![]() |
TRIUMPH 1200??
|
Απάντηση: TRIUMPH 1200??
ωχ, σε λαθος ενοτητα το εβαλα, παρακαλω να μετακινηθει,
sorry:D:D |
Ποιός ανταγωνιστής ???? :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Χάλια για μένα . :o |
|
Το καλύτερο πάντως που έχει να κάνει η bmw είναι να βάλει τον κινητήρα του nude 900 με τα 100+ αλόγατα στο 800αρι , να κρατήσει την ίδια τιμή και μετά να δούμε που θα πάει το xc!:sm7:
|
Παντως εγω που εκανα test ride το xc 800 στο event που εγινε πριν απο κανα μηνα στην ζηρεια μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις ιδιαιτερα το abs του μιλαμε παρα πολυ καλο καμια σχεση με το δικο μας πισω φρενο. Τελος η σχεδιαση ειναι παντα εντελως υποκειμενικη. Παρολα αυτα ας μην ξεχναμε οτι η BMW με το GS εχει καθορισει την κατηγορια και ολοι οι αλλοι ακολουθουν.;)
|
συμπαθητικο φαινεται.
|
Ο ανταγωνισμός χρειάζεται για να εξελίσει και η Μαμά!!!
|
απο μοτέρι δεν θα ναι κακό πάντως
|
..ΘΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ.. :sm8: |
αυτό είναι σίγουρο
η Triumph φτιάχνει ωραία μοτεράκια |
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΛΗΝ ΤΩΝ BMW ΜΑΣ |
Θηρίο ανήμερο..............
|
Πρωτη επισημη φωτογραφια του νεου Tiger 1200....;)
http://img64.imageshack.us/img64/397...rexplorer1.jpg New Triumph Tiger Explorer revealed - | Motorbike reviews | Latest Bike Videos | MCN |
Όμορφο, πιστή αντιγραφή :rolleyes:
Για να δούμε και τον κινητήρα του... |
+1000!!!!
|
Ναρα ... και αυτο ειναι το πιο "road" version.
Συντομα φανταζομαι να δουμε και το XC αντιστοιχο. http://www.tiger800.co.uk/images/tri...00-4-small.jpg |
Απόσπασμα:
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
Απόσπασμα:
Οτι και να ναι είναι τουμπανο το εργαλείο,ήδη το φαντάζομαι με τα κάγκελα και φορτωμένο με έξτρα. Τρικυλινδρο με 130 αλογατα θα είναι super....αυτο μάλιστα. Απο αξιοπιστία θα δείξει αν και πιστεύω οτι θα ναι σε καλύτερη μοιρα σχετικά με άλλους ευρωπαίους.... Ελπίζω η τιμή να μην ξεπερνά το 15αρι. Άντε η BMW και η Honda μας μείνανε για να δούμε. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
τούμπανο.
μ αρέσει |
Απόσπασμα:
|
... GSφερνει οντως!
πολυ επιβλητικό και φρεσκο!...μ αρεσει! http://www.mcnews.com.au/2012_Bikes/...r_LHF_1024.jpg http://www.mcnews.com.au/2012_Bikes/...cene2_1024.jpg http://www.mcnews.com.au/2012_Bikes/...r_RHF_1024.jpg Triumph set to release new shaft-drive 1200cc adventure-touring machine; the Tiger Explorer |
Σοβαρό μηχάνημα.............
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τι σχέση έχει αυτό το σοβαρό υδρόψυκτο και αξιόπιστο θηρίο με το αναιμικό αερόψυκτο γεμάτο ελαττώματα Γερμανικό. Η μόνη ίσως ομοιότητα είναι ότι κατασκευάζεται στην Ευρώπη. Αυτά τα είχε η Γερμανία στον πόλεμο και για το λόγω αυτό τον έχασε. Από την bmw. Αμφιβάλει κανείς πάνω σε αυτό……………………… |
Μπα .......
Τη μάχη έχασε το πόλεμο τον συνεχίζει ........... Με αλλα μεσα ....... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ειλικρινά το θέλω και προσπαθώ φίλε. Αλά να με προκαλούν. Όταν αναφέρουν αυτό το όνομα κάτι παθαίνω:yz....... |
μοιάζει λίγο με Fazer 1000άρι.
Σκεφτείται πάντως ότι το GS που βγήκε το 2004 (8 χρόνια πριν!) παραμένει πιο όμορφο, με καλύτερη κατανάλωση και πιο προοδευτικό σχεδιαστικά. Η BMW παραμένει πολλά χρόνια μπροστά και οι υπόλοιποι προσπαθούν κουτσά, στραβά να την αντιγράψουν. |
Πάρα πολύ ωραίο!
|
:p:p:p
|
8 χρονια το εχουν μπροστα τους και βγαζουν παλι ντουλαπες για βολτα στις Αλπεις dragster στις ευθειες και περιπετειωδεις φωτογραφισεις σε Ελβετικο εδαφος..
Κριμα.. |
|
Πωωωωω, ζημιαααα...
Sent from my HD2 |
Το μηχάνημα πρέπει να ναι πολύ καλό.
Το μόνο που μου τραβάει το ενδιαφέρον για τώρα.πιστεύω ότι θα τα πάει καλά. send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
259 κιλά είναι απο οτι διαβαζω
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
Πάρα πολύ καλό μου φαίνεται.
Aλλά απο εμφάνιση τουλάχιστον, είναι καραίδιο με gs |
Απόσπασμα:
πουπουλο..:cool: |
Λογικά τα κιλά του δε θα φαίνονται στον δρόμο.
Καραιδιο με gs δε θα το λεγα.μια μικρή ομοιότητα μπορει να την έχει. Αυτο που κάπως με ξενίζει είναι η μεγάλη θέα του κινητήρα εν σειρά που φερνει περισσότερο σε στυλ street παρα σε on/off.δεν ξέρω τι θα λέει απο κοντά. Σαν σύνολο όμως φαίνεται ωραία μηχανη κι αρκετα θηρίο,όπως πρέπει να ναι ένα τέτοιο όχημα. Για τις off δυνατότητες ας το αφήσω ασχολίαστο,όπως και το adv,με τόσα κιλά που να πας και τι να κανείς.απλα περνανε κάποιους κακοτραχαλους δρόμους. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:08. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!