![]() |
Απάντηση: Μοτοβόλτα στην όμορφη Ελλάδα
ωραια εκδρομη,ωραια παρεα και εσυ φιλαρακι ακομη πιο ωραιος!:)
να σαι καλα και να διατηρησεις το κεφι σου!;) |
Μπράβο πολύ ωραία εκδρομή να έχετε υγεία και κέφι και να κάνετε όλο και περισσότερα πάντα όθιοι και πάντα τέτοια. Σας θαυμάζω!!!!
|
Πάντα τέτοια να περνάς καλά σε τόσο όμορφους Ελληνικούς προορισμούς με καλή παρέα . :sm8::sm8: |
μπράβο φίλε,πάντα τετοια..;):) |
Μπραβο!Αψογος!:sm8::sm8:
|
Πολυ ωραια η εκδρομουλα σου και εξαιρετικο φωτο-ρεπορταζ!!!:):)
|
Γιαννάκη μπράβο φίλε για το οδοιπορικό σου... Καταπληκτικό....;);) Μπράβο και στα παιδιά από τα Γιάννενα, τα οποία τα σε φιλοξένησαν... Αυτό πάει να πει, φιλοξενία και ανθρώπινη φιλία και αλληλεγγυή !!! Ελλαδάρα με τους όμορφους ανθρώπους σου... Οταν με το καλό ανεβώ, στα Γιάννενα, θα ήθελα πολύ να πιώ και εγώ ένα τσιπουράκι μαζί τους... Να δω εάν ξέρει ο Αλέκος από τσίπουρο εκτός από μηχανές..!!!:D:D Αλλά Γιαννάκη, και εσύ όπως είπαμε είσαι ΠΑΙΔΙ ΤΖΙΜΑΝΙ..!!! Και εμείς χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε... Πάντα να είσαι καλά και να περνάς καλά με τους ανθρώπους σου.... ;););) |
Μπραβο ρε κουζουλο κοπελι! Ωραιες φασεις! Παντα τετοια! :cool: |
ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΕΣ
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΕΡΚΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΟΤΟ:sm8::sm8::sm8::sm8::sm8::sm8::sm8::sm8: |
Τι μου θυμίζεις... :)
Απίστευτα μέρη, ωραίοι άνθρωποι. Τα Γιάννενα είναι φοβερός προορισμός! |
Eυχαριστω φιλαρακια!! :)
|
ναρθείς στα Γιάννενα για να πιούμε τσίπουρο και να τα πούμε.
Κάτι ξέρω και ΄γω απο τσίπουρα !!1 |
Γιαννη ωραιο το οδοιπορικο σου !! σου ευχομαι να εχεις παντα τη ζωντανια που ειχες οταν σε γνωρισαμε !! καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος φιλε !!!
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γεια σου Αλεκο φιλε μου μερακλη!!! Φιλια και στην Συλβια!! |
Μπράβο ρε Γιαννάκη!! Πολύ χάρηκα που πέρασες τόσο ωραία γιατί πραγματικά είσαι τρομερό παιδί! Και από κρέας είδα..... κομπλέ.;) Πολύ ωραίες φωτογραφίες, πολύ ωραία μέρη!! Και πάλι μπράβο φιλαράκι, να είσαι καλά να ταξιδεύεις έτσι ωραία!! :sm8::sm5: |
τα παντα ολα ! και μαστοριλικια και τσιπουρακι και ομορφια !!;)
καλα να περνατε!! |
Ειναι η πρώτη φορα που αντί να ενθουσιαστω με το μέρος.......
ενθουσιάστηκα με την....ΠΑΡΕΑ σου:cool::cool::cool: Γεια σου Αλεκάρα και Συλβή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πολλα πολλα πολλα Χαιρετίσματα!!!!!!!!!!!!!!!!(και απο τη Μαρή!!!):D (αντε γειά σου και εσένα Γιάννη:p) |
Απλά Υπεροχα ΟΛΑ!!!!!Μπραβο!!!
|
μπραβο στον Αλεκο για την φιλοξενια αλλα και στον Γιαννη για τις φωτο με τα υπεροχα μερη που πηγε!
|
Απόσπασμα:
ΑΛΕΚΟΣ |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203FC.gif http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203FC.gif Yπάρχει Γιαννιώτης που να μην ξέρει από καλό τσίπουρο.. Και μάλιστα μερακλής όπως είδα στις φώτο, σαν εσένα... Ηδη έχω εκρεμμότητα με τον φίλο μου τον tsopani..!!! Tώρα έχω δύο λόγους να ανεβώ...:D:D ;);) Jtnako, ετοιμάσου για Γιάννενα...!!! ;););) |
Απόσπασμα:
|
Μπραβο στα παιδια απο τα Ιωαννινα και σε σενα για το ωραιο υλικο.Παντα τετοια.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
α ρε μπαγάσα.........α ρε μπαγάσα! Άλέκο σε ξέρω,,,,με ξέρεις,,,,με έχεις εξυπηρετήσει τόσες φορές και τόσα χρόνια στην Ένωση,αλλά που να ξέρω τι αλήτης μηχανόβιος είσαι:sm7: φαινόσουν όμως πως είχες κάποιο μικρόβιο :sm7: την επόμενη φορά που θα έρθω,σίγουρα θα σου κάνω πλάκα!! Να είσαι καλά πάντως που μας έβγαλες ασπροπρόσωπους!!! |
Απόσπασμα:
Αυτά τα λίγα κι΄άλλα πολλά με πολλούς, πολλούς, χαιρετισμούς απ΄τη Σίλβια και τα παιδιά, που είμαστε τώρα εδώ και βλέπουμε τις φωτό. άντε γιά - νασαι καλά και τα ξαναλέμε |
Απόσπασμα:
Αλέκος |
Απόσπασμα:
|
Μπραβο στα φιλαρακια!!!
Παντα τετοια!!!! |
Απόσπασμα:
|
Γιαννάκο, είχα δει τις εκατοντάδες φωτό στο κινητό σου ...
Σήμερα που τις ξαναείδα, ταξινομημένες κ με σχόλια, είναι σαν να συνταξιδέψαμε στα όμορφα Γιάννενα ... Άσε που γνώρισα και δύο ωραίους ανθρώπους, που μόνο τηλεφωνικώς τα είχαμε πει ... Τον Αλέκο και την Σύλβια ... :) Καλά ταξίδια "κουζουλό αγόρι" κ πάντα με τόσο ωραίες αναμνήσεις ... ;) |
Μπραβο γενναίοι....
Γιαννη ελπίζω να κράτησες σημειώσεις και ίσως κάποια στιγμη να οργανωθούμε από (εδω) το νησί και να πάμε.....! Ο δε Αλέκος άπαιχτος με τις κατασκευές του....!!!! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Μπραβο φιλαράκι πολύ ομορφη εκδρομή!
|
Μπράβο φιλαράκο , μαζί σου ταξιδέψαμε και εμεις με το τέλειο φωτογραφικό υλικό σου, και με την απίθανη φιλοξενία των παιδιών . Συγχαρητήρια και πάντα τέτοια . :p:p:p
|
Γιαννακο παραξενευτικα που σε είδα με κράνος συνήθως Με καπελάκι κυκλοφορας Μπράβο και σε σένα και στα παιδια απο τα Γιάννενα έτσι παντα όμορφες βόλτες και όμορφες παρέες να κάνετε και στην άλλη βόλτα με το καλό
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:51. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!