![]() |
To ρήμαξα το χέρι μου...
Ήρθε και σε μένα μια πραγματικά άτυχη στιγμή, χωρίς όμως να πέσω ή να τρακάρω, κι εδώ είναι η ειρωνεία…
Πάω να κατεβάσω τη χοντρή από το κεντρικό stand. Πάντα έχω το πλαϊνό ανοιχτό και μόλις κατέβει, την αφήνω μαλακά να ακουμπήσει στο πλαϊνό. Κάποιος όμως είχε περάσει και το είχε κλείσει, κι εγώ δεν έκανα τον έλεγχο που έπρεπε. Αποτέλεσμα, με το που γέρνει η μηχανή προς τα μένα και ανακαλύπτω ότι δεν έχει πλαϊνό στήριγμα, χωρίς να σκεφτώ συνειδητά, βάζω απότομα όλη μου τη δύναμη στα χέρια να την κρατήσω, και το δεξί χέρι που κράταγε από τη χειρολαβή του συνοδηγού, κάνει πολλαπλά “κρακ”. Αφόρητοι πόνοι στο δεξί μου χέρι. Με πάνε στο νοσοκομείο όπου εν ολίγοις η πρώτη διάγνωση είναι ρήξη του κάτω δικεφάλου και πιθανή ρήξη τένοντα. Παρόλα αυτά, επειδή ακόμα και μετα βίας, μπορούσα να σηκώσω το χέρι μου, ο ορθοπεδικός πιστεύει ότι ο τένοντας δεν έχει κοπεί εντελώς και με στέλνει για μαγνητική, ώστε να προσδιορίσουμε το μέγεθος της ζημιάς. Τη Δευτέρα θα αποφανθούν οι γιατροί αν θα πρέπει να εγχειριστώ για την αποκατάσταση του τένοντα ή αν θα ακολουθήσει θεραπεία με τη φυσική οδό. Ρε παιδιά, δε σας κρύβω ότι με επηρέασε πολύ ψυχολογικά, με έριξε πολύ, παρόλο που δεν είμαι άνθρωπος που γονατίζω εύκολα. Εννοείται ότι για μήνες δε θα μπορώ να οδηγήσω μηχανή, αλλά ούτε και αυτοκίνητο γιατί δεν μπορώ να αλλάξω ταχύτητες. Επίσης το χέρι μου παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου, στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία, καταλαβαίνετε την ανησυχία μου. Αύριο βράδυ θα έχω και τη μαγνητική και σε ψηφιακή μορφή, αν κάποιος συμφορουμίτης γιατρός έχει διάθεση να δώσει μια γνώμη, θα του τις στείλω και φυσικά θα το εκτιμήσω. Προς το παρόν πήρα το βολταρεν μου και πάω για ύπνο… :( |
Απάντηση: To ρήμαξα το χέρι μου...
Καλή ανάρρωση φιλαράκι...
Κάθε εμπόδιο σε καλό.. Έρχεται χειμώνας... Αντέ να δούμε τι άλλο θα πάθουμε...:hmmm: |
Αμάν βρε Στράτο περαστικά σου μη στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε :(
|
Περαστικά και όλα να πάνε καλά.
|
Όχι ρε Στράτο...:(
δεν την άφηνες να πέσει την ρουφιάνα...:( περαστικά φίλε μου και όλα θα πάνε καλά. να το προσέξεις λίγο και μετά μην φοβάσαι;) |
Τι είπες τώρα ρε Στράτο???:(:( Περαστικά σου ρε φίλε..:hmmm: |
περαστικα Στράτο, υπομονή θα περάσει.....
|
Ας είναι το τελευταίο
και γρήγορα σιδερένιος φιλαράκι ! Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Πω πω ... τί είπες τώρα ???
Μόλις το διάβασα, το μυαλό μου πήγε στο "πρόγραμμά" σου του Σαββάτου ... :(:(:( Περαστικά σου φιλαράκι ... μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό ... :( Γρήγορα ξανά στις δραστηριότητές σου ... :cool: . |
Συνονόματε περαστικά σου εύχομαι, συμβαίνουν αυτά,...και προσοχή να μήν σε βάλει κάτω..!!
|
Mη στεναχωριεσαι και ολα θα γινουν Στρατο μου,θα δυσκολευτεις αλλα θα περασει κι αυτο.Ας ειναι το τελευταιο....Περαστικα και υπομονη.:cool::(
|
Περαστικά φίλε.....εύχομαι να μην είναι τόσο σοβαρό,όσο μας το περιεγραψες...:hmmm:
Προσπάθησε να μην σε πάρει απο κάτω.....;) |
Ατυχία φίλε μου!!
Όπως και να 'χει όμως, η ξεκούραση και η καλή ψυχολογία επιταχύνουν την ανάρρωση. Μακάρι να μπορείς να τα προσφέρεις στον εαυτό σου. Αν δεν το αξίζεις εσύ τότε ποιος το αξίζει;;; |
Στράτο εύχομαι για το καλύτερο. Να μην χρειασθεί καμία εγχείριση και όλα να διορθωθούν με την φυσική οδό. Η υγεία πάνω από όλα. Με την δουλειά θα τα καταφέρεις. Μακάρι να ήμουν γιατρός και να σου έλεγα τα καλά νέα. Υπομονή. |
Α ρε Στράτο, περαστικά φίλε!
|
Στράτο περαστικά και γρήγορη ανάρρωση....Εύχομαι να πάνε όλα καλά και το ταχύτερο να επιστρέψεις στις δραστηριότητές σου...
Κοίτα μη σε πάρει από κάτω..... Σκέψου Θετικά και όλα θα πάνε καλά... τρελό αγόρι....:):):) |
Περαστικά Στράτο!
Σκέψου πως ήταν μία άτυχη στιγμή και όλα θα πάνε καλά! |
περαστικα:)
|
Περαστικά και γρήγορα φίλε! :)
Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλύτερα και από τηνπιό αισιόδοξη πρόβλεψη! ;) Jefe |
Φιλε Στρατο περαστικα.ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο και να αναρωσεις αμεσως,να το θυμασε σαν μια κακια αναμνηση και να γελας.ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και παλη;) |
Φίλε μη σε παίρνει από κάτω, πριν χρόνια είχα 4 μήνες το χέρι στο γύψο, θα εκπλαγείς πως θα βρεις τρόπους να βγάζεις την καθημερινότητα.
Πρώτα από όλα άσε να δεις το πραγματικό μέγεθος της ζημιάς και μην βιάζεσαι να τα βάψεις μαύρα και να θυμάσαι ότι οι δυσκολίες μας κάνουν πιό δυνατούς. Ευχές για γρήγορη ανάρρωση...:) |
Στρατο περαστικα,ξερω οτι τωρα εισαι καπως ψυχολογικα αλλα μη σε παιρνει απο κατω,θα περασει και αυτο....
|
αδερφέ περαστικά και γρήγορα ετοιμοπόλεμος!!! δεν είναι τίποτα, θα δεις, θα περάσει!!!
|
Πρώτα απο όλα περαστικά ...και για να σου δώσω κουράγιο θα σου πω πως αν πας με ένα voltaren για ύπνο .... Τότε δεν έχεις κομενο τενοντα με τιποοοοοοταααα .αν είχε κοπεί ...δεν θα μας εγραφες τα κακά σου νέα ...αλλα θα τα μαθαίναμε δια της ακόης ...μιας και με τις φωνές απο τους πόνους θα σε ακούγαμε στο πανελλήνιο ....και πάλι περαστικά
|
Περαστικά Στρατο.
|
Απόσπασμα:
θα συμφωνήσω μιας και έχω κόψει τένοντα και με άκουσε απο το Λονδίνο στον Πειραιά η Μάνα μου... Περαστικά αδερφέ |
Περαστικά Στράτο! Αν είχες ρήξη τένοντα ο μυς θα είχε γίνει κουβάρι και θα το έβλεπες. Κάνε ότι σου πουν και σύντομα θα είσαι πάλι πάνω στην άτακτη χοντρή.
|
Περαστικά φίλε ! Και δέξου το που έπαθες τη "στραβή"! Φιλικά..
|
Στρατούλη κουράγιο φίλε:o
Είσαι νέος και δυνατός, σύντομα θα γίνεις καλά... Το πάθημα σου μάθημα για εμάς τους υπόλοιπους... Περαστικά κ αγύριστα, να είναι. Μακάρι να βρεις σύντομα την υγεία σου! |
Στράτο περαστικά, πολύ στεναχωρήθηκα. Πριν 3 μήνες κατέβηκα απ' τη μηχανή και από αφηρημάδα δεν θυμήθηκα ότι μόλις είχα ανεβάσει το πλάγιο σταντ, την άφησα να σκάσει κάτω, αλλά την πλήρωσε η μέση μου όταν τη σήκωσα. Όσο για το χέρι σου σε καταλαβαίνω πολύ καλά, τα συναισθήματα της πρώτης μέρας είναι πολύ άσχημα και σε πιάνει απελπισία. Είχα κάψει κάποτε το χέρι μου σε σημείο που ήταν ορατό το κόκκαλο του αντίχειρα, και σε 45 μέρες ήμουν back in business. Τις πρώτες μέρες πίστευα ότι δεν θα γινόταν ποτέ καλά...
Καλή δύναμη και όποτε θες βάλε φωνή, δίπλα είμαι! ;) |
Κριμα ρε Στρατουλη.....ευχομαι να εχει γινει η λιγοτερη δυνατη ζημια και να επανελθεις πολυ συντομα στις καθημερινες σου δραστηριοτητες.....:(
Οπως ειπε και ο Σταυρος.....δεν την αφηνεςνα πεσει??Τα σιδερα ξαναφτιαχνονται χωρις σωματικο πονο.....:( |
Μην στεναχωριέσαι τρελο Αγορι . :(περαστικά να είναι και να υγιάνουν γρήγορα για να σε ξαναδουμε παλι επανω στο θηρίο :):) |
Περαστικά φίλε. Εύχομαι να είναι μια μικρούλα ελαφριά τενοντίτιδα το πολύ πολύ
και ΓΡΗΓΟΡΑ να είσαι 100% καλά και καλύτερα κι από πρίν. |
Περαστικα σου.....ας ειναι το τελευταιο....!
|
Περαστικά σου Στράτο και να την βγάλεις Σπαρτιάτικα.
Δυο φορές την πάτησα κι εγώ με τον ίδιο τρόπο. Και τις δυο δεν την άφησα να πέσει. Πονάει έτσι κι αλλιώς. |
Περαστικά φιλαράκι . Δεν το βάζουμε όμως κάτω .... Με τον καιρό οι δρόμοι πάλι δικοί σου θα είναι ..
|
Στρατάκο υπάρχουν φιλοι σου εδώ που σε εκτιμουν, σ´αγαπανε κ´ θα κάνουν οτι μπορουν να σε βοηθησουν κ´ ψυχολογικα και οπως αλλιως απαιτηθεί!!!
Ολα θα πάνε καλά !! Αν χρειαστείς δευτερη ιατρική γνωματευση, σφύρα !! ;) Περαστικα εύχομαι !!! CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Περαστικα Στρατο και σιδερενιος..:)
|
Περαστικά φίλε θα πάνε όλα καλά !!!!
Χαίρομαι που ο τένοντας δεν έχει πάθει τόσο σοβαρή ζημιά από ότι λένε και τα παιδιά εδώ !!! Θέλει υπομονή και σύνεση, όχι βεβιασμένες κινήσεις και αποφάσεις σε σχέση με την θεραπεία του χεριού σου. Μην κάνεις τίποτα αν δεν είσαι 100% σίγουρος. Ελπίζω να σε δώ και από κοντά να τα πούμε ...... |
Αχ παιδιά, δεν ξέρετε πόσο καλό μου κάνατε με τις απαντήσεις σας, να είστε όλοι καλά, Η αλήθεια είναι ότι χθες απογοητεύτηκα, ήμουν και μόνος μου, δεν μπορούσα να οδηγήσω να πάω μόνος μου στο νοσοκομείο, και με πήρε από κάτω. Ειλικρινά, διαβάζοντας τις απαντήσεις σας, 4 σελίδες σε λίγες μόνο ώρες, με έκαναν να αισθανθώ πολύ καλύτερα. Θα σας ενημερώσω μόλις έχω νέα.
Σας ευχαριστώ, όλους σας!!! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:39. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!