![]() |
πλυσιμο μπουφαν
Μηπως μπορει να μου πει κανεις αν το καλοκαιρινο μπουφαν πλενεται στο πλυντηριο? Εχω βγαλει ηδη ολα τα προστατευτικα. Ή μηπως να το παω καθαριστηριο?
|
Απάντηση: πλυσιμο μπουφαν
Γεια σου φίλε...
Να σου πω την αλήθεια τα μπουφάν τα πλένω με χλιαρό νερό, στη λεκάνη και χρησιμοποιώ απορρυπακτικό (υγρό) για τα μάλλινα που δεν κάνει πολύ αφρό! Το απλώνω να στεγνώσει χωρίς να το βλέπει ο ήλιος. Ελπίζω να σε βοήθησα ... :) |
μεχρι πριν απο λιγο καιρό τα επλενα στο χερι..δοκιμασα το πλυντηριο..ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ
|
οκ, ευχαριστω !!!
|
Απόσπασμα:
|
...κι εγώ πλυντήριο, στους 30 κ όπού έχει έντολες μαυρίλες απλώνω υγρό απορρυπαντικό. Πρόγραμμα για ευαίσθητα ή αθλητικά κ όχι στύψιμο. Αυτά που ήξερε η.... ...να τα ξεχάσει :D :D |
Η θεια Ολγα καβαλαει μηχανακι??? :sm7:
|
Δεν έχει ταμπελάκι με οδηγίες? :Απορία: |
Εγω το δίνω στην Γυναικα μου και το πλένει.....:D
|
Απόσπασμα:
|
:sm7:Μα κι εμενα η γυναικα μου με ρωτησε ... για να μην το χαλασει και βρει τον μπελα της !!!!:sm7::sm7::sm7:
|
Άμα το πλένει η γυναίκα σου, εννοείται στο χέρι :D
|
Παιδιά στο πλυντήριο στη θέση outdoor σε κρύο νερό και στύψιμο στις 400στρ. και γίνονται καλύτερα από το καθαριστήριο.;)
|
Στο πλυντήριο πάντως, δεν βγανουν καλά οι μαυρίλες από τα ανακλαστικά.
:(:( |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ελπιζω να σας φανηκα χρησιμος...Γέλιο και για να μην απορειτε γιατι τα λεω ολα αυτα...... εχω καθαριστηριο. Οτι αλλο θελετε με ρωτατε. |
εχω το dainese teren,στις οδηγιες λεει πλυσιμο στο χερι,και ρωταω εγω,υπαρχει κινδυνος να χαλασει το παντελονι η το μπουφαν αν μπει στο πλυντηριο?εχοντας βγαλει βεβαια τις αδιαβροχοποιησεις και τις θερμικες επενδυσεις και απο τα δυο.οι εταιρεις μας λενε να πλενεται στο χερι για να μην χαλασει η αδιαβροχοποιηση.εμεις ομως τις αφαιρουμε,δεν βλεπω τον λογο να μην το πλενουμε στο πλυντιριο,η ερωτηση μου αφορα και τον καλοκαιρινο εξοπλισμο.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Άσφαλτος-άσφαλτος . . . αλλά ένα πλυντήριο θα το βάλουμε, |
Εντάξει απ' ότι κατάλαβα στο πλυντήριο στο "απαλό" με κρύο
νερό κ στύψιμο μέχρι 600-800 στροφές.Φυσικά βγάζουμε τις προστασίες αλλά τι γίνεται όταν έχουμε 2 επενδύσεις; Απλά τις αφαιρούμε κ τις βάζουμε μέσα στον κάδο ή έχουν κάποιο υλικό που θα υποστεί καταστροφή; :wo20: |
:wha06:
|
Αν είναι ένα απλό παντελόνι το βάζεις άνετα στο πλυντήριο, αν έχει μεμβράνες από μέσα που δεν περνάει νερό αλλά είναι αναπνέων κλπ όσο λιγότερο το ταλαιπωρείς τόσο περισσότερο θα το έχεις.
|
Απόσπασμα:
Καλο πλυσιμο! :D |
Απόσπασμα:
την αδιαβροχοποίηση; :u13: |
Απόσπασμα:
Θα το πάρεις σε τεμάχια ... |
Εγώ πάντως το δικό μου το έβαλα στην μπανιέρα μέσα σε χλιαρό νερό κανα 2ωρο να μουλιασει με απορρυπαντικό.μετά απλά το κουνησα δεξιά αριστερά κ το κρέμασα σε μια κρεμαστρα να φύγουν τα νερα μόνα τους κ να στεγνώσει σε σκιερό μέρος....τώρα με τις ζέστες σε 2 μέρες ήταν έτοιμο να το βάλω....
στάλθηκε από το galaxy s2 μου |
Απόσπασμα:
Ο Θεός μαζί σου Δημήτριε. Ευχαριστώ. http://digilander.libero.it/iomaria2006/religione5.gif |
Απο προσωπικη μου πειρα, εχω πληνει και στο χερι και στο πλυντηριο.
Στο χερι με μουλιασμα πρωτα και αρκετο τριψιμο, το αποτελεσμα ειναι ικανοποιητικο. Με πλυσιμο στο πλυντηριο το μονο που ειδα ειναι ωραιο αρωμα απο το απορρυπαντικο και τιποτα αλλο...:( Τις στολες μου τις πλενω 3 φορες τον χρονο και τις χρησιμοποιω αρκετα συχνα, σε ολες τις καιρικες συνθηκες και σε ολα τα τεραιν ;) Εστάλη από ΤΑΠΑΤΟΚ-ΤΑΠΑΤΟΚ! |
Όταν είναι πολύ λερωμένα τα ρούχα μας,
μπουφάν ή παντελόνι, από λάσπες και χώματα τα χωμάτινα από μαυροζούμια των προπορευόμενων οχημάτων και ζωύφια - τα ασφάλτινα, μια προεργασία καθαρίσματος με τρίψιμο με βούρτσα - απορρυπαντικό - χλιαρό νερό, στο χέρι, πριν το πλυντήριο, ενδείκνυται σοβαρά ! |
Απόσπασμα:
|
Στο χερι με πρασινο σαπουνι κα χλιαρο νερο....οπου εχει βρωμια με το σαπουνι τοπικα και με ενα πανακι/σφουγγαρι τοπικα τριψιμο, καλο ξεβγαλμα και στεγνωμα σε σκια οχι στον ηλιο/καλοριφερ κτλ.
Οι προστασιες αφαιρουνται σε καθε πλυσιμο και καθαριζονται με ενα νωπο πανακι! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:02. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!