GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   καινουργιο GS 1200 του κουτιου και? προβληματα :-( (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=24707)

xampos 17-10-2011 05:58

καινουργιο GS 1200 του κουτιου και? προβληματα :-(

καλημερα, βρηκα λιγο χρονο μετα την δουλεια κ ειπα επιτελους να γραψω το προβλημα μου ...
εχω ενα gs 1200 2 μηνων περιπου, καινουργιο απο αντιπροσωπεια
ειναι το δευτερο μου gs καθως πριν απο αυτο ειχα ενα του 2006 με 62000 χλμ

το λοιπον
το προβλημα ξεκιναει ακριβως μετα το ΠΡΩΤΟ σερβις στα 1000 χιλιομετρα οπου και το πληρωσα σχεδον 150 ευρω
μετα τα 1000 χλμ διαπιστωνω τρεμουλο στο τιμονι , ξανα πισω στο συνεργειο, τους εξηγω το προβλημα, κλεινουμε ραντεβου για ελεγχο, το ελεγχουν οι ΄΄υπευθηνοι'' του σερβις και διαπιστωνουν : ελλατωματικο μπροστινο ελαστικο και ελαφρως στραβο τιμονι ! ......ωραια λεω , αλλαξτε μου λαστιχο και καντε κατι για το τιμονι....
η απαντηση?
οτι πρεπει να μιλισω με την continental για αντικατασταση ελαστικου και να κλεισουμε νεο ραντεβου για αντικατασταση τιμονιου (και να πληρωσω φυσικα και τιμονι κ ελαστικο με την ελπιδα να παρω τα λεφτα που κοστιζε το λαστιχο,πισω ,απο την continental !!:hmmm:

σημειωση : το μηχανακι δεν εχει πεσει ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ 100% ΟΜΩΣ , εχει 2600 χλμ , φοραει τα continental trail attack ,το εχω πληρωσει ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ στον κυριο αντιπροσωπο και το μονο που ειχε να πει ηταν πως πρεπει να μιλισω με την continental για το ελλατωματικο ελαστικο και να πληρωσω το καινουργιο τιμονι γιατι αυτο στραβωσε για καποιο λογω ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ??

πια θα ητανε η αντιμετωπιση η δικια σας αν σας συνεβαινε το ιδιο ? :hmmm:

ζηταω αποψεις και μονο
στην αρχη ειπα να μην ασχοληθω καθως και ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος αλλα μου την εχει δωσει η συμπεριφορα καποιον ανθρωπον που δεν εκτιμησαν τους κοπους χρονων που εχω κανει για να αποκτησω αυτο το μηχανακι, και τελικα ειπα να το κυνηγησω!

Albatros 17-10-2011 07:49

Απάντηση: καινουργιο GS 1200 του κουτιου και? προβληματα :-(

Κανονικά ένας σοβαρός αντιπρόσωπος θα έπρεπε άμεσα να αντικαταστήσει στην εγγύηση όλα τα ελατωματικά τμήματα της μηχανής...
:hmmm:

geolag 17-10-2011 08:52

Πήγαινε και σε κάποιον άλλο.

bill 800gs 17-10-2011 08:52

Μηπως τους εχει πεσει απο καμια ραμπα και στραβωσε το τιμονι;:rolleyes:
Εσυ το καταλαβες στραβο οταν το πηρες απο το σερβις;;

Το λαστιχο πριν το σερβις δεν ειχε τρεμουλο;

Οπως και να εχει πρεπει να σου το αντικαταστησουν και να τα βρουν οι ιδιοι με την bmw και την continental :mad:

vasorfa 17-10-2011 09:00

Αν τα προβλήματά σου δέν είναι λόγω κακής χρης......και εφόσων το εργαλειο σου ειναι 2 μηνών......ΠΡΕΠΕΙ να σου αλλαξουν τα πάντα......:mad::mad::mad:' Ίσως να δικαιολογείς συνολική αντικατάσταση:rolleyes::rolleyes:(ψαξτο λίγο με κανενα ψαγμενο δικηγόρο......)

εμενα αυτο που με προβληματίζει όμως είναι για τί εσκασες 150ευρώ για σερβις των 1000 χλμ????:hmmm::hmmm:

paschalis 17-10-2011 09:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 493474)
Αν τα προβλήματά σου δέν είναι λόγω κακής χρης......και εφόσων το εργαλειο σου ειναι 2 μηνών......ΠΡΕΠΕΙ να σου αλλαξουν τα πάντα......:mad::mad::mad:' Ίσως να δικαιολογείς συνολική αντικατάσταση:rolleyes::rolleyes:(ψαξτο λίγο με κανενα ψαγμενο δικηγόρο......)

εμενα αυτο που με προβληματίζει όμως είναι για τί εσκασες 150ευρώ για σερβις των 1000 χλμ????:hmmm::hmmm:

Βασιλη...δες που μενει ο ανθρωπος και θα καταλαβεις:mad:

paschalis 17-10-2011 09:10

Χαμπο σκεψου αν υπαρχει περιπτωση να το εριξε κανεις και να μη το καταλαβες..σε παρκινγκ και λοιπα..
Μετα βαλε τις φωνες!

vasorfa 17-10-2011 09:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 493480)

και τί πως μένει στα Βορεια:hmmm::hmmm:

βρε σεις....ΤΟΣΟΙ εισται εκει πάνω:cool::cool::cool::cool:

αν δεν Βαζουν μυαλό......ΒΑΛΤΕ τους εσεις:):) ξη ισχυς εν τη ενωσει:):)

GeorgeP 17-10-2011 09:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xampos ( 493422)
καλημερα, βρηκα λιγο χρονο μετα την δουλεια κ ειπα επιτελους να γραψω το προβλημα μου ...
εχω ενα gs 1200 2 μηνων περιπου, καινουργιο απο αντιπροσωπεια
ειναι το δευτερο μου gs καθως πριν απο αυτο ειχα ενα του 2006 με 62000 χλμ

το λοιπον
το προβλημα ξεκιναει ακριβως μετα το ΠΡΩΤΟ σερβις στα 1000 χιλιομετρα οπου και το πληρωσα σχεδον 150 ευρω
μετα τα 1000 χλμ διαπιστωνω τρεμουλο στο τιμονι , ξανα πισω στο συνεργειο, τους εξηγω το προβλημα, κλεινουμε ραντεβου για ελεγχο, το ελεγχουν οι ΄΄υπευθηνοι'' του σερβις και διαπιστωνουν : ελλατωματικο μπροστινο ελαστικο και ελαφρως στραβο τιμονι ! ......ωραια λεω , αλλαξτε μου λαστιχο και καντε κατι για το τιμονι....
η απαντηση?
οτι πρεπει να μιλισω με την continental για αντικατασταση ελαστικου και να κλεισουμε νεο ραντεβου για αντικατασταση τιμονιου (και να πληρωσω φυσικα και τιμονι κ ελαστικο με την ελπιδα να παρω τα λεφτα που κοστιζε το λαστιχο,πισω ,απο την continental !!:hmmm:

σημειωση : το μηχανακι δεν εχει πεσει ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ 100% ΟΜΩΣ , εχει 2600 χλμ , φοραει τα continental trail attack ,το εχω πληρωσει ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ στον κυριο αντιπροσωπο και το μονο που ειχε να πει ηταν πως πρεπει να μιλισω με την continental για το ελλατωματικο ελαστικο και να πληρωσω το καινουργιο τιμονι γιατι αυτο στραβωσε για καποιο λογω ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ??

πια θα ητανε η αντιμετωπιση η δικια σας αν σας συνεβαινε το ιδιο ? :hmmm:

ζηταω αποψεις και μονο
στην αρχη ειπα να μην ασχοληθω καθως και ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος αλλα μου την εχει δωσει η συμπεριφορα καποιον ανθρωπον που δεν εκτιμησαν τους κοπους χρονων που εχω κανει για να αποκτησω αυτο το μηχανακι, και τελικα ειπα να το κυνηγησω!

Για το τιμονι δεν μπορω να σου πω τιποτε, αλλα για τα ελαστικα θα πρέπει να σου πω οτι σε ολα τα οχηματα στο βιβλιαρακι εγγυησης αναγραφεται οτι ειναι θεμα του κατασκευαστη των η εγγυηση κι οχι της εταιρειας κατασκευης του οχηματος.
Αν ΔΕΝ το γραφει τοτε η εταιρεια κατασκευης του οχηματος πρέπει να σου τα αντικαταστησει χωρις πολλα-πολλα ζορια.

Το τεχνικο μερος, το πως μπορει ενα καινουριο ελαστικο μπορει να στραβωσει αν σε ενδιαφερει να στο εξηγησω αλλα δν νομιζω να ειναι επι του παροντος.

panos1100gs 17-10-2011 10:52

Απόσπασμα:

:(:(:(

vpentza 17-10-2011 11:53

το έχω ξαναπεί πως τώρα πια δεν γνωμοδοτεί μόνο η κεντρική αντιπροσωπεία Ελλάδος για την κάλυψη της εγγύησης αλλά και η Γερμανική....τα αιτήματα κάλυψης εγγύησης πρέπει να αποστέλλονται και στη Γερμανία όπου οι πληροφορίες λένε ότι έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης της απόφασης...
Αυτό έχει αποφασιστεί τα τελευταία 1-2 χρόνια όπου από ελέγχους των Γερμανών παρατηρήθηκε ότι κάποια συνεργεία εκτιμούσαν λάθος τη κάλυψη της εγγύησης και ζημίωναν τη "μαμά"....
Για τον παραπάνω λόγο έχουν κλείσει συνεργεία, οι γνωρίζοντες τα των συνεργείων, καταλαβαίνουν ;)

θέλω να καταλήξω στο ότι η γνωμοδότησή τους για "στραβό τιμόνι" σε 2 μηνών μοτοσυκλέτα είναι πολύ σοβαρή και πρέπει να γίνει το αίτημα στη Γερμανία, εάν δεν θέλουν να το κάνουν σημαίνει ότι κάπου "βρωμάει" η δουλειά και προσπαθούν να το αποφύγουν...ούτε να σκεφτείς να το αφήσεις έτσι.....
για τα ελαστικά καλό είναι να μιλήσεις με την αντιπροσωπεία αναφέροντας ότι είναι ελαστικά 1ης τοποθέτησης μήπως υπάρχει κάποια επιμέρους, μεταξύ τους, συμφωνία...

Ακιs 17-10-2011 11:53

Απο την στιγμη που αντιμετωπιζεις προβλημα με τον αντιπροσωπο της περιοχης σου,απευθυνσου καπου ψηλοτερα .......ενα τηλεφωνημα και μια επιστολη στην bmw hellas ισως να σου λυσει το προβλημα.....;)

dive_nparaskevopoulos 17-10-2011 12:23

Φίλε το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ όσο αναφορά τα ελαστικά με τη συγκεκριμένη μάρκα το βιβλίο της εγγυησης αναφέρει ρητά ότι τα ελαστικά συνοδεύονται με εγγυηση του εκάστοτε κατασκευαστή. Μοτοδυναμικη για να σου λύση το πρόβλημα.
Πιστεύω ότι θα βρεις άκρη.:D:D

asotosios 17-10-2011 12:30

θα ελεγα πηγαινε και κανε ενα συμβολαιο με την ARAG (νομικη καλυψη)... καπου στα 80ευρω τον χρονο και αν...και ασε αυτους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα...και πιστεψε με θα το βγαλουν και θα το βαλουν αλλου εκει που πρεπει...!!!

xampos 17-10-2011 12:47

λοιπον παιδια , για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις καθως κανενας απο εσας δεν με γνωριζει, εκτος του Πασχαλη ;)

δεν ειμαι καποιος καφρος ουτε καποιος ανιδεος που πηρε στα 40 του gs 1200 για να πηγαινει στην καφετερια,
ειναι ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ μου gs και συνολικα το τεταρτο μου μηχανακι , τα μηχανακια που οδηγαει τα ξερω η αν δεν τα ξερω προσπαθω να τα μαθω οσο πιο καλα γινεται για να τα πηγαινω εγω και οχι να με πηγαινουν !

λοιπον, αυτο για το αν εχει πεσει το μηχανακι μου το ρωτησαν κ απ την αντιπροσωπεια!
το μηχανακι δεν υπαρχει περιπτωση να εχει πεσει χωρις να το καταλαβω ! ΚΑΜΙΑ ομως, βρισκεται σε κλειστο παρκινγκ κ οταν το βγαζω βολτα δεν το αφινω στην αριστοτελους κ παω για ψωνια με τα ποδια :confused:, βρισκεται παντα μπροστα στα ματια μου !
ο κυριος στην αντιπροσωπεια ειδε στην δεξια χουφτα κατι σοβαδες (ειναι απ τον τοιχο που παρκερνω την μηχανη γτ στην προσπαθεια μου να το βαλω συριζα στον τοιχο εχει βρει μια ,δυο φορες ,την ωρα που το σηκωνα στο κεντρικο σταντ ) και υποψιαστικε οτι επεσα , λες κ μονο σοβαδες θα ειχε στη χουφτα αν ειχα πεσει :mad::mad:

το μηχανακι οταν το πηρα μου φαινοτανε ΑΨΟΓΟ , δεν ξερω ισως ητανε στραβο το τιμονι κ δεν το ειχα καταλαβει , για το τιμονι δεν το προσεξα, ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ κ μετα το προσεξα κ το διαπιστωσα και εγω !
για το ελαστικο δεν ξερω τι να πω ! ισως επειδη εστρωνα μεχρι τα 1000 χλμ κ δεν το ειχα πιεσει σε στροφες κ ευθειες , δεν το ειχα καταλαβει :confused: , κ το καταλαβα μετα που αρχισα να κανω τα πρωτα ανοιγματα !

και τελος παντων , ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ εαν καλυπτει η δεν καλυπτει η BMW το λαστιχο , οποιο χαρτι κ να το γραφει !:mad::mad: εγω στα τοσα χιλιαρικα που πληρωσα ΜΕΤΡΗΤΑ για την μηχανη , πληρωσα ΚΑΙ το ελαστικο, δεν την πηρα με τις ζαντες :sm7:

τελος παντων, εμενα με πειραξε η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ πιο πολυ κ ο τροπος που φερθηκαν σε καποιον ανθρωπο ποπυ τους εχει σκασει χιλιαδες ευρω :mad:

1974 17-10-2011 12:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 493480)

ετσι μολοτωφ θελει!!!!

xampos 17-10-2011 12:57

Απόσπασμα:

Ίσως να δικαιολογείς συνολική αντικατάσταση:rolleyes::rolleyes:(ψαξτο λίγο με κανενα ψαγμενο δικηγόρο......)

τι εννοεις φιλε μου , συνολικη αντικατασταση ?

AKIS_21 17-10-2011 14:53

φυσικα πριν το σερβις δεν ειχες ανεβασει ταχυτητα πανω απο 140 που φυσιολογικα θα αντιμετωπιζεις το προβλημα με το τρεμουλο.σιγουρα υπαρχει η εγγυηση και για τα ελαστικα αλλα και για οτιδιποτε δε προηλθε απο ατυχημα η δικια σου υπευθηνοτητα.μαλλον απο ανευθηνοτητα του μηχανικου.καλο ειναι να ζητησεις οτι σου λεει και εγγραφος.

vasorfa 17-10-2011 15:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xampos ( 493637)
τι εννοεις φιλε μου , συνολικη αντικατασταση ?

Ενοώ οτι υπο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΕΣ συνθήκες μπορεις να απαιτήσεις και να κερδίσεις ΟΛΙΚΗ αντικατάσταση ελλατωματικου προιόντος.

βέβαια για να γίνει αυτό,υπάρχουν όροι και προυποθέσεις.....:rolleyes:

NLS 17-10-2011 16:49

εγώ απλά βλέπω άλλο ένα κρούσμα του σαλονικιότη εξουσιοδοτημένου

εννοείται έπρεπε να φτιαχτούν όλα και ΠΡΕΠΕΙ να φτιαχτούν όλα ΧΩΡΙΣ ΚΙΧ

επιστολή στην αντιπροσωπία και έξω τώρα
υπάρχουν παιδιά εδώ που το έχουν κάνει και θα σου δώσουν contacts

philipe 17-10-2011 17:01

Απαράδεκτη η συμπεριφορά του αντιπρόσωπου:(

xampos 17-10-2011 18:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 493873)
εγώ απλά βλέπω άλλο ένα κρούσμα του σαλονικιότη εξουσιοδοτημένου

εννοείται έπρεπε να φτιαχτούν όλα και ΠΡΕΠΕΙ να φτιαχτούν όλα ΧΩΡΙΣ ΚΙΧ

επιστολή στην αντιπροσωπία και έξω τώρα
υπάρχουν παιδιά εδώ που το έχουν κάνει και θα σου δώσουν contacts

μπορω να εχω περισσοτερες λεπτομερειες πανω σε αυτο ? :)

NLS 17-10-2011 19:19

εγώ δεν έχω - ας σου πουν οι γείτονες σου

saitman 17-10-2011 22:01

σαν υπ.εγγυησεων σε εταιρεια αυτοκινητων μπορω να σου πω οτι το ελαστικο το καλυπτει ο κατασκευαστης τπυ ελαστικου απο την ωρα που διαπιστωσει οτι δεν φταις εσυ !τωρα το τιμονι αν μπορουν να αποδειξουν οτι δεν το εκανες εσυ,τοτε πρεπει να στο αλλαξουν!ενα γραμμα ή τηλ προς τα κεντρικα θα ηταν ακομα πιο καλο!

Gemat 17-10-2011 23:04

Πολλα ειναι τα "φαουλ" που κανουν οι πιτσιρικαδες των αντιπροσωπειων που ανοιγουν τις κουτες και συναρμολογουν τις μοτοσυκλετες. Εμενα το Varadero ειχε καμποσα τετοια απο κακοτοποθετημενη μπαταρια ως ντιζες περασμενες απο λαθος οδηγους...

NLS 18-10-2011 12:37

εμένα είχαν ξεχάσει να βάλουν την ποδιά :sm7:
το διαπίστωσα μετά από καμιά βδομάδα ...κάποια στιγμή κοιτάω τη μηχανή και λέω σαν κάτι να λείπει :sm7:
ευτυχώς διαπίστωσαν ότι δεν είχε βιδωθεί ποτέ (όχι ότι την έβαλαν και την... έβγαλα... αν έλεγαν κάνα τέτοιο θα έτρωγαν τη GS κολάρο και ήταν και η 2η BMW μου από αυτούς)

αποκορύφωμα, δεν υπήρχε η ποδιά και έκανε βδομάδες να έρθει

squad 18-10-2011 13:53

Απόσπασμα:

και εγω στα 1000 τοσο πληρωσα..σερβις κανουν δεν το κανουν τσαμπα.

squad 18-10-2011 13:59

πες του βλακα του τρισαθλιου του αντιπροσωπου θα τον παρει ο διαλος αν δεν στο φτιαξει,φωναξε τους λιγο.αντε μ@λ@κες!!ΝεύραΝεύραΝεύρα

napgeo 18-10-2011 18:42

Τα γνωστά προβλήμματα περί αξιοπιστίας της Ελληνικής και όχι μόνο αντιπροσωπείας.....Νεύρα

geopoumid 18-10-2011 18:46

ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ .ΕΑΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΤΣΙ ....ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΙΔΙΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ .
ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΤΕΡ ΙΔΙΑ ΜΑΡΚΑ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΛΕΕΩ .........ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΡΟΠΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΙΔΕΕΣ
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??????????????

GregoryA 23-10-2011 11:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xampos ( 493628)
λοιπον παιδια , για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις καθως κανενας απο εσας δεν με γνωριζει, εκτος του Πασχαλη ;)

δεν ειμαι καποιος καφρος ουτε καποιος ανιδεος που πηρε στα 40 του gs 1200 για να πηγαινει στην καφετερια,
ειναι ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ μου gs και συνολικα το τεταρτο μου μηχανακι , τα μηχανακια που οδηγαει τα ξερω η αν δεν τα ξερω προσπαθω να τα μαθω οσο πιο καλα γινεται για να τα πηγαινω εγω και οχι να με πηγαινουν !

λοιπον, αυτο για το αν εχει πεσει το μηχανακι μου το ρωτησαν κ απ την αντιπροσωπεια!
το μηχανακι δεν υπαρχει περιπτωση να εχει πεσει χωρις να το καταλαβω ! ΚΑΜΙΑ ομως, βρισκεται σε κλειστο παρκινγκ κ οταν το βγαζω βολτα δεν το αφινω στην αριστοτελους κ παω για ψωνια με τα ποδια :confused:, βρισκεται παντα μπροστα στα ματια μου !
ο κυριος στην αντιπροσωπεια ειδε στην δεξια χουφτα κατι σοβαδες (ειναι απ τον τοιχο που παρκερνω την μηχανη γτ στην προσπαθεια μου να το βαλω συριζα στον τοιχο εχει βρει μια ,δυο φορες ,την ωρα που το σηκωνα στο κεντρικο σταντ ) και υποψιαστικε οτι επεσα , λες κ μονο σοβαδες θα ειχε στη χουφτα αν ειχα πεσει :mad::mad:

το μηχανακι οταν το πηρα μου φαινοτανε ΑΨΟΓΟ , δεν ξερω ισως ητανε στραβο το τιμονι κ δεν το ειχα καταλαβει , για το τιμονι δεν το προσεξα, ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ κ μετα το προσεξα κ το διαπιστωσα και εγω !
για το ελαστικο δεν ξερω τι να πω ! ισως επειδη εστρωνα μεχρι τα 1000 χλμ κ δεν το ειχα πιεσει σε στροφες κ ευθειες , δεν το ειχα καταλαβει :confused: , κ το καταλαβα μετα που αρχισα να κανω τα πρωτα ανοιγματα !

και τελος παντων , ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ εαν καλυπτει η δεν καλυπτει η BMW το λαστιχο , οποιο χαρτι κ να το γραφει !:mad::mad: εγω στα τοσα χιλιαρικα που πληρωσα ΜΕΤΡΗΤΑ για την μηχανη , πληρωσα ΚΑΙ το ελαστικο, δεν την πηρα με τις ζαντες :sm7:

τελος παντων, εμενα με πειραξε η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ πιο πολυ κ ο τροπος που φερθηκαν σε καποιον ανθρωπο ποπυ τους εχει σκασει χιλιαδες ευρω :mad:

Εχεις καντάρια δίκιου και ειναι πολλοί σε αυτή την χεροτεροαφρικανοχωρα που δεν σέβονται τίποτα!!!!!! Να στειλεις επιστολή στην Γερμανία, ασχετα με το αποτέλεσμα!!!!

phoenix 23-10-2011 13:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 493435)
Κανονικά ένας σοβαρός αντιπρόσωπος θα έπρεπε άμεσα να αντικαταστήσει στην εγγύηση όλα τα ελατωματικά τμήματα της μηχανής...

:sm8::sm8::sm8:

giorgosgs 23-10-2011 15:34

Εγώ από δικιά μου εμπειρία σαν μηχανικός που δούλευα σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση ακόμα και ο ιδιοκτήτης να είχε πέσει σε λακκούβα,ακόμα και από το καβαλέτο να του είχε πέσει σεβόμασταν τα χρήματα που είχαμε πάρει και πάνω απόλα το σημαντικότερο είναι ΠΕΛΑΤΗΣ του καταστήματος και οφειλή να τα αντικαταστήσει αφού και ο αντιπρόσωπος δεν θα τα βάλει τα χρήματα από την τσέπη του θα τα πέραση στην εγγύηση.

java 23-10-2011 15:58

Δυστυχώς άλλο ένα παράδειγμα κακής εξυπηρέτησης από την BMW στην Ελλάδα...
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GregoryA ( 499118)
Εχεις καντάρια δίκιου και ειναι πολλοί σε αυτή την χεροτεροαφρικανοχωρα που δεν σέβονται τίποτα!!!!!! Να στειλεις επιστολή στην Γερμανία, ασχετα με το αποτέλεσμα!!!!

Σε αντίστοιχο πρόβλημά μου επικοινώνησα με την BMW Γερμανία και μου είπαν οτι αφορά την BMW Hellas και οτι αυτοί δεν μπορούν να ανακατευτούν... Αξίζει πάντως να τους ενοχλήσεις. Ίσως αν λάβουν πολλά παρόμοια μηνύματα να αναρρωτηθούν μήπως κάτι παίζει στο Ελλαδιστάν και δείξουν λίγο ενδιαφέρον!

mirn 01-11-2011 22:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από java ( 499386)
.....επικοινώνησα με την BMW Γερμανία και μου είπαν οτι αφορά την BMW Hellas και οτι αυτοί δεν μπορούν να ανακατευτούν...

Έτσι ακριβώς.Δεν ανακατεύονται λέει.Για αυτό έχουν εδώ αντιπρόσωπο:(:(:(

skipper 06-11-2011 15:35

Καλησπέρα σε όλους ,
Έχω την εντύπωση όμως ότι σαν μια μεγάλη ομάδα με κοινά συμφέροντα θα έπρεπε να έχετε δύναμη κ να απαιτησετε σεβασμό κ ομαδικές εκπτώσεις για όλα τα μέλη. Δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχουν αναμεσα σας μαρκετιστες , δικηγόροι, τεχνοκράτες κ γενικά άνθρωποι με τσαγανο κ όρεξη για στηρίξουν αυτή την -πολύπαθη -ομάδα .
Νομίζω αξίζει η προσπάθεια κ με το παραπάνω .
Δεν νομίζω μετα απο μια τέτοια κίνηση να τολμήσει να κουνηθεί κάποιος αντιπρόσωπος ...θα ανοίγει το στόμα μονο για να βελτιώνει την υπάρχουσα προσφορά για τα μέλη σε σέρβις κ ανταλλακτικα !!!
...εκτός βέβαια μας αρέσει σαν Ελληνες να μας κλέβουν κ νας κοροϊδεύουν
Αυτα, ;-) καλή Κυριακή σε όλους

squad 06-11-2011 17:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mirn ( 507625)
Έτσι ακριβώς.Δεν ανακατεύονται λέει.Για αυτό έχουν εδώ αντιπρόσωπο:(:(:(

xampos 27-01-2012 14:06

καλημερα παιδια !
το θεμα εχει και συνεχεια καθως μετα απο τοσο καιρο δεν εχω βγαλει ακρη ακομα κ ειμαι πολυ στεναχωρεμενος :(

εστειλα e mail στην bmw hellas κ ηρθαν σε επαφη μαζι μου !
παιδια ειναι απιστευτο, δεν εβγαλα ακρη, ολοι ειναι μια κλικα , ο Κυριος απ την BMW ΗΕLLAS υποστιριξε τον εδω αντιπροσωπο ο οποιος του ειπε πως δεν μπορει να μου αλλαξει το τιμονι διοτι το μηχανακι εχει γρατζουνιες στην δεξια χουφτα απο ατυχημα !!:yz:yz

του εξηγησα πως οι γρατζουνιες στην δεξια χουφτα ειναι απ τον τοιχο του γκαραζ μου που βαζω το μηχανακι .....και πως το μηχανακι δεν εχει πεσει ΠΟΤΕ

παιδια ειναι απιστευτη η συμπεριφορα τους, δεν ξερω τι να κανω , μου ρχεται να παω απο κει κ να γινει χαμος μπας κ βρω το δικιο μου :(

siraxanz 27-01-2012 17:03

Ειναι λαλακες, λες κ θα τα βαλουν απο την τσεπη τους η λαλακισμενη ελληνικη νοοτροπια, να μην πιαστουν κοροιδα....:(

Γραψε ενα μειλ στην Γερμανια μηπως βρεις κανα δικιο...

αλλιως να βρεις ενα τιμονι απο εβαυ, μην τους δωσεις φραγκο...

gandreas 27-01-2012 18:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 585854)
Ειναι λαλακες, λες κ θα τα βαλουν απο την τσεπη τους η λαλακισμενη ελληνικη νοοτροπια, να μην πιαστουν κοροιδα....:(

Γραψε ενα μειλ στην Γερμανια μηπως βρεις κανα δικιο...

αλλιως να βρεις ενα τιμονι απο εβαυ, μην τους δωσεις φραγκο...

:sm8::sm8:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:14.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!