![]() |
να πάρω το 800?
Καλησπέρα σας παιδιά,
Από το 2008 που πήρα το βεστρομάκι μου (650abs) είχα έρωτα με το 800ρι το gs. Τα χρήματα ηταν μετρημένα κ δεν το έφτασα κ έτσι πήρα το στρομ. Στην πορεία, επειδή γενικά είμαι της βελτίωσης, βρεθηκα σήμερα 3 χρόνια μετά να έχω αλλάξει σχεδόν όλο το στρομ κ να έχω ξεπεράσει τα χρήματα του GS800 συνολικά. Ενδεικτικά έχω βάλει Ohlins, brembo από ducati, μαργαρίτες, σωληνάκια, τρόμπες κ άλλα πολλά καλούδια έχουν φέρει το μηχανάκι πολύ στα μέτρα μου κ με ικανοποιεί απόλυτα στον δρόμο. Ωστόσο όποτε βλέπω gs στον δρόμο, χτυπάει η καρδιά μου...μου κάνει κλικ πολύ το άτιμο. Όλο τριγυρνάει η αλλαγή λοιπόν στο μυαλό μου. Έχω λοιπόν 2 ερωτήσεις να σας κάνω αν θέλετε λίγο να με βοηθήσετε: 1. Το gs από μαμά στήσιμο πως τα πάει ? περί μπροστινού μόνο διαβάζω ότι ίσως θέλει συμμαζεμα λίγο κ τίποτα άλλο. Ισχύει αυτό? 2. Η κατανάλωση είναι όντως χαμηλή όπως ακούω ή το ακούω μόνο από όσους έχουν πολύ ελαφρύ χέρι? ακούω 300χλμ με 13 λίτρα κ τέτοια κ θολώνω...εγώ τόσα κάνω με 19 λίτρα. 3. τέλος μια μπόνους ερώτηση κ ίσως η σημαντικότερη, από ζημιές είναι απλά μεμονομένα περιστατικά κάποια ακραία που ακούω ή πενήντα πενήντα να μην σε ενοχλήσει? με το στρομ δεν είχα κανένα θέμα όπως περίμενα κ θα ήθελα να συνεχίσω έτσι όσο κ αν γίνεται. ευχαριστώ όσους πουν μια κουβέντα προκαταβολικά.;) |
Απάντηση: να πάρω το 800?
Τιμιο κ αξιοπιστο το v strom κ στα ταξιδια μανα,εγω προτιμησα το versys ομως τ οποιο ειναι κορυφη για μενα στα 650 cc παρολ αυτα κ γω ερωτευτηκα το 800, εχει γκαζακια καλα, τελεια οδηγικη συμπεριφορα,κ ειναι παρα πολυ οικονομικο στη βενζινη πιο οικονομικο απο το v strom το μονο που με σκιαζει ειναι η αξιοπιστια σε σχεση με τον γιαπωνεζο και πιο πολυ με φοβιζουν τ ακριβα ανταλλακτικα,μη παθει κατι κ πως θα το πληρωσω τοσο ακριβα, ευτυχως εχω 28000 κλμ κ μ εβγαλε ασπροπροσωπο.κατα τ'αλλα απο το v strom το προτιμω πιο πολυ και εχει επισης θεματακι με τη σελα του οπωσδηποτε πας για την comfort bmw εκει εισαι καλομαθημενος απο το v strom.
|
Λοιπόν μετά από 2.000χλμ έχω να πω... ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ...
1) Στήσιμο είναι όπως πρέπει, δεν ψαρεύει το μπροστινό ακόμα και με 190+ στην Εθνική... (ναι τα έχει... και παραπάνω...) τα φρένα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, το ABS δεν σε τρομάζει καθόλου, ο κινητήρας φρέσκος, νευρικός με πολύ δύναμη, ααααα και να μην το ξεχάσω... στρίβει σαν τραίνο... 2) Κατανάλωση 3,6lt στα 100km... καλά είναι???? 3) Ζημιές (μακριά από μας..) έχω διαβάσει μόνο... δεν έχω νοιώσει τίποτε μέχρι στιγμής... βέβαια αυτά είναι τυχερά... Τέλος εγώ το πήρα αφήνοντας ένα R 1150GS μετά από πολλά χρόνια και πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα... και δεν το έχω μετανοιώσει στιγμή... Βέβαια έχει και αρνητικά όπως η σέλα και ο ανεμοθώρακας... Εδώ τα έχω γράψει αναλυτικά... Καλές αποφάσεις... ;) |
Απόσπασμα:
|
Φίλε 'tazakos" έχω το 800 σχεδόν 3 χρόνια και δεν θα το άλλαζα ούτε για το 1250 το υδρόψυκτο, ίσως μόνο για το 900gs (βλέπε husgvarna). Ξέχνα βέβαια την πολυθρόνα (σέλα) του v-strom και μπες σε άλλη διάσταση. Αυτό όμως που θα λατρέψεις σ' αυτήν την μηχανή είναι ότι θα κάνει το παν για να μην σε ρίξει κάτω, είναι απίστευτα τα λάθη που συγχωρεί. Όσο για τα υπόλοιπα, ναι είχε προβλήματα (στο δικό μου τουλάχιστον που ήταν από την πρώτη παρτίδα) μέχρι και κινητήρα άλλαξα, αλλά λύθηκαν όλα χωρίς να ξοδέψω μία-με αρκετή ταλαιπωρία βέβαια και με την συμπαράσταση της bmw hellas (μετά από τρίξιμο δοντιών και αλλαγή εξουσιοδοτημένου). Για να μην μακρηγορώ η γνώμη μου είναι να την πάρεις και θα καταλάβεις, γιατί!
|
Έχουν κάνει διορθώσεις στα νέα μοντέλα κ μειωθήκαν τα θέματα? Είναι ασφαλέστερο θα έλεγες ένα μοντέλο του 09 με ανακλήσεις-διορθώσεις ή ένα νέο 2011 μηχανάκι.
Επίσης η φάση σέλα με απασχολεί αλλά ελπίζω να βγάλω άκρη, είμαι 1,89 κ 120 κιλάκια :o |
Μυαλό ΔΕΝ βάζεις...Να πώ ότι είσαι άπειρος, πάει στην ευχή...Ημαρτον,τι πρέπει να γίνει για να καταλάβεις.Σου είπα, η μοτό που έχεις σήμερα είναι καλύτερη.Λεπτομέρειες και φωτογραφικό υλικό από κοντά στο μαγαζί ή σε καφέ.
|
Σε τέτοια θέματα δεν χωράει η λογική.
Οσο καλό και να είναι το V-Strom, όσα λεφτά και αν ρίξεις πάνω του, παλι στο δρόμο το 800 θα κοιτάς και θα χτυπά η καρδιά σου. Πάρτο και γρήγορα και θα σου πώ εγω. Μην σκέφτεσαι πολλά. Δεν υπάρχουν πολλά μηχανάκια που θα σου κάνουν ''κλίκ''. |
2 Συνημμένο(α)
Η χαμηλή κατανάλωση έχει και το αντίτιμό της: το βλέπεις εδώ...στεγνωμένα πιστόνια....Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να απαρνηθεί την επίσημη εγγύηση διότι του συνέβη δύο (2) φορές μέσα στα χρονικά περιθώρια της εργοστασιακής εγγύησης.Αυτά είναι απαράδεκτα φαινόμενα για επίπεδο B.M.W.Δείξτε μου αντίστοιχο φαινόμενο από V-Strom και ανακαλώ δημόσια.
Επαναλαμβάνω Γιάννη το αυτονόητο:σκέψου για ποιά χρήση θα προοριστεί το F-800 GS και σύγκρινε με την σημερινή χρήση του DL-650 που έχεις στα χέρια σου.Αυτά. |
Τα προβλήματα που είχε δεν είχαν σχέση με ασφάλεια, αλλά( κατα την γνώμη μου) με την ρύθμιση του εγκεφάλου! Η δικιά μου αυτήν την στιγμή δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και έχω γύρω στις 50000χλμ (τα 15000χλμ με τον καινούργιο κινητήρα)
|
Απόσπασμα:
Δεν χωρά η λογική...Για κάποιον που έχει ίσως το καλύτερο DL-650 πανελληνίως μάλλον αυτό είναι λάθος επιχείρημα.Δεν πρόσεξες τη συλλογιστική του: είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος από αυτό που ήδη έχει.Προβληματίζεται για το αν αυτό που του αρέσει θα αποδειχθεί ισάξιο της προσδοκίας του. |
Όσο αξιόπιστος και να είναι ο κινητήρας του v-strom φίλε "loulou 1100gs" στο σύνολο το μηχανάκι είναι μια μπουρούχα με όλη την σημασία της λέξης , καθότι ήμουν και κάτοχος του 1000!
|
Απόσπασμα:
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η touratech αλλάζει θέση στο ψυγείο λαδιού για να έχει αξιοπρεπή απόσταση από το έδαφος με χρήση ποδιάς. Αλλά και η θέση οδήγησης του για χώμα πάσχει κάπως. +το ότι έχει μεγάλο πρόβλημα που δε λύνεται για βενζίνη χαμηλών οκτανίων (αν κάνω λάθος διορθώστε με. Τα 800ρια πάντως έχουν ασφάλεια που ρυθμίζει το θέμα αυτό). Αν το θες για βόλτα σε άσφαλτο και χαλαρό χωματόδρομο το vstrom είναι μια χαρά επιλογή και μια και τα φράγκα είναι μετρημένα συμφωνώ με τον loulou. Βέβαια θεωρώ πως ήταν τεράστια ανοησία το να βάλεις λεφτά σε αναρτήσεις κτλ για να βελτιώσεις το Vstrom μια και είπες πως δεν είχες τα λεφτά για το 800. Ή σου άρεσε έτσι όπως ήτανε ή όχι και έπρεπε να πάρεις αυτό που σου άρεσε. Εγώ είχα το ίδιο δίλημμα και τελικά όπως καταλαβαίνεις έκανα την επιλογή μου. Από τότε κοιτάζω με συμπάθεια τους κατόχους των Vstrom που γλυκοκοιτάζουν το μηχανάκι μου και ευχαριστώ την γυναίκα που δε με αποθάρρυνε στο να επιλέξω το τέλειο μηχανάκι για εμένα. Είναι το μοναδικό της αγοράς με το οποίο μπορείς να ξεκινήσεις για χαλαρό ασφάλτινο ταξίδι στην Ευρώπη, να αλλάξεις γνώμη στο δρόμο και να καταλήξεις σε άγριους χωματόδρομους στην έρημο της Τυνησίας χωρίς καμία αλλαγή στο μηχανάκι. Γκάζι άφθονο με κατανάλωση γελοία. 15 λίτρα για 370 χιλιόμετρα σε εθνικό και πόλη μέσα σε μία εβδομάδα (με πολύ οικονομική χρήση βέβαια όταν είχαν απεργία τα βενζινάδικα) πως σου φαίνονται; Το ζητούμενο βέβαια είναι να του κάνεις την ανάλογη χρήση σε χώμα. Αλλιώς όπως είπα είναι τζάμπα λεφτά να αλλάξεις το Vstrom σου. Προσωπική εκτίμηση: Το F800GS θα μείνει σαν μηχανάκι ορόσημο στην ιστορία του μοτοσυκλετισμού όπως και η Africa Twin ή το R80GS. Επίσης προσωπική άποψη: Κανένα μηχανάκι δεν είναι τέλειο για όλους και αν είσαι από τους τύπους που τη μία φταίει η σέλα την άλλη ο ανεμοθώρακας και ψάχνεις να βελτιώνεις τα πάντα, ούτε στο 800 θα βρεις ησυχία. |
Από την άλλη και το Vstrom πολύ πιθανόν να μείνει στην ιστορία για τους ίδιους λόγους που έμεινε και το Honda Super Cub 50. Κανείς δε το πολυγούσταρε τότε που το είχε, κανείς δε το είχε πολυερωτευτεί αλλά "έκανε τη δουλειά του και δε χάλαγε" :D
Και αυτός είναι λόγος να μείνεις βεβαίως στην ιστορία... :rolleyes: |
Απόσπασμα:
+1000000 |
Απόσπασμα:
|
"Ορόσημο" το F800GS....;Τι καινοτόμο και πρωτοπορειακό συνεισέφερε που δεν είδαμε αλλού;Τον οικονομικό κινητήρα;Τα σπασμένα υποπλαίσια (1ης γεννιάς μοντέλα προπαραγωγής για να μην παρεξηγούμαστε) ή μήπως το ABS;Μην ξεχνάμε ότι η ίδια η εταιρία το έχει ανακοινώσει ήδη από το 2005: θέλει μοντέλο σε κάθε κατηγορία, σε κάθε κυβισμό σε κάθε στυλ και μορφή.Επόμενο λοιπόν ήταν μετά την παρουσίαση του F800S/ST ν' ακολουθήσει και η έκδοση GS.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Προσωπικά σκασίλα μου αν πουλήσει η BMW ή η Suzuki μηχανάκια. Εγώ είμαι ευτυχισμένος από την επιλογή μου και χαίρομαι όταν και άλλοι είναι το ίδιο ευχαριστημένοι από τη δική τους. Από τότε που πήρα το 800ρι άντε να λοξοκοίταξα για 2-3 λεπτά το ΚΤΜ990Adventure. Τίποτε άλλο. Και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στα 25000 χιλιόμετρα που έχω μέχρι τώρα με άφθονο χώμα διπλός, βροχή και παρκάρισμα στον δρόμο όταν δε καβαλάω στα δύο και κάτι χρόνια που το έχω. |
Λοιπόν παιδιά... είμαι πενηντάρης, έχω καβαλήσει διάφορα μηχανάκια στη ζωή μου... είναι το πρώτο, που από πιτσιρίκια μέχρι γερόντια, μου είπαν "ωραίο εργαλείο παλικάρι"!!!!!! ένα για αυτό και ένα για κάποιες υπέροχες διαδρομές που έχω απολαύσει σε χώμα και άσφαλτο... λέω χαλάλι... τα έβγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω!!!!!!
Όχι πως τα άλλα δεν είναι καλά... αλλά πως να το κάνουμε, παίρνεις τη γυναίκα που γουστάρεις, αλλιώς σε τρώει η μιζέρια, ακόμα κι αν πάρεις την Ωνάσαινα!!!! Συμπτωματικά, πριν από αυτό είχα ένα SUZUKI Freewind. ΕΝΤΙΜΟ μηχανάκι, αλλά ήρθε ο καιρός του πια για "απόσυρση". Όταν έμαθα για το V-STROM, είπα "αυτό είναι", αλλά όταν συναντηθήκαμε "δεν μου σηκωνότανε"... ε, είμαι και μεγάλος για "κατανόηση"!!!!! Βέβαια, αυτά πριν τρία χρόνια που κυκλοφόρησε. Τώρα ίσως να βγήκε και κανένα καινούριο ομορφότερο, αλλά έχω υπέροχες αναμνήσεις μαζί του και δύσκολα θα το άλλαζα. Ίσως άμα "μεγαλώσω", "νερουλιάσω" και βγάλει υδρόψυκτο Boxer να το σκεφτώ... Να θυμάσαι πως "γυναίκα και μηχανή, παίρνουμε στα μέτρα μας, αλλιώς θα την καβαλάνε... άλλοι"!!!!!! |
Οι παραπάνω έιπαν πολύ ωραία πράγματα. Και πολύ σωστά.
Να πω και κάτι άλλο? Βλέπω κάτι πολύ καλά 1150, φαντάζομαι με 5,000 ή 5,500 ευρώ θα πάρεις κάποιο αστέρι, θα αλλάξεις κ 2-3 πονάκια που έχει π.χ. σένσωρ και θα είσαι σε λίγο πολυ σε όλα μέσα. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Σε βάθος χρόνου (3 χρόνια) έριξα λίγα λίγα αρκετά φράγκα όντως αλλά όπως λέει κ ο λουλου, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το στροματάκι όπως είναι σήμερα. Η ξερή λογική θα έλεγε να το κρατήσω κ να το χαρώ...αλλά κανείς δεν καβαλάει με βάση μόνο την λογική, το πάθος μου πλέον είναι παρόν όποτε βλέπω gs800 κ τρέχουν τα σάλια μου. Το νερό θαρρώ μπήκε στο αυλάκι για αλλαγή...η αλήθεια είναι ότι δεν το παίρνω για χώμα, το παίρνω για χρήση 99% άσφαλτο εντός κ εκτός πόλης. Ποτέ δεν έπαιξα με το χώμα, που ξέρεις ίσως με την αλλαγή αυτή να περάσω κ από αυτό το τρυπάκι. :) Τώρα για το στρομ που αναφέρθηκε, όντως δεν έχει φρένα, ούτε ροπή κ είναι γενικά ένα μέτριο σύνολο (το 650) αλλά με ψιλές επεμβάσεις γίνεται πολύ καλύτερο από ότι είναι...έχει καλή βάση για βελτίωση, αλλά αυτά θα είναι σύντομα ιστορία για μένα. |
Ετοίμαζε λοιπόν λεφτά και για άλλες βελτιώσεις:D
|
Απόσπασμα:
|
Και να συμπληρώσω τα χιλιοειπωμένα:
ΔΕΝ έχει προστασία από τον αέρα. ΔΕΝ έχει σέλα για ταξίδι. ΔΕΝ είναι παπί στην καθημερινή μετακίνηση (με το on-off που κάνει το injection) Το μπροστινό έχει πολύ μεγάλη διαδρομή για άσφαλτο και ΔΕΝ ρυθμίζεται. |
Απόσπασμα:
+ 800 Χωρίς να σημαίνει πως δεν θα το ευχαριστηθείς και εκεί. |
το gs650 twin που ειναι 800αρι ιδιο μοτερ με το 800αρι, αλλα αλλη χαρτογραφηση...το εχεις σκεφτει...???
ειναι το σαν το 800αρι χωρις τα περιφερειακι για εκτος δρομου, που ισως λεω ισως το κανουν ιδανικο για μονο σχεδον δρομο...πολυ οικονομικο στην πολη και "καλο" για ταξιδια...περνει τριβαλιτσο κανονικα...και παει σχετικα καλα...δεν ειναι σαν το 12αρι σε καμια περιπτωση... ισως αυτο να ειναι πιο κοντα στην χρηση που θελεις...αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι βελτιωση απο το Στρομ ειδικα οπως το εχεις φτιαξει... στα λεει ενας ποθ ισως χρειαζεται το 650twin, αλλα εχει φαει κολλημα με το 12αρι... |
To 650 μου φαίνεται ποδήλατο κ δεν μου κάνει κ το κλικ. Τα οδήγησα κ τα δύο, είμαι κ λίγο μεγαλόσωμος στο 650 νοιώθω τεράστιος, όπως βλέπεις κάτι θηρία πάνω σε cbr125 κ σου φαίνεται περίεργο.
Τώρα σχετικά με την εκμετάλευση χωμάτινων δυνατοτήτων...παρομοιάζω: Έχουμε την πιο όμορφη γκόμενα, που κάνει τρελό κρεβάτι, είναι πανέμορφη κ παράλληλα κάνει κ το καλύτερο στοματικό σε όλη την οικουμένη. Εμένα δεν με απασχολεί τόσο το στοματικό αλλά θέλω όμορφη γκομενα που κάνει τρελό κρεβάτι! Το καταλαβαίνω ότι ίσως χαραμιστεί το χάρισμα στο στοματικό (ίσως κ όχι) αλλά θα βγάλει κ με το παραπάνω τα λεφτά της στα υπόλοιπα. Σέλα θα πάρω την πρώτη μέρα τουριστική, το μπροστινό θα μάθουμε όταν το πάρω αν κ πως ρυθμίζεται, ζελατίνες κάτι θα κάνουμε κ εκεί κ θα γίνει το μωράκι μου! Κάποιος θα πει γιατί δεν παίρνεις ένα street αφού δεν θα πας χώμα.. Επειδή: το θέλω σχετικά όρθιο, ψηλό, να παίρνει εύκολα κ όμορφα τριβάλιτσο, να καίει όσο καίει το 800, να καβαλάει πεζοδρόμια, παραλίες, χωματόδρομους κ ότι άλλο χρειαστεί . υ.γ.η σέλα που φοράει το παιδί που πουλάει ένα 800 τούμπανο φαίνεται τρομερή υ.γ2. ευχαριστώ πολύ που λέτε γνώμες....γίνεται πιο συνειδητοποιημένη η επιλογή υ.γ.3 λουλου-Κώστα, εννοείται ότι θα βελτιώσω κ το 800 απλά δεν θέλει ριζικές αλλαγές κ θα έχει πιο πολύ αισθητικές-πρακτικές βελτιώσεις. υ.γ.4 από που κάνουμε το best deal για αγορά 800? :) |
Απόσπασμα:
|
Αααα εσύ έπεσες ήδη. Δε χρειάστηκες πολύ μπλα-μπλα, έτοιμος ήσουν! Να πούμε καλοπούλητο το Σουζουκάκι, και με το καλό το νέο;
|
φίλε μου...εμενα τωρα γιατι κατι μου λεει οτι την αποφαση την εχεις πάρει ήδη απλα....κουβεντα να γίνετε???:hmmm::hmmm::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ειπαμε αφου σε εχει τρελανει...το κοριτσι!!!!!:D:D;);) |
Μα για αυτό ήμαστε εδώ,για την κουβέντα φίλε μου, άκουσα αυτό που περίμενα να ακούσω, ότι δεν θα το μετανοιώσω, ότι θα το καταλάβω αν το πάρω, ότι όντως καίει λίγο, ότι όντως θέλει άλλη σέλα κ άλλη ζελατίνα.Απέκτησα μια πιο καθαρή εικόνα.
Επίσης δεν άκουσα αυτά που φοβόμουν να ακούσω ότι όλοι είστε κάθε παρασκευή στον μάστορα, ότι ζεσταίνει πολύ, ότι κουράζει, ότι σπάει, ότι κοστίζει κτλ κτλ. Το μόνο που άκουσα άσχημο έχει να κάνει με το χώμα ότι είναι κρίμα να μην το πηγαίνεις κ ότι για αυτό έχει φτιαχτεί αλλά δεν με χαλάει κ στην άσφαλτο που το βλέπω κ το οδήγησα εμένα. Όντως κουβέντα ήθελα να κάνω για να επιβεβαιώσω την απόφασή μου, ωστόσο αν μου λέγατε αρνητικά μπορεί να με μεταπείθατε. Σέλα κ ζελατίνα εμένα δεν με μεταπείθουν απλά μου δίνουν τροφή για αναζήτηση. ;) |
Απόσπασμα:
εγω σαν καλος παπατρέχας παντως:o:o:o θα σου ευχηθώ καλοτάξιδο!!!!(οταν το πάρεις....γιατι το χω σίγουρο):rolleyes::rolleyes: |
ευχαριστώ πολύ.:)
|
Φίλε μου μια χαρά είναι το 800αρι! Μετά απο 30.000χλμ πάνω του, το μόνο που θέλει βελτίωση για μένα είναι το μπροστινό (που μετά απο κάποιες χιλιάδες χλμ και ειδικά μετά απο χωμάτινη καταπώνηση γίνεται σώβρακο), όπου μπορείς να βάλεις είτε ελατήρια είτε ρυθμιζόμενo-cartridge kit και επίσης αν σε χαλάει (εμένα με χαλαγε τρελά) η εξάτμιση που είναι σαν θερμοσίφωνας....
Η σέλα του δε θέλει αλλαγή μια χαρά είναι, πολύ γρήγορα θα την συνηθίσεις, απο ζελατίνα να σου πώ ότι και να βάλεις δε θα έχει και θεαματικά αποτελέσματα. π.χ. της Touratech την ζελατίνα έχω βάλει και με χτυπάει ο αέρας στον λαιμό περίπου! Πιο μεγάλη χαλάει αρκετά το σύνολο (οπτικά).....Κι αυτό γιατί η σέλα σε τοποθετεί αρκετά ψηλά και αν είσαι πάνω απο 1.85..... Το μηχανάκι επίσης είναι super και στην άσφαλτο (για on-off πάντα έτσι....) έχει ΡΟΠΗ και στρίβει....... Α! Και κάνεις μια χαρά άνετο ταξίδι, εγώ τουλάχιστον! Για το χώμα δε χρειάζεται να πω τίποτα...... Πάντως , έτσι σαν αντιπρόταση, αν θέλεις να είσαι άνετος στα ασφάλτινα ταξιδάκια σου γιατί δε βλέπεις και το 800XC της Triumph, έχει καλύτερη σέλα (αν επιμένεις σ'αύτη την "βελτίωση") και σαφώς καλύτερη κάλυψη απ'τον αέρα, απ'ότι βλέπω απ'την θέση οδήγησης! Για τα υπόλοιπα δε ξέρω να σου πω δεν το έχω οδηγήσει..... Ειναι και πανομοιότυπα! |
Το τιγράκη είναι η 2η επιλογή μου απλά δε θέλω να περάσω εγώ τις πρώτες ασθένειες, παράλληλα από κατόχους ακούω ότι διψάει αρκετά.:hmmm:
|
Τωρα με αυτα που ακουω αν σας πω οτι αγορασα τη μηχανη(λευκο χρωμα να γουσταρω)και της εχω πιει το αιμα και δεν μου εχει βγαλει κατι....και ειναι οικονομικη και ειμαι ευχαριστημενος....θα μου την πειτε;
|
Απόσπασμα:
τι είχες πριν? κάτι μου κάνει το νικ σου. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:15. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!