποτα σοβαρο και ακριβο;)

vpentza 30-08-2011 22:32

πέρασε από ένα εξουσιοδοτημένο να δεις εάν έχουν περάσει στη μοτό σου την ανάκληση που αφορά την πάνω εσωτερική τσιμούχα του άξονα για τα 2008 μοντέλα....;)
επίσης, πλύνε την από κάτω και μετά από σύντομη βόλτα κοίταξε από κάτω (βγάλε φωτό, βοηθάει) από που "δακρύζει"....
μπορεί να το δεις να βγάζει από την άρθρωση ή να είναι απλό και χάνει από τη τάπα πλήρωσης..
πρόσεχε επίσης μην στάζει πάνω στον δίσκο γιατί και φρένα δεν θα έχεις και θα πετάξεις τα τακάκια αφου τα "βρεγμένα" με λάδι τακάκια δεν στεγνώνουν ποτέ...

kostaskyriakos 30-08-2011 22:53

Το πρόβλημα είναι οτί εδω στην Καλαμάτα δεν υπάρχει εξουσιοδοτημενο servis κ αναγκαζομαστε να πηγαινουμε Πάτρα ή Αθήνα,απλα εείναι ένα συνεργείο π ασχολείται με bmw κ ψιλογνωρίζει!!Θα του το πω για την ανακληση για να μπει κ να δει κ πιστευω να το φτιάξει....

vpentza 31-08-2011 00:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostaskyriakos ( 453916)
Το πρόβλημα είναι οτί εδω στην Καλαμάτα δεν υπάρχει εξουσιοδοτημενο servis κ αναγκαζομαστε να πηγαινουμε Πάτρα ή Αθήνα,απλα εείναι ένα συνεργείο π ασχολείται με bmw κ ψιλογνωρίζει!!Θα του το πω για την ανακληση για να μπει κ να δει κ πιστευω να το φτιάξει....

να μπει και να δει ??? πώς ?? αφου δεν εχει το PC της "μαμάς"...

είχα και εγώ σε ένα 2008 τετοιο θέμα και γι' αυτό σου προτείνω τα παραπάνω....κρίμα και ήμουν 14 μέρες στη Μεσσήνη μέχρι πριν 4 μέρες....κάτι μπορεί να έβλεπα και να βοηθούσα....

TEOSS 31-08-2011 02:21

Φίλε , κάνε τον κόπο και πήγαινε σε αντιπρόσωπο. Εάν υπάρξει καταστροφή και διαπιστωθεί «μη εξουσιοδοτημένη επέμβαση» δεν σε καλύπτει ούτε η «καλή θέληση» της εταιρίας ! Μπορεί να φαίνεται εύκολο σαν επέμβαση , αλλά π.χ. λίγη παραπάνω βαλβολίνη «φουσκώνοντας»* θα πετάξει την τσιμούχα και …αντίο.
*• η βαλβολινη έχει την ιδιότητα να αυξάνει τον όγκο της όταν ζεσταίνεται . Πολλές καταστροφές έχουν γίνει από «πέταγμα» τσιμούχας λόγω υπερβολικής πίεσης από την βαλβολίνη .
• Εχω πετύχει 1200adv με τέτοιο πρόβλημα και μόλις …80 ! χιλ στο κοντέρ, όχι ταχύτητα ... απόσταση ! Καινούριο !

kostaskyriakos 04-09-2011 21:51

φίλοι μ ,μόλις γυρισα απο το πατρα π ειχα παει για να δω το προβλημα με τις βαλβολινες π είχα δει κάτω απο το διαφορικο!!το αποτέλεσμα......τραγικο!!!
ανοίξαμε το διαφορικο και ηταν όλο σκουριαμενο ,μεχρι και το άξονας!!!και όλο αυτο δημιούργηθηκε μου είπε εκεί ενα παλικάρι από την μπροστινή μ φουσκα η οποία είχε ανοίξει -κοπή στην μπροστινή μεριά κ έμπαινε νερο το οποίο στην συνεχεια πέρναγε σε όλο το διαφορικό!!!
η Ψυχολογια μ ειναι κομμάτια!!!το διαφορικο και ο αξονας ήταν καφε κ φαινοταν νοτισμένος απο ανακάτεμα λαδιων-νερων !!!
Η εγγύηση μ είχε λήψη 1 μήνα ,δίότι η μηχανη ήταν κανουργια 2 ετων και μ είπαν απο την αντιπροσωπια ότι θα μ το καλυψουν κατα 99% κ δεν θα πληρωσω τιποτα ,αλλα μόνο εργασια!!!Θέλει δηλ άλλαγμα διαφορικό και άξονας!!!!
Τέλος όπως καταλαβαίνεται γύρισα με λεοφωρειο για Καλαμάτα!!!!!!!!:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz

vasorfa 04-09-2011 22:02

:(:(:(:(Ορε φίλε μου....κριμα ρε ####το...:(:(:(:(

nivam 04-09-2011 22:04

Η σκουριά στον άξονα δεν είναι και το καλύτερο θέαμα αλλά είναι επιφανειακή, μη σε τρομάζει;)

kostaskyriakos 04-09-2011 22:11

το θέμα είναι ότι απο την σκουριά που είχε δημιουργηθεί είχαν σκουριασει κ κάτι παξιμάδια ,όπως κ η τσιμούχα που τριβόταν με την σκουρια γιαυτο έχανε βαλβολίνες το διαφορικό!!\

griv_gs 04-09-2011 22:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostaskyriakos ( 457831)
φίλοι μ ,μόλις γυρισα απο το πατρα π ειχα παει για να δω το προβλημα με τις βαλβολινες π είχα δει κάτω απο το διαφορικο!!το αποτέλεσμα......τραγικο!!!
ανοίξαμε το διαφορικο και ηταν όλο σκουριαμενο ,μεχρι και το άξονας!!!και όλο αυτο δημιούργηθηκε μου είπε εκεί ενα παλικάρι από την μπροστινή μ φουσκα η οποία είχε ανοίξει -κοπή στην μπροστινή μεριά κ έμπαινε νερο το οποίο στην συνεχεια πέρναγε σε όλο το διαφορικό!!!
η Ψυχολογια μ ειναι κομμάτια!!!το διαφορικο και ο αξονας ήταν καφε κ φαινοταν νοτισμένος απο ανακάτεμα λαδιων-νερων !!!
Η εγγύηση μ είχε λήψη 1 μήνα ,δίότι η μηχανη ήταν κανουργια 2 ετων και μ είπαν απο την αντιπροσωπια ότι θα μ το καλυψουν κατα 99% κ δεν θα πληρωσω τιποτα ,αλλα μόνο εργασια!!!Θέλει δηλ άλλαγμα διαφορικό και άξονας!!!!
Τέλος όπως καταλαβαίνεται γύρισα με λεοφωρειο για Καλαμάτα!!!!!!!!:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz

¨οταν λες από μπροστινη φουσκα τι εννοείς?
Παιζει καμία φωτό?

vasorfa 04-09-2011 22:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivam ( 457842)
Η σκουριά στον άξονα δεν είναι και το καλύτερο θέαμα αλλά είναι επιφανειακή, μη σε τρομάζει;)

σωστός:cool::cool::cool:

ο αξονας μην σε προβληματίζει .....το θεμα ειναι να μην εουν κοψει τα συνεμπλοκ ή να εχουν φαγωθεί τα πολύσφηνα που εδραζουν πανω στον αξονα.,..,....

σε ΠΟΛΛΑ μοτορια οι αξονες ειναι σκουριασμενοι......:o:o

σου ειπαν κόστη:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:

vasorfa 04-09-2011 22:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από grivgs ( 457854)
¨οταν λες από μπροστινη φουσκα τι εννοείς?
Παιζει καμία φωτό?

αν κατάλαβα σωστα,εννοει το <<λαστιχο>> που ενώνει το κιβώτιο με τον άξονα στο εμπρος μερος του μονόμπρατσου:cool::cool::cool:

kostaskyriakos 04-09-2011 22:17

μου είπαν γυρω στα 2200 ευρόπουλα,αλλα θα μου τα καλυψει η bmw λόγω ''καλης θέλησεις''και θα πληρωσω μόνο εργατικα.....σημερα το έβγαλε φώτο και θα τις στειλει στην γερμανια για να το εγκρίνουν

kostaskyriakos 04-09-2011 22:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 457855)

ο αξονας μην σε προβληματίζει .....το θεμα ειναι να μην εουν κοψει τα συνεμπλοκ ή να εχουν φαγωθεί τα πολύσφηνα που εδραζουν πανω στον αξονα.,..,....

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 457857)
αν κατάλαβα σωστα,εννοει το <<λαστιχο>> που ενώνει το κιβώτιο με τον άξονα στο εμπρος μερος του μονόμπρατσου:cool::cool::cool:

ναι ακριβως αυτο!!!!

Albatros 04-09-2011 22:19

Απόσπασμα:

Καλά γιατί μόνο εργασία???
σε άλλους καλύπτουν και τα ανταλλακτικά,όπως στο φίλο taxidioti με τη ζημιά στο μπόξερ.
Η ζημιά δεν έγινε σε 1 μήνα αλλά προϋπήρχε μέσα στην εγγύηση.
Νομίζω πως πρέπει να σε καλύψουν πλήρως αν δεν οφείλεται σε δική σου υπαιτιότητα.
:hmmm:

kostaskyriakos 04-09-2011 22:21

έτσι μου είπε.....θα ξαναμιλήσω μαζί τους για να το διευκρινίσω ,έχεις δίκιο σε αυτό π λές πάντως,γιατί δεν έγινε αυτο τώρα πρόσφατα αλλα σε διάρκει χρόνου π ήταν μεσα στην εγγύηση

vasorfa 04-09-2011 22:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 457860)
Καλά γιατί μόνο εργασία???
σε άλλους καλύπτουν και τα ανταλλακτικά,όπως στο φίλο taxidioti με τη ζημιά στο μπόξερ.
Η ζημιά δεν έγινε σε 1 μήνα αλλά προϋπήρχε μέσα στην εγγύηση.
Νομίζω πως πρέπει να σε καλύψουν πλήρως αν δεν οφείλεται σε δική σου υπαιτιότητα.
:hmmm:

συμφωνώ με τον προλαλλησαντα......

2200 ειναι πολλα......

τα εργατικα και καλα , πόσο είναι?:hmmm::hmmm::hmmm:

παντως στην θέση σου.....θα ΠΙΕΖΑ λίγο παραπανω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:δεν νομίζω να τα βρίσκεις στην λάσπη τα χρήματα σου:Απορία::hmmm::hmmm::hmmm:

και αυτη η ζημια.......ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ......για να φτασει να γίνει ετσι......ΤΩΡΑ εαν δεν στο ειδαν σε παλαιοτερα SERVICE:mad::mad:(λεω εγω τωρα.:rolleyes::rolleyes:...)ΔΕΝ ειναι δικη σου ευθύνη......:cool::cool:

vasorfa 04-09-2011 22:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostaskyriakos ( 457864)
έτσι μου είπε.....θα ξαναμιλήσω μαζί τους για να το διευκρινίσω ,έχεις δίκιο σε αυτό π λές πάντως,γιατί δεν έγινε αυτο τώρα πρόσφατα αλλα σε διάρκει χρόνου π ήταν μεσα στην εγγύηση

ΑΚΡΙΒΩΣ φίλε μου....παιχτο <<εξυπνα>>και διεκδίκησε:cool::cool::cool::cool:

kostaskyriakos 04-09-2011 22:28

θα τον παρω αυριο να του μιλησω....αλλα μέχρι να εγκριθει αυτο π μου είπε κ να μου τα καλυψει η βmw ψιλοανχωνομαι και έλεγα να μην το πιεσω.....μου είπε μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχουμε παρει απάντηση....αλλα κατα 99% θα καλυφθει μ είπε

taksidiotis 04-09-2011 23:19

Μικρή η ζημιά,μην σε αγχωνει

Sent from my Sexy iPad2 using Tapatalk

saitman 05-09-2011 00:14

Απόσπασμα:

δες το θεμα που ειχα ανοιξει περυσι "κοκκινος αξωνας"!!ο μηχανικος που το εκανε σερβις δεν ειδε κατι?εδω εγω που τα εκανα μονος μου το ειχα δει!!

kostaskyriakos 05-09-2011 01:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από saitman ( 457956)
δες το θεμα που ειχα ανοιξει περυσι "κοκκινος αξωνας"!!ο μηχανικος που το εκανε σερβις δεν ειδε κατι?εδω εγω που τα εκανα μονος μου το ειχα δει!!

δεν το βρισκω ,ποτε ειναι ακριβως??μπορεις να μ στειλεις το link?

vasorfa 05-09-2011 10:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostaskyriakos ( 458009)
δεν το βρισκω ,ποτε ειναι ακριβως??μπορεις να μ στειλεις το link?

αν και δεν με λένε Μηνά:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

για δες εδω!:cool::cool:

ThanDim 08-09-2011 17:30

Απόσπασμα:

και όλο αυτο δημιούργηθηκε μου είπε εκεί ενα παλικάρι από την μπροστινή μ φουσκα η οποία είχε ανοίξει -κοπή στην μπροστινή μεριά κ έμπαινε νερο το οποίο στην συνεχεια πέρναγε σε όλο το διαφορικό!!!

Κυριάκο καλησπέρα και καλά ξεμπερδέματα.....

Έχω μια μεγάλη απορία σχετικά με την ''ατακτη'' μπροστινή φούσκα που κατηγορούμε για οποιονδήποτε σκουριασμένο άξονα.....
Κάποτε κι εγώ πίστευα - με αυτά που άκουγα - πως έφταιγε αυτή για όλα τα κακά που συμβαίνουν εκεί πίσω, ώσπου κάποια φόρα, όταν έκανα μόνος μου αλλαγή βαλβολίνης, είδα πως στο κάτω μέρος του μονόμπρατσου, στο πίσω τμήμα, υπάρχει κενό που μπορείς από εκεί να δεις τον άξονα..... οπότε προς τι η φασαρία για την φούσκα;;;;

Ακόμα χειρότερα, να την κατηγορούν άτομα που δεν δεν έχουν ιδέα από μηχανολογικά και ειδικά από GS, το δικαιολογώ! Αλλά να τα λένε μηχανικοί της BMW;;;;; Το θεωρώ, τουλάχιστον, ανεύθυνο και δείχνει άγνοια....... Νεύρα

By the way, που λένε και στο χωριό μου..... πόσα χιλιόμετρα εχεις στην μηχανή σου και πριν πόσα έκανες το τελευταίο σέρβις;;;

GregoryA 08-09-2011 19:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivam ( 457842)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 457855)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostaskyriakos ( 457858)
μου είπαν γυρω στα 2200 ευρόπουλα,αλλα θα μου τα καλυψει η bmw λόγω ''καλης θέλησεις''και θα πληρωσω μόνο εργατικα.....σημερα το έβγαλε φώτο και θα τις στειλει στην γερμανια για να το εγκρίνουν

:eek::eek::eek: καλή τύχη!!!

siraxanz 08-09-2011 22:55

νεότερα??

element 09-09-2011 00:26

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει από πιο επίπεδο σκουριάς και μετά θέλει άλλαγμα το διαφορικό?Δεν νομίζω να υπάρχει μηχανή που να μην είναι σκουριασμένο.

alx_k 09-09-2011 00:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από element ( 461255)
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει από πιο επίπεδο σκουριάς και μετά θέλει άλλαγμα το διαφορικό?Δεν νομίζω να υπάρχει μηχανή που να μην είναι σκουριασμένο.

Πλάκα μας κάνεις? Έλα πεσ'το!:D

Είναι δυνατόν να έχει τσιμούχες, o-ring, ρουλεμάν, φούσκες, γράσα, βαλβολίνες και να είναι σκουριασμένα?!?!?!?:Απορία:
Τότε τι τα βάζουν όλα αυτά σε ενα σύστημα μετάδοσης?

Για να μας ανεβάζουν τις τιμές?;)

saitman 09-09-2011 00:50

κανα νεωτερο!

nivam 09-09-2011 01:01

Σκουριά μέσα στο διαφορικό δε νομίζω πως παίζει με τίποτα, μόνο στα πολύσφηνα κ στον άξονα κ αυτή επιφανειακή, χθες το λυσα να αλλάξω βαλβολίνες.;)

element 09-09-2011 10:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivam ( 461312)
Σκουριά μέσα στο διαφορικό δε νομίζω πως παίζει με τίποτα, μόνο στα πολύσφηνα κ στον άξονα κ αυτή επιφανειακή, χθες το λυσα να αλλάξω βαλβολίνες.;)

Και εγώ για τον άξονα εννοούσα.Sory που δεν το διευκρίνισα.

kostaskyriakos 11-09-2011 21:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ThanDim ( 461008)
Κυριάκο καλησπέρα και καλά ξεμπερδέματα.....

Έχω μια μεγάλη απορία σχετικά με την ''ατακτη'' μπροστινή φούσκα που κατηγορούμε για οποιονδήποτε σκουριασμένο άξονα.....
Κάποτε κι εγώ πίστευα - με αυτά που άκουγα - πως έφταιγε αυτή για όλα τα κακά που συμβαίνουν εκεί πίσω, ώσπου κάποια φόρα, όταν έκανα μόνος μου αλλαγή βαλβολίνης, είδα πως στο κάτω μέρος του μονόμπρατσου, στο πίσω τμήμα, υπάρχει κενό που μπορείς από εκεί να δεις τον άξονα..... οπότε προς τι η φασαρία για την φούσκα;;;;

Ακόμα χειρότερα, να την κατηγορούν άτομα που δεν δεν έχουν ιδέα από μηχανολογικά και ειδικά από GS, το δικαιολογώ! Αλλά να τα λένε μηχανικοί της BMW;;;;; Το θεωρώ, τουλάχιστον, ανεύθυνο και δείχνει άγνοια....... Νεύρα

By the way, που λένε και στο χωριό μου..... πόσα χιλιόμετρα εχεις στην μηχανή σου και πριν πόσα έκανες το τελευταίο σέρβις;;;

καλησπερα φίλε,η μηχανή μ έχει 25,000 χλμ και μάλιστα αρχες ιουνίου είχα κανει το μεγάλο στα 20,000.....και δεν το προσεξαν μάλλον!!Τωρα το θεμα ειναι επειδη έχει λήξει η εγγύηση μ εναμιση μήνα ,μου είπε ότι θα πληρωσω τα εργατικα και την φουσκα με τιν αλλαγη βαλβολινων που είχα χασει απο την διαρροη λόγω σκουριας!!Η bmw μου καλυπτει μου είπε ο πατρινος μόνο διαφορικό κ αξονα που θα μου βαλει καινουργια τελικα χωρις να πλήρωσω!!
Τι να πω δεν ξερω??παντως θα μου τα παρει χοντρα αποτι μμυριζω ,χωρις να φταιω κιολας

kostaskyriakos 11-09-2011 21:52

τωρα ρε παιδια τι να σας πω???'ετσι μου είπε ο μηχανικος της bmw ότι απο την φουσκα δημιουργηθηκε και ότι εμπαινε νερο απο κει και κατεβαινε σε ολο το διαφορικο γιαυτο και σκουριασε!!μαλιστα σε βολτα που το πηγε το ακουγε το διαφορικο σαν να τριβεται απο την σκουρια (τα γρανναζια λογικά) και μου είπε οτι οφειλεται απο εκει,και οτι τριβοταν η τσιμουχα και εχανε βαλβολινες!!Δεν ξερω μήπως είναι και θεμα στεγανοποιησης και τον 2 φουσκων που υπαρχουν στο διαφορικο και εμπαζε και απο τις δυο!!τι να πω δεν ξερω???όσο για το κενο(τρυπα)που υπαρχει στο κατω μερος του διαφορικου δεν νομιζω να ειναι απο εκει το προβλημα...αλλιως δεν θα το ήξερε????τι και στα 25,000 ετσι σκουριαζουν ολα???και προτειμησε να μου τα αλλαξει και χωρις εγγυηση...πληρωνονατς μονο εργατικα και φουσκα!!!δεν ξερω!!

kostaskyriakos 16-09-2011 18:54

5 Συνημμένο(α)
καλησπερα καταρχην
Σήμερα πήρα την μηχανη με αλλαγμενο διαφορικό και άξονα!!το μόνο που πλήρωσα τελικά ήταν 150 ευρω για την φουσκά.βαλβολίνες και εργασία!!!
έχω να σας πω οτι ήταν σαν να οδήγούσα καινούργια μηχανή απο την αρχή!!Δεν ξέρω κατα πόσο είχε επηρεασει το προβλημα αυτο την λειτουργία της,αλλα εγω νόμιζα ότι την οδηγούσα να να την πείρα καινούργια.......θα ανεβάσω και της φώτο να δείτε με το σκουριασμένο διαφορικό και άξονα

giclas 16-09-2011 19:41

τελος καλο ολα καλα !!
150 ευρω πες οτι αφησες φυλοδορημα στα πεδια !

Jefe 16-09-2011 19:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostaskyriakos ( 467092)
καλησπερα καταρχην
Σήμερα πήρα την μηχανη με αλλαγμενο διαφορικό και άξονα!!το μόνο που πλήρωσα τελικά ήταν 150 ευρω για την φουσκά.βαλβολίνες και εργασία!!!
έχω να σας πω οτι ήταν σαν να οδήγούσα καινούργια μηχανή απο την αρχή!!Δεν ξέρω κατα πόσο είχε επηρεασει το προβλημα αυτο την λειτουργία της,αλλα εγω νόμιζα ότι την οδηγούσα να να την πείρα καινούργια.......θα ανεβάσω και της φώτο να δείτε με το σκουριασμένο διαφορικό και άξονα

Μιά χαρά σε κόβω! Πολύ καλή η αντιμετώπιση! Πιστεύω ότι καθάρισες με ότι καλύτερο! :) ;)

Jefe

vasorfa 16-09-2011 20:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostaskyriakos ( 467092)
καλησπερα καταρχην

Μην το πείς ούτε του παπά:rolleyes::rolleyes::D:D:D:D:D

άντε τώρα κάνε κανένα χιλιόμετρο να την απολαυσεις!!!:cool::cool::cool:

ποσα χλμ είχες?εκτος εγγύησης ήσουν μόνο ένα μήνα ε?

adventure 17-09-2011 00:04

Τέλος καλό Κυριάκο καλές βόλτες .

:) :) ;) ;)

kostaskyriakos 17-09-2011 00:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 467124)
Μην το πείς ούτε του παπά:rolleyes::rolleyes::D:D:D:D:D

άντε τώρα κάνε κανένα χιλιόμετρο να την απολαυσεις!!!:cool::cool::cool:

ποσα χλμ είχες?εκτος εγγύησης ήσουν μόνο ένα μήνα ε?

25,000 xlm είχα,και η μηχανή είχε βγεί εκτος εγγύησης 2 μήνες!!!δοξα το θεο όμως πεταει τωρα το εργαλείο:Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:44.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!