![]() |
Nαι ειναι αληθεια τα bmw σπανε....
:yz δε το πιστευα αλλα εσπασε και το δικο μου και τωρα το πιστεψα και γω...:yz:yz:yz
απο δευτερα τα λοιπα οταν μαθω τι ακριβως ηταν αυτο που κουδουνιζε μεσα στο μοτερ και γιατι το καντραν εκανε σαν να ειχαμε χριστουγεννα και αναψε οοολαα τα λαμπακια!!!!! |
Απάντηση: Nαι ειναι αληθεια τα bmw σπανε....
Καλό ξεμπέρδεμα Μάνθο ... :(
. |
ευχαριστω αδερφε, παλι καλα που δεν εφυγα για βολτα 2μερο στην ορεστιαδα απο τα ορεινα....500 χλμ μακρια.. καπου σε καποια κορυφη θα περιμενα την οδικη
|
Μοντέλο? χρονολογία? χιλιόμετρα?
Πώς κουδούνιζε δηλαδή? Για πες λεπτομερειες..:confused: |
F650 gs(twin), 2008, 18000χμλ. εβγαινα απο κομβο στον περιφεριακο και ανοιξα την δευτερα αλλα δεν ανεβαζε πανω απο 6000σαλ το ιδιο η τριτη κλπ οποτε εβαλα εκτη με καμια 100χλμ και ρολαριζα μεχρι να βρω χωρο να σταματησω αναψε το λαμπακι των λαδιων (λαδια full μεσα) και ακουγοταν κατι να κροταλιζει ....οι πιστονιες ακουγονταν νορμαλ αλλα κατι εχει σπασει εκει μεσα, αντλια λαδιου ισως...κατι αλλο....θα δω τη δευτερα.
το κακο ειναι οπως και για ολους η λαθος εποχη, οικονομικα αν βγει κανα παλαβο την βλεπω για ζαρντινερα με πανσεδες την μοτο(εβαλα και τα πλαινα τα καγκελα για βαλιτσες μεσα στη βδομαδα) χωραει μεχρι 4 μεγαλες γλαστρες!!:yz:yz |
Καλή τύχη φίλε !!! Μακάρι να είναι κάτι που φτιάχνεται εύκολα!!! |
Ελπιζω να την βγαλεις φθηνα!!:(
|
|
Τα sevice στην ώρα τους τα έκανες ? Μήπως την πίεζες πολύ?:hmmm: |
Ολα κανονικα και με το παραπανω παντα πιο νωρις, οχι δεν το πιεζα καθολου γενικως δε τα ζοριζω ειτε μοτο ειτε αμαξι, αλλα ακομα και ετσι εχει 18000χλμ τι στο καλο για ποσο ειναι φτιαγμενα;;;
|
Αδικαιολόγητο !!! Σε αντιπροσωπεία της bmw θα το πας?? Δεν αρχίζεις τις γκρίνιες μπας και γλιτώσεις κάνα ευρώ? :( |
Στον τρικαλιωτη το πηγα, εκει εχουν γινει ολα τα σερβις ανακλησεις κλπ.
Ναι το "σχεδιο" αυτο ειναι αν μου πουν τιποτα παλαβα νουμερα. Δεν ειναι λογικο να παθαινει κατι τοσο καινουριο μοτερ..... Ειπαμε συμβαινει, τυχαινει η στραβη αλλα καλα καλα τωρα ουσιαστικα εστρωσε το μοτερ |
Μακάρι να είναι εντάξει με το λιγότερο δυνατό κόστος..... |
καλα ξεμπερδεματα φιλε μου,να χεις μεγαλη υπομονη και να το τρεξεις το θεμα οσο δε παει.
|
Μακάρι να τη βγάλεις με τα λιγότερα . :( :( :( |
Νομίζω με 18000 θα σε καλύψουν και ας είναι του 2008.
|
Ελπίζω να σε καλύψουν φίλος!
Υπομονή! :mad:Νεύρα:mad: |
αυτα ειναι!!!!!!!! πληρωνεις ακριβα ,και τι παιρνεις? ενα σημα ,και συνεργασιες με την kymco κλπ παιδικα παιχνιδια :mad:.κατα τα αλλα γερμανικη αξιοπιστια!!!!!!!!!!!!!
ελπιζω να μην πληρωσεις στην τελικη....................... |
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί να βάλεις το χέρι στην τσέπη φίλε μου... Αν έχεις νεότερα ενημέρωσέ μας και τους υπόλοιπους 6,5άρηδες... Τελικά καλά κάναμε και το πήραμε το μηχανάκι?? Όλο και κάτι ακούμε... Σβησίματα, σπασίματα...
|
Σου ευχομαι καλη διαπραγματευτικη πορεια.
Γινε πολυ επιμονος γιατι οπως ισως ηδη γνωριζεις ο αντιπροσωπος εδω δεν τα "τρεχει" τετοια θεματα. Ειναι σχεδον σιγουρο οτι αν ημασταν στην Αθηνα θα αναλαμβανε τη ζημια η μαμα εταιρια ειδικα με τοσα λιγα χλμ στο κοντερ. |
Απόσπασμα:
Όπως τα λές είναι φίλε μου!.,.,.,. Κι εγώ σκέφτομαι να την πουλήσω την δική μου.....:o Jefe |
Ακομα δεν το εχουν δει οποτε ακομα υπομονη ....τα πραματα ειναι απλα δυστυχως πλεον σεν υπαρχει σαλιο ή το φτιαχνουνε ή ebay κοματακια για πωληση...η μεση λυση στον ΓΑΠ πηγεΝεύρα
|
Απόσπασμα:
εσυ πληρωνεις.εσυ ξερεις............................:o |
Απόσπασμα:
Να γουσταρεις πολυ μαλιστα και καθημερινα! Και αυτα που συμβαινουν εδω σε μηχανη με 18000 χλμ δεν ειναι καθημερινη κατασταση.. |
Απόσπασμα:
οσο τι πληρωνω εγω,μη σου πω γιατι θα κλαις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) |
Κανενα νεο εχουμε;
|
Με πηραν τηλ εχτες, αν δεν ανοιχτει το μοτερ δεν ξερει τι παιζει (500€ για το ανεβα κατεβα και οτι βρει μεσα ειναι εξτρα:yz) παντως καλο δεν ειναι αυτο που ακουγεται. αν ειναι πολυ χοντρο θα το παλεψει για εγγυηση.....
πολλα τα φραγκα ρε παιδια, 300 μου πηραν πριν 2 μηνες στην opel για κατεβασμα ανεβασμα κινητηρα αυτοκινητου οχι για μοτοσακο, ελεος δηλαδη ειπαμε ακριβα αλλα αυτο ειναι παρα ειναι φουσκωμενο |
Δεν το κατάλαβα αυτό! Αν είναι ψιλό δηλαδή θα το πληρώσεις εσύ το κουστούμι;! να τους κάτσεις στο σβέρκο φίλε! Δεν αγόρασες κινέζικο από σούπερ μάρκετ!
|
ΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
σου ευχομαι να πανε ολα καλα...πριξε φωνη για να παρεις εγγυηση.
|
Φωνη θα πεσει σιχτιρια γραμματα και ολα τα συναφη, αλλα αν δεν πιασουν τι κάνεις οεο;; απο το συνεργειο λενε οτι ειναι "παρα πολυ πιθανο να καλυθφει", ε φιλους μηχανικους που μιλησα ολοι λενε το ιδιο που λεμε ολοι ΔΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΛΜ και οσοι ξερουν πως οδηγαω λενε αποκλειεται να το καταφερα(παω αργα τι να κανω το κουλαδι:p). Την τριτη το πιανουν και αρχιζει το λυσιμο.. Ειδωμεν
|
Φίλε Μάνθο από ότι καταλαβαίνω θα πάνε όλα καλά... Στο εύχομαι ολόψυχα...
|
Νεύρα
|
Λοιποον... Τα νεοτερα εχουν ως εξης, η ζημεια ειναι στο κοζινετο τη αντικραδασμικης μπιελας εχει φαγωθει λοξα με αποτελεσμα μα καταστραφει ο στροφαλος (κοκκινισε) η μπιελα και το χειροτερο να γεμισει γρεζια ολο το μοτερ κιβωτιο και γενικως να γινει μ@υνι καπελο!!!
τα παιδια απο μονοι τους εστειλαν στη μαμα φωτο περιγραφη κλπ για καλυψη οποτε εν αναμονη |
Το......ειδος της ζημιας,,,,,επιβάλει νομίζω κάλυψη 100/100 απο την μαμα:cool::cool::cool:
|
Θα καλυφθείς σου πάω και στοιχηματάκι.
|
αυτο ειναι.να πληρωνεις............Νεύρα και να σου δινουν μ@λ@κιες :cool:.
ελπιζω να μην πληρωσεις τιποτα με τους παλιομεθυστακες γερμαναραδες. |
Απο το συνεργειο αυτο ειπαν " απο χρηση αυτο δεν γινεται μονο απο αστοχια κατασκευαστικη". Το βλεπω και εγω πολυ πιθανο να καλυφθει αλλα οπως λεει και ο λαος στο τελος θα δειξει.....
|
Τα πρώτα μοτέρ του 800και του 650 twin είχαν (όχι όλα) πρόβλημα με την αντικραδασμική μπιέλα και είναι εις γνώση της B.M.W. Σίγουρα θα στο καλύψει η εγγύηση, αν σου κάνει νερά ο Τρ....της, απευθύνσου στην B.M.W hellas και συγκεκριμένα στον κ. Μπρά! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!:)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:03. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!