![]() |
Το GS forum "στο περίπτερο 313" ....(έκθεση μοτοσικλέτας 2009)
Μεταξύ των προσπαθειών που κάνει το Forum μας
για να έρθει πιο κοντά στον μοτοσικλετιστή και στον μέσο αναβάτη, αποφασίσαμε φέτος, να λάβουμε μέρος στην έκθεση μοτοσικλέτας 2009 .... Σας περιμένουμε όλους στο περίπτερο 313, για να συναντήσουμε νέους φίλους κ αναβάτες, που θα ήθελαν να μπουν στην μεγάλη παρέα του GS Forum ...;););) . |
Απάντηση: Το GS forum "στο περίπτερο 313" ....(έκθεση μοτοσικλέτας 2009)
Απόσπασμα:
:sm8::sm5: Φυσικά η παρουσία μας είναι απαραίτητη σε αυτήν την εκδήλωση!!!;) Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους ανοιχτόμυαλους που έτρεξαν τόσο αυτές τις ημέρες για να προλάβουν την έκθεση, θυσιάζοντας πολύτιμο χρόνο(και χρήμα) από την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή!!!:) Και γιατί όλα αυτά;;; ...απλά γιατί αν αγαπάς αυτό που κάνεις, το κάνεις καλά!!!;) |
Απόσπασμα:
Η αγάπη όμως θέλει δύο ή και περισσότερους!:D Γι' αυτό, σας περιμένουμε όλους φίλους και μέλη, να τα πούμε, να γνωριστούμε, να πιούμε κι' ένα καφεδάκι βρε αδερφέ!!! |
Η συνολική έκταση της έκθεσης θα είναι 17.500 τ.μ., στα οποία θα παρουσιαστούν όλα τα νέα προϊόντα και οι υπηρεσίες της ελληνικής αγοράς: Μοτοσικλέτες, scooters, ποδήλατα, αξεσουάρ, κράνη, είδη ένδυσης, ανταλλακτικά, ελαστικά, λιπαντικά, βελτιωτικά προϊόντα, είδη συντήρησης και αγωνιστικές ομάδες.
Παράλληλα, θα διοργανωθούν εντός και εκτός του εκθεσιακού χώρου ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και προβολές. Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι τις εργάσιμες ημέρες από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδι, ενώ το Σαββατοκύριακο οι πύλες της θα είναι ανοικτές από τις 10 το πρωί. Περισσότερες πληροφορίες, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.motoexpo.gr |
Μπραβο σε οσους ετρεξαν!!!! Με το που γυρισω θα ειμαι στο περιπτερο.....
|
θα ειμαι κι εγω εκει να με χαρειτε! (Ημερα: Κυριακη):cool:
|
υποκλινομαι σε αυτους που ειχαν την ιδεα και ετρεξαν για την υλοποιηση της;)
|
για αυριο δεν το βλεπω την κυριακη ομως θα το πιούμε το καφεδάκι..θα ειμαι εκει....ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!!!:D:D:D:D:D:D
|
Αν πάω στην έκθεση θα περάσω να τα πούμε.
|
ήτανε να μην πάω στην έκθεση, αλλά τώρα μόνο και μόνο που θα είναι το φορουμ, είναι υποχρέωση μας (και κέφι βέβαια) να παρεβρεθούμε τουλάχιστον 1-2 απογέυματα :D:D:D Μπράβο ρε παιδιά-respect-;)
|
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ Κ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ!!!!!!
ΑΨΟΓΟΙ!!!!!! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ |
Συγχαρητήρια και από εμένα για την προσπάθεια αυτή!Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που το σκέφτηκαν και το "έτρεξαν"!!!!!!
|
Πολλά μπράβο στην ομάδα του GS FORUM για το τρέξιμο, το χρόνο που αφιέρωσε για το στήσιμο του περιπτέρου και το μεράκι της για τη μοτοσυκλέτα. ΜΠΡΑΒΟ!!......:cool: |
Έλα ρε γίγαντες...
Τι έγινε εδώ? |
μπράβο ρε παιδιά
δεν το περίμενα |
Μπραβο και παλι μπραβο......ολοι για 313...:sm5::sm5:
|
Μπράβο παιδιά ομολογώ οτι δε το περίμενα.
Μακάρι να μπορούσα να έρθω κι εγώ :yz:yz:yz |
Ε όχι ρε τρελοί!!!!
Ρε εσείς είστε θεότρελοι τελείως!!!!! Θα περάσω ότι και να γίνει για καφεδάκι!!! Απο εκθέσεις ξέρω πολύ καλά και ξέρω τι κάνατε για αυτό το περίπτερο...χωρίς πολλά λόγια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ |
ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ ΤΟ GSFORUM :D:D:D
|
Εγω για να πω την αλήθεια δεν είχα σκοπό να πάω στην έκθεση (δεν έχω πάει ποτέ άλλωστε)
αλλά αυτή την φορά θα έρθω μόνο και μόνο για σας |
εφόσον δουλεύω Μεταμόρφωση μάλλον θα το ρυθμίσω να περάσω
:) |
φιλαρακια το χαρηκα πολυ μακαρι να μπορεσω να ειμαι και εγω .......μπραβο στους φιλους που ετρεξαν για αυτην την προσπαθεια που ουτε χρονο δεν εχει κλεισει το φορουμ και ειναι μεσα σε ολα..........:sm8::sm8::sm5::sm5:
|
Συγχρητήρια παιδιά!Πάρα πολύ καλή κίνηση!Εννοείτε ότι θα επισκεφθούμε το 313!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Απόσπασμα:
Φίλοι μου, αυτή είναι πραγματική ιστορία. Σε περασμένη έκθεση μοτό, ο καλός μας φίλος Διονύσης τέτοια περιγραφή είχε δώσει στον Λεοντόκαρδο, προκειμένου να αναγνωρισθούν και να μη χαθούν... Και αυτό που αντικρύσαμε ήταν μια γεροδεμένη ψηλή "ντουλάπα", με φουσκωμένους μύες και κοντοκουρεμένο μελαχροινό μαλλί! Φαντάζεστε την έκπληξή μας τότε!:sm1: Νά' σαι πάντα καλά φιλαράκι και σε περιμένουμε... |
Μια προσπάθεια που αξίζει συγχαρητήρια σε αυτούς που την σκέφτηκαν και φυσικά υλοποίησαν!!!!!
Μπράβο παιδιά πάντα!!!! |
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους το σκέφτηκαν και αφιέρωσαν αρκετό χρόνο & χρήμα για να το πραγματοποιήσουν !!! Είμαι σίγουρος ότι η φετινή έκθεση θα έχει μεγάλη επιτυχία και θα είναι σίγουρα διαφορετική απο όλες τις προηγούμενες μιας και το GSFORUM θα συμμετέχει ενεργά. Δυστηχώς λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων θα είμαι εκτός Αθηνών και δεν θα μπορέσω να παρεβρεθώ (φεύγω τα ξημερώματα για Τρίκαλα Θεσσαλίας). Καλά να περάσετε ...! |
[IMG]http://api.ning.com/files/qN8yjDQEWtBUAth0lvgQGsNPwyCYD1MD5hSP371kdsdTMOTfV9NKIfibO0ncjF3jruSc*EH3cGBBF6M1rv9aB3NcsdE7bjH7/congrats.jpg[/IMG] http://1.bp.blogspot.com/_I7z04v-gH6...0/congrats.bmp ΤΙ ΝΑ ΓΡΆΦΩ ΤΏΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
AAAA αν θέλετε να στολίσει το περίπτερο... ένα 1150 (που τα ρίχνει φυσικά του Ντινόπουλου:p:p) ευχαρίστως να το φέρω..
:sm7::sm7::sm7: Τώρα αν θέλετε και κάποιο μοντέλο, να δείχνει το 1150, λέω να πούμε του psiloriti, αν δέχετε :p:p:p |
Απόσπασμα:
Κάθε προσφορά δεκτή αν θέλεις το κανονίζουμε !!!!!!!!!!! |
Η διοργάνωση της ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2009, θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Ε.Κ.Ε.Π. , 12ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας. http://www.motoexpo.gr/images/ekep.jpg http://www.imageurlhost.com/images/c...7vy2eb21pd.jpg |
:cool::cool::cool:
Καλά να περάσετε και ακόμα καλύτερα να μας εκπροσωπήσετε Εμείς θα περιοριστούμε στις φώτο :( |
συγχαρητήρια , πραγματικά συγχαρητήρια !
πάντα τέτοιες εκπλήξεις , πάντα !!! τα λόγια είναι περιττά παιδιά ! μιλούν οι πράξεις !!!:sm8::sm8::sm8: |
θα ημαστε ολοι εκει.Μπραβο..
|
Πολυ ωραια κινηση, μπραβο σε αυτους που θα αφιερωσουν τον πολυτιμο προσωπικο τους χρονο!!!Θα τα πουμε απο κοντα!
|
BRAVO !!!!!!!!!!! Aurio f8anw Athina 8a ta poume!!!:):):)
|
Συγχαριτήρια στο team που υλοποιεί την συμμετοχή του forum.
|
Μπράβο και απο μένα για αυτή την όμορφη προσπάθεια . :sm8::sm8::sm8: |
Απόσπασμα:
|
Το GS forum "στο περίπτερο 313" ....(έκθεση μοτοσικλέτας 2009) - Τελευταία νέα!
Χθες, πρώτη ημέρα της εκθέσεως πολύς κόσμος πέρασε από το περίπτερό μας.
Λόγω και της "φιλοξενίας" αρκετών μοτοσυκλετών (ΗΡ 2, R 1200 RT, R 1200 Gs Adventure, G 450 X αγωνιστικό, F 800 Gs) oι επισκέπτες έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για τα μοντέλα της "μαμάς" και για το forum μας. Σ' αυτό συνετέλεσε και η ομολογουμένως άψογη παρουσίαση του περιπτέρου μας με την ηχητική κάλυψη επαγγελματικού εξοπλισμού, με την χρήση οπτικοακουστικών μέσων, με την διανομή εντύπου υλικού και φυσικά με την παρουσία μας!:D Στο σημείο αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε προκαταβολικά: την Motogenesis για την προσφορά της με δύο μοτοσυκλέτες (το G 450 X με το οποίο τρέχει στους αγώνες και ένα F 800 Gs "τούμπανο" με full εξοπλισμό!). Τα μέλη μας Γιάννη (J.RT) για την ευγενική παραχώρηση του R 1200 RT, τον Ντάννυ (Danaos) για το ΗΡ 2 και το Νίκο (ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ) για το R 1200 Gs Adventure. Επίσης τον Στέλιο (Gazi) για την παραχώρηση συσκευών οπτικών εφφέ lazer! Να ευχαριστήσουμε επίσης τον Στράτο (Syan), τον Άρη (Arisxios), τον Πάνο (Wolferin) και την γυναίκα του Βιβή και τέλος το Νίκο (ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ) για την πολύωρη παραμονή τους στο περίπτερο την χθεσινή πρώτη ημέρα. Πολλά μέλη μας πέρασαν από το περίπτερό μας και πολύς κόσμος. Αξίζει να αναφερθεί η επίσκεψη σε μας του γνωστού και μή εξαιρετέου Βασίλη Ορφανού που μας μοίρασε αυτόγραφα και δέχθηκε να φωτογραφηθεί μαζί μας, πλην όμως, μας τελείωσε η μπαταρία της ψηφιακής!:( Αυτά για χθες. Η έκθεση συνεχίζεται. Μείνετε συντονισμένοι για ό,τι νεότερο... |
Απάντηση: Το GS forum "στο περίπτερο 313" ....(έκθεση μοτοσικλέτας 2009) - Τελευταία
Να ενημερώσω τα μέλη μας ότι όποιος επιθυμεί να πουλήσει τη μοτοσυκλέτα του, μπορεί να μας φέρει μια φωτογραφία της και τα στοιχεία του και ποτέ δεν ξέρεις...;)
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:35. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!