![]() |
Πώληση 1150GS
Πωλειται η μηχανη 1150GS γιανα αγορασω 1200GS Adv. Η μηχανή εχει 84000km,ABS,φωτα xenon,τριπλετα BMW,θερμαινομενες χουφτες,ολα τα αναλωσήμα καινουργια,λαστιχα καινουργια με 1800km,φυλάσεται παντα σε κλειστο γκαραζ.
|
Απάντηση: Πώληση 1150GS
Φώτος...? Θα βοηθούσαν στην πώληση της... ;) |
Απόσπασμα:
|
Για φωτογραφιες δεν ξερω πωσ να τις αναιβασω η η μηχανη ειναι 2004 μοντελο και η τιμη ειναι 5000 ευρο.δεχτη καθε βοηθεια για τισ φωτογραφιες.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Θωμάκο, φέρε μου τις φωτο σου σε φλασάκι, και θα στις ανεβάσω εγώ..!!! ;););) |
Φωτογραφίες από το εργαλείο.... Παιδιά, επειδή το ξέρω το εργαλείο, είναι τζί-τζί... Υστατα προσεγμένο... ;););) |
Μπράβο φίλε το έχεις σε φοβερή κατάσταση:sm5:
|
πολυ όμορφο!!! και πολυ όμορφες οι τριβαλιτσουλες του!! αν είχα το παίρνα για δεύτερο!!
καλοπουλητο!!! |
Απόσπασμα:
Send from my Sexy Gt Galaxy S Plus using Tapatalk |
Φιλε Thomixop καλημέρα, πράγματι η μηχανη σου ειναι σε απολυ καλή κατάσταση, εχω βάλει και εγω την μηχανη μου (GS Adv 2007)για πουλημα γιατι εχω ανεβει Λονδίνο και χρειάζομαι καποια χρήματα για το ξεκίνημα. Σε ενδιαφέρει να κάνουμε ανταλλαγή?
Εαν κάνεις κλικ στο παρακάτω link λογικά θα δείς και την αγγελία. Εαν ενδιαφέρεσαι στείλε μου sms η e-mail και θα σε παρω τηλέφωνο να κανονίσω να την δείς. Η μηχανη μου είναι σε κλειστό γκαραζ και θα στην δείξει φίλος μου. Το τηλεφωνο μου είναι 00447706500135 http://www.gsforum.gr/Πώληση-34/bmw-...ται-22851/ |
Σευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα προτιμω να πουλησω την μηχανη πρωτα και μετα να δω πως θα κανω την κινηση.καλοπουλητη και η δικια σου.
|
Η νεα τιμη ειναι 4800.
|
Άντε βρε Θωμά ακόμα?
|
Φιλε Αντρεα τιποτα το συμαντικο ακομα.Αυτη η τιμη πιστευω των 4800 ευρο πιστευω πως ειναι καλη για μια μηχανη που δεν χρειαζεται απολυτως τιποτα μετα την αγορα της.
|
Τελικη τιμη 4500 ευρο.
|
Απόσπασμα:
Άντε δώσε την να πάμε καμιά βόλτα με την ADV:D |
Η τελικη τιμη για να γινει η αντικατασταση με την επομενη ειναι 4000 ευρο χωρις πλαινες βαλιτσες και 4300 με ολοκλιρη την τριπλετα.
|
Τελικη τιμη ειναι με ολα και τισ βαλιτσες 4000 ευρο.Πραγματικα αρχιζω να σκεφτομαι το νοημα της αξιας μεταπολισης μαλλον πρεπει να αφησω τη σκεψη για 1200 adv και να κοιταω για ιαπωνικο και το πολυ εως 600 κυβικα.
|
Γιατι θα σε παει περισσοτερες βολτες απο αυτη που ηδη εχεις??? δυστυχως ή ευτυχως ζουμε σε εποχη εξευτελισμου αξιων (γενικοτερα και ειδικοτερα των μεταχειρισμενων) κρατα το και κανε βολτες η νεα μηχανη δεν ειναι φαρμακο
|
Δεν εχεις καθολου αδικο ισα ισα που παντα με εβγαλε ασπροπροσωπο απλα ειπα να κανω μια κινηση που την σκεφτομουν εδω και πολυ καιρο αλλα απο την αλλη δεν μπορω να εξευτιλισω και την μηχανη που εχω δινοντας την κατω απο 4000.
|
Απόσπασμα:
Δεν σε παροτρινω να το κανεις ΑΛΛΑ οχι και να μην το κανεις..ΕΣΥ ξερεις καλυτερα απο ολους μας,τα οικονομικα σου τα γνωριζεις,δεν θελω παλι ουτε να σε μπερδεψω,αυτες ειναι οι σκεψεις που και εμενα με βασανιζουν σε καθε αγοροπωλεισια.ΑΛΛΑ δεν εχω μετανιωσει σε καμια απο αυτες... ΣΟΡΥ αν σε-σας κουρασα. ΚΑΛΗ επιτυχια στην επιλογη σου....;):) |
Σ ευχαριστω πραγματικα για τις συμβουλες σου.Αυτης της αποψης ειμαι και εγω να κανω την κινηση που πραγματικα θελω και ας βγω και λιγο χαμενος, το αποτελεσμα μετραει να αποκτησω αυτο που επιθυμω.
|
Απόσπασμα:
|
απλα να προσθεσω στα παραπανω...(χωρις να ξερω πραγματικα τα οικονομικα σου)
οτι πρεπει σε ολες τις επιλογες σου να βλεπεις και την μεγαλυτερη εικονα...τι ακολουθει αμεσα μετα την επιλογη σου...δλδ αυξημενη καταναλωση ισως, αυξημενο κοστος συντηρησης ισως κτλ κτλ κτλ και οντας φοιτητης (επαναλαμβανω χωρις να ξερω ποσο ευκολα ή δυσκολα τα φερνεις βολτα) ισως ειναι too much μιας και δεν εχεις καποιο εισοδημα απο σταθερο εως καθολου... οπως και να εχει εσυ ξερεις κλυτερα οποτε καλη επιλογη και καλοπουλητη... |
Δεκτη ανταλαγη με 1200gs και η διαφορα απο μερος μου.
|
Γεια σου Θωμά, τι έγινε, την πούλησες?
|
Αν εβρισκα αυτο το μηχανακι σε αυτη τη τιμη οταν ψαχνομουν να αγορασω στις αρχες του '08, θα το επερνα με κλειστα ματια,κι ας ημουν ερωτευμενος με το 1200.Τοτε ομως δεν πουλουσε κανεις τα 1150 γιατι ειναι γαϊδουρια σε αξιοπιστια και οποιος το εκανε, ζητουσε τα διπλασια απο οσα εσυ και χωρις την προικα του δικου σου.Δεν νομιζω να μου εμενε κανενα αποθημενο.Παλι BMW GS θα καβαλουσα και μαλιστα πιο στιβαρο και νταβραντάν!
Γνωμη μου ειναι να το κρατησεις αν σε εχει βγαλει ασπροπροσωπο ως τωρα.Στο επομενο ο,τι ελεγχο και να κανεις,παιζει και ο παραγοντας τυχη. Επισης,αν το εδινα στη θεση σου, θα το εκανα για να παρω κατι μικροτερο οχι για το 1200. Συγνωμη που σε μια αγγελια απανταω με συμβουλες που δεν ζητησες, αλλα στενοχωρηθηκα απο τη χαμηλη τιμη που ειδα και θαμπωθηκα απο την αψογη κατασταση της μοτο. |
Με το φιλο bkabiotis δεν γινεται δουλεια???η δεν σε ενδιαφαιρει το adve???η μηπως το πουλησε???Ρωταω εγω τωρα:rolleyes:σου εκανε προταση ποιο πανω;)
|
Κυριως με ενδιαφερει το adventure και για αυτο ξεκινησα ολη την διαδικασια αλλα επειδη εχω μια μηχανη που δεν μου εχει παρουσιαση το παραμικρο και αυτο λογο συντηρισης και χρεισης θελω αυτο που θα παρω αν παρω κατι τελικα να ειναι κατι το αξιολογο που θα ταξιδευω και θα μου φτιαχνει την διαθεση και οχι να μου δημιουργει προβληματα.Ευχαριστω πραγματικα ολα τα μελη που μου εχουν δοσει συμβουλες και με εχουν βαλει σε διαφορες σκεψεις.
|
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΟ 1150GS ΤΟΥ 2001 129000ΚΜ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ 3000ΚΜ ΜΕ 160 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΙΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΥΝΗΣΙΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΥΔΡΟΨΙΚΤΟ ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ :cool::rolleyes: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
πουθενα αλλού δεν πάνε οι χοντρούλες μας με τα τοσα ηλεκτρονικά, σκεψου κ την επομενη...την υδροψυκτη:D, να σου χαλάσει στη Μογγολία:)...αντε να την φτιαξεις εκει :p. η σε καμμιά Γκάμπια...η στο Καμερουν, μην μιλησω για Καμτσάκα κλπ... αυτά...:cool: |
ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΤΣΙ
ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ R100GS ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Αν δώσεις το 1150 ισα-ισα θα σε φτάσουν για GS100PD http://img208.imageshack.us/img208/6...g1mjgps9re.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Απόσπασμα:
Τι κούκλα που είναι!!!!! |
Είμαι σε αναζήτηση μηχανής. Αυτή μάλιστα θα είναι και η πρώτη μου. Το ερώτημα είναι: για μπόι (πανάθεμά με) 1.75 μ. θα φτάνω να ακουμπάω στοιχειωδώς κάτω ή θα πρέπει να γίνω Τιραμόλας; Σημειωτέον ότι στην 1200, με την κανονική σέλα, ακουμπάω με το μισό των πελμάτων, το οποίο θεωρώ ικανοποιητικό. Με άλλα λόγια, η θέση οδήγησης στην 1150 είναι ίδια με αυτήν της 1200;
|
Η 1150 είναι χαμηλότερη.
Δεν έχει και γωνίες η σέλα της. |
Ήταν μοιραίο λοιπόν. Θωμά σου έστειλα π.μ. με το τηλέφωνό μου.
|
Δήμο η μηχανη του Θωμα όπως φαίνετε είναι αστερι, μακάρι να τα βρείτε:)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:05. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!