![]() |
ΦΩΤΑ ΘΕΣHΣ;;;;
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι λάμπα LED μπορώ να βάλω στο μικρό φως θέσης;Ευχαριστώ.
|
Απάντηση: ΦΩΤΑ ΘΕΣΕΙΣ;;;;
Δες εδω!!! εχω βάλει στην δική μου και ολα κομπλε!!!:cool::cool::cool:(κατι αλλα που είχα βαλει παλαιοτερα,καιγοντουσαν.....ενω τα συγκεκριμενα---δεν χαμπαριαζουν:D:D)
(και το καλο ειναι οτι ειναι και φτηνος!!!!--το τερπνον μετα του οφελημου!!!) και για να σε προλάβω.....:rolleyes::rolleyes::D:DΝΑΙ ,,,,στέλνει σε όλη την Ελλαδα---και όχι μονο:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Δεν φοράνε όλα τα μοντέλα την ίδια ψείρα ... :hmmm:
Μπορεί κάποια που κάνει σε μένα, να μην κάνει για σένα ... :( Πας σ' ένα κατάστημα κ δοκιμάζεις ... ;) Εγώ τουλάχιστον, "ταλαιπωρήθηκα" μέχρι να καταλήξω ... :o |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
σωστος.....να ζητήσει το παλικάρι ψειρα can - bus compatible :cool::cool:;);) |
Απόσπασμα:
|
Απάντηση: ΦΩΤΑ ΘΕΣHΣ;;;;
ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΚΑΛΙΡΟΗΣ ΔΥΟ CANBAS COMP ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ:yz:yz:yz
ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΣΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟΥ ΜΕ 2,2 ΓΙΟΥΡΑ.:(:cool::cool: |
Απόσπασμα:
οπως προανέφερα...επειδη και εγω τις εφαγα.......δες το λινκ που παραθέτω:cool: |
Απόσπασμα:
"ναι ρε φίλε-είναι καν μπας-ξέρεις πόοοοοσες έχουμε πουλήσει";;;; Και μετά που τις πήγα πίσω(γιατί ήταν ζευγάρι) μου ξαναείπε τα ίδια-ξέρεις πόοοοσες έχουμε δώσει σε μπεμβεδάκιδες;;;;; Πήγαινε σε ένα ηλεκτρολόγο να στην βάλει σωστάΝεύραΝεύραΝεύρα Αν ξαναβάλω-μόνο με επιτόπου δοκιμή.:cool::cool::cool: |
Απόσπασμα:
άπιστε Θωμά!!!!(μου θυμίζεις ....εμένα!!!!):D:D:D |
Απόσπασμα:
Τρίτη δεν την πατάω.:p:p:p |
Απόσπασμα:
Και δεν ταιριάζει καθόλου ρε π@@@@ μου με τα ξένον:yz:yz:yz |
Απόσπασμα:
αντε,,...γιατι σε πιάσαν 2 φορες...:o:o:oαν θες...μένω φάληρο...βρισκόμαστε και δοκιμάζεις την δική μου!!!(τηλ.στο προφιλ)--Απιστε Θωμα!:D:cool::p:sm7: |
Να έρθω και εγώ που την πάτησα μία;;;;:D
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
και εγω καμενος είμαι. μην αγορασεις αν δεν δοκιμασεις πρωτα!!!!
|
w5w philips diamond vision
αλογόνου είναι, σαν να βλέπεις led 5000k και δεν θα χεις και θέμα με το canbus |
Απόσπασμα:
έχω ήδη αφήσει την εφεδρική λάμπα που αγόρασα στο μαγαζί σου;);)(αν και να πώ την αμαρτία μου....καταταλαιπωρηθηκα με την κολοδιαδήλωση....Νεύρα:mad:.να προσεγγίσω:rolleyes:..αλλα τι να κάνουμε:rolleyes::cool::D:D) Για περισσότερες λεπτομέρειες....απλα επικοινωνεις με την Κόρη σου:cool::cool: (δειτε την-δοκιμάστε την και οταν ξεμπερδέψετε...την επιστρέφεται:rolleyes::rolleyes:) |
Απόσπασμα:
τα έιπες όλα φίλε μου....ΣΑΝ.....δεν ειναι ,...ακριβως:rolleyes::rolleyes::cool::cool: |
Απόσπασμα:
βεβαιως φιλε μου..οπως ανεφερα παραπανω....τξν εδωσα στον Νικολα να την δοκιμασει....αν ειναι οταν με το καλοτην παραλαβω στα χερια μου...βρισκομαστε...αν παλι βιαζεσαι...βρισκοαστε να δοκιμασεις αυτην που ηδη φοραω και εγω....:cool: |
Απόσπασμα:
Αυτό δούλεψε και σε μένα κανονικά ... Adventure '08 ... ;) Ευχαριστώ Μπιλάκο για το λεντάκι που μου έδωσες για test ... :) Θα σου επιστραφεί πάραυτα ... :rolleyes: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:19. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!