![]() |
«Δεν έχω να πληρώσω, ας με συλλάβει ο Βενιζέλος» λέει ο Πάγκαλος
Ίσως έπρεπε να το βάλω στα "Ανέκδοτα" ή στην "Κοινωνική ευαισθησία"... :Απορία:
«Να συζητηθεί το θέμα των αποδείξεων» http://static.doldigital.net/webstat...D6A5E07260.jpg Στο πλευρό όσων διαμαρτύρονται για το τέλος ακινήτων τάσσεται ο Θ.Πάγκαλος, λέγοντας μάλιστα ότι ο ίδιος για να μπορέσει να πληρώσει τον φόρο θα πρέπει να πουλήσει ένα από τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του. Στη διάρκεια συνέντευξής του στο Mega, είπε ότι ούτε και εκείνος έχει να πληρώσει τον φόρο για τα ακίνητα. Ο κ. Πάγκαλος αποκάλυψε μάλιστα ότι λόγω των πολλών ακινήτων, τα οποία δεν αγόρασε μεν ο ίδιος αλλά περιήλθαν στην κατοχή του από κληρονομιά, του ήρθε συνολικός φόρος 17.500 ευρώ, περιλαμβανομένου και του τέλους ακίνητης περιουσίας. «Για να μπορέσω να πληρώσω τον φόρο θα πρέπει να αναγκαστώ να πουλήσω ένα ακίνητο» είπε, ενώ στην ερώτηση τι θα κάνει εάν δεν βρεθεί αγοραστής απάντησε: «Δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει». Στη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης ο κ. Πάγκαλος ζήτησε να γίνει συζήτηση πριν την εφαρμογή του μέτρου της συλλογής αποδείξεων, επισημαίνοντας ότι το θέμα δεν έχει συζητηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο. Επισήμανε, δε, ότι πλέον έχει εξαντληθεί η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών και η κυβέρνηση πρέπει να στραφεί στη δραστική μείωση των δαπανών. «Νομίζω ότι πρέπει προφανώς εφόσον υπάρχει τέτοια αντίδραση να υπάρξει κάποια συζήτηση εκτενής και δεν νομίζω θα την αποφύγουμε, νομίζω θα την κάνουμε τη συζήτηση αυτή και σε κυβερνητικό επίπεδο και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο» ανέφερε. «Οι αποδείξεις είναι μέτρο υπέρ του μισθωτού και υπέρ του φορολογουμένου και ιδιαίτερα υπέρ του μισθωτού. Είμαι υπέρ των αποδείξεων. Θεωρώ ότι η συλλογή αποδείξεων, όταν γίνεται συστηματικά, μπορεί να περιορίσει το φαινόμενο της φοροδιαφυγής, υποχρεώνοντας αυτούς που δεν δίνουν αποδείξεις να δίνουν αποδείξεις και δημιουργώντας ένα κίνητρο για αυτόν που συλλέγει αποδείξεις με μια μείωση του δικού του φορολογικού βάρους» πρόσθεσε. Σε ερώτηση σχετικά με πρόωρες εκλογές, απάντησε ότι θα πρέπει να συζητηθεί και πως «δεν μπορεί να το απορρίψει εύκολα». Πρόσθεσε, όμως, πως πάγια θέση του είναι οι εκλογές να γίνονται στο τέλος της τετραετίας και οι κυβερνήσεις να εξαντλούν την τετραετία. Για την λήψη δανείων από τους εταίρους μας ο κ. Πάγκαλος είπε ότι ντρέπεται για αυτά αλλά χαρακτήρισε όσους λένε να μην πάρουμε δάνειο παράφρονες, ανεύθυνους και εγκληματίες. Είπε επιπρόσθετα ότι ο πρωθυπουργός είναι αυτός που πέτυχε το σχέδιο σωτηρίας της χώρας, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα λόγω της οικονομίας. Επιτέθηκε, επίσης, στη ΝΔ και τον Αντ. Σαμαρά για τα περί επαναδιαπραγμάτευσης με την τρόικα. «Εύχομαι να μη ζήσουμε τη στιγμή που θα πάει να επαναδιαπραγματευτεί» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «δεν έχουμε να πουλήσουμε τσαμπουκά στην τρόικα». Αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί κατηγόρησε ανοιχτά τη ΝΔ ότι τις υποκινεί ενώ για τα συνδικάτα ανέφερε ότι «μόνο στην Ελλάδα στις απεργίες τρομοκρατούνται αυτοί που θέλουν να δουλέψουν και οι συνδικαλιστές τους το απαγορεύουν». Ο Θ.Πάγκαλος απέρριψε τις αιτιάσεις για κομματικές επιλογές στην εφεδρεία, δηλώνοντας ότι «δεν έχουν θέση στην κυβέρνηση όσοι σκέφτονται με αυτή τη λογική», ενώ υπογράμμισε ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν οι διοικητές Οργανισμών που δεν εφαρμόζουν την κυβερνητική πολιτική, αναφερόμενος στη στάση τους για την εργασιακή εφεδρεία, αλλά και σε όσους δεν έχουν φροντίσει να βελτιωθεί η αποδοτικότητα των υπαλλήλων τους. Σχετικά με το πολιτικό μέλλον του ίδιου και της κυβέρνησης, δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει προσωπικά η επανεκλογή του. Πηγή: In.gr |
Απάντηση: «Δεν έχω να πληρώσω, ας με συλλάβει ο Βενιζέλος» λέει ο
:yz:yz:yz:yz ποσο τον λυπαμε τον κεφτε...!!!
με λιγα λογια μας λεει οτι "κληρονομησε" τα ακινητα του απο εμας...:sm7: οτι δεν εχει λεφτα...μαλλον τα εφαγε εεεεεεεεε τα φαγαμε ηθελα να πω... και οτι αν δεν πληρωσουμε οι αλλοι κεφτεδες...τζεφρυ & μπενυ θα μας κλασουνε μια μαντρα... |
Ρε ΟΥΣΤ ΝεύραΝεύρα |
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα |
Γιατί γίνεστε κακοί;! Πως να τα πληρώσει, τώρα μάλιστα που θα κοπεί και το επίδομα πολυτέκνου από τη γυναίκα του.....
Πέρα από την πλάκα, ο τραγουσδιστής μας δουλεύει κιόλας, ή μας λέει με έμμεσο τρόπο να μην πληρώσουμε.....γιατί; μάλλον υπάρχουν αρκετές εξηγήσεις. Καθένας ας διαλέξει όποια του κολλάει καλύτερα. |
Να κάνουμε έρανο σαν φόρουμ, για να τον βοηθήσουμε βρε παιδιά:D
|
Ενα τηλεφωνακι στην τραπεζα του εξωτερικου... και τα πληρωσες ολα :mad:!!!
Τοσο απλο ειναι ΜΠΟΥΧΕΣΑ Νεύρα! Στην ιδεα και μονο να πληρωσεις............ ιδρωνεις ετσι; Νεύρα Νεύρα Νεύρα... |
:cool: :cool: :cool: |
Ξέρετε ποιοι δεν ενδιαφέρονται να επανεκλεγούν? Ο Γιωργάκης, ο Πάγκαλος και κάποιοι άλλοι, που έχουν αρπάξει τόσα, που ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΝ, ώστε να τα ευχαριστηθούν, κάπου αλλού, μόνοι τους. :rolleyes:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Και να ηταν ο μονος :mad:!!! Εχει και απο τα δυο μεγαλα κομματα ο... μπαξες Νεύρα Νεύρα Νεύρα!!! |
Tι ασχολειστε, ηθελα να'ξερα...
|
Απόσπασμα:
Για να περνα η ωρα;;; Το βρηκα; :D... |
Απόσπασμα:
(Αλλο που, πρακτικα, αυτός μας δουλευει "ψιλό γαζί".. ΝεύραΝεύρα ) |
ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα
|
News247.gr
Το δράμα του "φτωχού" Πάγκαλου Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο να πληρώσει το χαράτσι, λόγω των πολλών ακινήτων που κατέχει μίλησε ο Θ. Πάγκαλος. Η δήλωση Πόθεν Έσχες του τον επιβεβαιώνει απόλυτα http://news247.gr/ellada/politiki/ar...20/pagalos.jpg Μάνος Χωριανόπουλος Δημοσιεύτηκε: Σεπτέμβριος 28 2011 21:20 Ενημερώθηκε: Σεπτέμβριος 28 2011 21:32 "Συγκλόνισε" το πανελλήνιο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες για να πληρώσει το χαράτσι στα ακίνητα. Μιλώντας, σε πρωινή εκπομπή του MEGA και αφού ευχήθηκε σκωπτικά να μην του κόψει τη σύνταξη ο ΔΣΑ, μετά τη διαγραφή του, δήλωσε αλληλέγγυος με τους πολίτες ενόψει της επιβολής του ειδικού τέλους για τα ακίνητα. Ο κ. Πάγκαλος, τόνισε ότι το χαράτσι για τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του φτάνει τα 7.500 ευρώ και μαζί με το τέλος ακίνητης περιουσίας, ο συνολικός φόρος που καλείται να πληρώσει είναι 17.500 ευρώ. Αφού διευκρίνισε ότι κατέχει πολλά ακίνητα, από κληρονομιές, αποκάλυψε το δράμα του, λέγοντας ότι θα αναγκαστεί να πουλήσει για να πληρώσει το φόρο, σε άλλη περίπτωση θα πρέπει να τον συλλάβει ο κ. Βενιζέλος... "Για να μπορέσω να πληρώσω τον φόρο θα πρέπει να αναγκαστώ να πουλήσω ένα ακίνητο" είπε, ενώ στην ερώτηση τι θα κάνει εάν δεν βρεθεί αγοραστής απάντησε: "Δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει" είπε χαρακτηριστικά. Πιθανότατα το πιο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κ. Πάγκαλος είναι ότι δεν ξέρει ποιο από τα ακίνητα να διαλέξει, καθώς σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες που είχε καταθέσει το 2010 για τα εισοδήματα του 2009, μαζί με τη σύζυγό του έχουν περιουσία εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Αν ρίξουμε μια ματιά στην περιουσία του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης, οι δηλώσεις του για το χαράτσι, μόνο ως ειρωνεία στο πραγματικό δράμα του ελληνικού λαού, μπορούν να εκληφθούν. Έτσι ο κ. Πάγκαλος δήλωσε το 2010: Ακίνητα: Πέντε αγροτεμάχια συνολικού εμβαδού 12.465 τ.μ. (με κτίσμα 117 τ.μ. εντός του ενός) στις Κυκλάδες και το 25% ακόμη πέντε, συνολικού εμβαδού 18.814 τ.μ., δύο διαμερίσματα 80 και 85 τ.μ. στην Αθήνα, αγροτεμάχιο 1.004 τ.μ. στην Εύβοια, το 50% διαμερίσματος 120,71 τ.μ. στην Αθήνα, το 50% διαμερίσματος 122,25 τ.μ. με 3,5 τ.μ. βοηθ. χώρους στην Αθήνα. Τρία γραφεία 35, 37 και 39 τ.μ. στην Αθήνα. Επτά οικόπεδα 477 τ.μ., 1.060 τ.μ., 2.445 τ.μ., 188 τ.μ., 854,5 τ.μ., 103 τ.μ., 500 τ.μ. (με δικαίωμα αντιστοίχως 50%, 50%, 16,66%, 50%, 100%, 25%, 25%) και οκτώ διαμερίσματα συνολικού εμβαδού 785 τ.μ., με δικαίωμα που ποικίλλει από 25 έως 100% στην Εύβοια και την Αττική, τρία βοσκοτόπια (100.000 τ.μ. το 25%, 3.500 τ.μ. το 50%, και 10.000 τ.μ. το 10,41%), το 50% αγροτεμαχίου 8.119 τ.μ. στην Εύβοια, το 50% οικίας 125 τ.μ. Καταθέσεις: 17.693,86 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα. Συνολικό εισόδημα: 640.632,2 ευρώ. Η σύζυγος του Χριστίνα Χριστοφάκη έχει στην κατοχή της Το 50% οικόπεδου 1.300 τ.μ. με κτίσμα 291 τ.μ. στα Καλύβια, το 50% δύο διαμερισμάτων (120 και 122,25 τ.μ.) στην Αθήνα, τρία οικόπεδα συνολικού εμβαδού 1.626,35 τ.μ., δύο διαμερίσματα 18,28 τ.μ. και 87,54 τ.μ. στα Καλύβια, ένα γραφείο 22 τ.μ. στην Πειραιώς, δύο πάρκινγκ, ένα γραφείο στα Καλύβια και τρία ακόμη διαμερίσματα στα Καλύβια. Καταθέσεις 15.168,49 στην Εθνική Τράπεζα και 4.860,843 μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων. Από την εκποίηση μετοχών (Χριστοφάκης ΑΤΕΕ) έλαβε 121.800 ευρώ και από την εκποίηση αμοιβαίων κεφαλαίων της Εθνικής 31.659 ευρώ. Εχει ένα Ι.Χ. 2.429 κ.εκ. Συνολικό εισόδημα: 206.538,07 ευρώ Ολοι εσείς που γελάτε παραπάνω για συνέλθετε λίγο...ο άνθρωπος βγάζει μόνο 840.000 ευρώ το χρόνο και αυτά μαζί με τη γυναίκα του !!!:sm7: Καλά δεν λέω να 'ναι καλά να βγάζουν όσα θέλουν όμως αυτό είναι ειρωνικό γι αυτόν που πραγματικά δεν έχει να πληρώσει το ρέυμα και όχι να λέει βγάζω ένα εκατομμυριο ευρώ και δεν έχω να πληρώσω..άλλη μια φούσκα του Πάγγαλου για να ασχολούμαστε μαζί του και όχι με τα μέτρα της καταστροφής :hmmm: |
Του χρόνου θα έπρεπε να προσκομμίσει αποδείξεις για 500.000 ευρώ;! Ξοδεύονται όλα αυτά σε κοψίδια;!:D:D:D
|
Απόσπασμα:
|
Mην το γελάτε, έχει σοβαρό πρόβλημα ο άνθρωπος
:sm7: :sm7: :sm7: http://imageshack.us/photo/my-images...544641108.jpg/ |
Απόσπασμα:
:sm3: |
Απόσπασμα:
|
Ο κ. Πάγκαλος δήλωσε το 2010:
Ακίνητα: Πέντε αγροτεμάχια συνολικού εμβαδού 12.465 τ.μ. (με κτίσμα 117 τ.μ. εντός του ενός) στις Κυκλάδες και το 25% ακόμη πέντε, συνολικού εμβαδού 18.814 τ.μ., δύο διαμερίσματα 80 και 85 τ.μ. στην Αθήνα, αγροτεμάχιο 1.004 τ.μ. στην Εύβοια, το 50% διαμερίσματος 120,71 τ.μ. στην Αθήνα, το 50% διαμερίσματος 122,25 τ.μ. με 3,5 τ.μ. βοηθ. χώρους στην Αθήνα. Τρία γραφεία 35, 37 και 39 τ.μ. στην Αθήνα. Επτά οικόπεδα 477 τ.μ., 1.060 τ.μ., 2.445 τ.μ., 188 τ.μ., 854,5 τ.μ., 103 τ.μ., 500 τ.μ. (με δικαίωμα αντιστοίχως 50%, 50%, 16,66%, 50%, 100%, 25%, 25%) και οκτώ διαμερίσματα συνολικού εμβαδού 785 τ.μ., με δικαίωμα που ποικίλλει από 25 έως 100% στην Εύβοια και την Αττική, τρία βοσκοτόπια (100.000 τ.μ. το 25%, 3.500 τ.μ. το 50%, και 10.000 τ.μ. το 10,41%), το 50% αγροτεμαχίου 8.119 τ.μ. στην Εύβοια, το 50% οικίας 125 τ.μ. Καταθέσεις: 17.693,86 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα. Συνολικό εισόδημα: 640.632,2 ευρώ. Η σύζυγος του Χριστίνα Χριστοφάκη έχει στην κατοχή της Το 50% οικόπεδου 1.300 τ.μ. με κτίσμα 291 τ.μ. στα Καλύβια, το 50% δύο διαμερισμάτων (120 και 122,25 τ.μ.) στην Αθήνα, τρία οικόπεδα συνολικού εμβαδού 1.626,35 τ.μ., δύο διαμερίσματα 18,28 τ.μ. και 87,54 τ.μ. στα Καλύβια, ένα γραφείο 22 τ.μ. στην Πειραιώς, δύο πάρκινγκ, ένα γραφείο στα Καλύβια και τρία ακόμη διαμερίσματα στα Καλύβια. Καταθέσεις 15.168,49 στην Εθνική Τράπεζα και 4.860,843 μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων. Από την εκποίηση μετοχών (Χριστοφάκης ΑΤΕΕ) έλαβε 121.800 ευρώ και από την εκποίηση αμοιβαίων κεφαλαίων της Εθνικής 31.659 ευρώ. Εχει ένα Ι.Χ. 2.429 κ.εκ. Συνολικό εισόδημα: 206.538,07 ευρώ. |
Βρε ουστ!!!
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:sm8: Απόσπασμα:
|
Για να μην ξεχνιόμαστε....
Στα 2.680 ευρώ η "έκτακτη εισφορά" Τσοχατζόπουλου Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Realnews" της Κυριακής, το νέο εκκαθαριστικό σημείωμα που περιλαμβάνει και την έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα της περασμένης χρονιάς, καθώς και την εισφορά σε περιουσιακά στοιχεία (αυτοκίνητα, πισίνες και σκάφη αναψυχής), καλεί τον κ. Τσοχατζόπουλο να καταβάλει 2.680 ευρώ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο κ. Τσοχατζόπουλος δηλώνει εισόδημα 82.680 ευρώ, ποσό που ισοδυναμεί με τη βουλευτική του σύνταξη δηλαδή, και τεκμαρτό εισόδημα 8.700 ευρώ, ενώ η σύζυγός του μηδενικό, όπως και την περσινή χρονιά. Η τελευταία φορά που η ίδια εμφανίζει αποδοχές είναι στο "πόθεν έσχες" του πρώην υπουργού το 2009, για το οικονομικό έτος 2008, όπου δηλώνει 15.330 ευρώ. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από την αρχική φορολογική δήλωση του ζευγαριού. Η κα Β. Σταμάτη δηλώνει πως κατέβαλε 1,5 εκατ. ευρώ για την "αγορά ή χρηματοδοτική μίσθωση αυτοκινήτων, δίτροχων κ.τ.λ. οχημάτων". Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό ενδιαφέρον στοιχείο στη δήλωση που έχουν στα χέρια τους οι φορολογικές αρχές, αφού η σύζυγος του Α. Τσοχατζόπουλου αναφέρει επίσης, πως έχει έσοδα 1 εκατ. ευρώ από τη διάθεση περιουσιακών στοιχείων, δηλαδή την πώληση ακινήτων. Παράλληλα, στον κωδικό 787, όπου καταγράφονται τα ποσά της ανάλωσης κεφαλαίου, δηλώνει 530.000 ευρώ. Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, η επίκληση από τον φορολογούμενο ανάλωσης κεφαλαίου που σχηματίστηκε τα περασμένα έτη αποτελεί την πιο εύκολη λύση για δικαιολογήσει κανείς τα τεκμήρια διαβίωσης ή κτήσης περιουσιακών στοιχείων. Με απλά λόγια, δίνεται η δυνατότητα να δικαιολογήσει την απόκλιση μεταξύ του εισοδήματος που προσδιορίστηκε τεκμαρτώς και του εισοδήματος που δήλωσε, με τον ισχυρισμό πως τα προηγούμενα έτη περίσσεψε ποσό χρημάτων που φορολογήθηκε ή απαλλάχθηκε νόμιμα από τον φόρο και το οποίο ξόδεψε το έτος της φορολογίας για να καλύψει τη διαφορά. Εν προκειμένω, το ποσό που αθροίζεται από τη διάθεση περιουσιακών στοιχείων και την ανάλωση κεφαλαίων δικαιολογεί την... αδικαιολόγητη υπέρογκη δαπάνη για την αγορά αυτοκινήτων 1,5 εκατ. από τη Β. Σταμάτη. Τέλος, στη φορολογική δήλωση, στη στήλη που της αντιστοιχεί, εμφανίζονται δαπάνες που προορίστηκαν για την τοκοχρεωλυτική απόσβεση δανείων ή πιστώσεων (καθώς και χρεώσεων μέσω πιστωτικών καρτών για αγορά μη καταναλωτικών αγαθών κ.τ.λ.), που ανέρχονται σε 40.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται πως τον Μάιο του 2010, η Β. Σταμάτη, αν και απλή υπάλληλος της ΔΕΗ, είχε αγοράσει δύο ορόφους του νεοκλασικού της Διονυσίου Αρεοπαγίτου έναντι 1,1 εκατ. ευρώ από την off shore εταιρεία Nobilis, η οποία το είχε αγοράσει προηγουμένως από την Torcaso. Τα 450.000 ευρώ είχαν πληρωθεί σταδιακά κατά την τελευταία τριετία στη Nobilis και τα υπόλοιπα 650.000 ευρώ θα καταβάλλονταν από δάνειο που είχε συνάψει. |
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!! ΝεύραΝεύρα
|
Για όλα υπάρχει λύση.
Τα λαμόγια μας κάνουν και γελάμε τουλάχιστον! ��������� ���������� - Capital.gr ΥΠΟΙΚ: Με sms η εξαίρεση από το ειδικό τέλος ακινήτων (update2) http://files.capital.gr/gmessages/im..._clockwise.pngΠίσω 29/9/2011 12:57 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:49 Περιθώριο τεσσάρων ημερών σε όσους απαλλάσσονται από το χαράτσι στα ακίνητα, ώστε να στείλουν SMS στον αριθμό 54160 προκειμένου να εξαιρεθούν, δίνει με απόφασή του το υπουργείο Οικονομικών. Αν δεν το πράξουν έως την Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα υποχρεωθούν να καταβάλουν την 1η δόση. Μεταξύ άλλων διευκρινίζεται ότι τυχόν επιπλέον καταβληθέν ποσό θα συμψηφιστεί σε επόμενους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Η πλήρης ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ έχει ως εξής: "Το Υπουργείο Οικονομικών καλεί όσους απαλλάσσονται ή δικαιούνται μειωμένης καταβολής του ειδικού τέλους ακινήτων Διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο Αξιολογήστε το μήνυμα: 4 ψήφοι http://files.capital.gr/messages/images/comment_add.png Απάντηση http://www.capital.gr/gmessages/images/arr_frm_up.gif http://files.capital.gr/images/gMesStar.png Σελίδα 1 από 212> http://files.capital.gr/gmessages/im...llet_white.pngvassilis πρίν 21 ώρες (8) Τσέκαρα το ημερολόγιο να δω εάν είναι 1η Απριλίου. Μας κάνουν πλάκα ελπίζω. http://files.capital.gr/gmessages/im...llet_white.pngmitsosstr πρίν 21 ώρες (28) πηρα και την γιαγια μου στο χωριο και της ειπα για το sms... τελικα δεν εχει ακουσει τπτ και μου ζητησε να της στειλω το λινκ με την εγκύκλιο με mail, να μπει το βραδυ να το δει , γιατι τωρα κανει format για να βαλει windows7 και δεν μπορει να διακοψει! http://files.capital.gr/gmessages/im...llet_white.pngΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ πρίν 21 ώρες (7) ρε εσύ την παλεύει το άτομο ;;; τι λέει ;;; τι παίρνει ;;; ληγμένα ;;; για ευροβίζιον το πέρασε το θέμα ;;;; http://files.capital.gr/gmessages/im...llet_white.pngcockatoo πρίν 21 ώρες (12) Ανοικτη διακυβερνηση... Εαν θελεις Γιωργο για πρωθυπουργο Στειλε Γ στο 85100 Εάν θελεις Μπενι για ΥΠΟΚ στειλε Β στο 85101 Εάν θελεις Πετρουλα για ΥΠΕΞ (με τοσες…πιΤες που κανουμε) στειλε Π στο 85102 Πολιτισμος βρε γραικοι…γκιαουριδες….. Πολιτισμος… Ευρωπ(ε)η γιναμε! http://files.capital.gr/gmessages/im...llet_white.pngδανειοδάνειο πρίν 21 ώρες (8) mitsosstr εγώ όταν πήρα τη γιαγιά μου και τη ρώτησα σε τη μορφή θέλει την εγκύκλιο μου είπε -Τυπωμένη παιδι μου.Εδώ στο χωριό τρέχω συνέχεια με τα πρόβατα και θέλω να την έχω παντα μαζί μου.Δεν ξέρω που μπορεί να με πιάσει η ανάγκη μου. http://files.capital.gr/gmessages/im...llet_white.pngΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ πρίν 21 ώρες (3) τρις λαλούν και δύο χορεύουν στην κυριολεξία κυβέρνηση Big Brother έχουμε... τουλάχιστον μας προκαλούν πολύ γέλιο οι άχρηστοι. http://files.capital.gr/gmessages/im...llet_white.pngikaros10 πρίν 21 ώρες (5) mitsosstr 1000*...αχαχχαχααχαχαχαχαα...απαιχτος...επεσα απ την καρεκλα... σμσ ; χεΣΜαΣ Μιλαμε οτι το χειμωνα οι επιθεωρησεις δε θα προλαβαινουν να ανεβαζουν τις ,ακακιες τους....οι ανθρωποι ειναι βαρεμενοι...τερμα.... http://files.capital.gr/gmessages/im...llet_white.pngGucci Drank the ... πρίν 21 ώρες (7) Προς καπιταλ.. Μου χρωστάτε ένα πληκτρολόγιο και ένα καφέ Το μόνο που μένει να πουν , είναι ότι το κάθε μήμυμα θα στοιχίζει 500 ευρώ http://files.capital.gr/gmessages/im...llet_white.pngcharrychavel πρίν 21 ώρες (3) Οι άνθρωποι αφού μας βουλιάζουν και θα μας εξαθλιώσουν είπαν τουλάχιστον να μας διασκεδάσουν...Αχ ας είναι πάντα καλά ο Γιώργος και το τσίρκο-κυβέρνηση του...Χρόνια είχα να γελάσω έτσι... http://files.capital.gr/gmessages/im...llet_white.pngβοσκός πρίν 21 ώρες Αμα βάνω την πιο παλιά προβατίνα μ να κλα... ΜΕΤΡΑΕΙ? |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:46. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!