![]() |
προιοντα colori
μπηκα στο site της colori,και εμεινα ενθουσιαμενος απο τις τιμες,αλλα απο ποιοτητα δεν ξερω.εχει αγορασει καποιος προιοντα της?ειναι ευχαριστημενος?
|
Απάντηση: προιοντα colori
Ειναι Ελληνική εταιρία, και έχει πολύ καλά προϊόντα. Εγώ έχω πάρει ένα τσαντάκι μέσης καί είμαι πολύ ευχαριστημένος και για την ποιότητά του αλλά και για την πρακτικότητά του.
|
Exω παρει δυο μπουφαν ενα δικο μου και ενα
της γυναικας μου και δεν υπαρχει κανενα προβλημα και τα χρηματα μενουν στην Ελλαδα..;) |
εγω ενδιαφερομαι κυριως για παντελονι χειμερινο,αλλα ολες οι γνωμες ειναι ευπρόσδεκτες.
|
Χειμερινό κι εαρινό μπουφάν έχω της colori.
Το πρώτο το έχω 5 χρόνια, ουσιαστικά δεν έχει φθορές στο ύφασμα και δεν είμαι κι ο πιό "ευγενικός". Το μπουφάν έχει ουσιαστικά εφ'όρου ζωής εγγύηση. εχω ήδη φτιάξει μιά φορά τα φερμουάρ και πάω για δεύτερη, δωρεάν εννοείται! |
Κι εγω εχω μουφαν της colori απο το 2004 μεχρι σημερα το οποιο εχει φαει βροχες,εχει πλυθει και στο πλυντηριο και δεν εχει χασει ουτε καν το χρωμα του.......πολυ καλο value for money!!!;);)
|
Απόσπασμα:
Το ίδιο ισχύει και για εμένα..!!! ;););) |
Εχω μπουφαν χειμερινο και τρα ζευγαρια γαντια και ειναι ολα αριστα. Το μπουφαν μαλιστα εχει εξαιρειτκη ποιοτητα, δεν βαζει νερο και εναι πολυ καλο και με πολυ κρυο. Τελεια εταιρεια.
|
μεταξυ αλλων εχω ενα μπουφαν 16 χρονια φορεμενο χειμωνα καλοκαιρι, και δεν εχει φυγει ουτε κλωστη. συνισταται ανεπιφυλακτα;)
|
Απόσπασμα:
Ελληνική εταιρία με υποκαταστήματα και στο εξωτερικό πολύ καλή ποιότητα άψογη εξυπηρέτηση και μετά την πώλησή των προϊόντων-εμένα μου είχαν διορθώσει ένα παντελόνι 2 φορές ΔΩΡΕΑΝ και ενώ είχε περάσει ήδη ένας χρόνος από όταν το αγόρασα!:):) Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα μιας και πληρώνεις αυτό που αγοράζεις και όχι το όνομα μιας κάποιας φίρμας;);) |
:sm5:πολλα θετικα σχολια για την colori!!
|
εχω το kosmos απο το 2004 και ειμαι υπερευχαριστημενος!!ειναι ελληνικα και αντικαθιστουν τα φθαρμενα σημεια!!βεβαια αντιμετωπιζει πολλα προβληματα σαν εταιρεια!
|
Colori, θα μήνεις τουλάχιστον εντυποσιασμένος απο το after sales, 3 χρόνια μετά τους πας μπουφάν για πρόβλημα στο φερμουαρ, σε μια μέρα στο έχουν πίσω και χωρίς χρέωση.
Εκτός αυτού κάνουν και custom λυσεις...π.χ ήθελα ενα τσαντάκι...αλλά το πόδι μου ήταν ποιό χοντρό απο τον ιμάντα....μου πήρε μέτρα και το έφερε με ποιό μεγάλο ιμάντα....άλλο περιστατικό, πήρα ένα κράνος HJC ξέφτισε στον μήνα το ένα δέσιμο...το πήγα πίσω..μου το φτιάξανε την ίδια μέρα και δώρο για την ταλαιπωρία, χρυσή ζελατίνα για το κράνος... Εγώ είμαι υπέρ Colori...hands down |
και γω εχω καλοκαιρινό μπουφαν το οποίο αγορασα τον ιούνιο και όλο το καλοκαιρι δεν έβγαλε τιποτα... πάλι καλά που υπάρχει και μαι ελληνική εταιρεία που τιμά το όνομά της!
|
Κι εγώ με colori νπουφάν δικό μου και της γυναίκας από πέρσι. Κανένα πρόβλημα. Τέλειο σε βροχή - κρύο και εφαρμογή. Πολύ καλές τιμές και custom λύσεις ακόμα και στα νούμερα;).
Συστήνεται ανεπιφύλακτα και είναι ελληνικά προϊόντα! |
Να στηρίζουμε μία ελληνική εταιρία της οποίας τα προϊόντα είναι πολύ καλά και η εγγύηση είναι πραγματική και ισχύει.
Εγώ προς το παρόν έχω αγοράσει τα "σαμαράκια" (25L -40L) της Colori. Μια χαρά και πολύ καλά! :) ... σιγά σιγά κάτι άλλο θα πάρουμε που θα χρειαστεί. |
το πρώτο μου "πραγματικό" μοτοσυκλετιστικό μπουφάν ήταν colori....
παραμένει άψογο μέχρι σήμερα αν και έφαγε χρόνια συνεχούς χρήσης και επαναλαμβανόμενων πλυσιμάτων..... το έχω πλέον για backup σε περίπτωση που βραχεί ή σκιστεί το revit.... |
Είμαι πελάτης από την εποχή που ήταν ακόμη βιοτεχνία στην Ανω Γλυφάδα.
Εχω χρησιμοποιήσει τα πάντα: παντελόνι ταξιδιού, γιλέκο, γιλέκο με αερόσακκο, γκέτες,ισοθερμικά, windblockers, ζακέτες fleece. Ποιότητα υλικών κορυφαία, επίπεδο ραφής άριστο και το βασικότερο:after sales support δηλαδή σχίστηκε το μανίκι, ΄ςσπασε το φερμουάρ, ξηλώθηκε ο γιακάς;Κανένα πρόβλημα.Δωρεάν επισκευή. Να σημειώσω ότι έχω στην ντουλάπα προϊόντα 10ετίας τα οποία είναι σαν καινούργια παρά τη σκληρή χρήση.Την συνιστώ ανεπιφύλακτα ως ιδανική λύση value for money. |
εγώ δεν ξαναπαίρνω κάτι "σοβαρό" (πχ. μπουφάν) colori
γαντάκια και τέτοια ίσως ναι το γιατί το έχω πει σε παλιότερο post (το οποίο δεν το βρίσκω πάντως και με ζώνουν λίγο τα φίδια...) |
ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΩΡΑ :sm4::sm4::sm4: |
Μπες, καλές αγορές. Να υποστηρίζουμε τα Ελληνικά προϊόντα.
Όμως αν πας για αδιάβροχο μπουφάν φρόντισε να το πάρεις ΒΡΟΧΕΡΕΣ μέρες. Take my word. |
Έχω πάρει το TANK BAG ON/OFF 32 lt που "κάθεται" μια χαρά στο 800αράκι και ένα SAHARA JACKEΤ που το φοράω το χειμώνα στα χώματα και είναι σούπερ! Καθώς και γυαλιά, τσαντάκια, αδιάβροχα, ισοθερμικά, κάλτσες... Πολύ καλή ποιότητα και τιμή. Δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω ακόμα το after sales support γιατί δεν χρειάστηκε. Κρίμα που έκλεισε το κατάστημα στο Ηράκλειο.
|
ολοκληρη κρητη δυστηχως εν εχουμε καποιο "καλο" καταστημα εξοπλισμος αναβατη , και εξοπλισμο μοτοσυκλετας κριμα..:(:(
|
Υπάρχουν 2 τουλάχιστον στο Ηράκλειο με αρκετά πράγματα, αλλά αν θες Colori μπορείς να τα παραγγείλεις από το site, με παραγγελίες >50€ δεν έχεις μεταφορικά.
|
γιαννη σε σύγκριση με αλλες επαρχιακές πόλεις και μικροτερες απο το ηρακλειο,το ηρακλειο δεν εχει απολύτως τιποτα,τα ξερω αυτα τα μαγαζια που λες,ουτε ποικιλία ουτε καλες τιμες.
|
Τρια-τεσσερα μπουφαν -χειμερινο παντελονι-αδιαβροχα-τσαντακι και εγω και οτι χαλασει σε μια βδομαδα το πολυ φτιαχνεται. Υποστηρικτης της μαρκας λογω Ελλαδας-λογω υποστηριξης μετα την αγορα και λογω εξυπηρετησης στο καταστημα.
|
Απόσπασμα:
|
πάρε με 1200:D
|
Απο θεμα ρουχισμου τα προιοντα της ειναι αξιοπιστα,αυτο δεν συμβαινει ομως κ μα τα κρανοι HJC απλα [B]ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ[B]!!!!Αγορασα ενα flip-up κρανος HJC για τον αδερφο μου αρχες καλοκαιριου,την 3η φορα που το εβαλε του εμεινε το ανοιγομενο μερος στο χερι,το γυρισα πισω για αντικατασταση αφου το κρανος δεν ειχε ουτε γρατζουνια.Το κρατησαν για 3 μηνες αντικατεστησαν το σπασμενο μερος αλλα παρο ολα αυτα το κρανος δεν εκλεινε καλα-η ζελατινα εμπαζε αερα απο παντου-το ανοιξε κλεισε της ζελατινας γινοταν με θορυβο κ στραβα-μου ζητησαν χρηματα για το ανταλλακτικο,μα πανω απο ολα για εμενα,οταν ενα κρανος σπαει ετσι με ενα ανοιγμα,τοτε το θεμα ασφαλειας εχει χαθει.Ξανα ζητησα να αντικατασταθει το κρανος η να παρω κατι αλλο,αλλα το παιδι που ειναι αντιπ/πος στο νησι,μου ειπε οτι η απαντηση απο τα κεντρικα της COLORI ειναι αρνητικη!!!
Ετσι αγορασα ενα AGV flip-up για τον αδερφο μου κ κρατησα για εμενα το HJC για τις μικροαποστασεις στην πολη. Παντα επαιρνα κ παιρνω τον καλυτερο εξοπλισμο για εμενα κ την μοτ/τα μου, μια φορα δεν το εκανα κ την πατησα!COLORI ξανα?ευχαριστω δεν θα παρω κ ας την εχω υποστηριξει στο παρελθον κ ας ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρια,γιατι απλα σε θεματα ασφαλειας εκπτωσεις δεν χωρανε!!!! |
Eχω από το 2006 το μπουφαν ''storm''. Εξαιρετική αίσθηση και μετά από συνεχή χρήση και πολλά πλυσίματα παραμένει ώς ήταν όταν το πρωτοφόρεσα.Αρκετά καλά και τα προστατευτικά του (αποσπώμενα) σε ώμους πλάτη και αγκώνες.Νομίζω οτι έχει κάνει την απόσβεσή του και με το παραπάνω.Στα συν φυσικά οτι είναι ελληνικό και αντικειμενικά έχει μια διακριτική εμφανιση.Από οτι εχω checkαρει πριν κανα - δυο μέρες στον κατάλογο της colori βγαίνει σε προσφορά το γκρι 190 ευρώ από 350 νομίζω.Θεωρώ οτι είναι great value for money!!!
|
η colori εχει 30ημερο bazzar ξερει κανεις τιποτα?
|
:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:
για δωστε καμια πληροφορια βρε παιδια...!!!:D |
Τι πληροφορία θέτε;;;
Έχει bazar, σημαίνει εκπτώσεις. Κάντε μια βόλτα και δείτε τι σας ενδιαφέρει. |
Αφου ισχυει οτι εχει Μπαζαρ...τοτε να περασουμε να δουμε...!!!
απο ποτε μεχρι ποτε...??? Ευχαριστω για τις πληροφοριες...:D |
Θα περάσω τώρα έξω από ένα μαγαζί colori και ό,τι υπάρχει σε ανακοίνωση θα σας το πω.
|
Τελικα εχουμε κανενα νεο? Αξιζει να παμε?
|
το σαιτ να τσεκαρετε
|
JACKET | ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΑ | BOUNCER AIR BAG CORDURA JACKET
Εδώ δείτε το μπουφάν με αεροσακο Απο 650 τώρα 280 !!! Εχει ακούσει κανεις τίποτα για αυτά με τον αεροσακο ; |
Υπάρχει η ίδια επιγραφή "30 ημέρες bazar" εδώ και 2-3 μήνες:)
Προλαβαίνετε λοιπόν να δείτε από κοντά τι παίζει. Τον Οκτώβριο που είχα πάει, είχε 20 έως 30% έκπτωση και κάποιες επιπλέον προσφορές. Κατά τη γνώμη μου αξίζει. |
Απόσπασμα:
1ον Κάθε προστατευτικό που έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί για κυκλοφορία, πάντα βοηθάει. 2ον Τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται εντός πόλης και λίγα σχετικά χλμ/ώρα. 3ον Αν συμβεί κάτι σε ταξίδι με ταχύτητα πάνω από 70-80 χλμ/ωρα και χτυπήσεις σε κάτι σταθερό και συνήθως σκληρό, ή τελειώνεις επί τόπου, ή μένεις ανάπηρος ό,τι και να φοράς..... Σε αντίθετη περίπτωση (που τη βγάζεις καθαρή δηλαδή) , απλά έχεις μέρες από το Θεό!!! Γι αυτό στις πίστες ΔΕΝ υπάρχουν "εμπόδια" , παρά μόνο χώροι επιβράδυνσης με διάφορα υλικά και λάστιχα, στρώματα κλπ στους τοίχους. Άρα το μπουφάν - αερόσακος θα είναι πάρα πολύ καλό προστατευτικό, ΕΦ'ΟΣΟΝ το συνδέεις ΠΑΝΤΑ στη μηχανή, με σκοπό να ενεργοποιηθεί με τη βίαιη απομάκρυνσή σου από αυτήν. Κάποιος που κάνει 40-50 ή και περισσότερα χλμ κάθε μέρα, σε αστικό περιβάλλον, θα το χρησιμοποιεί σωστά πάντα; Θα λύνει και θα δένει σε κάθε στάση; Αν το ξεχάσει λυτό 1 φορά, βάσει του νόμου του Μέρφυ, τότε θα την πατήσει... Αν το ξεχάσει δεμένο και κατέβει, θα το ενεργοποιήσει:D:D:D Οπότε αυτά μαραφέτια είναι πολύ καλά, αρκεί να τα χρησιμοποιείς όπως πρέπει. Προσωπικά, επειδή μιλάμε για πλήρη αλλαγή συμπεριφοράς σε καθημερινή βάση, δεν το επιλέγω. Θα το συνιστούσα όμως σε όποιον είναι διατεθειμένος για κάτι τέτοιο. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:05. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!