![]() |
Φορτιστης μπαταριας LIDL
Απο Πεμπτη 20/10 υπαρχει φορτιστης μπαταριας με 20 ευρω στα lidl..Ειναι καλος,τον εχω και μου κανει την δουλεια(εχει και για μοτοσικλετα ρυθμηση) Δεν θελω να τους προτινω τους Γερμαναραδες ΑΛΛΑ αξιζει τον κοπο:cool::cool: LIDL ;);) |
Απάντηση: Φορτιστης μπαταριας LIDL
Mε πρόλαβες:D:D:D
πραγματικα ειναι value for money:cool::cool::cool: |
]εν θελω να τους προτινω τους Γερμαναραδες ΑΛΛΑ αξιζει τον κοπο:cool::cool:
[/QUOTE]:hmmm::hmmm: |
|
Τον χρησιμοποιειτε στα 1200GS για να φορτισετε την μπαταρια οταν δυσκολευεται να γυρισει η μιζα ή καθημερινα σαν να ηταν συντηρητης?
|
Απόσπασμα:
|
Δυο αποριες.
Ποια ειναι η διαφορα αυτου του φορτιστη και ενος φορτιστη-συντηρητη, αφου οταν φορτισει πληρως η μπαταρια αυτος σταματαει μονος του και ξαναξεκιναει τη φορτιση οταν "πεσει" λιγο η ταση? Γνωριζω οτι δεν συνδεεται στο πριζακι του gs1200 και πρεπει να συνδεθει απέυθειας με τους πολους.Πρεπει να αποσυνδεθει πρωτα απο την καλωδιωση της μηχανης η μπαταρια ή μπορω να συνδεσω τον φορτιστη ενω ειναι η μπαταρια επανω συνδεδεμενη?Εννοειται οτι σε καθε περιπτωση ο διακοπτης της μηχανης ειναι στο off. |
Πολύ τίμιο προιόν για την τιμή του, το χω πάνω από 1 χρόνο. Το χω δανείσει κ δεν μου χει παραπονεθεί κανείς. Εγώ το χω λειτουργήσει ελάχιστα στην προ Odyssey εποχή. Του χω κάνει κ μια πατέντα κ συντηρώ απευθείας απ το δεύτερο πριζάκι το οποίο πέρνει ρεύμα κατευθείαν απ τη μπαταρία.
http://img338.imageshack.us/img338/8499/pa161749.jpg |
Απόσπασμα:
|
Όντως πολύ καλός,τον πήρα πέρυσι,αλλα χάλασε και αν τον προλάβω θα τον πάρω.Ευχαριστούμε :) |
Απόσπασμα:
|
Του χω κάνει κ μια πατέντα κ συντηρώ απευθείας απ το δεύτερο πριζάκι το οποίο πέρνει ρεύμα κατευθείαν απ τη μπαταρία.
http://img338.imageshack.us/img338/8499/pa161749.jpg [/QUOTE] Λογικα μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και στην δική μου μηχανη. Πρέπει να την εχω στον αέρα την μπαταρία (χωρίς καλωδίωση),στη διαδικασία φόρτωσης- συντήρησης? Και το ανταπτοράκι που το βρίσκω για κάνω την ίδια πατέντα, ωστε να τον βάζω στον υποδοχέα που έχει η μηχανή δίπλα απο την κλειδαριά? |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Νά σημειώσω επίσης οτι έχει 3 χρόνια εγγύηση και τόν περασμένο μήνα μου τον αντικατέστησαν λόγω προβλήματος, στό service της Lidl στά Πευκάκια μέ εναν ολοκαίνουργιο(η εγγύηση έληγε σέ 10 ημέρες)αμέσως
μολις τούς τόν πήγα!! |
Απόσπασμα:
Αντιμετωπισες ποτε προβλημα με το πριζακι της μαμας στο 2007 μοντελο? |
Απόσπασμα:
Μόλις αγόρασα τη μηχανή (μεταχειρισμένη) τοποθέτησα πριζάκι δίπλα στο τιμόνι θεωρώντας πιο πρακτικό και ασφαλές να τραβάω ρεύμα απευθείας από τη μπαταρία. :) |
τον έχω από πέρυσι και τον χρησιμοποίησα προληπτικά 2-3 φορές χωρίς να αποσυνδέσω τη μπαταρία και με τα κροκοδειλάκια πάνω στη μπαταρία....ουδέν πρόβλημα στα ηλεκτρικά ούτε κάποια ένδειξη δυσλειτουργίας της συσκευής ή της μοτό......
|
οπως ήδη ανέφερα και πάνω.....αξίζει τα λευτά του....
μόνο που και ο δικος μου αλλα και αλλοι 2 που ειχα πάρει μαζι...χάλασαν.....τυχαιο η όχι εγω θα κυνηγήσω αντικατάσταση(2 χρονια εγγυηση) απλα το αναφερω....γιατι και αλλοι γραψαν οτι τους χάλασε......ακούς Μαρκάκηηηηη:rolleyes::rolleyes: |
Ευχαριστούμε Γιάννη και γω τον αγόρασα πέρσι, έχω φορτίσει 2 αυτοκίνητα μια χαρά, για την μηχανή δεν τον χρειάστηκα, μιας και την χρησιμοποιώ all weather:D Επίσης έχει και σύστημα παλμικής φόρτισης για να "ζωντανέψει" τελείως ξεφόρτιστη μπαταρία;) |
Mαζί με το φορτιστή, έχει βγάλει το LIDL κ ένα gadgetaki που μετράει πίεση ελαστικών και βάθος πέλματος. Το αγόρασα με ~5.80euro, θα το δοκιμάσω αύριο πόσο σωστά μετράει κ θα σας πω πόσο αξιόπιστο είναι, προς το παρόν τουλάχιστον.:)
|
Απόσπασμα:
Το πουλάει ακόμα η ήταν προσφορά ημέρας;;;:confused: |
Προσφορα ημερας.Το βγαζει τακτικα.Το εχω και ειναι ικανοποιητικης ακριβειας.
|
Απόσπασμα:
Είναι ακριβές το μπλιμπλίκι αλλά κατασκευασμένο απο κακής ποιότητας πλαστικό, αν σου πέσει μάλλον το αποχαιρετάς. :) |
Σε ποια ρυθμιση πρεπει να βαλω την μαμισια μπαταρια του 1200GS να φορτισει με τον φορτιστη του lidl?
|
να πω κι εγώ την ιστορία μου για τον φορτιστή των Lidl...
τον αγόρασα κι έκανα πρώτη δοκιμή στην μπαταρία του αυτοκινήτου που έκανε κάτι διακοπές... τον άφησα 2 ημέρες γιατί δεν γυρνούσε στην ένδειξη full απλά ποτέ... η μπαταρία δεν φόρτισε ποτέ... πάμε στην μπαταρία της μοτό που έκανε κι αυτή κάτι διακοπές... την βγάζω, την συνδέω στον φορτιστή, και μετά απο 1 λεπτό δείχνει full... λέω δεν μπορεί λάθος θα'ναι, ξανά τα ίδια, ξανά τα ίδια, τελικά άλλαξα μπαταρία μετά από μερικές μέρες γιατί κόντευα να μείνω... η γνώμη μου είναι ότι ο συγκεκριμένος φορτιστής δεν είναι καλός και προτείνω να τον αποφύγετε... |
Τελικα παρολο που δεν χρειαζεται φορτιση η μπαταρια μου, μαλλον πρεπει να τον δοκιμασω αμεσα για να προλαβω την προθεσμια επιστροφης του σε περιπτωση που ειναι ελλατωματικος.
|
Εγω παιδια χρειαστηκε να χρησιμοποιησω τον ιδιο δανικο απο εναν φιλο, ο οποιος το πηρε περισυ απο το lidl, οταν εμεινα απο μπαταρια εντελως και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος και φυσικα πηγα και τον πηρα αμεσως. Αξιζει πολυ για τα λευτα του. Η ειρωνεια ηταν οτι ειχα μεινει απο μπαταρια παρκαρισμενος ατο παρκινκ του lidl!!!!
|
[QUOTE=vasilis78;507474]Εγω παιδια χρειαστηκε να χρησιμοποιησω τον ιδιο δανικο απο εναν φιλο, ο οποιος το πηρε περισυ απο το lidl, οταν εμεινα απο μπαταρια εντελως και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος και φυσικα πηγα και τον πηρα αμεσως. Αξιζει πολυ για τα λευτα του. Η ειρωνεια ηταν οτι ειχα μεινει απο μπαταρια παρκαρισμενος ατο παρκινκ του lidl!!!![/QUOTE]
:sm7::sm7::sm7: Εγώ έμεινα έξω από την δουλειά μου και έτρεχα και δεν έφτανα…. Έχασα τον δικό μου φορτιστή, λέτε να υπάρχει ακόμα στο lidl? Γιατί λογικά θα βρω και τον δικό μου:hmmm: |
Απόσπασμα:
Στις οδηγείες λέει -θέση μοτο μέχρι 15αη -θέση καρ πάνω από 15αη -παγο πάνω από 15αη και να κάνει κρύο η σε μεγάλες πολύ μπαταρίες |
Τελικα αφου πριν δεκα μερες εμεινα απο μπαταρια, αποφασισα να δοκιμασω το φορτιστη που ειχα παρει απο το lidl τον Νοεμβριο.Αφου τον εβαλα να δουλεψει,μετα απο ενα λεπτο περιπου αναψε η ενδειξη full.Φυσικα η μπαταρια δεν φορτισε.Το ιδιο συνεβει και στην ενδειξη moto και στην ενδειξη car.Τον δοκιμασα και στο παπι που ειναι εξαβολτο και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.
Τηλεφωνησα στο service και μου εστειλαν με courier εναν κανουριο χωρις να ζητησουν καν τον παλιο.Δοκιμαζω σημερα αυτον που μου εστειλαν και το αποτελεσμα σχεδον ιδιο.Την πρωτη φορα που τον δοκιμασα στη θεση moto, δουλεψε για κανενα πενταλεπτο το πολυ και παλι αναψε η ενδειξη full.Τις επομενες φορες, παλι στο λεπτο η ιδια ενδειξη.Με το λιγο ρευμα που εστειλε ο φορτιστης στο πρωτο πενταλεπτο, καταφερε να γυρισει η μιζα κι ετσι μπορεσα να κανω 30 χλμ για να παρει τα πανω της η μπαταρια.Αφου επεστρεψα δοκιμασα τη μιζα.Γυρισε αλλα λιγο τεμπελικα που δειχνει οτι η μπαταρια παλι θα τα κακαρωσει. Απο την εμπειρια οποιου εχει τον ιδιο φορτιστη, τα παραπανω σημαινουν οτι επεσα δυο φορες σε ελατωματικο μηχανημα ή κατι δεν κανω καλα? Σκεφτομαι να τον ξανα-αντικαταστησω και να τους ζητησω να δοκιμασουν πρωτα τον φορτιστη που θα μου στειλουν. |
Η μπαταρια ηταν αποσυνδεμενη απο τη μοτοσυκλετα?
Αν στα εκανε αυτα με τη μπαταρια αποσυνδεμενη να τους πεις να στειλουν ξανα αλλον αφου τον δοκιμασουν. |
Ζητα αλλον! (δεν εχουν προβλημα μ'αυτα!):);)
Ο ιδιος του Νοεμβριου οπως και ο παλιος πριν ~4 χρονια δουλευουν ok...στο ~3ωρο εως 6ωρο κανουν αψογη δουλεια! Τα λεμε... |
και εμένα δουλέυει κανονικά
|
Απόσπασμα:
Αλλά πάλι δεν θα είχε κάποια ενδειξη... Λιγι δυσκολο δυο φορες το ιδιο προβλημα, αλλά ακριβως το ιδιο.. Για δοκιμαστον σε μπαταρια μεγαλη αυτοκινητου... |
Σε καθε περιπτωση η μπαταρια ηταν αποσυνδεδεμενη απο τη μηχανη.Και καπως ετσι θα καταληξω με τριτο φορτιστη.Το εχω διαβασει κι απο αλλον το ιδιο προβλημα.Και στο service οταν πηρα δεν ξαφνιαστηκαν.Με ρωτησαν αν το δοκιμασα και σε δευτερη μπαταρια και κατευθειαν μου ειπαν οτι στελνουν αλλο και να πεταξω τον προηγουμενο στην ανακυκλωση.Ο,τι να ναι.
Παντως καταφερε να δωσει μια ακομη ευκαιρια στην μπαταρια αφου πηρε μπροστα με λιγοτερο απο 5' φορτιση.Παραξενο. |
Πωλείται ακόμα στα lidl;
|
το ιδιο εκανε και σε μενα αλλα εφταιγε η μπαταρια ,ειχε φταση στο τελος της
|
Απόσπασμα:
Υποτιθεται οτι αν η μπαταρια εχει φτασει στο τελος της, δεν αναβει ποτε η ενδειξη full και παραμενει αναμενει η ενδειξη της φορτισης.Επισης γραφει στις οδηγιες οτι εχει και παλμικη λειτουργια ο φορτιστης για να ξυπναει πολυ πεσμενες μπαταριες. Γνωριζει κανεις ποσο κανει μια εργοστασιακη μπαταρια ή καποια αλλη φθηνοτερη ιδιας κατηγοριας για την περιπτωση που χρειαστει να αποχαιρετησω αυτη που φοραω?Προτιμω να μην παρω ακριβη και να τη βαζω συχνα στη συντηρηση για τα διαστηματα που θα μενει αχρησιμοποιητη. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:16. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!