![]() |
Νεα διαμπερή ελαστικά...
Τα είχα δει πριν 4-5 χρόνια περίπου, και δεν είχα ξανακούσει κάτι νεώτερο μέχρι που έπεσα πάνω τους ξανά.
See Through Tyres - Radical New Tyre Design Photographs |
Απάντηση: Νεα διαμπερή ελαστικά...
Ίσως και παλιότερα.....
Μάλλον πατάτα βγήκε. Καλό φάνηκε τότε.:hmmm: |
:oοοοoh::oοοοoh::oοοοoh: |
Έμεινε πίσω το project . :rolleyes: :rolleyes: |
Αλήθεια, γιατί δεν "έτρεξε" ???
|
Και στο μηχανάκι ακόμα έχω ζάντες.
Λάστιχα με ακτίνες...??? :hmmm: |
Ενδιαφέρον!
|
και γα-μπιιιπ τις ασχημιες!!!
|
|
εξυπνο φαινεται!...αλλα δεν μπορω να φανταστω καποιο πλεονεκτημα!:Απορία:
|
Έξυπνο. Ο χρόνος θα δείξει...........
|
Απόσπασμα:
Να σου πω εγώ κάποια. 1) Ότι δεν ΣΚΑΕΙ; 2) Ότι δεν χάνει ποτέ αέρα; 3) Ότι δεν ΣΚΑΕΙ; 4) Ότι αερίζεται καλύτερα ο θόλος (ψαλίδια, φρένα κλπ.); 5) Ότι δεν ΣΚΑΕΙ; 6) Ότι πιθανότατα η γεωμετρία του είναι σταθερότερη (ή τέσπα πάντα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ); 7) Ότι δεν ΣΚΑΕΙ; Αυτά. |
Απόσπασμα:
μηπως ομως αν το κοπανησεις πουθενα θα εχει μονιμο λόξιγκα ?? |
Απόσπασμα:
Αααααααααα, εσυ δεν καταλαβαινεις κιολας :p!!! Αφου ειπαμε............ Δεν σκαειιιιιιιιιιιιιιι :D :D :D!!! Τι αλλο θες :rolleyes:;;; |
Κάτι τέτοια δε θα μπόρεσαν να λύσουν κι έμεινε στις δοκιμές....
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm3: :sm3: :sm3: |
εεεεεε!!!!!! ναιιιιι !!!!!:Μπερδεμέν:Μπερδεμέν
|
παντως εδω το δειχνει να μην υδρονη και πολυ το αυτι του. Βεβαια να μου πεις τι θα κανει οταν προσκρουση καπου βιαια........ χχχμμμμ, εδω ειναι θεμα.....!!:Μπερδεμέν |
Απόσπασμα:
|
Ασχολούμαστε με κάποιο προϊόν που παρουσιάστηκε προ 10ετίας , ίσως και παραπάνω, και δεν μπήκε στην παραγωγή ποτέ!!!! Καλό φάνηκε, αλλά τα μειονεκτήματά του -που σίγουρα υπάρχουν αλλά δεν είπαν όταν το παρουσίασαν- τους εμπόδισαν να το παράξουν.... Και λέμε για michelin, όχι ότι να 'ναι!!!!
|
Του 2005 για την ακρίβεια είναι το project, και όντως εγκαταλείφθηκε....
|
Μπορεί, δεν επιμένω για το έτος, αλλά έχω την εντύπωση ότι ήταν μεταξύ '95 - 2000 που είχε παρουσιαστεί στο περιοδικό 4Τ. Τες πα. Δεν αλλάζει κάτι!
|
λέτε να σκάει?????:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::yz:sm7::yz:sm7::yz:sm7:
|
υπάρχουν σε περιορισμένη παραγωγή και τα έχετε δει όλοι σας, χωρίς να το έχετε καταλάβει. Όλα τα θωρακισμένα αυτοκίνητα τέτοια χρησιμοποιούν, μόνο που έχουν τοιχώματα στο πλάι ;) Πολύ απλά, γιατί δεν σκάνε από τις σφαίρες
|
Δεν νομίζω.
Εκεί χρησιμοποιούν τέτοια συστήματα: Manufacturers Bullet proof Run Flat System with Tubeless Tyres India, Sobti Group - Laggar Industries LTD - manufacturers bullet proof vehicles india Πάντως δεν είναι και νεκρό το concept: (εδώ λέει 10-15 χρόνια ακόμα - από το 2006 που είναι το video) New honeycomb tire is 'bulletproof' | Military Tech - CNET News Press & News | Michelin Corporate Εδώ (προς το τέλος) λέει και γιατί ακόμα δεν τα έχουμε δει πολύ: HowStuffWorks "How the Tweel Airless Tire Works" Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες ιδέες: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!