GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Ψαχνω παρεα για Ζαγοροχωρια ή Καρπενησι (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=23122)

Gia1200nniS 31-08-2011 10:45

Ψαχνω παρεα για Ζαγοροχωρια ή Καρπενησι

Σκοπευω να επισκευτω ενα απο τα δυο για 3-4 μερες με διαμονη σε τοπικο ξενωνα και ειμαι μονος μου. Η αποδραση θα ειναι φωτοεκδρομικη καθοτι φωτογραφος.
Οι διαθεσιμες μερες ειναι απο Πεμπτη 1/9 ή Παρασκευη 2/9 εως την Κυριακη.

evan400f 31-08-2011 12:30

Απάντηση: Ψαχνω παρεα για Ζαγοροχωρια ή Καρπενησι

Αχ ρε Γιάννη δεν μπορούσες να το κανονίσεις μία βδομάδα νωρίτερα! Θα ερχόμουν ευχαρίστως μαζί σου. Έχουμε και το ίδιο hobby!! Καλά να περάσεις φιλαράκι.:):(:)

Gia1200nniS 31-08-2011 12:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evan400f ( 454416)
Αχ ρε Γιάννη δεν μπορούσες να το κανονίσεις μία βδομάδα νωρίτερα! Θα ερχόμουν ευχαρίστως μαζί σου. Έχουμε και το ίδιο hobby!! Καλά να περάσεις φιλαράκι.:):(:)

Σε ευχαριστω πολυ , μην ανυσηχεις σιγουρα θα υπαρξουν κι αλλα τετοια παρομοια !:D

gepol 31-08-2011 19:21

Μακάρι να μπορούσα, η δουλειά δεν με αφήνει να λείψω τόσο πολύ. Όμως σαν είδος εξόρμησης είναι τρομερά ενδιαφέρουσα για μένα (σαν ερασιτέχνης φωτογράφος), και αν το ξανακάνεις, με λιγότερο απαιτούμενο χρόνο ή έστω και μονοήμερη, θα πέταγα από την χαρά μου.

Καλά να περάσεις και αναμένουμε με αγωνία την φωτογραφική σου εμπειρία :)

Gia1200nniS 31-08-2011 20:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 454736)
Μακάρι να μπορούσα, η δουλειά δεν με αφήνει να λείψω τόσο πολύ. Όμως σαν είδος εξόρμησης είναι τρομερά ενδιαφέρουσα για μένα (σαν ερασιτέχνης φωτογράφος), και αν το ξανακάνεις, με λιγότερο απαιτούμενο χρόνο ή έστω και μονοήμερη, θα πέταγα από την χαρά μου.

Καλά να περάσεις και αναμένουμε με αγωνία την φωτογραφική σου εμπειρία :)

Η τελευταια ενημερωση του καιρου στην Ηπειρο δεν ειναι καλη, οποτε δεν βοηθαει. Γενικα αν δεν προκυψει παρεα θα μεινω εδω ...:(
Μονοημερη πιστευω δεν αξιζει γιατι ειναι τοσες οι ομορφιες σε αυτα τα μερη που αξιζουν περισοτερο χρονο για να καλυψεις ενα μεγαλο μερος απο τα αξιοθεατα, ασε που η φωτογραφια θελει την ηρεμια της ;)
Οπως και να εχει αφου εχεις ενδιαφερον για φωτοεκδρομη μπορουμε γενικα να οργανωνουμε μικροτερες εξορμησεις κομμενες στα μετρα μας ;) και φυσικα δικες σου προτασεις.

Gia1200nniS 31-08-2011 20:37

Να σσυμπληρωσω το εξης πανω στο ερασιτεχνης φωτογραφος που ανεφερες.
Στη φωτογραφια η αποτυπωση της εικονας συνοδευεται με αποτυπωση συναισθηματων και καθε ανθρωπος αντιλαμβανετε διαφορετικα την ιδια εικονα. Συνεπαγεται οτι για εμενα δεν υπαρχει ερασιτεχνης ή επαγγελματιας.;););)

N4pSt3R 31-08-2011 23:49

Συνεπαγεται οτι για εμενα δεν υπαρχει ερασιτεχνης ή επαγγελματιας.

:sm8::sm8::sm8:

Και για μένα!!!

evan400f 01-09-2011 10:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gia1200nniS ( 454797)
Η τελευταια ενημερωση του καιρου στην Ηπειρο δεν ειναι καλη, οποτε δεν βοηθαει. Γενικα αν δεν προκυψει παρεα θα μεινω εδω ...:(
Μονοημερη πιστευω δεν αξιζει γιατι ειναι τοσες οι ομορφιες σε αυτα τα μερη που αξιζουν περισοτερο χρονο για να καλυψεις ενα μεγαλο μερος απο τα αξιοθεατα, ασε που η φωτογραφια θελει την ηρεμια της ;)
Οπως και να εχει αφου εχεις ενδιαφερον για φωτοεκδρομη μπορουμε γενικα να οργανωνουμε μικροτερες εξορμησεις κομμενες στα μετρα μας ;) και φυσικα δικες σου προτασεις.

Μέσα Γιάννη!! Να οργανωθούμε….:););)

evan400f 01-09-2011 10:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gia1200nniS ( 454827)
Να σσυμπληρωσω το εξης πανω στο ερασιτεχνης φωτογραφος που ανεφερες.
Στη φωτογραφια η αποτυπωση της εικονας συνοδευεται με αποτυπωση συναισθηματων και καθε ανθρωπος αντιλαμβανετε διαφορετικα την ιδια εικονα. Συνεπαγεται οτι για εμενα δεν υπαρχει ερασιτεχνης ή επαγγελματιας.;););)

:sm8::sm8:

syan 01-09-2011 10:22

Αντε και εγώ παρέα σε καμμιά φωτοεκδρομή συναισθημάτων...:)

kostasx 01-09-2011 10:29

Αν το βασικό θέμα της φωτογράφισης είμαι εγώ,τότε έρχομαι..:p:D:D
Γιάννη..θα βρείς παρέα σίγουρα ;);)

evan400f 01-09-2011 10:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostasx ( 455268)
Αν το βασικό θέμα της φωτογράφισης είμαι εγώ,τότε έρχομαι..:p:D:D
Γιάννη..θα βρείς παρέα σίγουρα ;);)

Έλα να βλέπω χαμόγελο………:D:D:D

Gia1200nniS 01-09-2011 11:10

αφου υπαρχει ενδιαφερον τι περιμενουμε? οποιος εχει κατι στο μυαλο του ας το ριξει !:D

syan 01-09-2011 13:33

Λέω τώρα εγώ για ΣΚ,.. διανυκτερευση στον Κοσμά......Ο καιρός δείχνει καλός..!

Gia1200nniS 01-09-2011 14:39

:yz την ιδια σχεδον διαδρομη εκανα την προηγουμενη εβδομαδα μονο που περασα και απο Μονεμβασια. Ταξιδι στο χρονο με δυο λεξεις ....
Βασικα επειδη εχω αδεια απο σημερα και θα ηθελα να εκμεταλευτω την αυριανη μερα αν δεν σε βολευει για να φευγαμε αυριο πρωι , να το αφηναμε για το επομενο σ.κ ?

syan 01-09-2011 14:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gia1200nniS ( 455547)
:yz την ιδια σχεδον διαδρομη εκανα την προηγουμενη εβδομαδα μονο που περασα και απο Μονεμβασια. Ταξιδι στο χρονο με δυο λεξεις ....
Βασικα επειδη εχω αδεια απο σημερα και θα ηθελα να εκμεταλευτω την αυριανη μερα αν δεν σε βολευει για να φευγαμε αυριο πρωι , να το αφηναμε για το επομενο σ.κ ?

Γιάννη κανένα πρόβλημα, ενδέχεται όμως να λείπω το άλλο ΣΚ...ίσως κάποια άλλη στιγμή ή τα λέμε την επόμενη εβδομάδα..:)

Mariosg 01-09-2011 22:35

an ine gia 10 11/09 to sizitame mias ke exoume tin idia idea

ΠΑΝΤΕΛΗΣ 26-09-2011 18:40

Μακαρι να μπορουσα .θα ηθελα τωρα να ημουν εκει πανω. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗΣ.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 26-09-2011 19:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gia1200nniS ( 454339)
Σκοπευω να επισκευτω ενα απο τα δυο για 3-4 μερες με διαμονη σε τοπικο ξενωνα και ειμαι μονος μου. Η αποδραση θα ειναι φωτοεκδρομικη καθοτι φωτογραφος.
Οι διαθεσιμες μερες ειναι απο Πεμπτη 1/9 ή Παρασκευη 2/9 εως την Κυριακη.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου απ' την εκδρομή ... ;)

Gia1200nniS 27-09-2011 09:11

η εκδρομη δεν πραγματοποιηθηκε λογω κολληματων αλλα οπως ειπαμε και με τον evan400f θα επαναπρογραματιστη ...... αναμενετε λοιπον.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:55.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!