GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Τρομερό τροχαίο με 3 νεκρούς στη Συγγρού (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=24129)

gemara 01-10-2011 23:01

Τρομερό τροχαίο με 3 νεκρούς στη Συγγρού

Τα δυο νεκρά αγόρια που αναφέρονται παρακάτω ήταν γιοί συναδέρφου της γυναίκας μου, η οποία συνάδερφος μάλιστα πριν 6 μήνες είχε χάσει και τον σύζυγό της...
Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν λόγια...

01 Οκτωβρίου 2011, 16:37 EEST
Sigmalive/ΑΠE
Τρομερό τροχαίο με 3 νεκρούς στη Συγγρού | Sigma Live

Η υπερβολική ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, οδήγησε σε τραγωδία με τρεις νέους νεκρούς και έναν ελαφρά τραυματισμένο, στις 03.30, στη λεωφόρο Συγγρού.
Επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 22χρονος, επιστρέφοντας με την παρέα του από διασκέδαση στον Πειραιά, ξέφυγε από την πορεία του, στη διασταυρωση του Δέλτα Φαλήρου, προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού και ανατράπηκε.
Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, αλλά οι φίλοι του, μία κοπέλα 23 ετών και δύο αγόρια 22 ετών, ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμια του ΙΧ, με τη συνδρομή συνεργείου της Πυροσβεστικής, που έσπευσε στο σημείο.
Και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στον "Ευαγγελισμό", όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος των τριών, ενώ ο οδηγός παραμένει για νοσηλεία. Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ του έχει ληφθεί αίμα για αλκοτέστ.
Για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Albatros 01-10-2011 23:08

Απάντηση: Τρομερό τροχαίο με 3 νεκρούς στη Συγγρού

βρε παιδιά καλύτερα να μας λείπει τέτοια ενημέρωση...
δράμα ...
:(

diomiles 01-10-2011 23:10

Δεν ξέρω ρε Γιώργο μεγαλώνω και εγω παιδιά και είναι στην εφηβεία και τα δύο ...τα δικά σου μάλλον είναι πιο μεγάλα.
Μπορώ να αντέξω τα πάντα εκτός απο τέτοια....:(

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 01-10-2011 23:20

Επειδή ο γιός μου, οδηγεί χρόνια αυτοκίνητο,

κ επειδή χρησιμοποιεί το ποτάμι για την νυχτερινή του επιστροφή στο σπίτι,

και κατ' επέκταση την Συγγρού,

μου έχει πει κατ' επανάληψη περιπτώσεις,

που κάποιο/κάποια κ@λόπαιδα, εκτός του ότι τον προκαλούν στον δρόμο,

επειδή δεν ενδίδει στις προκλήσεις τους,

αρχίζουν τα "κόλπα" ...

Με το να τον κλείνουν, να πηγαίνουν από πίσω του κολλητά στο μισό μέτρο κ.λ.π.

Μερικές φορές, ήταν κ δύο αυτοκίνητα ...

Άρα, κ τα συγκεκριμένα παιδιά,

αν δεν ήταν "πιωμένα" μπορεί κάποιος να τα "σκότωσε" ... :(

.

tsompanis 01-10-2011 23:24

τι είπες τώρα....:(:(:(

black_hawk 01-10-2011 23:28

:hmmm::hmmm::hmmm:

gemara 01-10-2011 23:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 479493)
...

Μερικές φορές, ήταν κ δύο αυτοκίνητα ...

Άρα, κ τα συγκεκριμένα παιδιά,

αν δεν ήταν "πιωμένα" μπορεί κάποιος να τα "σκότωσε" ... :(

.

Γι αυτό λέω και πάλι ότι δεν υπάρχει κράτος, βρίσκουν και τα κάνουν από την απουσία και τον ωχαδερφισμό της Αστυνομίας...:(

MARK 01-10-2011 23:52

:(:(:(:(

ntinopoulos 02-10-2011 00:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 479499)
Γι αυτό λέω και πάλι ότι δεν υπάρχει κράτος, βρίσκουν και τα κάνουν από την απουσία και τον ωχαδερφισμό της Αστυνομίας...:(

συμφωνω με χιλια!:hmmm:
πολλες φορες μαλιστα η αστυνομια κανει τα στραβα ματια...:hmmm:

tsatsos 02-10-2011 00:56

Τι να πω οποιος εχει παιδια ειναι ο μονιμος εφιαλτης του.Μεχρι να γυρισουν σπιτι δεν κοιμομαστε απο την αγωνια...:mad:

Translatoras 02-10-2011 01:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 479484)
η οποία συνάδερφος μάλιστα πριν 6 μήνες είχε χάσει και τον σύζυγό της...

Η φρίκη η ίδια!!!

CPretenteriS 02-10-2011 04:56

:(:(:(

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

SenseiG 02-10-2011 09:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 479499)

:hmmm: :hmmm: :mad:

pirate 02-10-2011 09:49

commander 02-10-2011 10:09

κυριοι εχουν δει τα ματια μου πολλα είτε σε τροχαια ειτε με την τροχαια σαν τροχαια .....

σας λεω μονο τουτο σε τροχαιο σοβαρό (θανατηφορο) εβαζε η τροχαια εναν πραγματογνώμονα για να αποφανθεί με τις γνώσεις του και να βγει ενα πόρισμα..... Ε αυτος ο ανθρωπος ρώταγε εμενα το πως μπορεί να ειχε γινει το τροχαιο .τωρα οσον αφορα τα τροχαια σαν τροχαια εχω φορτώσει μεχρι και ενα οχημα σε τρια κοματια, εχω φόρτωση οχημα μετα απο μια παράλληλη πορεια που ειχε κανει μαζι με την μπαρα αλλα η μπαρα ήτανε αναμεσα στον οδηγό και τον συνοδηγό ........!!!!
:hmmm:

TASOS GS 02-10-2011 10:20

κριμα :hmmm:

ortho 02-10-2011 10:49

Κρίμα στα παιδιά...

Πως θα ζήσει αυτή η γυναίκα...

jarhead 02-10-2011 10:58

Πλεον η "καταδιωξη" δεν αποτελει πλημελλημα, οποτε αν σε ενδεχομενη "καταδιωξη" της αστυνομιας συμβει κατι παλι η Αστυνομια θα φταιει...Οποτε μια φορα να ακουσω να φταιει ο νομοθετης και οχι το εκτελεστικο οργανο...ΜΙΑ!!!:(

Κώστας_33 02-10-2011 12:15

Τι να πει κανείς?
Κρίμα

Jefe 02-10-2011 12:19

:hmmm: :( :(

Jefe

adventure 02-10-2011 22:19

:hmmm::hmmm::hmmm:

:(:(:(:(

siraxanz 02-10-2011 23:52

Κριμα τα παιδιά... :(

ckk 03-10-2011 16:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsatsos ( 479558)
Τι να πω οποιος εχει παιδια ειναι ο μονιμος εφιαλτης του.Μεχρι να γυρισουν σπιτι δεν κοιμομαστε απο την αγωνια...:mad:

Θέλει ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο και στις παρέες τους ακόμα. Όσο γίνεται κι ας γκρινιάζουν.

diomiles 03-10-2011 16:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 480853)

Εντάξει έλεγχο αλλά τι να ελέγξεις?

Αν ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι καλός οδηγός?Αν τελικά ο οδηγός που θα έχει την υποχρέωση να γυρίσει πίσω την παρέα θα έχει την υπευθυνότητα να μην πιεί?
Πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να ελέγξει κάποιος ωστε να υπάρχει μια σχετική ασφάλεια στις εξόδους των παιδιών μας.

Φυσικά αν εννοείς για το ποιόν της παρέας τότε έλεγχος δεν το συζητάμε κάν..άστα να φωνάζουν.

tsatsos 03-10-2011 17:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 480853)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από diomiles ( 480857)

Αν ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι καλός οδηγός?Αν τελικά ο οδηγός που θα έχει την υποχρέωση να γυρίσει πίσω την παρέα θα έχει την υπευθυνότητα να μην πιεί?
Πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να ελέγξει κάποιος ωστε να υπάρχει μια σχετική ασφάλεια στις εξόδους των παιδιών μας.

Φυσικά αν εννοείς για το ποιόν της παρέας τότε έλεγχος δεν το συζητάμε κάν..άστα να φωνάζουν.

Τι να ελεγξω;22 ειναι ο μεγαλος.Οτι μπορεσα εκανα μεχρι εδω και ο θεος βοηθος...

ckk 03-10-2011 19:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από diomiles ( 480857)

Ελέγχω πρώτα από όλα φατσικά. Αν όχι, δεν βγαίνει. Αν ναι, κουβέντα με τον εν λόγω νέο ή νέα. Παίρνει ώρα. Καταλαβαίνεις όμως. Τους σπρώχνω και σε αυτά, που με ενδιαφέρουν. ‘καμιά τζουρίτσα… έλα τώρα, εγώ έκανα φουλ στην ηλικία σας’ (δεν έχω καπνίσει ούτε τσιγάρο στη ζωή μου). Οπότε εκεί ελευθερώνονται και τα λένε. Μετά, ώρες επιστροφής, γκάζια, άλλες γκόμενες – παρέες, με ξέρουν εν τω μεταξύ. Ο μπαμπάς της Δήμητρας με τα ‘γρήγορα’. Φίλες της μου ζητάνε συνέχεια βόλτα με την μηχανή. Τους τα ‘τραβάω’ πάλι. Δεν γίνεται αλλιώς.

Όσο μπορώ. Έχει αποτέλεσμα.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsatsos ( 480878)
Τι να ελεγξω;22 ειναι ο μεγαλος.Οτι μπορεσα εκανα μεχρι εδω και ο θεος βοηθος...

Διαφωνώ. Εγώ τους μίλαγα στον πληθυντικό μέχρι τα 23 και έπαψα να ρωτά αν θα πάω σινεμά στα 17.

Μέχρι τώρα η μητέρα μου μού λέει να μην τρέχω. Με ‘σταυρώνει’ όταν φεύγω από το σπίτι της. Γέλαγα. Τώρα που η κόρη μου είναι 22, δεν κάνω αυτά αλλά σίγουρα ανησυχώ. Δεν της το βγάζω ξινό, αλλά ξέρει ότι έχει όρια. Και φάπα έχει φάει, μπροστά σε φίλες της, επειδή μου μίλησε, όχι άσχημα, αλλά 'κάπως'. Και είναι και 1,83μ.

Και ΞΕΡΕΙ ότι την ελέγχω. Και με άφησε κουλό πέρσι, που μου είπε ότι αυτό της δίνει μια ασφάλεια. Δηλαδή, το παιδί όχι μόνο το αποδέχεται, αλλά το αποζητάει κιόλας.

Συν Αθηνά και χείρα κίνε...

ortho 03-10-2011 23:07

Δεν είμαι ο κατάλληλος ίσως να εκφέρω γνώμη,

θα πω μόνο ότι 18 χρονών έφυγα στο εξωτερικό για σπουδές. Ποιός έλεγχος; ότι ήταν να μάθω το είχα μάθει. Από κει και πέρα είναι θέμα χαρακτήρα κι αξιολόγησης εμπειριών.

Και φυσικά ακόμη και τώρα η μάνα μου πολύ θα ήθελε να με ελέγχει, αυτό δεν αλλάζει ποτέ, αλλά νομίζω ότι τα σωστά μεγαλωμένα παιδιά δε χρειάζονται διαρκή έλεγχο κι αυτά που δεν έχουν μεγαλώσει σωστά ούτως ή άλλως δεν τα ελέγχει κανείς.

Κουβέντα να γίνεται τελικά.

Και για να μη με αρχίσετε, συμφωνώ με όλους όσον αφορά σχολιαρόπαιδα....μετά;! απλά δεν αλλάζει τίποτε.

yannis 04-10-2011 10:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 481211)

θα πω μόνο ότι 18 χρονών έφυγα στο εξωτερικό για σπουδές. Ποιός έλεγχος; ότι ήταν να μάθω το είχα μάθει. Από κει και πέρα είναι θέμα χαρακτήρα κι αξιολόγησης εμπειριών.

Και φυσικά ακόμη και τώρα η μάνα μου πολύ θα ήθελε να με ελέγχει, αυτό δεν αλλάζει ποτέ, αλλά νομίζω ότι τα σωστά μεγαλωμένα παιδιά δε χρειάζονται διαρκή έλεγχο κι αυτά που δεν έχουν μεγαλώσει σωστά ούτως ή άλλως δεν τα ελέγχει κανείς.

Και για να μη με αρχίσετε, συμφωνώ με όλους όσον αφορά σχολιαρόπαιδα....μετά;! απλά δεν αλλάζει τίποτε.

:sm8:

Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!
Αυτή τη φορά θα συμφωνήσω ανεπιφύλακτα!!!!!!!!!

ΥΓ. Όταν μάλιστα εξωραϊσεις και λίγο την υπογραφή σου... μέχρι και μπύρες πίνουμε!!!!:D

ckk 04-10-2011 10:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 481211)

Έχω την γνώμη πως μόνο οι χαζοί δεν αλλάζουν στην ζωή. Κι αν δεν αλλάξεις, παρ’ όλα τα μηνύματα της ζωής, ξέρεις έρχεται η ζωή η ίδια και σε αλλάζει. Αν πάλι και τότε βαράς γροθιές στο μαχαίρι, εμπίπτεις στην πρώτη πρόταση των χαζών. Όχι εσύ, ο καθένας εννοώ, βαριέμαι να αλλάξω το κείμενο. :D

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 481556)
:sm8:

Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!
Αυτή τη φορά θα συμφωνήσω ανεπιφύλακτα!!!!!!!!!

ΥΓ. Όταν μάλιστα εξωραϊσεις και λίγο την υπογραφή σου... μέχρι και μπύρες πίνουμε!!!!:D

Καλώς τον 45ο… :sm7:

Aggelos-Syros 04-10-2011 10:50

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:27.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!