GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   ΑΚΟΥΣΑΤΕ-ΑΚΟΥΣΑΤΕ * Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ * ΑΙΣΧΟΣ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=24715)

sandy 17-10-2011 12:04

ΑΚΟΥΣΑΤΕ-ΑΚΟΥΣΑΤΕ * Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ * ΑΙΣΧΟΣ

Δεν είμαι κατά των δημοσίων υπαλλήλων.Ούτε κατά οποιουδήποτε συμπολίτη μας.Αλλά εδώ το ξευτιλίσανε το πράγμα με τα επιδόματα.ΝεύραΝεύραΝεύρα
Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Και μετά σου λέει οτι ο υδραυλικός έριξε έξω τον προυπολογισμό γιατί δεν έκοβε αποδείξειςΝεύρα

Ας θαυμάσουμε την ευρηματικότητα των ανθρώπων που αρμέγαν το κράτος, όλους μας, για δεκαετίες:

10 - Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ) 690/μήνα 420 ατομα
09 - Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ) 420/μήνα 1987 ατομα
08 - Επίδομα προπέλας (Λιμενικό) 840/μήνα 653 ατομα
07 - Επίδομα κεραίας (ΗΣΑΠ) 1120/μηνα 329 ατομα
06 - Μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο) 290/μήνα 6800 ατομα
05 - Επίδομα παραλαβής - παράδοσης λεωφορείων 450/μήνα 1100 ατομα

Δείτε και τα 5 πρώτα:

04 - Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης (ΕΘΕΛ) 310/μήνα 1790 ατομα
03 - Επίδομα αποτελεσματικότερης διεκπεραίωσης υποθέσεων (Υπουργείο Δικαιοσύνης) 595/μήνα
02 - Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ) 870/μήν 657 ατομα

Και ο μεγάλος νικητής είναι:

01 - Ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν
(Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων) 120/μήνα Ολο το προσωπικό !!!!!

asotosios 17-10-2011 12:24

Απάντηση: ΑΚΟΥΣΑΤΕ-ΑΚΟΥΣΑΤΕ * Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ * ΑΙΣΧΟΣ

:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

νομιζω οτι ειδικα το τελευταιο πρεπει να μεταφερθει στα ανεκδοτα...!!!

τι να πεις...οταν οι εργατοπατερες δεχονταν επιδοματα αντι αυξησεων και ολοι το εκαναν γαργαρα...τωρα θα κατσουνε (οχι οι εργατοπατερες μιας και αυτοι την εχουνε κανει προπολου με πολλα χρηματα στην τσεπη βλεπε Κολλα ΕΘΕΛ κτλ) στον πασαλο...δυστηχως...

το επιδομα βολευε και τους μεν (υπουργους βουλευτες κτλ κτλ) αλλα και τους δε Εργατοπατερες...το σιγουρο ειναι οτι ο απλος ο κοσμακης θα την πληρωσει...και παλι δυστηχως...

μην ξεχναμε οτι ερχεται και η σειρα του Ιδιωτικου τομεα...κατσε να περασουν ενα καλο χερακι τους δημοσιους και η τσοντα η πραγματικη θα γινει με τον ιδιωτικο τομεα...!!!
εγω ειμαι ετοιμος για ολα...ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ...!!! ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ...!!!

adventure 17-10-2011 12:27

Είναι πολύ προκλητικά .

:cool: :cool: :cool:

CPretenteriS 17-10-2011 12:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 493596)
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

νομιζω οτι ειδικα το τελευταιο πρεπει να μεταφερθει στα ανεκδοτα...!!!

τι να πεις...οταν οι εργατοπατερες δεχονταν επιδοματα αντι αυξησεων και ολοι το εκαναν γαργαρα...τωρα θα κατσουνε (οχι οι εργατοπατερες μιας και αυτοι την εχουνε κανει προπολου με πολλα χρηματα στην τσεπη βλεπε Κολλα ΕΘΕΛ κτλ) στον πασαλο...δυστηχως...

το επιδομα βολευε και τους μεν (υπουργους βουλευτες κτλ κτλ) αλλα και τους δε Εργατοπατερες...το σιγουρο ειναι οτι ο απλος ο κοσμακης θα την πληρωσει...και παλι δυστηχως...

μην ξεχναμε οτι ερχεται και η σειρα του Ιδιωτικου τομεα...κατσε να περασουν ενα καλο χερακι τους δημοσιους και η τσοντα η πραγματικη θα γινει με τον ιδιωτικο τομεα...!!!
εγω ειμαι ετοιμος για ολα...ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ...!!! ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ...!!!

Τον ιδιωτικό φίλε μου... τον πηδ@νε χρόοοοοοοοοοοοοοονια τώρα... οπότε λίγο παραπάνω...:hmmm::hmmm:

CPretenteriS 17-10-2011 12:32

Όσο για τα παραπάνω επιδόματα... τι να πω...? Δε θέλετε να τα σχολιάσω...

Απλώς επιβεβαιωνόμαστε όσοι δε φοράμε παρωπίδες και βλέπουμε τι πραγματικά γίνεται...

asotosios 17-10-2011 12:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 493602)
Τον ιδιωτικό φίλε μου... τον πηδ@νε χρόοοοοοοοοοοοοοονια τώρα... οπότε λίγο παραπάνω...:hmmm::hmmm:

το θεμα ειναι οτι δεν πανε για το λιγο παραπανω...αυτοι πανε για gang bang στον Ιδιωτικο Τομεα...η Julia θα ειναι αθωα περιστερα μπροστα μας με αυτα που εχουν να μας κανουνε...
το κατεστημενο στην Ελλαδα ειναι το δημοσιο...αν καταφερουν (που απο οτι φενεται τα καταφερνουν) το δημοσιο ο Ιδιωτικος θα ειναι παιχνιδακι...

black_hawk 17-10-2011 12:40

Επεισης!..

..4.επίδομα για ξένη γλώσσα και υπολογιστή..

..5.επιδομα ανθυγιεινής εργασίας για υπολογιστή..

..6.επίδομα για το δικαίωμα ελέγχου αποθήκευση καυσίμων(Στην Διεύθυνση ελέγχου διακίνησης και αποθήκευσης καυσίμου)..

..7.επίδομα για την εκτέλεση τελωνειακών εργασιών(τελωνειακοί)..

..9.επίδομα καυσόξυλων..

..12.επίδομα αντιστάθμισης διαχειριστικών λαθών(για ταμίες)..

..13. επιδομα για γρήγορη και αποτελεσματική εργασία(απόδοσης)..

..14. επίδομα μουσικής..

..15.επίδομα ΔΙΒΕΕΤ που καταβαλλόταν σε έναν αριθμό ελεγκτών εφοριακών για να αποφευχθούν φαινόμενα διαφθοράς!!! ..

..17.επίδομα ύπνου!!!!..

..18.επίδομα απλών ωρών εργασίας..

..19.επίδομα τροφής..

(Απο εδω)

CPretenteriS 17-10-2011 12:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 493609)
το θεμα ειναι οτι δεν πανε για το λιγο παραπανω...αυτοι πανε για gang bang στον Ιδιωτικο Τομεα...η Julia θα ειναι αθωα περιστερα μπροστα μας με αυτα που εχουν να μας κανουνε...
το κατεστημενο στην Ελλαδα ειναι το δημοσιο...αν καταφερουν (που απο οτι φενεται τα καταφερνουν) το δημοσιο ο Ιδιωτικος θα ειναι παιχνιδακι...

Το Δημόσιο ούτε το άγγιξαν ποτέ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ... ούτε και θα το αγγίξουν... γιατί αυτό ανεβοκατεβάζει τις κυβερνήσεις...:mad::mad:

Υπάρχουν όμως οι μ@λ@κες του Ιδιωτικού... που έχουν συνηθίσει να ανοίγουν τα πόδια...ΝεύραΝεύρα

CPretenteriS 17-10-2011 12:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από black_hawk ( 493616)
Επεισης!..

..4.επίδομα για ξένη γλώσσα και υπολογιστή..

..5.επιδομα ανθυγιεινής εργασίας για υπολογιστή..

..6.επίδομα για το δικαίωμα ελέγχου αποθήκευση καυσίμων(Στην Διεύθυνση ελέγχου διακίνησης και αποθήκευσης καυσίμου)..

..7.επίδομα για την εκτέλεση τελωνειακών εργασιών(τελωνειακοί)..

..9.επίδομα καυσόξυλων..

..12.επίδομα αντιστάθμισης διαχειριστικών λαθών(για ταμίες)..

..13. επιδομα για γρήγορη και αποτελεσματική εργασία(απόδοσης)..

..14. επίδομα μουσικής..

..15.επίδομα ΔΙΒΕΕΤ που καταβαλλόταν σε έναν αριθμό ελεγκτών εφοριακών για να αποφευχθούν φαινόμενα διαφθοράς!!! ..

..17.επίδομα ύπνου!!!!..

..18.επίδομα απλών ωρών εργασίας..

..19.επίδομα τροφής..

(Απο εδω)

...αυτό το παίρνουν σίγουρα... εντός και εκτός ωραρίου... μάλλον και υπερωρία...

asotosios 17-10-2011 12:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 493621)
Υπάρχουν όμως οι μ@λ@κες του Ιδιωτικού...

Ντροπη...μαλακες εμεις...???:sm7:

paramedic 17-10-2011 13:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 493604)
Όσο για τα παραπάνω επιδόματα... τι να πω...? Δε θέλετε να τα σχολιάσω...

Απλώς επιβεβαιωνόμαστε όσοι δε φοράμε παρωπίδες και βλέπουμε τι πραγματικά γίνεται...

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται φίλε μου γιατί αν καταλάβαινες δεν θα αντιδρούσες έτσι.
Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά τα επιδόματα αλλα εγώ 4 χρόνια που είμαι στο δημόσιο δεν έπαιρνα κανένα "αστείο" επίδομα. Έπερνα όσα και στον ιδωτικό τομέα και τωρα πια λιγότερα.
Α και απο δουλειά στον ιδωτικό δούλευα λιγότερο και αν θες να κάτσω και να στα αναλύσω κιόλας στον τομέα μου. Και όσον αφορά τον φόβο της απόλυσης να σου πω οτι 7 χρόνια στον ίδιο εργοδότη δεν απολύθηκε ουτε ενα "παλτό-τεμπέλης" αλλα του δινόταν η ευκαιρία της εσωτερικής μετάθεσης όπως και στο δημόσιο. Ψέματα απολύθηκε ένας αλλα μόνο και μόνο γιατί αρνήθηκε να πάει να δουλέψει αλλού.
Δεν σου λέω οτι δεν απολύουνε κόσμο γιατί θα ήταν ψέματα, αλλά απολύουνε τον άχρηστο και τεμπέλη. Μακάρι να αρθεί και στο δημόσιο η μονιμότητα και να απολύεται και απο εκεί.
Σας βαρέθηκα να με αποκαλείτε τεμπέλη και οτι σας δημιούργησα πρόβλημα γιατί δεν μου αξίζει τετοια αντιμετώπιση απο τους "καημένους" ιδιωτικούς υπαλλήλους που μόνο και μόνο με το πρόσχημα οτι είναι στον ιδιωτικό τομέα μου το παίζουν δουλευταράδες και ριγμένοι μονίμως λες και εμείς με το που βγήκαμε στην αναζήτηση εργασίας μας πήρε το "καλό" δημόσιο και μας έδωσε τσουβάλια με λεφτα να περνάμε ζάχαρη στις πλάτες σας.
Ε όχι φίλε μου δεν είναι ετσι όλοι και δεν δέχομαι να με τσουβαλιάζεις σε κάθε σου ποστ.

CPretenteriS 17-10-2011 13:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paramedic ( 493643)
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται φίλε μου γιατί αν καταλάβαινες δεν θα αντιδρούσες έτσι.
Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά τα επιδόματα αλλα εγώ 4 χρόνια που είμαι στο δημόσιο δεν έπαιρνα κανένα "αστείο" επίδομα. Έπερνα όσα και στον ιδωτικό τομέα και τωρα πια λιγότερα.
Α και απο δουλειά στον ιδωτικό δούλευα λιγότερο και αν θες να κάτσω και να στα αναλύσω κιόλας στον τομέα μου. Και όσον αφορά τον φόβο της απόλυσης να σου πω οτι 7 χρόνια στον ίδιο εργοδότη δεν απολύθηκε ουτε ενα "παλτό-τεμπέλης" αλλα του δινόταν η ευκαιρία της εσωτερικής μετάθεσης όπως και στο δημόσιο. Ψέματα απολύθηκε ένας αλλα μόνο και μόνο γιατί αρνήθηκε να πάει να δουλέψει αλλού.
Δεν σου λέω οτι δεν απολύουνε κόσμο γιατί θα ήταν ψέματα, αλλά απολύουνε τον άχρηστο και τεμπέλη. Μακάρι να αρθεί και στο δημόσιο η μονιμότητα και να απολύεται και απο εκεί.
Σας βαρέθηκα να με αποκαλείτε τεμπέλη και οτι σας δημιούργησα πρόβλημα γιατί δεν μου αξίζει τετοια αντιμετώπιση απο τους "καημένους" ιδιωτικούς υπαλλήλους που μόνο και μόνο με το πρόσχημα οτι είναι στον ιδιωτικό τομέα μου το παίζουν δουλευταράδες και ριγμένοι μονίμως λες και εμείς με το που βγήκαμε στην αναζήτηση εργασίας μας πήρε το "καλό" δημόσιο και μας έδωσε τσουβάλια με λεφτα να περνάμε ζάχαρη στις πλάτες σας.
Ε όχι φίλε μου δεν είναι ετσι όλοι και δεν δέχομαι να με τσουβαλιάζεις σε κάθε σου ποστ.

Δε σε τσουβάλιασα σε ούτε 1 post μου... είσαι στο 5%... ;)

Όσο για αυτά που αναφέρεις σε σύγκριση Δημοσίου/Ιδιωτικου... δεν έχω λόγο να τα αμφισβητήσω... αλλά είναι το 0,00000001%... εγώ ασχολούμαι με το 99,999999%...

CPretenteriS 17-10-2011 13:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 493636)
Ντροπη...μαλακες εμεις...???:sm7:

....μπααααα........ οι άλλοι απλώς είναι "μάγκες"... ;)

asotosios 17-10-2011 13:29

Απόσπασμα:

προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει κακοπληρωμενος δημοσιος υπαλληλος ο οποιος δουλευει και πολυ μαλιστα...αλλα δυστηχως δεν τον βλεπω...δυστηχως αφηνεται (μεγα λαθος σας) την τηλεοραση να μας "ενημερωνει" μονο για τους τεμπεληδες...

δεν ξερω τι και πως θα μπορουσατε να το κανετε αλλα πρεπει...μιας και μαζι με τα ξερα (τεμπεληδες) καιγονται και τα χλωρα (δεν ξερω αν ειναι 5% ή 10% ή πολυ παραπανω) εγω παντως βλεπω οποτε παω σε μια ΔΟΥ οτι ο/η κακομοιρα που ειναι στον κισε τρεχει και δεν φτανει να διεκπεραιωση ολους αυτους που τον/την λενε και τεμπελη/α...και να εχει να κανει και με ολη αυτη την γραφειοκρατεια που και να ηθελε δεν θα μπορουσε να κανει γρηγοροτερα...μιας και χρειαζεται 30 υπογραφες για να παρεις ενα παλιοχαρτο...την ιδια ωρα που ο απο πισω του/της πινει καφεδακι και διαβαζει εφημεριδα...

απο την αλλη ολη αυτη η γραφειοκρατεια βοηθαει στο να δηκαιολογουνται ολος αυτος μεγαλος μικρος αριθμος εργαζομενων...αλλα και κανει και την ζωη του ιδιου του Δημοσιου υπαλληλου πιο δυσκολη μιας και αν ενας υπαλληλος απο ολους αυτους τους παρα πολλους δεν δουλεψει πεφτει ακομα περισσσοτερη δουλεια πανω του...

Hekima 17-10-2011 13:51

Απόσπασμα:

Γιατί έφυγες Θοδωρή από τον ιδιωτικό τομέα τόσο ευχαριστημένος που ήσουν?

paramedic 17-10-2011 14:00

Τεμπέληδες υπάρχουν σε κάθε χώρο και είτε το πιστεύετε είτε όχι οταν δούλευα στον ιδωτικό τομέα είδα παραπάνω. Απο τότε που πήγα στο δημόσιο εκτός απο τα καντάρια γνώσεων που αποκόμισα σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα που περέμεινα στάσιμος σε αυτό τον τομέα είδα οτι η τεμπελιά γίνεται προσπάθεια να παταχθεί(σε αυτό ίσως συμβάλαμε οι νεοφερμένοι) αλλα δεν ήταν και σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Οι μισθοί που αναφέρονται στις εφημερίδες και στο τύπο απλά δεν υπάρχουν(στον δικό μου τομέα πάντα) η πάντα αναγράφονται οι μικτές αποδοχές. Ενα παράδειγμα που είδα σε εφημερίδα για το νέο μισθολόγιο ήταν ψέυτικο μιας και ανέφερε πχ 400€ επίδομα(μικτά) διευθυντή σε άτομο με 14 χρόνια προυπηρεσία και να έχει βαθμό Α απο την στιγμή που οι παλιοί υπάλληλοι για να μπούν στον βαθμό Α πρέπει να έχουν πάνω απο 25 χρόνια προυπηρεσία και οι νεοεισερχόμενοι θα τον πάρουν μετά απο 20. Και γενικά όλα τα παραδείγματα με πολλά ψέματα.
Μας έχουν βάλει να μαλώνουμε μεταξύ μας και χάνουμε τον πραγματικό αντίπαλο.

ortho 17-10-2011 14:07

Θα είχε ίσως ενδιαφέρον να κάνουμε ένα γκάλοπ εδώ μέσα,
να δούμε πόσοι από εμάς του ιδιωτικού τομέα ασχολούμαστε με παραγωγή κι όχι εμπόριο ή παροχή υπηρεσιών.

Ισως έτσι λήξει κι η ανούσια αντιπαράθεση ανάμεσα στους δουλευταράδες κατά πλειοψηφία του ιδιωτικού και τους τεμπελχανάδες πάλι κατά πλειοψηφία του δημοσίου τομέα.

Αν καταλάβουμε ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων απλά ανακυκλώνει το χρήμα αντί να παράγει πλούτο ίσως πάμε παρακάτω!

CPretenteriS 17-10-2011 14:07

Αγαπητέ Θοδωρή... είναι βέβαιο ότι αν ενωθείτε όλοι οι ΔΥ και μας λέτε τα ίδια... στο τέλος μπορεί και να μας πείσετε λόγω πλειοψηφίας (πες πες... μπορεί να το πιστέψουμε)...

Εγώ μία ερώτηση θα σου κάνω... νομίζεις ότι εγώ δεν έχω συγγενείς και φίλους ΔΥ???

Αυτοί ΣΙΓΟΥΡΑ δε μου λένε ψέματα... γιατί όντως ο Τύπος μπορεί να μεταφέρει οποιαδήποτε πληροφορία (είτε ισχύει είτε όχι)... οπότε έχω ιδία άποψη...

paramedic 17-10-2011 14:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Hekima ( 493687)
Γιατί έφυγες Θοδωρή από τον ιδιωτικό τομέα τόσο ευχαριστημένος που ήσουν?

Πίστευα οτι ο δημόσιος τομέας στον χώρο μου οτι έχει προοπτικές εξέλιξης στο τομέα της γνώσης πάω στο επάγγελμα μου.
Πίστευα οτι θα έπαιρνα λίγο καλύτερα χρήματα.
Πίστευα οτι θα δουλέυω σε πιο ανθρώπινες συνθήκες πιο κοντά στα ευρωπαικά πρότυπα.
Το δέλεαρ της μονιμότητας όποιος το αρνηθεί είναι μεγάλος ψεύτης αν και ποτέ δεν φοβήθηκα οτι θα με απολύσουν.
Σιχάθηκα να βλέπω το πόσο κλέβουν τον κόσμο οι εργοδότες μου.
Ηταν πιο κοντά στο σπίτι μου.
Βαρέθηκα να νομίζουν οι άλλοι(πελάτες) οτι είμαι καλός και εργατικός επειδή "πληρώνουν"(μου το έλεγαν συχνά).
Και κάποιοι προσωπικοί λόγοι άσχετοι με την παλιά μου εργασία
Σε πολλά απο αυτα όπως διαπίστωσα με τον καιρό εκανα λάθος.

gsmaniac 17-10-2011 14:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 493725)
να δούμε πόσοι από εμάς του ιδιωτικού τομέα ασχολούμαστε με παραγωγή κι όχι εμπόριο ή παροχή υπηρεσιών.

Ισως έτσι λήξει κι η ανούσια αντιπαράθεση ανάμεσα στους δουλευταράδες κατά πλειοψηφία του ιδιωτικού και τους τεμπελχανάδες πάλι κατά πλειοψηφία του δημοσίου τομέα.

Αν καταλάβουμε ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων απλά ανακυκλώνει το χρήμα αντί να παράγει πλούτο ίσως πάμε παρακάτω!

ξεκιναω το γκαλοπ και δηλωνω τεμπελαρας;):D
το χειροτερο με τον ελληνα ειναι τι κανει ο αλλος και οχι ο ιδιος......
ακομα και αυτες τις εποχες,που θα επρεπε να ειμαστε ολοι μια γροθια,ασχολουμαστε με παπαριες......:cool:
αν καποιος θελει να διορθωσει τα ασχημα του τοπου,να το κανει πιο ηπια,γιατι η αγορα ΔΕΝ αντεχει απωλεια χρηματων......που προερχονται απο επιδοματα,μπονους,υπερωριες,κλπ
εμενα μου λειπουν αυτα τα χρηματα,οπως λειπουν σε ολους μας;)

ARGI 17-10-2011 14:24

Αγαπητέ μου φίλε, paramedic, καταρχήν, ο Cpretenteris δεν αναφέρθηκε σε κανένας προσώπικα, ώστε να σε "τσουβαλάσει" μέσα !!! Μιλούσε γενικά...
Σε διαβεβαιώ λόγω της εργασίας μου, αλλά κα του CPS, τα μάτια μας έχουν δει πολλά όσο αφορά το δημόσιο..!!!:mad:
Δεν είναι όλοι όμοιοι, αλλά όσοι είναι, είναι μόνο το "βαριά" 5%-10%!!!
Οι περισσότεροι δημ. υπαλ. δυστηχώς, τα έχουν φορτώσει στο κόκκορα, δεν προσφέρουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες γα αυτές που αμοίβονται!!!
π.χ πρόσφατα πήγα σε εφορία, και η "κυρία" στο γραφείο, ζορίστηκε γιατί την απασχόλησα ενώ διάβαζε εφημερίδα!!!! Και σαν μαλ@@κας, έτρεχα πανικόβλητος να προλάβω τις εργασίες μου!!
Οσο για τον ιδιωτικό τομέα, το 5% αντιστοιχεί αντίστοιχα για τους "τεμπέληδες"!!! Το υπόλοιπο 95% τρέχει, εάν θέλει στο τέλος του μηνός να έχει μισθό!!!
Απλός ισχύει, στον ιδιωτ. τομέα
ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ, ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΡΤΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΩΤΣΙΑ!!!

Φιλικά,
Αργύρης
;););)

petergs 17-10-2011 14:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 493739)

ακομα και αυτες τις εποχες,που θα επρεπε να ειμαστε ολοι μια γροθια,ασχολουμαστε με παπαριες......:cool:
αν καποιος θελει να διορθωσει τα ασχημα του τοπου,να το κανει πιο ηπια,γιατι η αγορα ΔΕΝ αντεχει απωλεια χρηματων......που προερχονται απο επιδοματα,μπονους,υπερωριες,κλπ

:sm8:

ortho 17-10-2011 14:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 493739)

Οπως τα λες είναι!

Κι εκτός αυτού, ποτέ ο Ελληνας εργαζόμενος δεν απέκτησε συνείδηση. Δουλεύω λέμε ή απασχολούμαι. Δεν ένιωσε ότι ανήκει σε μιά "οικογένεια", κυρίως με ευθύνη των εργοδοτών. Δεν ένιωσε το χώρο εργασίας του σπίτι του, δεν κατάλαβε ότι η ευημερία του εξαρτάται από την ευημερία της επιχείρησης. Φρόντισε όμως κι ο εργοδότης γι'αυτό. Δείτε τι συμβαίνει σήμερα. Πριν ακόμη αρχίσει η κρίση αντικειμενικά, ήδη πριν 3 χρόνια οι εργοδότες εκμεταλλεύτηκαν τον πανικό που προκάλεσε η Lehman κι άρχισαν να μαμούν τους εργαζόμενους. Δεν κατάλαβαν ποτέ ότι ο υπάλληλος για να αποδώσει πρέπει να έχει κίνητρο και να νιώθει ασφάλεια. Κοντόφθαλμες αντιλήψεις κι έλλειψη στοιχειώδους λογικής.

Δε συνεχίζω γιατί θα γίνουμε πάλι μύλος!:D

tsompanis 17-10-2011 14:44

Απόσπασμα:

να δούμε πόσοι από εμάς του ιδιωτικού τομέα ασχολούμαστε με παραγωγή
κι όχι εμπόριο ή παροχή υπηρεσιών.

αυτό είναι και το πρόβλημα γενικότερα

δεν μπορούν να καταλάβουν (και πολύ περισσότερο οι πολιτικοί) ότι αυτή η χώρα δεν παράγει σχεδόν τίποτα!

Hekima 17-10-2011 14:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paramedic ( 493734)
Πίστευα οτι ο δημόσιος τομέας στον χώρο μου οτι έχει προοπτικές εξέλιξης στο τομέα της γνώσης πάω στο επάγγελμα μου.
Πίστευα οτι θα έπαιρνα λίγο καλύτερα χρήματα.
Πίστευα οτι θα δουλέυω σε πιο ανθρώπινες συνθήκες πιο κοντά στα ευρωπαικά πρότυπα.
Το δέλεαρ της μονιμότητας όποιος το αρνηθεί είναι μεγάλος ψεύτης αν και ποτέ δεν φοβήθηκα οτι θα με απολύσουν.
Σιχάθηκα να βλέπω το πόσο κλέβουν τον κόσμο οι εργοδότες μου.
Ηταν πιο κοντά στο σπίτι μου.
Βαρέθηκα να νομίζουν οι άλλοι(πελάτες) οτι είμαι καλός και εργατικός επειδή "πληρώνουν"(μου το έλεγαν συχνά).
Και κάποιοι προσωπικοί λόγοι άσχετοι με την παλιά μου εργασία
Σε πολλά απο αυτα όπως διαπίστωσα με τον καιρό εκανα λάθος.

Άρα σε γενικές γραμμές πίστευες, όπως πολλοί από εμάς φαντάζομαι, ότι μια θέση στο δημόσιο σαφώς και είχε καλύτερες προοπτικές από τον ιδιωτικό τομέα και αν μη τι άλλο η εργασιακή ασφάλεια, οι συνθήκες εργασίας, τα στάνταρ ωράρια, τα επιδόματα για κάποιους, οι άδειες εγκυμοσύνης και πατρότητας που μπορούν να πάρουν χωρίς να κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο, οι εκπαιδευτικές άδειες, τα φθηνά δάνεια απο το παρακαταθηκών, η σιγουριά ότι ο μισθός 1 και 15 θα είναι στην τράπεζα, το μεγάλο εφάπαξ, και ότι άλλο μου διαφεύγει, ήταν ένα τεράστιο δέλεαρ για την προτίμηση του να εργάζεται κανείς στο δημόσιο τομέα.
Προνόμια που οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν τα είχαν και δεν θα τα έχουν ποτέ.
Χρόνια ολόκληρα εξάλου το πιο συχνό ρουσφέτι των πολιτικών είναι ο διορισμός στο Δημόσιο. Γιατί παρακαλούσαν να διοριστούν στο Δημόσιο και δεν χρησιμοποιούσαν τα ρουσφέτια τους για να πιάσουν δουλειά στον ιδιωτικό τομέα; Εξ ου και η τεράστια φυγή των δημοσίων για όσους μπορούν τώρα πριν αλλάξουν τα προνόμιά τους.

Σήμερα θα έπρεπε να διεκδικηθούν από όλους τους κλάδους ανάλογα προνόμια, να κινηθεί ο μηχανισμός προς τα επάνω, και όχι να πάει προς τα κάτω. Ένα υγιές σύστημα δεν θα έπρεπε να έχει απαξίωση στην υγεία, παιδεία, εργασία, δικαιοσύνη, ένα ληθαργικό δημόσιο τομέα, ένα κουτσό ιδιωτικό θα έπρεπε να υπάρχει δημιουργικότητα, κίνητρα, ισότητα, ευκαιρίες για όλους, προστασία, ανάπτυξη και και.... και ύστερα ξύπνησα

CPretenteriS 17-10-2011 14:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ARGI ( 493749)
Αγαπητέ μου φίλε, paramedic, καταρχήν, ο Cpretenteris δεν αναφέρθηκε σε κανένας προσώπικα, ώστε να σε "τσουβαλάσει" μέσα !!! Μιλούσε γενικά...
Σε διαβεβαιώ λόγω της εργασίας μου, αλλά κα του CPS, τα μάτια μας έχουν δει πολλά όσο αφορά το δημόσιο..!!!:mad:
Δεν είναι όλοι όμοιοι, αλλά όσοι είναι, είναι μόνο το "βαριά" 5%-10%!!!
Οι περισσότεροι δημ. υπαλ. δυστηχώς, τα έχουν φορτώσει στο κόκκορα, δεν προσφέρουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες γα αυτές που αμοίβονται!!!
π.χ πρόσφατα πήγα σε εφορία, και η "κυρία" στο γραφείο, ζορίστηκε γιατί την απασχόλησα ενώ διάβαζε εφημερίδα!!!! Και σαν μαλ@@κας, έτρεχα πανικόβλητος να προλάβω τις εργασίες μου!!
Οσο για τον ιδιωτικό τομέα, το 5% αντιστοιχεί αντίστοιχα για τους "τεμπέληδες"!!! Το υπόλοιπο 95% τρέχει, εάν θέλει στο τέλος του μηνός να έχει μισθό!!!
Απλός ισχύει, στον ιδιωτ. τομέα
ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ, ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΡΤΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΩΤΣΙΑ!!!

Φιλικά,
Αργύρης
;););)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Hekima ( 493765)
Άρα σε γενικές γραμμές πίστευες, όπως πολλοί από εμάς φαντάζομαι, ότι μια θέση στο δημόσιο σαφώς και είχε καλύτερες προοπτικές από τον ιδιωτικό τομέα και αν μη τι άλλο η εργασιακή ασφάλεια, οι συνθήκες εργασίας, τα στάνταρ ωράρια, τα επιδόματα για κάποιους, οι άδειες εγκυμοσύνης και πατρότητας που μπορούν να πάρουν χωρίς να κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο, οι εκπαιδευτικές άδειες, τα φθηνά δάνεια απο το παρακαταθηκών, η σιγουριά ότι ο μισθός 1 και 15 θα είναι στην τράπεζα, το μεγάλο εφάπαξ, και ότι άλλο μου διαφεύγει, ήταν ένα τεράστιο δέλεαρ για την προτίμηση του να εργάζεται κανείς στο δημόσιο τομέα.
Προνόμια που οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν τα είχαν και δεν θα τα έχουν ποτέ.
Χρόνια ολόκληρα εξάλου το πιο συχνό ρουσφέτι των πολιτικών είναι ο διορισμός στο Δημόσιο. Γιατί παρακαλούσαν να διοριστούν στο Δημόσιο και δεν χρησιμοποιούσαν τα ρουσφέτια τους για να πιάσουν δουλειά στον ιδιωτικό τομέα; Εξ ου και η τεράστια φυγή των δημοσίων για όσους μπορούν τώρα πριν αλλάξουν τα προνόμιά τους.

Σήμερα θα έπρεπε να διεκδικηθούν από όλους τους κλάδους ανάλογα προνόμια, να κινηθεί ο μηχανισμός προς τα επάνω, και όχι να πάει προς τα κάτω. Ένα υγιές σύστημα δεν θα έπρεπε να έχει απαξίωση στην υγεία, παιδεία, εργασία, δικαιοσύνη, ένα ληθαργικό δημόσιο τομέα, ένα κουτσό ιδιωτικό θα έπρεπε να υπάρχει δημιουργικότητα, κίνητρα, ισότητα, ευκαιρίες για όλους, προστασία, ανάπτυξη και και.... και ύστερα ξύπνησα

+1.200.000

GeorgeP 17-10-2011 15:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sandy ( 493578)
Δεν είμαι κατά των δημοσίων υπαλλήλων.Ούτε κατά οποιουδήποτε συμπολίτη μας.Αλλά εδώ το ξευτιλίσανε το πράγμα με τα επιδόματα.ΝεύραΝεύραΝεύρα
Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Και μετά σου λέει οτι ο υδραυλικός έριξε έξω τον προυπολογισμό γιατί δεν έκοβε αποδείξειςΝεύρα

Ας θαυμάσουμε την ευρηματικότητα των ανθρώπων που αρμέγαν το κράτος, όλους μας, για δεκαετίες:

10 - Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ) 690/μήνα 420 ατομα
09 - Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ) 420/μήνα 1987 ατομα
07 - Επίδομα κεραίας (ΗΣΑΠ) 1120/μηνα 329 ατομα
06 - Μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο) 290/μήνα 6800 ατομα
05 - Επίδομα παραλαβής - παράδοσης λεωφορείων 450/μήνα 1100 ατομα

Δείτε και τα 5 πρώτα:

04 - Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης (ΕΘΕΛ) 310/μήνα 1790 ατομα
03 - Επίδομα αποτελεσματικότερης διεκπεραίωσης υποθέσεων (Υπουργείο Δικαιοσύνης) 595/μήνα
02 - Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ) 870/μήν 657 ατομα

01 - Ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν

Ξεχασες τα 3,600ε τον χρονο για επιδομα Παιδικου Σταθμου στα ΕΛΠΕ!!!! Δεν ξερω σε μεταξυ τους κοντρα -με το επιδομα κυλικειου- ποιο θα ηταν ο νικητης.

Ξεχασες επισης να πεις οτι για ολα τα επιδοματα που ανεφερες υπευθυνοι ειναι οι πολιτικοι (κατα τα μελη του φορουμ αυτου) που τα εδιναν διοτι ετσι εκλεγοντο....εν μερει σωστα αλλα, αυτος που τα ζητουσε με απεργιες γνωριζοντας αυτην την παθογενεια του πολιτικου δεν εχει καμια ευθυνη? Αυτος που εκμεταλευτηκε την ιδια του την ψηφο προς ιδιον οφελος δεν εχει καμια ευθυνη? Σε ποιο ειδος προδοτη κατατασεται αυτος, του εσχατου προδοτη ¨η του light προδοτη?

gsmaniac 17-10-2011 15:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 493789)
Ξεχασες τα 3,600ε τον χρονο για επιδομα Παιδικου Σταθμου στα ΕΛΠΕ!!!! Δεν ξερω σε μεταξυ τους κοντρα -με το επιδομα κυλικειου- ποιο θα ηταν ο νικητης.

Ξεχασες επισης να πεις οτι για ολα τα επιδοματα που ανεφερες υπευθυνοι ειναι οι πολιτικοι (κατα τα μελη του φορουμ αυτου) που τα εδιναν διοτι ετσι εκλεγοντο....εν μερει σωστα αλλα, αυτος που τα ζητουσε με απεργιες γνωριζοντας αυτην την παθογενεια του πολιτικου δεν εχει καμια ευθυνη? Αυτος που εκμεταλευτηκε την ιδια του την ψηφο προς ιδιον οφελος δεν εχει καμια ευθυνη? Σε ποιο ειδος προδοτη κατατασεται αυτος, του εσχατου προδοτη ¨η του light προδοτη?

Εγώ γνωρίζω την κατηγορία που εντάσσεται αυτός που έχει ψηφίσει αυτούς που μας έχουν κυβερνήσει τα τελευταία 40 χρόνια....;)

Του μεγάλου μ@λακα...........Νεύρα

megalopsyxos 17-10-2011 15:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 493789)
Ξεχασες τα 3,600ε τον χρονο για επιδομα Παιδικου Σταθμου στα ΕΛΠΕ!!!!

Μα, φάκελλο έχεις φτιάξει για κάθε υπηρεσία; :confused::confused::confused:

kotskofi 17-10-2011 15:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sandy ( 493578)

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ήταν 200 ευρώ/έτος, το γνωρίζω εκ των έσω. Καλό θα ήταν να ελέγχουμε τυχόν πληροφορίες που ανεβάζουμε ή προωθούμε, threads, chain e-mails κλπ, χωρίς να συμμετέχουμε στο άθλιο έργο της παραπληροφόρησης της κοινωνίας, που κάποιοι έντεχνα έχουν στήσει. Πρόβλημα ήταν και είναι η ατιμωρησία και η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, και όχι μόνο οι υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι με τα επιδόματά τους. Αλίμονο εαν εστιάσουμε σε αυτά, και εδραιώσουμε τον κοινωνικό κανιβαλισμό, όπως κάποιοι επιθυμούν. Άλλωστε δεν πιστεύω ότι θα λυθεί το πρόβλημα απολύοντας χιλιάδες δημ. υπαλλήλους και περικόπτωντας μισθούς εργαζομένων...συνεχίζοντας δανεισμό και ξεπούλημα δημόσιου πλούτου, με επαχθείς για την χώρα όρους, χωρίς να μιλάει κανείς για ανάπτυξη...

ortho 17-10-2011 15:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από megalopsyxos ( 493802)
Μα, φάκελλο έχεις φτιάξει για κάθε υπηρεσία; :confused::confused::confused:

Ο Γιώργος είναι λαγωνικό!:sm7::sm7::sm7:

Gemat 17-10-2011 15:42

Απόσπασμα:

Συμφωνω οτι εκει ακριβως βρισκεται το Ελληνικο προβλημα. Αλλα το κρατος κανει οτι μπορει για να μην μπορει καποιος να επενδυσει στη παραγωγη με συνεχεις αλλαγες νομων και φορολογικων συστηματων.

megalopsyxos 17-10-2011 15:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 493805)
Ο Γιώργος είναι λαγωνικό!:sm7::sm7::sm7:

Kαλός είναι μωρέ, αλλά έχει πολλούς συγγενείς ΔΥ και στρατιωτικούς!!! :p:p:p

GeorgeP 17-10-2011 16:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από megalopsyxos ( 493811)
Kαλός είναι μωρέ, αλλά έχει πολλούς συγγενείς ΔΥ και στρατιωτικούς!!! :p:p:p

Αυτο ειναι αληθεια....δυστυχως...διοτι τους την λεω καθημερινως....ειδικα στους μικροτερους απο εμενα συνταξιουχους που προσπαθουν να με πεισουν οτι ειναι 43 ετων κι εχουν 48 συνταξιμα χρονια!!!!!!

moby_gr 17-10-2011 16:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kotskofi ( 493804)
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ήταν 200 ευρώ/έτος, το γνωρίζω εκ των έσω....

ααα....όλα καλά δηλαδή....:rolleyes:

GeorgeP 17-10-2011 16:24

1 Συνημμένο(α)
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kotskofi ( 493804)
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ήταν 200 ευρώ/έτος, το γνωρίζω εκ των έσω. Καλό θα ήταν να ελέγχουμε τυχόν πληροφορίες που ανεβάζουμε ή προωθούμε, threads, chain e-mails κλπ, χωρίς να συμμετέχουμε στο άθλιο έργο της παραπληροφόρησης της κοινωνίας, που κάποιοι έντεχνα έχουν στήσει. Πρόβλημα ήταν και είναι η ατιμωρησία και η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, και όχι μόνο οι υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι με τα επιδόματά τους. Αλίμονο εαν εστιάσουμε σε αυτά, και εδραιώσουμε τον κοινωνικό κανιβαλισμό, όπως κάποιοι επιθυμούν. Άλλωστε δεν πιστεύω ότι θα λυθεί το πρόβλημα απολύοντας χιλιάδες δημ. υπαλλήλους και περικόπτωντας μισθούς εργαζομένων...συνεχίζοντας δανεισμό και ξεπούλημα δημόσιου πλούτου, με επαχθείς για την χώρα όρους, χωρίς να μιλάει κανείς για ανάπτυξη...

Σωστα 200ε κατ ετος μονον που το κυλικειο απο οσο ξερω, εκ των εσω, ειναι δωρεαν. Εκει ετρωγα κι εγω οταν ειχα καραβι απεναντι......

για δες/τε στο επισυναπτομενο μια ωραια συγκριση μισθων μεταξυ ΕΛΠΕτζιδων σε ευρωπη κι Ελλαδα....την Ουκρανια μην την λαβετε υπόψιν σας. Απότι φαινεται εκει στην ευρωπη δεν κανουν το ιδιο επικυνδυνο επαγγελμα..........
Α, και φυσικα σε αυτες τις ευρωπαικες υποαναπτυκτες χωρες οι ΕΛΠΕτζηδες δουλευουν περισσοτερες ημερες!!!!!
πηγη ΕΛΠΕ: Επίδομα εργένη και αγγλικών! | κοινωνια | ethnos.gr

CPretenteriS 17-10-2011 16:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από moby_gr ( 493833)
ααα....όλα καλά δηλαδή....:rolleyes:

Με προλαβες ρε Ντίντο... μου ´κοψες τη χαρά...:(

Πλήρωνε "μ@λ@κα" καφεδες και τοστ... :mad::mad:

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

megalopsyxos 17-10-2011 17:07

Διαμαρτύρομαι, αυτό είναι Ιαπωνικός δάκτυλος για διασυρμό της BMW ΝεύραΝεύραΝεύρα

NLS 17-10-2011 17:09

Λοιπόν το κόλπο είναι φυσικά ακριβώς η διάσπαση μας απέναντι στον πραγματικό αντίπαλο.

Μάλιστα νομίζω ότι πολύ κόσμος κάνει ακόμα την κότα (ενώ θα είχε κάνει μπαμ) επειδή λέει μέσα του "οκ τουλάχιστον φτιάχνουν και κάποια πράγματα που αλλιώς δεν θα έφτιαχναν ποτέ". Πετυχημένη λοιπόν η δουλειά των "από πάνω". Όχι φυσικά για να μας σώσουν, αλλά για να πάρουν αυτά που χρειάζονται ΧΩΡΙΣ να ακουμπήσουν (με... δύναμη) αυτούς που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν τους παίρνει.

Εγώ είμαι ΑΝΤΙ-ΔΥ. Όχι λόγω κρίσης, πάντα ήμουν. Συγνώμη. Μάλλον να το πω καλύτερα είμαι ΑΝΤΙ στο στερεότυπο του ΔΥ.

Αυτό που με ενοχλεί είναι το εξής και έχω κάνει και καυγά με φίλη μου για το θέμα (δασκάλα... 4 μήνες άδεια το χρόνο, τετράωρα και ούτε ξέρω πόσο έκανε να πάει σε σχολείο αφού έκανε δυο παιδιά...). Μου φώναζε γιατί τους βάζουμε όλους σε ένα καζάνι (προσωπικά δεν τον κάνω αλλά τέσπα) κλπ. ΟΚ ας πούμε ότι... αδικούμε πολλούς ΔΥ. Δεκτό. Οι "καλοί" ΔΥ αντί να αντεπιτίθενται σε αυτούς που τους επιτίθενται (τους εκτός-ΔΥ), ΓΙΑΤΙ δεν επιτίθενται σε αυτούς ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ που με αυτά που κάνουν τους βγάζουν το όνομα; Δεν νομίζω να έχω διαβάσει ποτέ ότι "έδωσαν" ΔΥ συνάδελφοι του επειδή δεν έκανε καλά τη δουλειά του... Ανέκδοτα λέμε ε;

Σίγουρα πρέπει να επικεντρωθούμε στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αντίπαλο ξαναλέω, αλλά θα βοηθούσε αν ξέραμε ότι και χωρίς αυτούς από πάνω μας, ΠΑΛΙ κάποια πράγματα πρέπει να θεριστούν. Όχι για τους τύπους στο εξωτερικό. Αλλά για να δουλέψει πιο σωστά η μηχανή για εμάς τους ίδιους. Να το ξέρουν και να το αναμένουν αυτοί που θα θιγούν. Αλλά αυτά σε ένα τέλειο κόσμο...

megalopsyxos 17-10-2011 17:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 493827)
...ειδικα στους μικροτερους απο εμενα συνταξιουχους που προσπαθουν να με πεισουν οτι ειναι 43 ετων κι εχουν 48 συνταξιμα χρονια!!!!!!

Είναι αυτό που λέμε 1 ζωή δικιά σου, 1 Σαββατοκύριακο δικό μου
:p:p:p

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:20.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!