![]() |
R1200RT σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ !!!!!!!
2 Συνημμένο(α)
Επισυναπτόμενα 9817
Επισυναπτόμενα 9818 Πουλάω τη χονδρούλα μου R1200RT Μαύρη ESA 2005 μοντέλο 35000 χλμ προστατευτικά κυλίνδρων top case BMW στο χρώμα της μηχανής συναγερμός BMW Φυλάσσεται σε γκαράζ κ είναι ΑΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΤΗ !!!! ΜΟΝΟ 8990 Ε !!!!!!! Ανταλλάσσεται με φθηνότερη Κ1200S , CBR 1100 XX , ZZR 1200 , Triumph Sprint (σε άλλη τιμή βέβαια...) ΤΗΛ 6945373911 Δημήτρης |
Απάντηση: R1200RT σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ !!!!!!!
Καλοπούλητη πέρνα από την ενότητα Καλώς ήλθατε να σε καλωσορίσουμε επίσημα ;) |
Δικό σου είναι? Ή το είδες στο car και το έβαλες?
|
Βρε dimaxin τι ειναι αυτα που μας κανεις τωρα ρε φιλε? Μας αρρωστησες....Καλοπουλητη και τυχερος ο επομενος...
|
πολύ καλή περίπτωση . καλοπούλητο να είναι
|
Δικια μου είναι...
Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα (αν και πουλώντας....) Παντρεύομαι γαρ.... και τα μετρητά είναι χρειαζούμενα. Εδώ θα είμαστε όμως.... ο έλικας είναι αρρώστια... |
αυτο δεν ειναι παντρεια...,
ευνουχισμος ειναι!:rolleyes: με το καλο!;) |
Απόσπασμα:
|
Ποιο καλό ? Αμα ειναι να παντρευτεί για να χάσει την ερωμένη ...άστα να πάνε !!!!:sm7::sm7::sm7:
|
Η "επίσημη" θέλει πιο γρήγορη ερωμένη ....
|
Απόσπασμα:
|
Τι, θα πάρεις varadero?!?!?!!?!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
με κούφανε.!!!! Σε 2-3 σούζες (καταλάθος έγιναν με άνοιγμα στη πρώτη)... μου λέει : "άλλο δεν έχει???" όπως καταλαβαίνετε....χρειάζομαι πάνω από 150 αλόγατα !!!!! (και 5.000 για το μυστήριο...) χαχαχαχαχ!!!!! |
Πάρε ενα Hayabusha να ηρεμήσει η επίσημη. Τζάμπα τα χουν....τα ζαχαρωνα καιρό αλλά ,,η επίσημη ούτε που να ακούσει για σκυφτό ..οπότε .....:hmmm:
|
Απόσπασμα:
και ειδικότερα αν είσαι σε χαγιαμπούσα.τι διάολος και αυτός ρε αδερφέ...διάολος! |
Φίλε μου με τρώει πολύ το χέρι μου τώρα που θα δώσω το adve να πάρω ενα τέτοιο , αλλά αμα είναι να χω κρεβατομουρμούρα για καμμιά τριετία ....ασε καλύτερα...αλλά παρότι τα σκυφτά τα σιχαίνομαι το συηγκεκριμένο σε κατάμαυρο το παιρνα αυριο το πρωί...Γιοσιμούρια κ.λ.π. να λυσσάει ...αααααχχχχχχχ:yz:yz:yz
|
Νέα τιμή να φεύγει.....
8690 € !!!!! όσοι πιστοί .... |
Ας το παρει καποιος ρε παιδια...κι εγω δεν μπορω να το βλεπω να φιγουραρει εδω και να μην μπορω να το παρω αυτη τη στιγμη.
|
εχω αρωστησει, οσο το βλεπω
τι να κανω, να εχω 2 RT ?:sm7: |
Αν είχα δώσει το adve...
|
Απόσπασμα:
|
Ρε φίλε το πολυχρηστικό το δίνω για να εξοικονομήσω αναγκαία χρήματα για επιβίωση και το άλλο πάνω στην συζήτηση ειναι μια φτηνή λύση να μείνω σε πολλά κυβικά και να πάρω και στα χέρια μου τα χρήματα που χρειάζομαι. Λές να χα χωθεί να πάρω μια μηχανή με τέτοιο κόστος και απλά να την έδινα για τελείως διαφορετικό και άσχετο ...... Αμα γινόταν γρήγορα η δουλειά θα παιρνα το RT του Δημήτρη ωστε να μείνω προπελάκιας !!!!
|
Απόσπασμα:
send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΒΙΟ ΑΝΘΟΣΠΑΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ
ΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙΣ 5000 ΑΤΟΜΑ :sm7::sm7::sm7::sm7: |
:sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
Νέα τιμή 8500€ !!!!! (ακατέβατα κ μόνο για μετρητά) |
Κύριοι, ευχαριστώωω!!! η μηχανή επωλήθη σε συμφορουμήτη !!!! παρακαλώ κλειδώστε το θέμα.
|
Σε καλή μεριά φιλαράκο.Ποιός ήταν ο τυχερός;;;;
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:25. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!