GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Αλλαγή απο F800gs σε 1200 gs adv.... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=23981)

Aggelos-Syros 27-09-2011 12:06

Αλλαγή απο F800gs σε 1200 gs adv....

Καταρχήν θα έχει ξανα απαντηθεί και απασχολήσει το ερώτημά μου....
Εδώ και 3μήνες είμαι ευτυχής κάτοχος ενός F800gs 2008 που πλέον έχει 19.000 χλμ και κάτι ψιλά....(απο 12.280...).

Το μηχανάκι όπως ξέρετε το έχω κάνει τούμπανο με πολύ μεράκι και χρήμα!

Τώρα στο ζουμί.....
Εχω βρεί 1200 gs adventure 2008 (2 μάλιστα) σε πολύ καλή τιμή και το σκέφτομαι......

Η μηχανή κινείται στο νησί καθημερινά και 1-2 φορές το χρόνο αν μπορώ (γ@@ω τον Γιωργάκι και την ΜέρκελΝεύραΝεύρα) πάει και ταξίδι.....

Ο λόγος που σκέφτομαι την αλλαγή είναι καθαρά ότι μου αρέσει η χοντρή:D και παίρνει και πολύ customizing!

Απο ζημιές κτλ βλέπω πολλά αλλά είναι και μην σου τύχει....θα προτιμήσω χωρίς ESA για προφανείς λόγους....

Ακούω λοιπόν......:cool::cool:

Gemat 27-09-2011 12:16

Απάντηση: Αλλαγή απο F800gs σε 1200 gs adv....

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Aggelos-Syros ( 475158)
Καταρχήν θα έχει ξανα απαντηθεί και απασχολήσει το ερώτημά μου....
Εδώ και 3μήνες είμαι ευτυχής κάτοχος ενός F800gs 2008 που πλέον έχει 19.000 χλμ και κάτι ψιλά....(απο 12.280...).

Το μηχανάκι όπως ξέρετε το έχω κάνει τούμπανο με πολύ μεράκι και χρήμα!

Τώρα στο ζουμί.....
Εχω βρεί 1200 gs adventure 2008 (2 μάλιστα) σε πολύ καλή τιμή και το σκέφτομαι......

Η μηχανή κινείται στο νησί καθημερινά και 1-2 φορές το χρόνο αν μπορώ (γ@@ω τον Γιωργάκι και την ΜέρκελΝεύραΝεύρα) πάει και ταξίδι.....

Ο λόγος που σκέφτομαι την αλλαγή είναι καθαρά ότι μου αρέσει η χοντρή:D και παίρνει και πολύ customizing!

Απο ζημιές κτλ βλέπω πολλά αλλά είναι και μην σου τύχει....θα προτιμήσω χωρίς ESA για προφανείς λόγους....

Ακούω λοιπόν......:cool::cool:

Αποψη μου ειναι οτι στη πραξη δεν αξιζει η αλλαγη. Το 800αρι κανει τα παντα και μαλιστα πολυ καλα και επιπλεον ειναι σιγουρα πιο πρακτικο στη καθημερινη χρηση.

ΟΜΩΣ, το 1200 ειναι στο μυαλο και στη ψυχη αλλο πραγμα. Εγω ευκολα ανταλλασσω ολη τη πρακτικοτητα ενος μικρου δικυκλου με το χαμογελο της πρωινης μιζιας ακομη και αν προκειται για δουλεια 1 χιλιομετρο μακρυα....

Για αυτο αλλωστε εχω δωσει και ολα μου τα αλλα μηχανακια κρατωντας μονο το Varadero...

kwon 27-09-2011 12:16

Αγγελεεεε!!! Μεινε εκει που εισαι......Δεν ειναι για αλλαγες τωρα...Εκτος αν δεν υπαρχει προβλημα οικονομικο.Αλλα και παλι βλεπω οτι δεν κανεις ταξιδια.Αρα μην το κανεις ειναι η προσωπικη μου γνωμη....Ειχα ερθει και εγω στο ιδιο διλημμα να την παρω καινουρια αλλα ευτυχως πηρα το 800.Και κατι αλλο ευκαιριες το χειμωνα εαν θελησεις θα υπαρχουνεκαντονταδες....Πιστευω να καταλαβαινεις.

Aggelos-Syros 27-09-2011 12:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kwon ( 475164)
Αγγελεεεε!!! Μεινε εκει που εισαι......Δεν ειναι για αλλαγες τωρα...Εκτος αν δεν υπαρχει προβλημα οικονομικο.Αλλα και παλι βλεπω οτι δεν κανεις ταξιδια.Αρα μην το κανεις ειναι η προσωπικη μου γνωμη....Ειχα ερθει και εγω στο ιδιο διλημμα να την παρω καινουρια αλλα ευτυχως πηρα το 800.Και κατι αλλο ευκαιριες το χειμωνα εαν θελησεις θα υπαρχουνεκαντονταδες....Πιστευω να καταλαβαινεις.

Και βέβαια υπάρχει οικονομικό θέμα, απλά έχω βρεί με ανταλλαγή ειδάλλως δεν παίζουν φράγκα για κάτι τέτοιο......
Και βλέπουμε.........

yannis 27-09-2011 12:24

Αν αναρωτιέσαι για ποιό μοντέλο της 1200... υπάρχουν γνώστες και θα μάθεις τα πάντα!!!!
Αν αναρωτιέσαι αν πρέπει να δώσεις το 800 για το 1200... οπωσδήποτε!!!!
Θα το απολάυσεις στους ατέλειωτους αυτοκινητόδρομους της Σύρου και όταν το βάζεις στο καράβι δεν θα χρειάζεται να το αφήνεις στο πλαϊνό σταντ να γέρνει σαν κουτσαβάκι...
Επίσης, όπως γράφεις, ανοίγεται πεδίον δόξης λαμπρόν στο shopping therapy!!!!
Αφού λοιπόν έχεις πολύ πιπέρι, είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να ρίξεις και στα λάχανα!!!!
Όπως καταλαβαίνεις, αστειεύομαι, γιατί η σύγκριση δεν είναι ανάμεσα σε παρόμοια μοντέλα, αλλά στο "κέφι" σου. Και όπως λέμε από παλιά στα Ταμπούρια "το κέφι δεν πληρώνεται"!!!!
Στο μόνο που μπορεί να σε δυσκολέψει είναι στην γκρίνια για την οικονομική κρίση, και στην πιθανότητα να σε περιλάβει ο NLS στο πόθεν έσχες!!!!:sm7:
Με το καλό η νέα αγορά λοιπόν και καλοτάξιδη!!!!:)

commander 27-09-2011 12:25

Αν και περιορισμένος εκεί που κατοικοεδρεύεις και το λέω αυτό γιατί δεν θα την ευχαριστηθεις όσο θα 'θελες ,κανε αυτό που σε καλεί η καρδιά σου και τπτ αλλο.....!!!

Με το καλό...!

Aggelos-Syros 27-09-2011 12:26

Merci!
:sm7::sm7::sm7:

MARK 27-09-2011 12:53

Είναι η φυσική επακόλουθη και τελική αλλαγή.Αφού το θέλεις απλά Προχώρα Άγγελε ;)

bogart 27-09-2011 13:08

απο την στιγμή που σου αρέσει το χώμα,
κρατάς το 800 που είναι ότι καλύτερο εκεί...

το άλλο θα σε ταλαιπωρήσει...

απλά τα πράγματα Άγγελε!!

yns 27-09-2011 13:13

Για τους λόγους που εγώ επέλεξα το 800 σε σχέση με το 1200, δεν πιστεύω πως αξίζει η αλλαγή, το αντίθετο μάλιστα. Αν ωστόσο πήρες το 800 για οποιοδήποτε λόγο πέραν από τη χωμάτινη χρήση και γουστάρεις το look και το στρίψιμο του 1200 τότε καλορίζικο... :)

Akyla 27-09-2011 13:26

Η λογική λέει 800αρι....αν η καρδιά διαφωνεί...ακολούθα την καρδιά ;)

CPretenteriS 27-09-2011 13:42

Προχώρα στην αντικατάσταση πριν να είναι αργά... :):)

yannis 27-09-2011 13:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 475267)
Προχώρα στην αντικατάσταση πριν να είναι αργά... :):)

Αργά!?!?!?!?!?!?!?:Απορία:
Γιατί;;; θα σφουγκαρίσετε και δεν θα μπορεί να περάσει;;;
Η λογική λέει πως οι τιμές θα κατακρημνιστούν... αλλά αφού του περισσεύουν τώρα... δεν είναι άσχημα να τονώσει λίγο την αγορά με ρευστό!!!

CPretenteriS 27-09-2011 13:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 475271)
Αργά!?!?!?!?!?!?!?:Απορία:
Γιατί;;; θα σφουγκαρίσετε και δεν θα μπορεί να περάσει;;;
Η λογική λέει πως οι τιμές θα κατακρημνιστούν... αλλά αφού του περισσεύουν τώρα... δεν είναι άσχημα να τονώσει λίγο την αγορά με ρευστό!!!

Όταν οι τιμές κατακρημνιστούν... μήπως δε θα του περισσεύουν πλέον...:Απορία::Απορία:

yannis 27-09-2011 14:02

Φαντάζομαι πως αν προτίθεται να ανοιχτεί σε spa και thalassotherapy θα έχει κάνει το κουμάντο του...
Αν περιμένει από διακοποδάνειο... στην ουρά για σεξ κι αυτός!!!!

Aggelos-Syros 27-09-2011 14:06

Παιδιά επαναλαμβάνω.............
ΔΕΝ περισσεύουν χρήματα,η αλλαγή θα γίνει μόνο σε περίπτωση που κάτσει ανταλλαγής ή ελάχιστης διαφοράς χρημάτων, οπότε.........
Οκ?:D

yannis 27-09-2011 14:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Aggelos-Syros ( 475284)
Παιδιά επαναλαμβάνω.............
ΔΕΝ περισσεύουν χρήματα,η αλλαγή θα γίνει μόνο σε περίπτωση που κάτσει ανταλλαγής ή ελάχιστης διαφοράς χρημάτων, οπότε.........
Οκ?:D

Άσε μας ρε φίλε ποιός σε ρώτησε;;;
Δηλαδή τώρα δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε κουμάντο στη τσέπη σου;;;;:sm7:

Aggelos-Syros 27-09-2011 14:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 475287)
Άσε μας ρε φίλε ποιός σε ρώτησε;;;
Δηλαδή τώρα δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε κουμάντο στη τσέπη σου;;;;:sm7:

Καλά, απλά πείτε μου τι αποφασίσατε να το πώ και στην γυναίκα σαν δικαιολογία........

commander 27-09-2011 14:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Aggelos-Syros ( 475288)
Καλά, απλά πείτε μου τι αποφασίσατε να το πώ και στην γυναίκα σαν δικαιολογία........

σουζα.............. σουζα !!
αντε γιατι παραγνωριστήκαμε!!
:sm7::sm7::sm7::sm7:

Aggelos-Syros 27-09-2011 14:20

yannis 27-09-2011 14:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Aggelos-Syros ( 475288)

Στη γυναίκα σου δεν χρειάζεται καμμιά δικαιολογία.
Δεν υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη που να της είπε ο άντρας της "θα πάρουμε BMW" και να αρνηθηκε!!! Ακόμα και η δικιά μου!!!!;):D

Aggelos-Syros 27-09-2011 14:23

Αν της πώ, ένα χρόνο θα τρώς μακαρόνια ορφανά (χωρίς τυρί) για να την πάρουμε μάλλον θα την πειράξει......:sm7:
Και το χειρότερο αν μου πεί οκ θα γίνει μπαλότσα και δεν θα χωράει απο την πόρτα.......

yannis 27-09-2011 14:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Aggelos-Syros ( 475298)
Αν της πώ, ένα χρόνο θα τρώς μακαρόνια ορφανά (χωρίς τυρί) για να την πάρουμε μάλλον θα την πειράξει......:sm7:
Και το χειρότερο αν μου πεί οκ θα γίνει μπαλότσα και δεν θα χωράει απο την πόρτα.......

Μπορεί... αλλά με το 1200 θα την κουβαλάς πιο άνετα!!!!:sm7:

Aggelos-Syros 27-09-2011 14:25

Δεν θέλω navara.......1200 σκέφτομαι

Akyla 27-09-2011 14:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 475294)
Στη γυναίκα σου δεν χρειάζεται καμμιά δικαιολογία.
Δεν υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη που να της είπε ο άντρας της "θα πάρουμε BMW" και να αρνηθηκε!!! Ακόμα και η δικιά μου!!!!;):D

Ακούς εκεί να χρειάζεται να πεί στην γυναίκα του δικαιολογία?????δεν ντρέπεσαι??? κουτζαμ άντρας????
Θέλει μαγκιά ρε η γυναίκα να πας και να της πεις ευθέως.... Κοίτα να δεις....είμαι ο άντρας....και θα κάνω οτι αποφασίσεις...φέρε αμέσως εδώ την ποδιά να πλήνω τα πιάτα ως τότε :sm7::sm7::sm7::sm7:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Aggelos-Syros ( 475298)

Σημασία δεν έχει τι θα της πείς αλλά πως θα το πείς.... πχ

αντί να πεις θα τρώμε μακαρόνια ορφανά...μπορείς να πεις, Αγαπούλα μου....έχω πάρει κάποια κιλάκια και προκειμένου να είμαι όπως ήμουν όταν με γνώρισες και να αναθερμάνουμε τον έρωτα μας, κρίνω σκόπιμο να ακολουθήσω μια καταπληκτική διατροφή που διάβασα στο Ιντερνετ μακαρόνια σκέτα για αποτοξίνωση γιατί το τυρί έχει πολλά λιπαρά...άσε που σκέφτομαι να γήνω Vegeterian και δέν θέλω καθόλου ζωικά προϊόντα στην διατροφή μου.

Ο άλλος τρόπος είναι αυτό που κάνω εγώ όταν θέλω να αλλάξω μηχανή.... πέρνεις περιοδικά που αφορούν το μοντέλο...το βάζεις wallpapper αλλά δίπλα με το δικό σου μην καρφωθείς....και αφήνεις τον χρόνο να κυλήσει .... μαζεύοντας τα περιοδικά που επιδεικτικά θα πετάς ή χαζεύοντας στο PC υποσυνείδητα θα της αρέσει το 1200 .... και μόλις πει....ωραίο είναι αυτό άρχισε να λες...ναι και ποιο ασφαλές είναι...και ποιο άνετο για τον συνεπιβάτη και εχει αυτό και εκείνο κλπ κλπ κλπ....αλλά δεν μπορούμε να το πάρουμε, συγνώμη καρδιά μου, το ξέρω πόσο το θέλεις....εκτός και να το βρούμε σε καλή τιμή!!!!
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

yannis 27-09-2011 14:45

:sm7:
Ήθελα να αλλάξω λάστιχα και μου γκρίνιαζε... "πάλι έξοδα για την μηχανή" κλπ.
Σε μια εκδρομή του φόρουμ με ρωτάει φίλος "πόσα χλμ έχεις κάνει με αυτά τα λάστιχα;"... "17000"... "τρελός είσαι;!;! και βάζεις και την γυναίκα σου πάνω;;;"
Έψαχνα Κυριακάτικα για βουλκανιζατέρ!!!!!!!:D

Aggelos-Syros 27-09-2011 14:46

Αυτό με τα περιοδικά ομολογώ πως το έχω κάνει και εγώ αφήνοντας τυχαία ανοιχτή την σελίδα του τέστ.......;);)
Τώρα αν βρεθώ στον δρόμο θα μου είναι χρήσιμα τα περιοδικά για μόνωση μέσα απο τα ρούχα...........

Gemat 27-09-2011 15:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Akyla ( 475309)

Ο άλλος τρόπος είναι αυτό που κάνω εγώ όταν θέλω να αλλάξω μηχανή.... πέρνεις περιοδικά που αφορούν το μοντέλο...το βάζεις wallpapper αλλά δίπλα με το δικό σου μην καρφωθείς....και αφήνεις τον χρόνο να κυλήσει .... μαζεύοντας τα περιοδικά που επιδεικτικά θα πετάς ή χαζεύοντας στο PC υποσυνείδητα θα της αρέσει το 1200 .... και μόλις πει....ωραίο είναι αυτό άρχισε να λες...ναι και ποιο ασφαλές είναι...και ποιο άνετο για τον συνεπιβάτη και εχει αυτό και εκείνο κλπ κλπ κλπ....αλλά δεν μπορούμε να το πάρουμε, συγνώμη καρδιά μου, το ξέρω πόσο το θέλεις....εκτός και να το βρούμε σε καλή τιμή!!!!
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Δεν πιανει με ολες.... εμενα οταν δει να χαζευω σε κανενα περιοδικο ή σαιτ το 1200 μου λεει "τι τη κοιτας τη σκαλωσια, αφου δεν προκειται να την αγορασεις"...

commander 27-09-2011 15:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 475331)
Δεν πιανει με ολες.... εμενα οταν δει να χαζευω σε κανενα περιοδικο ή σαιτ το 1200 μου λεει "τι τη κοιτας τη σκαλωσια, αφου δεν προκειται να την αγορασεις"...

Ποσο την εχεις ποτίσει εεεε ποσοοοοο……. ??

asotosios 27-09-2011 15:21

αυτό το θέμα είναι ακριβώς το δίλλημα που έχω στην παρούσα φάση...12αρι ή 800αρι...
από άποψη ομορφιάς λέω με 1000...12αρι...(περί ορέξεως κολοκυθόπιτα)
από θέμα τιμών μεταχειρο, πάνε τα ιδία αν όχι ποιο φθηνή κάποια 12αρια...
από χρηστικότητα και οικονομία (τέλη, κατανάλωση και ασφάλεια) μιας και το θέλω για κάθε μέρα, χειμώνα καλοκαίρι (λίγη κίνηση, που ακόμα και το 12αρι παίρνει σχετικά άνετα) λέω 800αρι...

αλλά η κάρδια λέει ξεκάθαρα 12αρι...αν και η κατάσταση του κοινωνικοπολιτικού καθώς και οικονομοτεχνικού γίγνεσθαι της Ελλάδας (χειροκρότημα παρακαλώ) ήταν καλύτερη τότε θα πήγαινα με κλειστά τα μάτια στο 12αρι...
ακόμα όπως έδω και 7μηνες τηρώ στάση αναμονής (τόσο που φοβάμαι ότι θα πιαστώ)

την γυναίκα την έχω πείσει, άλλωστε αυτό δεν ήταν δύσκολο, μιας και ξέρει ότι όλες οι αγορές μου, όσον αφορά αυτοκίνητα και μηχανές είναι πάντα ώριμες και τεκμηριωμένες...

κοιμάμαι ήδη στον καναπέ...όταν την πάρω παίζει να βγω και στο χαλάκι της εισόδου...την έχω σκίσει την γάτα λέμε… :D

Akyla 27-09-2011 15:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 475344)

κοιμάμαι ήδη στον καναπέ...όταν την πάρω παίζει να βγω και στο χαλάκι της εισόδου...την έχω σκίσει την γάτα λέμε… :D

Νάτος ο σωστός ο άντρας!!!!!

άλλωστε όπως έλεγε και στην παράσταση Caveman... αναλογιστείτε ποιο είναι το σημείο που σας ανήκει στο σπίτι....
Μην ακούσω καναπές (τόλμα να βάλεις τα πόδια πάνω σε καθαρό κάλημα)
Μην ακούσω τουαλέτα (απλά μέτρα πόσα μπουκαλάκια έχει εκεί μέσα και πόσα είναι τα δικά σου )
Μην ακούσω λοιπές αηδίες.....
Οι σωστές απαντήσεις είναι...
Παρκινκ
Γκαραζ
Βεράντα
Ταράτσα
ΒΒQ
Κήπος
κλπ....

το κοινό όλων είναι ότι.....

ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΊΤΙ!!!!!!!

Aggelos-Syros 27-09-2011 15:45

Πολύ γουστάρω το που έχει πάει ή ερώτηση μου.........:sm7::sm7:
Έτσι , κράξτε τις ελεύθερα.............:D

Akyla 27-09-2011 15:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Aggelos-Syros ( 475358)
Πολύ γουστάρω το που έχει πάει ή ερώτηση μου.........:sm7::sm7:
Έτσι , κράξτε τις ελεύθερα.............:D

ε η απάντηση στο αρχικό ερώτημα είναι προφανής.....άσε μας να κράξουμε λίγο εδώ που δεν θα φάμε ξύλο :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

man gs 27-09-2011 18:10

Παντα προσωπικα, δεν την αλλαζω ουτε με ανταλλαγη, τωρα εαν σε μπηκε στο μυαλο καλοταξιδο.

pattakos 27-09-2011 18:25

Άγγελε άλλο το ένα μηχανάκι κ άλλο το άλλο.Το Adv δεν το αλλάζω με τίποτα!! Όσο για μες την πόλη που λένε..... σε πληροφορώ ότι μόλις το μάθεις δεν σε προλαβαίνει τίποτα!

Ναι ok το 800 είναι πιο ελαφρύ πιο στενό αλλά κ τα δύο έχουν το ίδιο μήκος τιμονιού,
Μολίς το μάθεις κ μπορείς να το "πας" δεν έχεις κανένα θέμα.

Είναι και το θέμα "μάτι" , αν σου κάτσει τώρα στο μάτι ότι κ να σου λέμε την απόφαση την έχεις ήδη πάρει.

Πάντως για την ανταλαγή που λες να ξέρεις ότι όπως χαμηλά θα βρεις το Adv το ίδιο χαμηλά θα είναι κ η τιμή που θα ακούσεις κ για το δικό σου.Είναι προτιμότερο κατά την γνώμη μου να βάλεις αγγελία πώλησης στο μηχανάκι σου εδώ στο forum μα απ´ότι βλέπω αρκετά παιδιά ψήνονται για αγορά 800 Gs, κ στην τελική εφ´όσον το έχεις κάνει κ τούμπανο να το πάρει κάποιος από το forum κ μετά υπομονετικά αγοράζεις Adv.

Ότι άλλο θες το κουβεντιάζουμε.

giclas 27-09-2011 18:36

BOXER IS BOXER .
Ειχα διαφορες μοτο απο honda xr500 pro ling ktm 600 gs(rotax) yamaha rd 350 suzuki gsxr 1100 κε 1000 καθως κε ΒΜW Κ100 16v με abs μεχρη το 2003 που οδιγησα ενα r1100s την ιδια μερα επεδιοξα κε οδυγησα ενα 1150 gs μετα απο δυο μερες μπηκα στην αντοιπρωσοπια κε παρηγκηλα το 1150 adventure κε ηπα boxer is boxer .
ολα τα αλλα ειναι ψηλα γραματα μπορη να μην εχη το power ομως ειναι αξιοπρεπης ειναι παντα in
μεταξημας οταν ειχα γιπονεζηκα καθε ενα εναμηση χρονο επρεπαι να αλλαζω μοτο με τα boxer καθε 4 ισος κε πεντε

οταν πρωτοηρθε το 800 το κrαταγα για μια βδομαδα ενο ειχε 80 kh στο κοντερ κε το παραδοσα με 980 kh μου αρεσε ειχε την δυναμη του 1150 ομως δεν ηταν boxer !!!!:sm7::sm7:

taksidiotis 27-09-2011 18:41

Όταν πρόκειται για μηχανή οι γυναίκες δεν παίζουν κανένα ρόλο και προσωπικα πέρα από την γνώμη σχετικά για το αν της αρέσει η μηχανή,δεν ακούω τα υπόλοιπα,του στυλ,όχι μην την πάρεις.η μηχανή είναι καψουρα που πέρα από τον οδηγό ουδείς θα καταλάβει.
Τώρα για την ανταλλαγή.είμαι σίγουρος ότι θα την κανείς,είναι να μην σου μπει στο μυαλό η άλλη,αμα μπει,η τωρινή μετράει μέρες.
Send from my Sexy Samsung Galaxy R using tapatalk

Aggelos-Syros 27-09-2011 19:32

Παιδιά είσαστε όλοι κατατοπιστικοί, ο καθένας με τις απόψεις του, και πέραν της πλάκας με τις γυναίκες κτλ η καψούρα είναι καψούρα........
Ακούω και άλλες απόψεις, εδώ είμαι να συζητήσουμε ανοιχτά!
Επίσης θέλω να πείτε και για τυχόν ζημιές!
;););)

asotosios 27-09-2011 22:01

λεγετε λεγετε...να ακουμε οι καψουριδες...:sm7::sm7::sm7:

mAthosalas 27-09-2011 22:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 475205)
Είναι η φυσική επακόλουθη και τελική αλλαγή.

Kαι οταν μετα απο Caponord,KTM990adv & R1200GS επιλεγεις F800GS συνηδειτά εμμμμ τοτε mythBusters ιΖ χιαρ:D

Στο ερωτημα τού Τοπικ δεν εχω να απαντησω τιποτα προσωπικα για να πεισω.Διοτι απλα προκειται για:
1.Δυο διαφορετικες μοτοσυκλετες που το ΜΟΝΟ κοινο μεταξυ τους εχουν οτι ανηκουν στην κατηγορια...BMW
2.Δυο μοτοσυκλετες που η καθεμια κανει εως και αριστα αυτο που της ζητας,αρκει να ξερεις τι ζητας.
3.Δυο μοτοσυκλετες που καθεμια απευθυνεται σε αγοραστες με διαφορετικα "θελω".

Στο ερωτημα
τού Τοπικ εχω ομως να απαντησω τιποτα προσωπικα οτι η αγορα ειναι κατι προσωπικο καθενος και συνηθως δεν ακολουθουμε λογικες αλλά ακουμε το "κλικ" που κανει η μελλουσα συμβια...

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:21.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!